Benim 19 Mart bat ama bilinmez buna güvenmiyorum benBende düzensiz ama uygulama 15 mart gösteriyor, benim adetim 17 şubat olmuştu. Bence de beraber olucak olursa
Şimdiye kadar en belirgin buydu moralini bozuyor insanın bir anda silikleştiCanım sen yinede ilişki yaşa boş geçmesin ayın. Ama testine devam et merak ediyorm yarın ne olacak silindi ya hep silik mi olacak? Bakalım
Sen bakma onlara salla gitsin kim takar Yalova kaymakamını benim kaynanam da yapma dedi ona mı sorcam yaparkenAhh bi bilsemhormon testlerinize bakıldı mı? Yumurtlama takibi yapıldı mı? Benim hormonların hepsine bakmadı açıkçası çok detaycı bi doktor değil. Yaşadığım yerde de pek alternatifim yok. Sadece sağlık ocağında yapılanlara baktı. Yumurta takibin zaten ilaç süresince yapıldı. İlaçsız gelişmiyor. O ilaçlar da çok ağır hormon içerdiği için düşük ihtimalini arttırıyor ama yapacak bişey yok yaş ilerleyince biraz sıkıntı ama çocuğumuz var nihayeyinde. Olur inşallah, zamanını bekliyor bıdıklar
Canım uzun süre sıvı almaman daha iyi sıkıntı olmaz. O akıntı herkeste değişiyor, takip etmen lazım. Ben de önceden hiç bilmezdim ama takip edince farkettim ki bende yumurtlamadan 2 gün önce başlıyor genelde o akıntı. Senin de öyle olacak belki
Bizim de ikinci evliliklerimiz. Birer çocuğumuz var aynı yaştalar. Çevremizdekiler de hep aynı şeyi söylüyor. Ortak bi çocuğumuz, bizim özel bir bağımız neden olmasın? Biz de çok istiyoruz. Ayrıca teorik olarak 2.doğum olacak. Bunları söyleyenlerin 2-3 çocuğu var. Madem öyle siz de bi taneyle kalsaydınız o zaman diyorum. İnsanlar her şeye burnunu sokmaya bayılıyor. Bakacak olan biz, size ne oluyor yani
Hayat senin hayatın başkasına laf söylemlerine izin verme bana bu Yaşta mi doğurcan da dediler çocuğun varda dediler umrumda bile değil yapcam allah izin verirse millete ... yemek düşerAhh bi bilsemhormon testlerinize bakıldı mı? Yumurtlama takibi yapıldı mı? Benim hormonların hepsine bakmadı açıkçası çok detaycı bi doktor değil. Yaşadığım yerde de pek alternatifim yok. Sadece sağlık ocağında yapılanlara baktı. Yumurta takibin zaten ilaç süresince yapıldı. İlaçsız gelişmiyor. O ilaçlar da çok ağır hormon içerdiği için düşük ihtimalini arttırıyor ama yapacak bişey yok yaş ilerleyince biraz sıkıntı ama çocuğumuz var nihayeyinde. Olur inşallah, zamanını bekliyor bıdıklar
Canım uzun süre sıvı almaman daha iyi sıkıntı olmaz. O akıntı herkeste değişiyor, takip etmen lazım. Ben de önceden hiç bilmezdim ama takip edince farkettim ki bende yumurtlamadan 2 gün önce başlıyor genelde o akıntı. Senin de öyle olacak belki
Bizim de ikinci evliliklerimiz. Birer çocuğumuz var aynı yaştalar. Çevremizdekiler de hep aynı şeyi söylüyor. Ortak bi çocuğumuz, bizim özel bir bağımız neden olmasın? Biz de çok istiyoruz. Ayrıca teorik olarak 2.doğum olacak. Bunları söyleyenlerin 2-3 çocuğu var. Madem öyle siz de bi taneyle kalsaydınız o zaman diyorum. İnsanlar her şeye burnunu sokmaya bayılıyor. Bakacak olan biz, size ne oluyor yani
Aaaa ben bu gada datlimiyimsenin küçüklüğüne benziyo bence
Onlar zaten halay başıSen bakma onlara salla gitsin kim takar Yalova kaymakamını benim kaynanam da yapma dedi ona mı sorcam yaparken
Tesekkür ederim. Çalıştığım için randevuyu ayarlayamadım. Muhtemelen yarın test yaptırıp sonra doktora görüneceğim bakalım. Bilgi icin tesekkür ederim.Valla canım orasını inan ki bilemiyorum. Yanlış yönlendirmek istemem. Ama doktora başvurmadan yaptırırsan sonuçlarını nasıl anlayacaksın o da var. En azından sonuçlarına göre doktor seni yönlendirir veya ilaç tedavisine de baslatabilir
Herkeste aynı olmayabiliyor. Reglin düzenliyse evet 14 gün sonra regl günün. En erken 11 gün sonra yapmanı tavsiye ederim. Rahme yerleşmesi 6-10 gün arası zaten. Yerleştikten sonra hcg hormonu yükseliyor, idrara geçmesi en erken 11.gün oluyor.Kızlar yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyoruz değil mi? Bir de gebelik testini en erken ne zaman yapsam sonuç verir fikri olan var mı
Canım ne yapmıyoruz belirti aramıyoruzKızlar şimdi biz devamlı belirti arayıp duruyoruz ya Yerleşme döllenmeden yaklaşık 12 gün sonra falan tamamlanıyormuş. Bu da zaten bat tarihimize tekabül ediyor aşağı yukarı. E bu durumda yerleşme tamamlanmadan hamile sayılmaz insan mantıken. Belki tutunamıcakbu süreçte belirti aramak ne kadar doğru kafam karıştı. Bende geçem ay bir sürü belirti varken bu ay yok ama olmaması normal mi ona bahane bulmaya çalışıyorum ah şu umut etmek yok muuuuu
İns canım aminGözün Aydın canım mutlu ol en kötüyü niye düşünüyorsun allahım sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım bence gebesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Moralin bozulması normal ama testine devam et. Demiştim sana bu ay görmeyedebilirsin yumurtlama canım. Koyulaşma da pik için çok az. Belki koyulaşacak sen dediğimi bak sonunu görmeden üzme kendini.Şimdiye kadar en belirgin buydu moralini bozuyor insanın bir anda silikleşti
İste birşey olmaz canım. Ama idrar isteğin olmuyor musun o saate kadar yayani şöyle işyerinde en son 5 gibi falan su içerim sonra karnımız aç akşam yemeği yenileceği için sıvı ihtiyacım olmuyor o yüzden de içmiyorum . bu sebeple en son sıvı alımım 5 te olduğundan ve testi akşam 9 da yaptığım için arası 4 saat oluyor . bunda bir sıkıntı olur mu sormak istediğim buydu anlatamadım .
2.cevabını çok iyi anladım teşekkürler canım
Silik mi hep? Birde kaç günde bir adet olursunuz?Çok ilginç, ovülasyon testi yapiyorum, yumurtlama görmem gerekirdi şimdiye, görmedim halâ.. Geç yumurtlama olacak herhalde
Bugünü boş mu geçeyim?Moralin bozulması normal ama testine devam et. Demiştim sana bu ay görmeyedebilirsin yumurtlama canım. Koyulaşma da pik için çok az. Belki koyulaşacak sen dediğimi bak sonunu görmeden üzme kendini.
İlişki konusu dersen yap canımBugünü boş mu geçeyim?
Anladım canım elimde bir uygulamada yumurtlamayı yarın gösteriyor tek umut o kaldı artıkİlişki konusu dersen yap canımbizim burada bir arkadaşın lafı vardı işimi şansa bırakmam o hesap. Ama testini bırakma sakın bazı kadınlar çok geç pik görebiliyor. Ben adet 3 gün kala ya kadar bile test yaptım ooo bu işler böyle ama üzülmeye değmiyor o testi de etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?