Çatlamış çatlamıışKizlar sağdaki koyu olan dünkü. Soldaki silikler de bugün. Çatlama olmuş sanırım ne dersiniz
Teşekkür ederim. Bugün 11 de verdim canımÇok yeni inşallah hayırlısı olsun hamileliğiniz? Peki ne zaman verdiniz bu kanı?
TebriklerArkadaşlar adetim 2 gün geçti bugün gidip hcg testi verdim şimdi sonuç çıktı diye mesaj geldi. Hastaneden gelirkende bi test aldım yine denemek istedim ve 5 dakika içinde ikinci çizgi belirdi. Şuan karışık duygular yaşıyorum.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler. Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..
TeşekkürlerTebrik ederim canım maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin. 2 gün gecikmeyle değeriniz ne kadar cıktı acaba.
Evet yeniArkadaşlar sonucum bu şekilde referans değerini burda anlayamadım. Çok çok yeni sanırım
Aa pardon atmışsınız diğer sayfada geldi karşıma. 2 gün sonra tekrar bir kan tahlili daha verin 2 katına çıkması lazımArkadaşlar sonucum bu şekilde referans değerini burda anlayamadım. Çok çok yeni sanırım
Yani dmek istediğim kan vereli kaç gün olduTeşekkür ederim. Bugün 11 de verdim canım
sağlıkla ilerlesin hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar adetim 2 gün geçti bugün gidip hcg testi verdim şimdi sonuç çıktı diye mesaj geldi. Hastaneden gelirkende bi test aldım yine denemek istedim ve 5 dakika içinde ikinci çizgi belirdi. Şuan karışık duygular yaşıyorum.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler. Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Tamam pazartesi sağlık ocağına gideyim takip edeyim değeri bakalım ne olacakAa pardon atmışsınız diğer sayfada geldi karşıma. 2 gün sonra tekrar bir kan tahlili daha verin 2 katına çıkması lazım
Bugün kan verdim öğlen sonuç çıktı adetim 2 gün geçtiYani dmek istediğim kan vereli kaç gün oldumerak ettim. Bugün kaçıncı günündesiniz?
Canım evet koyulaşmaya başlamış bence de yaa. Hadi inşallah devamı gelir ben de saat 2 de yapicam inşallah koyulaşır benimki de bugün 18. Gün olucak
aynen canım. temennim üşütmeyle karıştı ama yumurtlamadan 5 gün geçti ya döllenme tutunma filan ağrısıdır diye gene Rabbim bliyor tabiki gögslerim de çok ağrıyor sızlıyor ondan inşallah yerleşmeye çalışıyordurNe dmeek.Üşütünce de oluyor gaz sancısı da iğrenç hele ki onu çıkartmayınca kendini sıcak tut ve kesinlikle çorapsız taşa basma hatta soğuk suyla yıkayınca gaz artar şişkinlik olur aşırı. Laminat bile çıplak basınca soğuk olursa hasta ediyor regl dönemine yakın bunları yapmak davetiye çıkarmak oluyor rahatsızlığa
Nasılsın canım. Dün gece beni bir ateş bastı yumurta çatlamasında olur mu bilmem sabah normale dönmüştüm
TEST SONUCU NE ÇIKTI ?Tamam pazartesi sağlık ocağına gideyim takip edeyim değeri bakalım ne olacak
İçimizden geçen hep bu canımaynen canım. temennim üşütmeyle karıştı ama yumurtlamadan 5 gün geçti ya döllenme tutunma filan ağrısıdır diye gene Rabbim bliyor tabiki gögslerim de çok ağrıyor sızlıyor ondan inşallah yerleşmeye çalışıyordur
Çooooook güzel ççççççooooooookkk sevindim pazartesi koş bir doktora veya sağlık ocağına yaptır bütün tahlilleriniBugün kan verdim öğlen sonuç çıktı adetim 2 gün geçti
İstediğini yapAminYa ben şimdi hcg takibi mi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?