Yok canım benim hep aynı oldu gebelik ile adetKızlar bi sorum var adet sancısı ile hamilelik belirtisi olan kasık ağrısı yada sancısı her neyse onun arasında fark var mı bilgisi olan yardım eder mi acaba
Yok canjm senin 11. Gün pik degil daha var test yapmaya devam et bak sana certain marka pik oldugunda nasil oluyor gostereyim geçen ay certain kullandim ordan biliyorumC önce belirdi. Certainde testi yaptığın anda arkası pembeleşiyor biraz bekliyorum o zaman normalleşiyor, 11.gün testi ilk yaptığımda bu şekilde gözüküyordu Eki Görüntüle 2795345
Canım regl oldum zaten çoktan ama teşekkür ederim yine deSu damlat canım bebetime bu test su damlatınca geçiyor kuruma ise
Certain marka
Anladım kuzum inşallah olur yarına kaldı umudumGörürsün inşallah canim sadece biraz sabir mesela 6 ay test yapan bir kadin her ay farkli günlerde yumurtlama oluyor bu ay gec oldu diye hep gec olmaz
Bak bu sekilde oluyor sak diye o silik görünen kısım sende ki direk koyu görünüyor olmalıC önce belirdi. Certainde testi yaptığın anda arkası pembeleşiyor biraz bekliyorum o zaman normalleşiyor, 11.gün testi ilk yaptığımda bu şekilde gözüküyordu Eki Görüntüle 2795345
Biraz havuc yesen ovulasyon icin cok önemliymiş ben yedimde bu ayAnladım kuzum inşallah olur yarına kaldı umudum
Yaa çok teşekkür ederim iyi oldu bunu gördüğüm birkaç güne sanırım pik olur o zamanBak bu sekilde oluyor sak diye o silik görünen kısım sende ki direk koyu görünüyor olmalı
Her gün salataya dogru yorum canım amaBiraz havuc yesen ovulasyon icin cok önemliymiş ben yedimde bu ay
Direk al eline hunharca yeHer gün salataya dogru yorum canım amabaska nasıl yiyeyim
Çok güzel hareketlerde hıyar yiyenle havuç yiyen vardı onlar gibiDirek al eline hunharca yeama salayada da is görür
Aynen canim takip et pik olmamış henüz piki gordundede siliklesene kadar devam etYaa çok teşekkür ederim iyi oldu bunu gördüğüm birkaç güne sanırım pik olur o zaman
Zor şeyden zor şeye geçiyorsunuz inşallah kurtulursunuz kilolardan vermesi zor ama verince çok mutlu oluyor insanKizlar herkese iyi akşamlar .Ben de listeye adımı yazdirmistim Bat 27ydi .Fakat bir karar değişikliği oldu ..Fazla kilo var .İlk doğumundan kalma .Onları verip öyle hamile kalmak istiyorum .Bu şekilde hamile kalırsam felaket olur ,Umarım hepiniz hayırlısı ile hamile kalırsınız .Ben Nisan ayına giderim direkt artık Umarım hiçbiriniz ile orda karşılaşmam .Hepiniz hamile olursunuz .
Çok güzel hareketlerde hıyar yiyenle havuç yiyen vardı onlar gibiadamada hıyar mı vereyim
Testler çok tuhaf ya hepsi değişik şekilde işliyor. Ben bu ay surelab kullandım hepsi silik oluyor sonra yavas yavaş ikisi belli koyulukta olunca duruyorlar tabi t aynı hep de. Sadece laboquick kullanırken hmeen t belirir c yi beklerdim çok ilginç testlerCertain cok iyi bir marka 11. Gun test yaptiginizda hatirliyor musunuz t cizgisi c den once mi belirdi cok hassas bi testtir
Yapcam yapcamnapican soylenen herseyi yapiyorum taktir allahtan
Aynen bende certain de t çizgisini pikte koyu gordum c sonradan kızardıTestler çok tuhaf ya hepsi değişik şekilde işliyor. Ben bu ay surelab kullandım hepsi silik oluyor sonra yavas yavaş ikisi belli koyulukta olunca duruyorlar tabi t aynı hep de. Sadece laboquick kullanırken hmeen t belirir c yi beklerdim çok ilginç testler
Bende bu ay iyi geldiğini duymuştum baya havuç yedimBiraz havuc yesen ovulasyon icin cok önemliymiş ben yedimde bu ay
Ovulasyon yapıyorsam daha yumurtlama gelmemiştir, yeni bitti di mi adetim?. Benim 2 gün oldu.Ovu. Yapıyorum ben ya düzensizdi geçen aylarda o sebeple başlamıştım ama bu ay düzene girdi ama yine de testler var elimde yaparım o sebeple. 4 aydır deniyorum ben de. Kontrollerimi de oldum bir sorun yok gibi duruyor ama bakalım
Ayyy hamiş olsak da daha gerek olmasa şu testciklereAynen bende certain de t çizgisini pikte koyu gordum c sonradan kızardıben laboquick markayi ilk defa bu ay kullaniyorum o yuzden net yorum yapamıyorum
Sizde mi bende baby havuc aldim yemesi daha rahat diyeBende bu ay iyi geldiğini duymuştum baya havuç yedimbir salataya bir bana diyerek yedim elimde incelerini almıştım daha iyi yeniyor kalınları dişlerimi yoruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?