Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben ovulasyon testinden pek anlamam o yüzden bu konu da yorum yapamicam ama randevu alabilirsen yumurtaliklarina bakar tabiki sen istedikten sonra niye bakmasin adetin 21. Günü yapılan progesteron hormon testi var belki doktorun ister. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı bilgi veren bir hormon tahlilidir

Aslında ben de öyle duydum bi 6 ay 1 sene önce çok bir şey demiyorlarmıs ama ne biliyim işte ovulasyon testi beni mahvetti 18. Gün oldu hala göremeyince dur yarın görürüm öbür gün görürüm diye diye stres oldum. Bugün de göremeyince acaba bi sorum mu var diye düşündüm işte ne biliyim. Ama siz de geçen ay 21. Günde gördüm demistiniz di mi. Acaba üç dört gün daha beklesem mi

Çok sağol canım cevapladığın için, peki nasıl bakıyor ultrason karından mı yoksa başka şekilde mi. Kusura bakmayın daha önce hiç gitmediğim için bilmiyorum da

Bu arada kimseyi üzüp kızdırmak istemem bu konu çok hassas bir konu. Eğer yanlış bir cümlem olduysa özür dilerim. İlk çocuğum da bende tahmininden zor günler geçirdim. İnşallah en kısa zamanda sende yavrunun kucağına alırsın. Yanlış yere yazdım haklısın ama insan 2.de olsa aynı duyguları yaşıyormuş yine heyecanlanıyorsun. Endişimde fazla çünkü 6 ay çok kısa bir süre olduğu için ölü doğum riski var diyorlar

Merhaba benimde bat 8 i test yapmamak içim zor tutuyorum kendimi iki gündür Ovulasyon testi yapıyorum t çizgisi hep koyu çıkıyor

Aynen, ama çok kişi takip etmiyordur belki de, zaten aynı kişiler konuşuyor genellikle
Yok ediyorlar arada hamile olanlar pırt pırt gelıyor testle geçen ay çok kişi hamişdi ama ayın sonu hüsrandı güzel haberler alırız inşallah

Kızlar ben piki ve çatlamayı gördükten sonra testi durdurdum, burda 5li satılıyor o da 50 tle, bana devamı için baya test lazım, o yüzden devam etmemem daha iyi değil mi?

Yok ediyorlar arada hamile olanlar pırt pırt gelıyor testle geçen ay çok kişi hamişdi ama ayın sonu hüsrandı güzel haberler alırız inşallah
İnşallah ben geçen ay katılmadım, sadece ovulasyondan sonra hamile kalanlar diye bi yazı vardı,ona katılmıştım, orda da hamile yoktu galiba

şöyle söyliyim ben geçen ay hep düşündüm akşam su içmiyim aman dikkat edeyim biraz fazla koyu çıksa aaa koyu 2 saat sonra tekrar test yapıyım gece yatarken ya gece çatlarsa yakalayamazsam diye sürekli aklımdaydı 12. gün oldu yok 13...14... 15... 16.... aaaa dedim yok bi tuhafık var teyzem çağırdı o gün kızlarla vakit geçirdik o gün test yapmadım akşama kadar aklıma bile gelmedi güldük eğlendik yedik akşam eve geldim evde testi gördüm aaa test dedim yaptım o gün pik olmuş kendimi rahat bıraktığım gün belkide kendimi farkında olmadan sitrese soktuğum için yumurtalıklar etkilenmiş olabilir dedim... internette okudum sitreste yumurtlamada gecikme yapabilirmiş diye ben ona bağladım mesela bu ay 17. günde pik gördüm.. 18. gün hala pik mesela ne zaman çatlarım bilmiyorum bende şimdi çatlamayı taktım takmasam daha sağlıklı ama elimizde olmuyor işte :)

Çok sağol canım cevapladığın için, peki nasıl bakıyor ultrason karından mı yoksa başka şekilde mi. Kusura bakmayın daha önce hiç gitmediğim için bilmiyorum da
Ne demek canım benim Bildiğim her konuda bilgimi paylaşmak isterim onun için burdayim vajinal ultrason diye bir alet var (alttan) onunla bakılınca daha net görüyorlar yakın olduğu için.

Bende de 2 gün pik oldu, bugüne çatlar galiba, çünkü 24-36 saat yazılıyor da bende daha fazla oldu galiba

Eklentiler

• 19E6D749-6866-4F12-87B2-0B82BCDEC6EB.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 31
Ya birde ikinci yumurtlama geç çatlayabilr sonuçta bir içeride onunla anlaşması lazım
ciddi misin kız bak inanırım ya ben 2. çatlama olduğuna inanmıyorum ilki bu kadar koyu değildi ve bu kadar uzun sürmedi pik süresi iki pik arasında süre farı oluyor mu ki yumurta yumurtadır hepsi aynı sürede çatlar gibi düşünüyorum

Bende de 2 gün pik oldu, bugüne çatlar galiba, çünkü 24-36 saat yazılıyor da bende daha fazla oldu galiba
evet ya seninde fazla olmuş benim dün akşam 5 de pik yaptı şuan hala pikte bu akşam 9 gibi test yapmayı düşünüyorum yine pik olursa yarına kalır benim çatlama olayı inşallah akşama çatlar diye dua edeyim bu akşam bitsin bu sitres valla yoruldum günü ayarla zamanı yakala çay demle dizi izle sonra sonra çayın demlenmesini bekle bide sonra bulaşığı çıkıyor onları yıka kaldır offff

Ben de 3 gün çay demledim ardarda bugün artık demlememeyi düşünüyorum, benimki dün soruyor bitti mi senin günler diye, adamlarda da enerji bırakmadık aynen bende de 10 saat sonra yaptım gece 10dan sonra, o zaman çatlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…