Insallah canim ya hayirlisi ve saglikla gelsinler ama ben merak ederim yine simdi yapsam ne cikacak diyeAyyy hamiş olsak da daha gerek olmasa şu testciklere
Evet napayım dişlerim çok rahatsız ediyor ötekilerSizde mi bende baby havuc aldim yemesi daha rahat diye
Bundan sonra baby havuçlar düşünsünSizde mi bende baby havuc aldim yemesi daha rahat diye
Bide kalin buyuk olanlar daha aci gibi küçükler daha tatliEvet napayım dişlerim çok rahatsız ediyor ötekiler
Diyorsun hiç öyle hissetmedimInsallah canim ya hayirlisi ve saglikla gelsinler ama ben merak ederim yine simdi yapsam ne cikacak diyeama yapmammm
Hayırlı olsun inşallah7 8 mart bat gitmedm beklicem adette geçsin sonra kan için giderim bir aksilik olmazsa canım heyecanla hareket etmek istemiyorum
Hahahaaaa kadinlarin kurtaricisi olacak sorumlulukları büyük yük agir ama kendileri küçükBundan sonra baby havuçlar düşünsün
Alışkanlık olur bende arada hobi olarak yaparim belkiDiyorsun hiç öyle hissetmedim
Evet evettt havuç çok seviyorum birdeBide kalin buyuk olanlar daha aci gibi küçükler daha tatli
Kac gun var adetine birde ovulasyon tarihini biliyor musun?Kaset testleri sabah kalkınca yapmak mı daha iyi sonuç verir ni dirsiniz kızlar. Az önce yaptımda negatif çıktı, nalet kasete inanmak istemiyorum pis kötü salak şey
Anlattığın şeyi yaşıyorum sanırım ama bilmiyorum benim adetten önce şiddetli olur ertesi gün hemen adetim olur ki adetimden bi iki gün önceden kahve lekelerim olur yarına da günlük pedim temiz olursa umudum Rabbım den öncelikle tabi ki bilemiyorm şu an kuzu sürekli pedime bakasım geliyo saf saf oluyo ağrı ama sürekli değil geçiyor hemen ama yarına Allah kerim cumartesi günü bat tarihim... bugün bide şiddetli bi baş dönmesi oldu 10 sn sadeceBenim ilk gebeliğimde de ve suanda da olan adetten farkı şuydu canım adet olacaksam birgün öncesi ağrım sürekli olarak olur hareket halindeyken geçer ve ertesi gün hastalanırım gebelikte bir hafta öncesinde başladı arada bir hafif ağrılanma kendiliğinden oluyor birde süpürge yürüyüş gibi şeylerdede o an yaparken ağrım oluyor ama şiddetli ağrı değil
Bende cok seviyorum ama bazen bogazima kaciyorEvet evettt havuç çok seviyorum birde
Regl tarihine kadar asla bir daha yapmama kararı aldım bendeKaset testleri sabah kalkınca yapmak mı daha iyi sonuç verir ni dirsiniz kızlar. Az önce yaptımda negatif çıktı, nalet kasete inanmak istemiyorum pis kötü salak şey
Sorma çok alıştım bende bunlara bitiyor testler ayy bunlarda bereketsiz çıktı diyorumAlışkanlık olur bende arada hobi olarak yaparim belki
Valla kuzum kafayı yiyecek artık adet mi hamilelik mi diye anlamadım inşallah hamileliktir ne deyimİçimdeki ses konuştu bende bunu soracaktım
Kaset testleri sabah kalkınca yapmak mı daha iyi sonuç verir ni dirsiniz kızlar. Az önce yaptımda negatif çıktı, nalet kasete inanmak istemiyorum pis kötü salak şey
Bende regl tarihine kadar yapmıcam canım stres oluyoruz boşa
Hiç öyle birşey yaşamadım aman Allah korusunBende cok seviyorum ama bazen bogazima kaciyor
Tek hamilelik olsunda bizde anlamayalim kuzum yaYok canım benim hep aynı oldu gebelik ile adeto yüzden ben ayırt edemem hiç
İnşallah canımTek hamilelik olsunda bizde anlamayalim kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?