Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. İnşallah beklediğiniz gibi sağlıklı bebekleriniz olur. Benim durumumuda yazmak istedim. Adetlerimi girdiğim bir uygulama var oraya göre yumurtlama haftamda eşim içime Bikaç damla boşaldığını söyledi. Bu arada henüz 6 aylık bir bebeğim var. Hamile kalmam diye biz çokta takmıyoryz. Adetime yakın zamanda da Bikaç kez içime boşaldı. Ama ben hamile kalmaya çalışmadığım için ayağa hemen kalktım. Hangi tarihlerde birliktelik oldu onuda bilmiyorum. Adetimi bugün 5.günü hala olmadım. Adet gününde eşimin ısrarıyla albi kaset test aldık. İlk idrara değil akşama doğru yaptım negatif çıktı. Sizce hamile olma ihtimali var mı. Testi tekrarlamam gerekir mi

Tamam pazartesi sağlık ocağına gideyim takip edeyim değeri bakalım ne olacak
Evet cnm takip et mutlaka. Pazartesi ortalama aşağı yukarı 90-100 gibi bir değer olması lazım diye tahmin ediyorum. Bana geç döllenme gibi geldi

Benim pik hala devam ediyor.. Asıl yumurtlama şimdi gümbür gümbür geliyor bu sefer ben geliyorum diyor siliklesmedi hala dun aksam 5te yaptim pikti hala pik siliklestiği günü bekliyorum sabırla sizce ne zaman çatlar

Eklentiler

• 20210305_140217.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 36
Benim pik hala devam ediyor.. Asıl yumurtlama şimdi gümbür gümbür geliyor bu sefer ben geliyorum diyor siliklesmedi hala dun aksam 5te yaptim pikti hala pik siliklestiği günü bekliyorum sabırla sizce ne zaman çatlar
Dün pikti değil mi yine bugünde pik duruyor bence yarın bu saatlerde çatlar

Adetinizi 5 gun gectiyse yapmaniza gerek yok olmuş olsa simdiye kadar cikardi testte psikolojik olarak etkilendiğiniz icin adetiniz geçmiştir diye düşünüyorum

Benim regl 2 döngüdür 1er gün erken oluyor, eskiden pıhtılı olurdu ped yetiştiremezdim. Şimdi daha kısa sürüyor. 3 günde bitiyor neredeyse. Annemler rahim kendini hazırlıyor diyor. 8 aydır bi hazırlanamadı gitti. Soğan kürü de işe yaramamıştı bende. Bu ay da maydanoz süt buharı deniyim de içimde kalmasın bari. Onu da yapmadım demem.

Slm cnm geçmiş olsun öncelikle. Basit bir operasyonmus endişelenmeyin. Bebiş için herşeye katlanmalıyız. inş. Tüp bebeğe ve hsg'ye gerek kalmadan güzel haberleri alırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inş denemelere devam

Adetinizi 5 gun gectiyse yapmaniza gerek yok olmuş olsa simdiye kadar cikardi testte psikolojik olarak etkilendiğiniz icin adetiniz geçmiştir diye düşünüyorum
Ben en son adet olucağım gün 1 kere test yaptım başkada yapmadım. Psikolojik yapıcak bir durumumda yok. Çünkü şuan çocuk düşünmüyorduk.

Çocuk istemiyorsanız öncelikle benden size güzel cevap bir sürü korunma yönetimi var onu deneyin belli ki bilmiyorsunuz bir kaç damlayla korkmuş hamile kalmış mıyımdır diyerek bize sorup cvp alacağınız yer burası değil test yapmışsın negatif çıkmış çok takıldıysa aklınıza doktora gidin. Grubun adına bakın mart ayı gebelik planlayanlar. Planlamıyorduk ama kaçırdık damla bunla hamile oldumsa sorusu çok abest başka sayfalara yaz belki orada cvp. Bulursun.

Olblr biraz daha bekleyin bakalım ne olur ama ben umutlandım sizin için içim öyle diyor nedensiz
Insallah valla kuzum bende istiyorum cok ikinci cocugum olacak nasipse bi oglum var bide kizim olirsa tam olcaz insallah. Hatta ovu testi yaptim bu ay iki defa pik gordum

Kızlar dün 17. Günümdü tam koyulasmaya başlıyor derken bugün 18. Günüm ve dünkünün aynısı. Çok üzüldüm neden böyle oluyor bugün doktora randevu alsam hemen bakabilir mi? Yani açıkçası şöyle daha önce hiç doktora gitmedim yeni evli olunca daha ikinci ayımız. Doktora gitsem ultrasonla falan bakıp söyler mi yumurtan var yok vs diye. Yoksa önce hormom testi falam mı ister. Beni bi yönlendirir misiniz Allah rızası için. Ona göre bugün gitmek istiyorum

Eklentiler

• IMG_20210305_142209_798.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 36
Nasılsın canım. Dün gece beni bir ateş bastı yumurta çatlamasında olur mu bilmem sabah normale dönmüştüm
İyiyim canım sen nasılsın bende pik olduğu günler çok ağrı oldu sol kasıkta, şimdi hiçbir yerim ağrımıyor 2 hafta sonra görücez neler yapmışız diye

Insallah valla kuzum bende istiyorum cok ikinci cocugum olacak nasipse bi oglum var bide kizim olirsa tam olcaz insallah. Hatta ovu testi yaptim bu ay iki defa pik gordum
KIZ ÇOCUK İSTİYORSANIZ PİK TARİHİNDEN ÖNCE İLİŞKİ ÖNERİLİYOR :) TABİ Kİ HİÇ BİŞEY %100 SONUÇ VERMİYOR HERŞEY ALLAHIN TAKDİRİ İNŞALLAH BİR KIZINIZ OLUR :)

Evet cnm takip et mutlaka. Pazartesi ortalama aşağı yukarı 90-100 gibi bir değer olması lazım diye tahmin ediyorum. Bana geç döllenme gibi geldi
Valla hiç bi fikrim yok geç döllenme mi normal mi 16-18-20 Şubat tarihlerini değerlendirdik. Hayırlısı bakalım.

Nedir bu tavır anlamadım Allahın verdiği çocuğu niye istemim. Sadece eşim ilişkiden sonra kaçırdığını söyledi bu yüzden benim gibi birkaç damladan hamile kalmış olabilecek birileri var mı diye yazdım. Senin gereksiz sinirine bir anlam veremedim açıkçası. Şüphesi olan herkes öğrenmek ister. Eşim sigara kullanıyor, bizler ev işi yapıyoruz haliyle böyle bir durumda daha dikkatli olmak istersin. Hem iki hamilelik arasında az bir süre tehlikeli olduğunu duydum. Bu konuda da bana benzer insanlar var mıdır diye yazdım. Ayrıca neden korunim bu benim tercihim Rabbim verirse verir ben evliliğimin ilk gecesi bile korunmadım. 6 çocuğum olsun yine korunmam bu benim biliceğim bir şey bilgi sahibi olmadığın bir konuda daha dikkatli olursan sevinirim

CANIM İÇİN RAHAT EDECEKSE BİR GİT GÖRÜN BEN İLK GEBELİĞİMDE HAMİLE KALMADAN ÖNCE GİTTİM BANA DOKTOR YUMURTLAMAN OLMUŞ Bİ SORUN GÖRÜNMÜYOR DEMİŞTİ.

BU PLANLAMAMDA DA GİTTİM 2 AYRI DOKTORA YUMURTALIKLARINDA HİÇ BİR PROBLEM GÖRÜNMÜYOR DEMİŞTİ. YANİ SORARSAN SÖYLER ZATEN 2. DENEMENMİŞ İLK 6 AY VE 1 YIL PEK TEDAVİ BAŞLANMIYOR AKIŞINA BIRAKILIYOR SONRASINDA ARAŞTIRILIYOR EĞER BİR SORUN GÖRÜRSE DOKTOR O NOKTADA TAHLİL İSTİYOR DİYE BİLİYORUM..

İyiyim canım sen nasılsın bende pik olduğu günler çok ağrı oldu sol kasıkta, şimdi hiçbir yerim ağrımıyor 2 hafta sonra görücez neler yapmışız diye
Aynen o bende oldu canım şuan sayfadaki haberleri izliyorum okuyoruz bakalım ne olur hamile çok az var bu ay ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…