çatladıktan sonra da yaptıysan sorun yok iş bitmiştir.Ben de 3 gün çay demledim ardardabugün artık demlememeyi düşünüyorum, benimki dün soruyor bitti mi senin günler diye, adamlarda da enerji bırakmadık aynen bende de 10 saat sonra yaptım gece 10dan sonra, o zaman çatlamıştı
yaa işte bana bunlarla geeeelll saat tarih verBende dün 12:41de yaptığımda koyuydu, ama 22:44de çatlamıştı
Evet dün de yaptım ama o yumurta akı gelmedi daha, olmadı mı diye düşünüyorum, ya da oldu da görmedim mi diye düşünüyorum, geçen ay test falan yapmıyordum ama 24cü gün bende o yumurta akıntısından gelmişti, reglim de 29.gün oldu, bilmiyorum Vallaçatladıktan sonra da yaptıysan sorun yok iş bitmiştir.ohhhh be kurtuldun sitresten :)
herşeyi bebeğe yoruyoruzİçimizden geçen hep bu canımama ben belirti filan gögüs işine inanmıyorum onlar beni çok kandırdı
yok o akıntı dediğin benim sabah geldi ama çatlama matlama yok hala pik bence kafana göre gönderiyor.. en doğru sonuç testlerde bence :) akıntı ağrı bunlar hep yanıltır diye düşünüyorum..Evet dün de yaptım ama o yumurta akı gelmedi daha, olmadı mı diye düşünüyorum, ya da oldu da görmedim mi diye düşünüyorum, geçen ay test falan yapmıyordum ama 24cü gün bende o yumurta akıntısından gelmişti, reglim de 29.gün oldu, bilmiyorum Valla
Attığım resimde hepsinin saati tarihi var, eğer bu ay olmazsa sonraki ay da fikir olsun diye hepsini yazıp sakladımyaa işte bana bunlarla geeeelll saat tarih versüpersin bana bi çok arkadaşa fikir olur bende akşam 8-9 gibi yaparım ama kendime güvenmiyorum kesin eve gidince 5te de yaparım aahhh ahh merak kötü ya test yetişmiyor
Olabilir, insanın aklına takılmıyor değil doğrusuyok o akıntı dediğin benim sabah geldi ama çatlama matlama yok hala pik bence kafana göre gönderiyor.. en doğru sonuç testlerde bence :) akıntı ağrı bunlar hep yanıltır diye düşünüyorum..
Bende geçen ayı olanları sakladım her ay birbirinden farklı şeyler oluyor o zaman 20. gün pik oldum niye şimdi erken oldu ozaman kısa sürdü şimdi neden uzun o yüzden akışına bırakmak lazım eski resimlere bakıyorum da birbiri ile ayrı ovulasyonlar...Attığım resimde hepsinin saati tarihi var, eğer bu ay olmazsa sonraki ay da fikir olsun diye hepsini yazıp sakladım
Aynen her şey etkiliyor galiba yumurtlamayı, insan kendi vücudunu bile tanıyamıyor artıkBende geçen ayı olanları sakladım her ay birbirinden farklı şeyler oluyor o zaman 20. gün pik oldum niye şimdi erken oldu ozaman kısa sürdü şimdi neden uzun o yüzden akışına bırakmak lazım eski resimlere bakıyorum da birbiri ile ayrı ovulasyonlar...
Aynen öyle her şey allahtan biz sadece deniyoruz olacak olabileceklere doğru zemini ayarlamaya çalışıyoruz..Aynen her şey etkiliyor galiba yumurtlamayı, insan kendi vücudunu bile tanıyamıyor artık
canım bi sayfada gördüm testi seninki gibi olup hamile olan çok takılma belki de bu test böyle gösteriyordurKızlar dün 17. Günümdü tam koyulasmaya başlıyor derken bugün 18. Günüm ve dünkünün aynısı. Çok üzüldüm neden böyle oluyorbugün doktora randevu alsam hemen bakabilir mi? Yani açıkçası şöyle daha önce hiç doktora gitmedim yeni evli olunca daha ikinci ayımız. Doktora gitsem ultrasonla falan bakıp söyler mi yumurtan var yok vs diye. Yoksa önce hormom testi falam mı ister. Beni bi yönlendirir misiniz Allah rızası için. Ona göre bugün gitmek istiyorum
Eki Görüntüle 2795836
Evet kırılırıyorumBu arada kimseyi üzüp kızdırmak istemem bu konu çok hassas bir konu. Eğer yanlış bir cümlem olduysa özür dilerim. İlk çocuğum da bende tahmininden zor günler geçirdim. İnşallah en kısa zamanda sende yavrunun kucağına alırsın. Yanlış yere yazdım haklısın ama insan 2.de olsa aynı duyguları yaşıyormuş yine heyecanlanıyorsun. Endişimde fazla çünkü 6 ay çok kısa bir süre olduğu için ölü doğum riski var diyorlar
sonrasında cevap vermedim sende bence çok detaya inme çünkü arkadaş dediğimiz şeyleri yanlış anlıyor ben kendime bile geçen ay piskolojik olarak geç adet olduğumu her seferinde dile getiriyorum.. gebelik bekleyende beklemeyende de aynı etki oluyor. Neyse biz testere dönelim çayımızı koymak keyif yapmak için plan yapalımEvet kırılırıyorumsiz beni çok iyi anladınız bunun için teşekkür ederim. Biz burada neler çekiyoruz mart ayında gebelik bekleyenler olarak silik çizgiler umudumuz oluyor psikolojik olarak dedi arkadaşım@exclusive sizde psikolojim niye bozulsun dediniz biz çocuk istemiyorduk dediniz orada koptum çocuk isteyenlerin psikolojisi bozulmaz psikolojik olarak albi testine kadar gittiğinizde göre stres yaptınız psikolojik geçikmeniz olblr demektir. Ayrıca Allah bağışlasın sağlık versin gani gani. korunun demedim damlalar öyle kaçacak sizde böyle olacaksanız korunmak iyidir kötü de birşey değil. 6 çocuk yaparım yine korunmam lafınız da çok hoş değil hangi devirdeyiz şimdi 2 çocuğa bakamıyor insanlarımız. Kandırmayalım birbirimizi.lütfrn dikkatli olalım konışmalarımızda. Öyle risk varsa korunun kendinize kötülük yapmayın
Yok vallahi ben korunmaya karşıyım dediklerim laf olsun diye değil ve çocuk manyağı biriyim eşim benden hevesli o yüzden bence yanlış anlaşılma oldu konuyu kapatalım gitsin. Ben kendimi tekrar açıkladım samimiyetime güvenebilirsin. Düşüğüm, kimyasal gebeliğim benim de oldu. Adet düzensizliği enfeksiyon hepsini yaşadım. Gebelik riskli kanamalı geçti o yüzden Rabbim verirse verir. Umudu kaybetmemek gerekiyor. Ayrıca şimdi olsa bile havalara uçarım hiç istenmez olur mu o masum.Evet kırılırıyorumsiz beni çok iyi anladınız bunun için teşekkür ederim. Biz burada neler çekiyoruz mart ayında gebelik bekleyenler olarak silik çizgiler umudumuz oluyor psikolojik olarak dedi arkadaşım@exclusive sizde psikolojim niye bozulsun dediniz biz çocuk istemiyorduk dediniz orada koptum çocuk isteyenlerin psikolojisi bozulmaz psikolojik olarak albi testine kadar gittiğinizde göre stres yaptınız psikolojik geçikmeniz olblr demektir. Ayrıca Allah bağışlasın sağlık versin gani gani. korunun demedim damlalar öyle kaçacak sizde böyle olacaksanız korunmak iyidir kötü de birşey değil. 6 çocuk yaparım yine korunmam lafınız da çok hoş değil hangi devirdeyiz şimdi 2 çocuğa bakamıyor insanlarımız. Kandırmayalım birbirimizi.lütfrn dikkatli olalım konışmalarımızda. Öyle risk varsa korunun kendinize kötülük yapmayın
Ben hiçbir şey yaşadım çok sakin bir hamilelk yaşamıştım lakin düştü sessiz ssssiz gitti gidişi de. Ben belirti işine takılmıyorum şöyle takılırsan çok stres yapıyorum kendime hayat zor oluyor olacaksa da olmazherşeyi bebeğe yoruyoruztabi her hamilelik bir değil amaa .benim ilk hamileliğimde de gögüslerim sızlamıştı şişmişti ondan şüphelendim. heppp umut işte
Ben güzelce kendimi anlatmaya çalıştığım halde niye hala böyle mesajlar yazıyorsunuz ben anlamıyorum. bu kadar alıngan olunmaz kisonrasında cevap vermedim sende bence çok detaya inme çünkü arkadaş dediğimiz şeyleri yanlış anlıyor ben kendime bile geçen ay piskolojik olarak geç adet olduğumu her seferinde dile getiriyorum.. gebelik bekleyende beklemeyende de aynı etki oluyor. Neyse biz testere dönelim çayımızı koymak keyif yapmak için plan yapalımnasıl olsa çay vaktine az kaldı
Güzel haberleri alırsınız inşallah, ben bal polen arı sütü karışımı hayıt suyu kullanıyorum bundan olabilir mi diye düşünmüştüm.Merhaba durum bende de aynı reglin 11. Günü yumurta akı gibi akıntım oldu ama yumurtlama tarihim 8 i ya da 10 olması lazım şaştım kaldım bekliyorum ovu. Testi de yapmıyorum yarın Dr a gitcem yumurta takibi için bakalım ne olmuş
Canim bak yanlis anlama sen dedin ki suan istemiyoruz gebe olma ihtimalim var mi sizce hamile olabilir miyim test yaptim negatif cikti burda cogu kisinin 2. 3.5....Yok vallahi ben korunmaya karşıyım dediklerim laf olsun diye değil ve çocuk manyağı biriyim eşim benden hevesli o yüzden bence yanlış anlaşılma oldu konuyu kapatalım gitsin. Ben kendimi tekrar açıkladım samimiyetime güvenebilirsin. Düşüğüm, kimyasal gebeliğim benim de oldu. Adet düzensizliği enfeksiyon hepsini yaşadım. Gebelik riskli kanamalı geçti o yüzden Rabbim verirse verir. Umudu kaybetmemek gerekiyor. Ayrıca şimdi olsa bile havalara uçarım hiç istenmez olur mu o masum.
Tamam canım dediğini anladım... Çay yapayım en iyisisonrasında cevap vermedim sende bence çok detaya inme çünkü arkadaş dediğimiz şeyleri yanlış anlıyor ben kendime bile geçen ay piskolojik olarak geç adet olduğumu her seferinde dile getiriyorum.. gebelik bekleyende beklemeyende de aynı etki oluyor. Neyse biz testere dönelim çayımızı koymak keyif yapmak için plan yapalımnasıl olsa çay vaktine az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?