Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim geçen ay patlamisti. Rahim filmi cekildikten 10 gun sonra basima geldi. Cok siddetli kasık ağrısı yaşadım. Sanci gibi degildi. Girip gunlerce cikmayan bi agri.
benim dün gece ağrım vardı ama gaz sancısıyla birlikte olan bi ağrıydı ayaklarıma su torbası koydum hafifledi şimdi sadece kasılıyor arada ağrım yok şükür. çok geçmiş olsun canım

canlar ya benden beyazımsın bır akıntı gelıyo sızce bu regl belırtısımı hamılelık ıle regl cok benzıyor cunkı :)
Bende de adetten önce akıntım pek olmazdı. Şimdi hem şeffaf hem beyaz gibi akıntım oluyor

Başka belırtınız varmı

Bende de adetten önce akıntım pek olmazdı. Şimdi hem şeffaf hem beyaz gibi akıntım oluyor
benımde aynı birz önce ıyıce arttı galıba regl olcak hatta erken olcam 12 si bıle degıl kasıkalrım agrıyo belım agrıyor

Arkadaşlar adetim 2 gün geçti bugün gidip hcg testi verdim şimdi sonuç çıktı diye mesaj geldi. Hastaneden gelirkende bi test aldım yine denemek istedim ve 5 dakika içinde ikinci çizgi belirdi. Şuan karışık duygular yaşıyorum.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler. Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Eklentiler

• 3F6A77D6-2D17-4B2F-9C6A-588DA59D4034.webp
    4 KB · Görüntüleme: 48
Başka belırtınız varmı
Goguslerimde hafif agri var ama cok degil akinti ara ara fazlalisiyor kasik agrimda hamile olmadigim aylarda hep agrir batardi bu ay ara ara batıyor cok yurursem yorulursam filan. Bikacta sivilce cikti ama anlamadim niye

aminn maşallahhhh :) cok guzell

AMİN İNŞALLAH. HCG KAÇ ÇIKTII HAYIRLI OLUR İNŞALLAHH

benımde aynı birz önce ıyıce arttı galıba regl olcak hatta erken olcam 12 si bıle degıl kasıkalrım agrıyo belım agrıyor
Yanlış anlamadıysam 12 sinde adet olacaksın dimi o zaman adet olucam demen için erken değil mi biraz daha sabır inşallah seninde nasibinde vardır

O kadar iyi anlıyorum ki biz hevesliyken onların böyle masumca beklentileri ne biliyim Rabbim büyük diyorum onlar bizde

O kadar iyi anlıyorum ki biz hevesliyken onların böyle masumca beklentileri ne biliyim Rabbim büyük diyorum onlar bizden daha çok hevesli heyecanlılar
rabbim hayırlısıyla bu ay mutlu haberi vermemizi nasip eder inşallah

Ne dmeek.Üşütünce de oluyor gaz sancısı da iğrenç hele ki onu çıkartmayınca kendini sıcak tut ve kesinlikle çorapsız taşa basma hatta soğuk suyla yıkayınca gaz artar şişkinlik olur aşırı. Laminat bile çıplak basınca soğuk olursa hasta ediyor regl dönemine yakın bunları yapmak davetiye çıkarmak oluyor rahatsızlığa

Olblr biraz daha bekleyin bakalım ne olur ama ben umutlandım sizin için içim öyle diyor nedensiz

Tebrik ederim canım maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin. 2 gün gecikmeyle değeriniz ne kadar cıktı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…