Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah ben geçen ay katılmadım, sadece ovulasyondan sonra hamile kalanlar diye bi yazı vardı,ona katılmıştım, orda da hamile yoktu galiba
Şubat ayına gir bak duruyor gebe o kadar çoktu ki bi bana vurmadı bir kaç arkadaşımda burada bizle zaten tanıyorum oradan adlarını birde onlara bu ay ç ok az haber geliyor arada bir ayy sessizlik gibi hissediyorum herkes gebe oldun istiyorum ondan sanırsam

Ben güzelce kendimi anlatmaya çalıştığım halde niye hala böyle mesajlar yazıyorsunuz ben anlamıyorum. bu kadar alıngan olunmaz ki
Kuzum kimse sana alinmiyor hele ben hiç alinmiyorum haklisin sorabilirsin benim icin sorun yok ben cevap verdim zaten sana ilk soru sorduğunda

Ben güzelce kendimi anlatmaya çalıştığım halde niye hala böyle mesajlar yazıyorsunuz ben anlamıyorum. bu kadar alıngan olunmaz ki
Mesajlar böyle geç görüp geriden olduğu için birazda sıkıntı yok kapattım ben bu konuyu.

Yalnız değilsin bnde şubat topiğinden geldin bi bana da vurmadı inşallah bu ay vurur bize şanss

Merhabalar, Lavi12 5 Mart olarak vermişim bat tarihimi düzeltebilir misin 10 mart olarak. 5 gün kaldı ama malesef olumsuz olarak düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Benim ümidim tüp bebeğe kaldı. Hayırlısı Sevgiler

Ayy ne çok yazışmışsınız iki günde maşallaaaahhh Hu huuu hanımlar iğnenin etkisinin geçip geçmediğini ovulasyon testi ile anlarmıyım? Çok mu saçma olur hele bi destek atın bakalım? İğnenin 11. Günündeyim test yapmak istiyorum ne zaman yapmakıyım. Evde erken gebelik testim var

Güzel haberleri alırsınız inşallah, ben bal polen arı sütü karışımı hayıt suyu kullanıyorum bundan olabilir mi diye düşünmüştüm.
amin inşallah hepimizi güzel haberler alırız. Ben bir şey de kullanmıyorum ama bakalım yarın dr a gitcem erken yumurtlama olmuşsa sana da yazarım yumurta akı akıntı böyleymiş diye

Günaydınlar canım. Filmi kesinlikle çekilmenizi öneririm hem aklınızdan çıkmış olur hem film çekinince zaten doktorların kimisi 1 ay korun diyor. Ben çekildim geçen 2 ay önce
Öyle mi, peki seninki temiz mi çıktı inşallah...
Önce eşimi aradım ddm etkileniyorum, deneme tahtası gibi oldum.. bir tedavi daha kaldırabilir miyim bilemiyorum. Vaz mı geçtin dedi, hani bebek istiyoruz, duygusala bağladım, rahim filmi çektirecem bakalım içimiz rahat olsun tamam dedi ara doktoru...Az önce de doktorla konuştum rahim filmi tüplerin kontrolü yaptırmak istiyorum, tamam yapalım ama bence tedaviyi bırakmayın dedi, ikisi bir arada yapabiliyorlarmış.. Eşime döndüm ikisi oluyormus ddm nasıl sevindi bilseniz anlatamam... Meğer ne de büyükmüş içindeki bebek sevgisi... Peki ddm bende kıramadım. Yalan yok ben de istiyorum da onun isteği benden fazlaymış, her ne kadar göstermese de... :))))

Günaydınlar canım. Filmi kesinlikle çekilmenizi öneririm hem aklınızdan çıkmış olur hem film çekinince zaten doktorların kimisi 1 ay korun diyor. Ben çekildim geçen 2 ay önce
Siz rahim filmini anestezisiz mi çekildiniz

Ben aslında hiçbir şey kullanmıyordum da, yeni femibion 2 kullanmaya başladım, 10.gün bugün.1 aylık. Aslında bu konularda fazla bilgim yok doğrusu

İnanır mısın biraz önce bakıyordum, ben de gördüm burdaki arkadaşları, o değil de Melo yok

Ben aslında hiçbir şey kullanmıyordum da, yeni femibion 2 kullanmaya başladım, 10.gün bugün.1 aylık. Aslında bu konularda fazla bilgim yok doğrusu
Havuç ye akşamları ben bugunde yiycem hem gebelikoluşursa bebeğin tutunmasına hemde ovulasyonun sağlıklı olmasını sağlıyormuş :) HAVUÇ ÖNEMLİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…