Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Havuç ye akşamları ben bugunde yiycem hem gebelikoluşursa bebeğin tutunmasına hemde ovulasyonun sağlıklı olmasını sağlıyormuş :) HAVUÇ ÖNEMLİ
Dolapta var zaten, gittim bile yemeye çay iç, havuç ye,bakalım ne olacak sonumuz

Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar. Benimde bat 14 Mart
kullandığım bir ilaç yok. ovu ; 28 şubat 1 mart :)
Ekleme olmasada takiteyim topikte. Napalım. :)
BENDE eklenmedim canım taleptede bulunmadım kapatıldı diye yazınca, önemli olan burada arkadaşlarla fikir alışverişi benim için kafa dağılıyor..

Eee bizler annelik duygusunu yaşamak isterken onlar babalığa hasret oluyorlar birde sürekli onlara işte soran bile oluyor daha da artıyor istekleri
Filmime gelince temiz çıktı. Ben bir düşük yaşadım doktor tek tüple kaldın belki çekelim dedi. Rahim filmi her açıdan iyi tüpleri görür doktor bilgi sahibi olur belki orada başka işlem gerekir hatta o püskürttüğü sıvı sonrası orası temizleniyor gibi düşün bebiş daha iyi tutunur. Yani birde kapalı diye hamile kalınmıyorsa neden boşa yıpratasın canım çekinmen en doğrusu her açıdan. Birde ben aneztezili oldum doktorum korun bu ay dedi o da radyasyon aldığım için filmde.

normalde de regl olmadan önce başlarmıydı ağrılarınız kasık, bel vs.? çünkü bende aynı kasık ve bel ağrısı içindeyim
Hayır olmazdı canım hiç anlamazdım ben hasta olduğumu bel ağrımla uyandım şimdi biraz uzandım hafifledi

yaaa çok tatlısın valla aynen belirtiler kötü pis kaka amann hakkımızda hayırlı olsun artık ne diyelim. ama şu doğru hiç ummadığın anda hamile kalıyorsun ben bu ay kafama taktım olmucak belli

Bu dediğin hormona 23. gün olsa bakılamaz mı? Pazartesi bende mı gitsem dedim ama pazartesi benim 23. günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…