Olsun güzel şeyler için şişriyoruz ben memnunum şişirilmektenrica ederim evet bilsen de başkasının evet demesı senı daha emın yapıyor ben mıletın kafasını az sısırmedım :)
Benim de çok zaman geçti belki olabilir ama hamile olayım da düşünürüm bu ayrıntıları.ustunden cok zaman gectı eğer kı sartlarda uyarsa bır mahsur yok sırf bu yuzden platese gıdıcem o duyguyu tatmak ıstyorum
yani şöyle işyerinde en son 5 gibi falan su içerim sonra karnımız aç akşam yemeği yenileceği için sıvı ihtiyacım olmuyor o yüzden de içmiyorum . bu sebeple en son sıvı alımım 5 te olduğundan ve testi akşam 9 da yaptığım için arası 4 saat oluyor . bunda bir sıkıntı olur mu sormak istediğim buydu anlatamadım .Ben 3-4 saat kdr olursa tutmuyorum o kadar ilk bi yaparım.sonra bekler onla yaparım.idrarda sıvı tutmam çok sıvı aldıysam.ikinci soruya gelince benim üşütünce akıntım olur o aralar yumurtlamayla alakalı olmuyor.mesela şimdi daha da arttı akıntım yumurtlama akıntısı.
Neden kimyasal oluyor peki canım?kocam dediki tesleri pozitif hamile olmayan tek kadın sensin adetimde 18 gün geçti düşün adet gecikmiş testler pozitif gebelik yok artık baban hamile deseler ona inanırım da kendime biraz zor :)
yok ya cekınme ben latıfe ettım bence kımse sıkayetcı degıl herkesın bır sorusu mutlaka vardır herkesın basına hersey gelebılır o yuzden devam ke:)Olsun güzel şeyler için şişriyoruz ben memnunum şişirilmektenama şişiritrken çekiniyorum
sen bu gece yap sabaha karşı bir daha yap kız işini şansa bırakmaDenemem mi adamı getirdik işten kaçırdımadamlara demiş ben bugün gitmezsem yarın kesin giderim tutamAzsınız demiş ☺ ağlasam mı gülsem mi şaşırdım
bilmem neden oluyor bebek tutunamıyor beden onu kendisi atıyor işte sessiz düşük deniyor bunaNeden kimyasal oluyor peki canım?
Hadi bakalım olmuşOlmuş değil mi ?genelde 14.gün yumurtluyorum. Sizce ?Eki Görüntüle 2794472
Progestan bende 12 gün adeti geciktirdi canım, bence doktoru ara kan ver.. çünkü bnm doktorum testleri boşver kan vermeye gel demişti.. HCG değerinden belli olur.progestan kullandırıyor bana 10 gun kullan dedı gunde 1 tane 5 tane kullandım 5 tane kaldı ama net bır negatıf gorunce psklojım yerle bır adetıb gecınce test yap dedı bana doktor dayanamadım ama burda 14.gun yapın dıyor yaptım negatıff cıktı adetımı bekleyıp kan mı vermelıyım gecıkme olursa ... olur mu bole bıse sızce doner mi
1- herhengi birşey olmaz cnm.. yeteri idrarın sulu çıkmasın...mantık bu..Kızlar benim aklıma birşey takıldı.
1-ovu testi yaparken 2 saat önce sıvıyı kesiyoruz ya . bende daha fazla oluyor. 3-4 saat oluyor. bundan birşey olur mu
2-üşütünce yumurta akı gibi olan akıntı mı geliyor ilk defa duydum da . bende geliyor şuanda . yumurtlama zannediyordum ama değil sanırım. dün ovu testi yaptım pik falan yoktu . adetimi 1 sayarsak bugün 6.günüm.
Evet cnm değerlendirin bu günleri...Olmuş değil mi ?genelde 14.gün yumurtluyorum. Sizce ?Eki Görüntüle 2794472
Olmuş olmuuşşOlmuş değil mi ?genelde 14.gün yumurtluyorum. Sizce ?Eki Görüntüle 2794472
Valla okumadan ben de aynı şeyi yazdımoolmus olmuss :)
Bugün bizlerde bayram bayraaaammDenemem mi adamı getirdik işten kaçırdımadamlara demiş ben bugün gitmezsem yarın kesin giderim tutamAzsınız demiş ☺ ağlasam mı gülsem mi şaşırdım
Sebebi yok mu cnm, araştırılmadı mı?bilmem neden oluyor bebek tutunamıyor beden onu kendisi atıyor işte sessiz düşük deniyor buna
Genetik test yaptırdınız mi hiç merak ettim. Genetik testlerde pıhtılaşma eğilimli sıkıntılar meydana geliyor. Benimde 3 düşük var. Genlerimde pıhtılaşma meydana gelip bebek, anneden beslenemediği için çoğunlukla düşükle sonuçlanıyorbilmem neden oluyor bebek tutunamıyor beden onu kendisi atıyor işte sessiz düşük deniyor buna
eevet canım kendim cevabımı verdim haklısın. sadece üşütünce o kıvamdaki akıntının geldiğini bilmiyordum . ondan emin olmak istedim. teşekkürler1- herhengi birşey olmaz cnm.. yeteri idrarın sulu çıkmasın...mantık bu..
2- evet üşütünce de akıntımız artıyor.. akıntı sadece yumurtladık demek değil... Soruna kendin cevabı vermişsin cnm, ovü testi yumurtladığını gösterir pik olunca.
Ayy tebriklerAyy hamileyiiiiimmmmm dün cıkmayan testte bugün cıktı inanamıyorum. Kimse regli görene kadar karalar baglamasin6 gün önce cikmadi ama bugun 5 gun kala cook silik çıktı. Isyerimde yaptım o derece sabirsizim. Nere gidecegimi napacagimi sasiriyorum suan. Iki buçuk saat nasil gececek.
ben düşükten sonra dr hiç gitmedim Allaha emanet deniyorum şuan gayet sağlıklı gibi yoluma devam ediyorum Allah versin en hayırlısını inşallah geçen dr gittim kaşıkla açtı baktı çubuk ultrason soktu baktı parmakla baktı bana gelenler geldi daha da gidemem aslına bakarsanız hiç acımadı ama dr yanındaki o mal kız hayatında hiç görmemiş gibi gözlerini belertip izledi o nalete sinir oldum daha da gitmem rabbim verir ben inanıyorum bu ay da kafama göre klomen kullandım yumurta büyütücü birde ovulasyon takibi yaptım hayıt suyu içtim tedbir benden takdir Allahtan canım benimGenetik test yaptırdınız mi hiç merak ettim. Genetik testlerde pıhtılaşma eğilimli sıkıntılar meydana geliyor. Benimde 3 düşük var. Genlerimde pıhtılaşma meydana gelip bebek, anneden beslenemediği için çoğunlukla düşükle sonuçlanıyor
gitmedim ki araştırsın evde düşürdüm oturdum kanamam bitti sevişmeye devam :)Sebebi yok mu cnm, araştırılmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?