benim dün gece ağrım vardı ama gaz sancısıyla birlikte olan bi ağrıydı ayaklarıma su torbası koydum hafifledi şimdi sadece kasılıyor arada ağrım yok şükür. çok geçmiş olsun canımBenim geçen ay patlamisti. Rahim filmi cekildikten 10 gun sonra basima geldi. Cok siddetli kasık ağrısı yaşadım. Sanci gibi degildi. Girip gunlerce cikmayan bi agri.
Bende de adetten önce akıntım pek olmazdı. Şimdi hem şeffaf hem beyaz gibi akıntım oluyorcanlar ya benden beyazımsın bır akıntı gelıyo sızce bu regl belırtısımı hamılelık ıle regl cok benzıyor cunkı :)
Başka belırtınız varmıValla ben adete 11 gun kala teste basladim hem acaba hangi gun pozitif cikar diye hemde soranlara merak edenlere örnek olsun diye. Bugun hayaletinde hayaleti bi cizgi cikti erken gebelik testinde. Birde pembe akinti olunca dedim yerlesme yaşıyorum galiba
benımde aynı birz önce ıyıce arttı galıba regl olcak hatta erken olcam 12 si bıle degıl kasıkalrım agrıyo belım agrıyorBende de adetten önce akıntım pek olmazdı. Şimdi hem şeffaf hem beyaz gibi akıntım oluyor
Goguslerimde hafif agri var ama cok degil akinti ara ara fazlalisiyor kasik agrimda hamile olmadigim aylarda hep agrir batardi bu ay ara ara batıyor cok yurursem yorulursam filan. Bikacta sivilce cikti ama anlamadim niyeBaşka belırtınız varmı
aminn maşallahhhh :) cok guzellArkadaşlar adetim 2 gün geçti bugün gidip hcg testi verdim şimdi sonuç çıktı diye mesaj geldi. Hastaneden gelirkende bi test aldım yine denemek istedim ve 5 dakika içinde ikinci çizgi belirdi. Şuan karışık duygular yaşıyorum.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler. Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..
AMİN İNŞALLAH. HCG KAÇ ÇIKTII HAYIRLI OLUR İNŞALLAHHArkadaşlar adetim 2 gün geçti bugün gidip hcg testi verdim şimdi sonuç çıktı diye mesaj geldi. Hastaneden gelirkende bi test aldım yine denemek istedim ve 5 dakika içinde ikinci çizgi belirdi. Şuan karışık duygular yaşıyorum.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler. Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Yanlış anlamadıysam 12 sinde adet olacaksın dimi o zaman adet olucam demen için erken değil mibenımde aynı birz önce ıyıce arttı galıba regl olcak hatta erken olcam 12 si bıle degıl kasıkalrım agrıyo belım agrıyor
O kadar iyi anlıyorum ki biz hevesliyken onların böyle masumca beklentileri ne biliyim Rabbim büyük diyorum onlar bizde
rabbim hayırlısıyla bu ay mutlu haberi vermemizi nasip eder inşallahO kadar iyi anlıyorum ki biz hevesliyken onların böyle masumca beklentileri ne biliyim Rabbim büyük diyorum onlar bizden daha çok hevesli heyecanlılar
tmm :)Yanlış anlamadıysam 12 sinde adet olacaksın dimi o zaman adet olucam demen için erken değil mibiraz daha sabır inşallah seninde nasibinde vardır
1/2 haftalık sanırımArkadaşlar sonucum bu şekilde referans değerini burda anlayamadım. Çok çok yeni sanırım
Ne dmeek.yaaa bunu bilmiyordum canım..teşekkürler bilgi verdiğin için. devam ederse kontrole gidicem zaten..
birde benim dün gaz sancısı da eklendi o ağrıya. ayaklarımı ısıtınca o geçti kasılmalar kaldı sadece şuan.
üşütmüşte olabilirim tabiki ama takip edicem çok teşekkür ederim
Çok yeni canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Arkadaşlar sonucum bu şekilde referans değerini burda anlayamadım. Çok çok yeni sanırım
Olblr biraz daha bekleyin bakalım ne olur ama ben umutlandım sizin için içim öyle diyor nedensizValla ben adete 11 gun kala teste basladim hem acaba hangi gun pozitif cikar diye hemde soranlara merak edenlere örnek olsun diye. Bugun hayaletinde hayaleti bi cizgi cikti erken gebelik testinde. Birde pembe akinti olunca dedim yerlesme yaşıyorum galiba
Çok yeni inşallah hayırlısı olsun hamileliğiniz? Peki ne zaman verdiniz bu kanı?Arkadaşlar sonucum bu şekilde referans değerini burda anlayamadım. Çok çok yeni sanırım
Tebrik ederim canım maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin. 2 gün gecikmeyle değeriniz ne kadar cıktı acaba.Arkadaşlar adetim 2 gün geçti bugün gidip hcg testi verdim şimdi sonuç çıktı diye mesaj geldi. Hastaneden gelirkende bi test aldım yine denemek istedim ve 5 dakika içinde ikinci çizgi belirdi. Şuan karışık duygular yaşıyorum.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler. Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?