Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler

sağlıkla ilerlesin hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar selam. Bugün regl 3. Günüm. Doktora gittim kontorl vardı. Kistin duruyor dedi. Ağrıda yapıyor zaten farkediyorum. Polip vardı. Haftaya salı operasyon ile alacak polip i. Korkmuyor da değilimdir basit bir operasyon dedi.onu alıp 3-4 ay daha bekleyelim dedi normal yolla gebelik için. Yine olmazsa rahim filmi çekeriz. Sonra tüp bebek en son noktamız olur dedi.polip operasyonundan sonra bir ay filan beklemek lazım mı dedim, hiç alakası yok aynen devam denemelere dedi haberler böyle kızlar.

aynen canım. temennim üşütmeyle karıştı ama yumurtlamadan 5 gün geçti ya döllenme tutunma filan ağrısıdır diye gene Rabbim bliyor tabiki gögslerim de çok ağrıyor sızlıyor ondan inşallah yerleşmeye çalışıyordur

İçimizden geçen hep bu canım ama ben belirti filan gögüs işine inanmıyorum onlar beni çok kandırdı

Bugün kan verdim öğlen sonuç çıktı adetim 2 gün geçti
Çooooook güzel ççççççooooooookkk sevindim pazartesi koş bir doktora veya sağlık ocağına yaptır bütün tahlillerini herşeyin yolunda olduğunu görmüş için raht olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…