Canım ben ovulasyon testinden pek anlamam o yüzden bu konu da yorum yapamicam ama randevu alabilirsen yumurtaliklarina bakar tabiki sen istedikten sonra niye bakmasinKızlar dün 17. Günümdü tam koyulasmaya başlıyor derken bugün 18. Günüm ve dünkünün aynısı. Çok üzüldüm neden böyle oluyorbugün doktora randevu alsam hemen bakabilir mi? Yani açıkçası şöyle daha önce hiç doktora gitmedim yeni evli olunca daha ikinci ayımız. Doktora gitsem ultrasonla falan bakıp söyler mi yumurtan var yok vs diye. Yoksa önce hormom testi falam mı ister. Beni bi yönlendirir misiniz Allah rızası için. Ona göre bugün gitmek istiyorum
Aslında ben de öyle duydum bi 6 ay 1 sene önce çok bir şey demiyorlarmıs ama ne biliyim işte ovulasyon testi beni mahvetti 18. Gün oldu hala göremeyinceCANIM İÇİN RAHAT EDECEKSE BİR GİT GÖRÜN BEN İLK GEBELİĞİMDE HAMİLE KALMADAN ÖNCE GİTTİM BANA DOKTOR YUMURTLAMAN OLMUŞ Bİ SORUN GÖRÜNMÜYOR DEMİŞTİ.
BU PLANLAMAMDA DA GİTTİM 2 AYRI DOKTORA YUMURTALIKLARINDA HİÇ BİR PROBLEM GÖRÜNMÜYOR DEMİŞTİ. YANİ SORARSAN SÖYLER ZATEN 2. DENEMENMİŞ İLK 6 AY VE 1 YIL PEK TEDAVİ BAŞLANMIYOR AKIŞINA BIRAKILIYOR SONRASINDA ARAŞTIRILIYOR EĞER BİR SORUN GÖRÜRSE DOKTOR O NOKTADA TAHLİL İSTİYOR DİYE BİLİYORUM..
Çok sağol canım cevapladığın için, peki nasıl bakıyor ultrason karından mı yoksa başka şekilde mi. Kusura bakmayın daha önce hiç gitmediğim için bilmiyorum daCanım ben ovulasyon testinden pek anlamam o yüzden bu konu da yorum yapamicam ama randevu alabilirsen yumurtaliklarina bakar tabiki sen istedikten sonra niye bakmasinadetin 21. Günü yapılan progesteron hormon testi var belki doktorun ister. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı bilgi veren bir hormon tahlilidir
EVET baya koyu gidiyor bende anlamadım hayırlısı artık :)Çatlamaz bence o görüntü bana onu gösterdi
Bu arada kimseyi üzüp kızdırmak istemem bu konu çok hassas bir konu. Eğer yanlış bir cümlem olduysa özür dilerim. İlk çocuğum da bende tahmininden zor günler geçirdim. İnşallah en kısa zamanda sende yavrunun kucağına alırsın. Yanlış yere yazdım haklısın ama insan 2.de olsa aynı duyguları yaşıyormuş yine heyecanlanıyorsun. Endişimde fazla çünkü 6 ay çok kısa bir süre olduğu için ölü doğum riski var diyorlarÇocuk istemiyorsanız öncelikle benden size güzel cevap bir sürü korunma yönetimi var onu deneyin belli ki bilmiyorsunuz bir kaç damlayla korkmuş hamile kalmış mıyımdır diyerek bize sorup cvp alacağınız yer burası değil test yapmışsın negatif çıkmış çok takıldıysa aklınıza doktora gidin. Grubun adına bakın mart ayı gebelik planlayanlar. Planlamıyorduk ama kaçırdık damla bunla hamile oldumsa sorusu çok abest başka sayfalara yaz belki orada cvp. Bulursun.
Aynen, ama çok kişi takip etmiyordur belki de, zaten aynı kişiler konuşuyor genellikleAynen o bende oldu canımşuan sayfadaki haberleri izliyorum okuyoruz bakalım ne olur hamile çok az var bu ay ya
Ya birde ikinci yumurtlama geç çatlayabilr sonuçta bir içeride onunla anlaşması lazımEVET baya koyu gidiyor bende anlamadım hayırlısı artık :)
Yok ediyorlarAynen, ama çok kişi takip etmiyordur belki de, zaten aynı kişiler konuşuyor genellikle
İnşallahYok ediyorlararada hamile olanlar pırt pırt gelıyor testle geçen ay çok kişi hamişdi ama ayın sonu hüsrandı güzel haberler alırız inşallah
şöyle söyliyim ben geçen ay hep düşündüm akşam su içmiyim aman dikkat edeyim biraz fazla koyu çıksa aaa koyu 2 saat sonra tekrar test yapıyım gece yatarken ya gece çatlarsa yakalayamazsam diye sürekli aklımdaydı 12. gün oldu yok 13...14... 15... 16.... aaaa dedim yok bi tuhafık var teyzem çağırdı o gün kızlarla vakit geçirdik o gün test yapmadım akşama kadar aklıma bile gelmedi güldük eğlendik yedik akşam eve geldim evde testi gördüm aaa test dedim yaptım o gün pik olmuş kendimi rahat bıraktığım gün belkide kendimi farkında olmadan sitrese soktuğum için yumurtalıklar etkilenmiş olabilir dedim... internette okudum sitreste yumurtlamada gecikme yapabilirmiş diye ben ona bağladım mesela bu ay 17. günde pik gördüm.. 18. gün hala pik meselaAslında ben de öyle duydum bi 6 ay 1 sene önce çok bir şey demiyorlarmıs ama ne biliyim işte ovulasyon testi beni mahvetti 18. Gün oldu hala göremeyincedur yarın görürüm öbür gün görürüm diye diye stres oldum. Bugün de göremeyince acaba bi sorum mu var diye düşündüm işte ne biliyim. Ama siz de geçen ay 21. Günde gördüm demistiniz di mi. Acaba üç dört gün daha beklesem mi
Ne demek canım benim Bildiğim her konuda bilgimi paylaşmak isterim onun için burdayimÇok sağol canım cevapladığın için, peki nasıl bakıyor ultrason karından mı yoksa başka şekilde mi. Kusura bakmayın daha önce hiç gitmediğim için bilmiyorum da
Bende de 2 gün pik oldu, bugüne çatlar galiba, çünkü 24-36 saat yazılıyor da bende daha fazla oldu galibaşöyle söyliyim ben geçen ay hep düşündüm akşam su içmiyim aman dikkat edeyim biraz fazla koyu çıksa aaa koyu 2 saat sonra tekrar test yapıyım gece yatarken ya gece çatlarsa yakalayamazsam diye sürekli aklımdaydı 12. gün oldu yok 13...14... 15... 16.... aaaa dedim yok bi tuhafık var teyzem çağırdı o gün kızlarla vakit geçirdik o gün test yapmadım akşama kadar aklıma bile gelmedi güldük eğlendik yedik akşam eve geldim evde testi gördüm aaa test dedim yaptım o gün pik olmuş kendimi rahat bıraktığım gün belkide kendimi farkında olmadan sitrese soktuğum için yumurtalıklar etkilenmiş olabilir dedim... internette okudum sitreste yumurtlamada gecikme yapabilirmiş diye ben ona bağladım mesela bu ay 17. günde pik gördüm.. 18. gün hala pik meselane zaman çatlarım bilmiyorum bende şimdi çatlamayı taktım takmasam daha sağlıklı ama elimizde olmuyor işte :)
Ya birde ikinci yumurtlama geç çatlayabilr sonuçta bir içeride onunla anlaşması lazım
evet ya seninde fazla olmuş benim dün akşam 5 de pik yaptı şuan hala pikte bu akşam 9 gibi test yapmayı düşünüyorum yine pik olursa yarına kalır benim çatlama olayı inşallah akşama çatlar diye dua edeyim bu akşam bitsin bu sitres valla yoruldum günü ayarla zamanı yakala çay demle dizi izle sonra sonra çayın demlenmesini bekle bide sonra bulaşığı çıkıyor onları yıka kaldır offffBende de 2 gün pik oldu, bugüne çatlar galiba, çünkü 24-36 saat yazılıyor da bende daha fazla oldu galiba
senin bugün mü çatladı dün akşam mı?Bende de 2 gün pik oldu, bugüne çatlar galiba, çünkü 24-36 saat yazılıyor da bende daha fazla oldu galiba
Ben de 3 gün çay demledim ardardaevet ya seninde fazla olmuş benim dün akşam 5 de pik yaptı şuan hala pikte bu akşam 9 gibi test yapmayı düşünüyorum yine pik olursa yarına kalır benim çatlama olayı inşallah akşama çatlar diye dua edeyim bu akşam bitsin bu sitres valla yoruldum günü ayarla zamanı yakala çay demle dizi izle sonra sonra çayın demlenmesini bekle offff
Bende dün 12:41de yaptığımda koyuydu, ama 22:44de çatlamıştısenin bugün mü çatladı dün akşam mı?
Ben bugün test yapmadım çatladı diyesenin bugün mü çatladı dün akşam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?