Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rica ederim evet bilsen de başkasının evet demesı senı daha emın yapıyor ben mıletın kafasını az sısırmedım :)
Olsun güzel şeyler için şişriyoruz ben memnunum şişirilmekten ama şişiritrken çekiniyorum

ustunden cok zaman gectı eğer kı sartlarda uyarsa bır mahsur yok sırf bu yuzden platese gıdıcem o duyguyu tatmak ıstyorum
Benim de çok zaman geçti belki olabilir ama hamile olayım da düşünürüm bu ayrıntıları.

yani şöyle işyerinde en son 5 gibi falan su içerim sonra karnımız aç akşam yemeği yenileceği için sıvı ihtiyacım olmuyor o yüzden de içmiyorum . bu sebeple en son sıvı alımım 5 te olduğundan ve testi akşam 9 da yaptığım için arası 4 saat oluyor . bunda bir sıkıntı olur mu sormak istediğim buydu anlatamadım .

2.cevabını çok iyi anladım teşekkürler canım

Olsun güzel şeyler için şişriyoruz ben memnunum şişirilmekten ama şişiritrken çekiniyorum
yok ya cekınme ben latıfe ettım bence kımse sıkayetcı degıl herkesın bır sorusu mutlaka vardır herkesın basına hersey gelebılır o yuzden devam ke:)

Denemem mi adamı getirdik işten kaçırdım adamlara demiş ben bugün gitmezsem yarın kesin giderim tutamAzsınız demiş ☺ağlasam mı gülsem mi şaşırdım
sen bu gece yap sabaha karşı bir daha yap kız işini şansa bırakma

Progestan bende 12 gün adeti geciktirdi canım, bence doktoru ara kan ver.. çünkü bnm doktorum testleri boşver kan vermeye gel demişti.. HCG değerinden belli olur.

1- herhengi birşey olmaz cnm.. yeteri idrarın sulu çıkmasın...mantık bu..
2- evet üşütünce de akıntımız artıyor.. akıntı sadece yumurtladık demek değil... Soruna kendin cevabı vermişsin cnm, ovü testi yumurtladığını gösterir pik olunca.

bilmem neden oluyor bebek tutunamıyor beden onu kendisi atıyor işte sessiz düşük deniyor buna
Genetik test yaptırdınız mi hiç merak ettim. Genetik testlerde pıhtılaşma eğilimli sıkıntılar meydana geliyor. Benimde 3 düşük var. Genlerimde pıhtılaşma meydana gelip bebek, anneden beslenemediği için çoğunlukla düşükle sonuçlanıyor

eevet canım kendim cevabımı verdim haklısın. sadece üşütünce o kıvamdaki akıntının geldiğini bilmiyordum . ondan emin olmak istedim. teşekkürler

Ayy tebrikler

ben düşükten sonra dr hiç gitmedim Allaha emanet deniyorum şuan gayet sağlıklı gibi yoluma devam ediyorum Allah versin en hayırlısını inşallah geçen dr gittim kaşıkla açtı baktı çubuk ultrason soktu baktı parmakla baktı bana gelenler geldi daha da gidemem aslına bakarsanız hiç acımadı ama dr yanındaki o mal kız hayatında hiç görmemiş gibi gözlerini belertip izledi o nalete sinir oldum daha da gitmem rabbim verir ben inanıyorum bu ay da kafama göre klomen kullandım yumurta büyütücü birde ovulasyon takibi yaptım hayıt suyu içtim tedbir benden takdir Allahtan canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…