Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çatladıktan sonra da yaptıysan sorun yok iş bitmiştir. ohhhh be kurtuldun sitresten :)

Bende dün 12:41de yaptığımda koyuydu, ama 22:44de çatlamıştı
yaa işte bana bunlarla geeeelll saat tarih ver süpersin bana bi çok arkadaşa fikir olur bende akşam 8-9 gibi yaparım ama kendime güvenmiyorum kesin eve gidince 5te de yaparım aahhh ahh merak kötü ya test yetişmiyor

çatladıktan sonra da yaptıysan sorun yok iş bitmiştir. ohhhh be kurtuldun sitresten :)
Evet dün de yaptım ama o yumurta akı gelmedi daha, olmadı mı diye düşünüyorum, ya da oldu da görmedim mi diye düşünüyorum, geçen ay test falan yapmıyordum ama 24cü gün bende o yumurta akıntısından gelmişti, reglim de 29.gün oldu, bilmiyorum Valla

İçimizden geçen hep bu canım ama ben belirti filan gögüs işine inanmıyorum onlar beni çok kandırdı
herşeyi bebeğe yoruyoruz tabi her hamilelik bir değil amaa .benim ilk hamileliğimde de gögüslerim sızlamıştı şişmişti ondan şüphelendim. heppp umut işte

yok o akıntı dediğin benim sabah geldi ama çatlama matlama yok hala pik bence kafana göre gönderiyor.. en doğru sonuç testlerde bence :) akıntı ağrı bunlar hep yanıltır diye düşünüyorum..

yaa işte bana bunlarla geeeelll saat tarih ver süpersin bana bi çok arkadaşa fikir olur bende akşam 8-9 gibi yaparım ama kendime güvenmiyorum kesin eve gidince 5te de yaparım aahhh ahh merak kötü ya test yetişmiyor
Attığım resimde hepsinin saati tarihi var, eğer bu ay olmazsa sonraki ay da fikir olsun diye hepsini yazıp sakladım

yok o akıntı dediğin benim sabah geldi ama çatlama matlama yok hala pik bence kafana göre gönderiyor.. en doğru sonuç testlerde bence :) akıntı ağrı bunlar hep yanıltır diye düşünüyorum..
Olabilir, insanın aklına takılmıyor değil doğrusu

Attığım resimde hepsinin saati tarihi var, eğer bu ay olmazsa sonraki ay da fikir olsun diye hepsini yazıp sakladım
Bende geçen ayı olanları sakladım her ay birbirinden farklı şeyler oluyor o zaman 20. gün pik oldum niye şimdi erken oldu ozaman kısa sürdü şimdi neden uzun o yüzden akışına bırakmak lazım eski resimlere bakıyorum da birbiri ile ayrı ovulasyonlar...

Aynen her şey etkiliyor galiba yumurtlamayı, insan kendi vücudunu bile tanıyamıyor artık

Aynen her şey etkiliyor galiba yumurtlamayı, insan kendi vücudunu bile tanıyamıyor artık
Aynen öyle her şey allahtan biz sadece deniyoruz olacak olabileceklere doğru zemini ayarlamaya çalışıyoruz..

Sen takviye vitamin olarak ne kullanıyorsun ben folic asit ve d vitamini kullanıyorum.. başka kullanmamız gereken bişey var mı ?

canım bi sayfada gördüm testi seninki gibi olup hamile olan çok takılma belki de bu test böyle gösteriyordur

Evet kırılırıyorum siz beni çok iyi anladınız bunun için teşekkür ederim. Biz burada neler çekiyoruz mart ayında gebelik bekleyenler olarak silik çizgiler umudumuz oluyor psikolojik olarak dedi arkadaşım@exclusive sizde psikolojim niye bozulsun dediniz biz çocuk istemiyorduk dediniz orada koptum çocuk isteyenlerin psikolojisi bozulmaz psikolojik olarak albi testine kadar gittiğinizde göre stres yaptınız psikolojik geçikmeniz olblr demektir. Ayrıca Allah bağışlasın sağlık versin gani gani. korunun demedim damlalar öyle kaçacak sizde böyle olacaksanız korunmak iyidir kötü de birşey değil. 6 çocuk yaparım yine korunmam lafınız da çok hoş değil hangi devirdeyiz şimdi 2 çocuğa bakamıyor insanlarımız. Kandırmayalım birbirimizi.lütfrn dikkatli olalım konışmalarımızda. Öyle risk varsa korunun kendinize kötülük yapmayın

Kızlar belim çok ağrıyordu sabah uyandığımda ya bu neyin nesi bilmiyorum şuan biraz azaldı regl 7 gün kaldı

sonrasında cevap vermedim sende bence çok detaya inme çünkü arkadaş dediğimiz şeyleri yanlış anlıyor ben kendime bile geçen ay piskolojik olarak geç adet olduğumu her seferinde dile getiriyorum.. gebelik bekleyende beklemeyende de aynı etki oluyor. Neyse biz testere dönelim çayımızı koymak keyif yapmak için plan yapalım nasıl olsa çay vaktine az kaldı

Yok vallahi ben korunmaya karşıyım dediklerim laf olsun diye değil ve çocuk manyağı biriyim eşim benden hevesli o yüzden bence yanlış anlaşılma oldu konuyu kapatalım gitsin. Ben kendimi tekrar açıkladım samimiyetime güvenebilirsin. Düşüğüm, kimyasal gebeliğim benim de oldu. Adet düzensizliği enfeksiyon hepsini yaşadım. Gebelik riskli kanamalı geçti o yüzden Rabbim verirse verir. Umudu kaybetmemek gerekiyor. Ayrıca şimdi olsa bile havalara uçarım hiç istenmez olur mu o masum.

herşeyi bebeğe yoruyoruz tabi her hamilelik bir değil amaa .benim ilk hamileliğimde de gögüslerim sızlamıştı şişmişti ondan şüphelendim. heppp umut işte
Ben hiçbir şey yaşadım çok sakin bir hamilelk yaşamıştım lakin düştü sessiz ssssiz gitti gidişi de. Ben belirti işine takılmıyorum şöyle takılırsan çok stres yapıyorum kendime hayat zor oluyor olacaksa da olmaz tabi ki herkes kendini bilir ama bende kendimi bildiğim için belirtilere HAYIR diyorum erken belirti olmuyor sadece ağzım metal tat olmuştu benim ilk başlarda birde çok uyumuştum. Belirtilere tüküreyim onlara kanmam artık

Ben güzelce kendimi anlatmaya çalıştığım halde niye hala böyle mesajlar yazıyorsunuz ben anlamıyorum. bu kadar alıngan olunmaz ki

Güzel haberleri alırsınız inşallah, ben bal polen arı sütü karışımı hayıt suyu kullanıyorum bundan olabilir mi diye düşünmüştüm.

Canim bak yanlis anlama sen dedin ki suan istemiyoruz gebe olma ihtimalim var mi sizce hamile olabilir miyim test yaptim negatif cikti burda cogu kisinin 2. 3.5....
9.10 belki daha fazla denemesi ve bu cok hassas bi konu arkadasta snaa kotu niyetle bisey demedi rabbim seninde gönlüne göre versin 6 yada daha fazla nasip etsin hakkinda hayirlisi olsun gercekten konuyu uzatmaya gerek yok

Tamam canım dediğini anladım... Çay yapayım en iyisi bende çayın saati olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…