Kızlar belim çok ağrıyordu sabah uyandığımda ya bu neyin nesi bilmiyorum şuan biraz azaldı regl 7 gün kaldı
Dolapta var zaten, gittim bile yemeyeHavuç ye akşamları ben bugunde yiycem hem gebelikoluşursa bebeğin tutunmasına hemde ovulasyonun sağlıklı olmasını sağlıyormuş :) HAVUÇ ÖNEMLİ
BENDE eklenmedim canım taleptede bulunmadım kapatıldı diye yazınca, önemli olan burada arkadaşlarla fikir alışverişi benim için kafa dağılıyor..Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar. Benimde bat 14 Mart
kullandığım bir ilaç yok. ovu ; 28 şubat 1 mart :)
Ekleme olmasada takiteyim topikte. Napalım. :)
Eee bizler annelik duygusunu yaşamak isterken onlar babalığa hasret oluyorlar birde sürekli onlara işte soran bile oluyor daha da artıyor istekleriÖyle mi, peki seninki temiz mi çıktı inşallah...
Önce eşimi aradım ddm etkileniyorum, deneme tahtası gibi oldum.. bir tedavi daha kaldırabilir miyim bilemiyorum. Vaz mı geçtin dedi, hani bebek istiyoruz, duygusala bağladım, rahim filmi çektirecem bakalım içimiz rahat olsun tamam dedi ara doktoru...Az önce de doktorla konuştum rahim filmi tüplerin kontrolü yaptırmak istiyorum, tamam yapalım ama bence tedaviyi bırakmayın dedi, ikisi bir arada yapabiliyorlarmış.. Eşime döndüm ikisi oluyormus ddm nasıl sevindi bilseniz anlatamam... Meğer ne de büyükmüş içindeki bebek sevgisi...Peki ddm bende kıramadım. Yalan yok ben de istiyorum da onun isteği benden fazlaymış, her ne kadar göstermese de... :))))
Dolapta var zaten, gittim bile yemeyeçay iç, havuç ye,bakalım ne olacak sonumuz
normalde de regl olmadan önce başlarmıydı ağrılarınız kasık, bel vs.? çünkü bende aynı kasık ve bel ağrısı içindeyimKızlar belim çok ağrıyordu sabah uyandığımda ya bu neyin nesi bilmiyorum şuan biraz azaldı regl 7 gün kaldı
Aneztezili çekildim canım.Siz rahim filmini anestezisiz mi çekildiniz
İnşallah canımnur topu gibi bi evladımız olur inşallah hayırlısıyla
Hayır olmazdı canım hiç anlamazdım ben hasta olduğumu bel ağrımla uyandım şimdi biraz uzandım hafifledinormalde de regl olmadan önce başlarmıydı ağrılarınız kasık, bel vs.? çünkü bende aynı kasık ve bel ağrısı içindeyim
Aaa isimlerini yazıyorum tosbağa ile ikisinin etiketle çıkmıyorİnanır mısın biraz önce bakıyordum, ben de gördüm burdaki arkadaşları, o değil de Melo yok
bencede önemli olanda bu :)BENDE eklenmedim canım taleptede bulunmadım kapatıldı diye yazınca, önemli olan burada arkadaşlarla fikir alışverişi benim için kafa dağılıyor..
yaaa çok tatlısın vallaBen hiçbir şey yaşadım çok sakin bir hamilelk yaşamıştım lakin düştü sessiz ssssiz gitti gidişi de. Ben belirti işine takılmıyorum şöyle takılırsan çok stres yapıyorum kendime hayat zor oluyor olacaksa da olmaztabi ki herkes kendini bilir ama bende kendimi bildiğim için belirtilere HAYIR diyorum erken belirti olmuyor sadece ağzım metal tat olmuştu benim ilk başlarda birde çok uyumuştum. Belirtilere tüküreyim onlara kanmam artık
Ara butonunda da çıkmıyor, nerdeler acabaAaa isimlerini yazıyorum tosbağa ile ikisinin etiketle çıkmıyorbenim de dikkatimi çekti yoklar.
Bu dediğin hormona 23. gün olsa bakılamaz mı? Pazartesi bende mı gitsem dedim ama pazartesi benim 23. günümCanım ben ovulasyon testinden pek anlamam o yüzden bu konu da yorum yapamicam ama randevu alabilirsen yumurtaliklarina bakar tabiki sen istedikten sonra niye bakmasinadetin 21. Günü yapılan progesteron hormon testi var belki doktorun ister. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı bilgi veren bir hormon tahlilidir
dündü cnm,bugün yaptım.. negatif malesefBen gormedim adetine kac gun var yada gecti mi ?
Aaa hesaplarını banlanmış sankimAra butonunda da çıkmıyor, nerdeler acaba
O zaman onlara mı yazmıştı admin?Aaa hesaplarını banlanmış sankimhesaplar pasif diyor.
ohh şifa olsun inşallahİnşallah canım
bunu yazarken bitirdim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?