Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C önce belirdi. Certainde testi yaptığın anda arkası pembeleşiyor biraz bekliyorum o zaman normalleşiyor, 11.gün testi ilk yaptığımda bu şekilde gözüküyordu Eki Görüntüle 2795345
Yok canjm senin 11. Gün pik degil daha var test yapmaya devam et bak sana certain marka pik oldugunda nasil oluyor gostereyim geçen ay certain kullandim ordan biliyorum

Eklentiler

• 20210131_092650.webp
    110,4 KB · Görüntüleme: 31
Zor şeyden zor şeye geçiyorsunuz inşallah kurtulursunuz kilolardan vermesi zor ama verince çok mutlu oluyor insan kaç kilo vermeyi düşünüyorsun? zaten nisanda ramazan kilo mu vericez oruç mu tutacaz Bebiş mi yapıcaz karışık orası Böyle bir azim ettim kiloyla hamile kalamam diye ben 11 kilo vermiştim 1 yılda Allah yardımcın olsun bu ayrı zor iş

Certain cok iyi bir marka 11. Gun test yaptiginizda hatirliyor musunuz t cizgisi c den once mi belirdi cok hassas bi testtir
Testler çok tuhaf ya hepsi değişik şekilde işliyor. Ben bu ay surelab kullandım hepsi silik oluyor sonra yavas yavaş ikisi belli koyulukta olunca duruyorlar tabi t aynı hep de. Sadece laboquick kullanırken hmeen t belirir c yi beklerdim çok ilginç testler

Aynen bende certain de t çizgisini pikte koyu gordum c sonradan kızardı ben laboquick markayi ilk defa bu ay kullaniyorum o yuzden net yorum yapamıyorum

Biraz havuc yesen ovulasyon icin cok önemliymiş ben yedimde bu ay
Bende bu ay iyi geldiğini duymuştum baya havuç yedim bir salataya bir bana diyerek yedim elimde incelerini almıştım daha iyi yeniyor kalınları dişlerimi yoruyordu

Ovulasyon yapıyorsam daha yumurtlama gelmemiştir, yeni bitti di mi adetim?. Benim 2 gün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…