Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaş kaç canım? ne kadardır evlisin, ne kadardır istiyorsunuz?

Yok canım benim doktor bana folik asit haricinde hiç bir şey yapmıyor şuan ve hiiiç acele etme olacak diyor buda beni sinir ediyor folik asit kullanalı 3 ay olacak gebelik oluşmazsa ilaca ara veririz Koenzim Q10 vitaminine başlatırım dedi. Kalınlık konusunda doğru diyorsun en son gidişimde çatlamaya çalışmış ama olmamış folikülün kendi dış yapısı kalın olabilir buda aslında bizim tercih ettiğimiz bir şey dedi. İğneyi hiç söylemedi bile ilac bitince olmazsa gebelik tekrar gideceğim hormon değerlerim iyiydi çünkü sadece çatlayamama sorunu oldu bende

Allah seni yaaaaa gülsem mi ağlasam mı ey allahım
ben öyle çok ppirikli değilim bilakis çok rahatım napim ya gitsem elli tane dert çıkartacak başıma onlarlamı uğraşcam böyle bilmeden daha iyi sonra kafaya takar gererim kendimi :) gamsız olmak iyi ben devam ediyorum tam gaz allah ne verdiyse şunada güveniyorum ilk o kontrollerde bana sapasağlamsın dedi bende rahatım dert edemem birşeyi benim derdim bana yeter :)

Ne cesaret ama biz tık desek hemen koşarız doktora....
öyle tık dese gidersen hastalık hastası olursun kendimi dinleyemem öyle her dk hastamıyım değilmiyim diye ağrım bile olmadı düşük yaparken :) aradım kadını telde sordum merak ettiğim herşeyi klomeni sordum içebilirsin dedi bana

Sizi çok iyi anlıyorum evet kötü bir raslantı olmuş eminim o görüntüyle kimse karşılaşmak istemezdi ama siz ne yaparsanız yapın normal yolla bile hamile kalsanız pıhtılaşma eğilimli veya başka bir sıkıntı var ise bebek beslenemez yaşayamaz. Bir tahlil bir kana bakar. Tekrar düşükle sonuçlanırsa Allah korusun üzülen yine siz olacaksınız onca uğraş ve ay boşa gidecek lütfen bence tabularınızı yıkıp en iyi hekime bir kez daha görünürseniz çok iyi olur nacizane fikrim. Sizi düşündüğümden söylüyorum emin olun yaşadığım için kimse bu sıkıntıları yaşasın istemiyorum. Sağlıcakla kalın. Tez vakitte güzel haberlere ulaşın inşallah

Benim ikinci evliliğim dr eşime soruyor siz teste gittiniz mi diye ben normal çıkınca hayır dedi eşim çocuk var mı dedi ee adamda iki tane çocuk var :) adam daş gibi bende var bir çocuk dr diyor siz kafayı mı yediniz 4 çocuk istiyorsunuz lenn onun dadı başka istiyoruz tabiki

resimdeki bebe kim melo

Herkese Merhaaaaba Lavi12 beni de eklermisin
Beklenen bat 06.03.2020
Yaş 29
İmom omega kullanıyorum
4 aydır deniyoruz. ( bir dış gebeliğim var) denemeye devam

Kızlar bir şey soracağım ben merak ettiğim şeyleri vs. Girip bakmak için geldim buraya. Yazanlar sayesinde de çok şey öğreniyorum fakat siteyi kullanmayı pek bilmiyorum mesela böyle sayfalarda liste falan yapıyorsunuz listeye ekleniyor Kişiler falan. Bunlar mesela ne sebeple oluyor. Eğer faydalı oluyorsa ben de ekleneyim mesela Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Muhabbetleriniz de çok sarıyor Her zaman Yazmasam da çoğu zaman okuyorum

bende 34 yasındayım 8 ysından oplum var 3 aydır denıyruz neden olmuyokı acaba:)
Ahh bi bilsem hormon testlerinize bakıldı mı? Yumurtlama takibi yapıldı mı? Benim hormonların hepsine bakmadı açıkçası çok detaycı bi doktor değil. Yaşadığım yerde de pek alternatifim yok. Sadece sağlık ocağında yapılanlara baktı. Yumurta takibin zaten ilaç süresince yapıldı. İlaçsız gelişmiyor. O ilaçlar da çok ağır hormon içerdiği için düşük ihtimalini arttırıyor ama yapacak bişey yok yaş ilerleyince biraz sıkıntı ama çocuğumuz var nihayeyinde. Olur inşallah, zamanını bekliyor bıdıklar

Canım uzun süre sıvı almaman daha iyi sıkıntı olmaz. O akıntı herkeste değişiyor, takip etmen lazım. Ben de önceden hiç bilmezdim ama takip edince farkettim ki bende yumurtlamadan 2 gün önce başlıyor genelde o akıntı. Senin de öyle olacak belki

Bizim de ikinci evliliklerimiz. Birer çocuğumuz var aynı yaştalar. Çevremizdekiler de hep aynı şeyi söylüyor. Ortak bi çocuğumuz, bizim özel bir bağımız neden olmasın? Biz de çok istiyoruz. Ayrıca teorik olarak 2.doğum olacak. Bunları söyleyenlerin 2-3 çocuğu var. Madem öyle siz de bi taneyle kalsaydınız o zaman diyorum. İnsanlar her şeye burnunu sokmaya bayılıyor. Bakacak olan biz, size ne oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…