ohh şifa olsun inşallahama görünce bi an anlamadım kendimden utandım
Kızzz bunların hesabları ban yemiş o minikfarem olanın da öyle pasife alınmış.Ara butonunda da çıkmıyor, nerdeler acaba
Bi an içime su serptin ya gerçekten mi ne biliyim işte. Yapmaya devam edeyim mi acabacanım bi sayfada gördüm testi seninki gibi olup hamile olan çok takılma belki de bu test böyle gösteriyordur
1 aydır Hergün 2 tane yedim ama işe yaramadı.. belki ilerleyen aylarda yarar..Havuç ye akşamları ben bugunde yiycem hem gebelikoluşursa bebeğin tutunmasına hemde ovulasyonun sağlıklı olmasını sağlıyormuş :) HAVUÇ ÖNEMLİ
Dünkü kavgadan sonraKızzz bunların hesabları ban yemiş o minikfarem olanın da öyle pasife alınmış.
Yok o olay olmamıştı o zamanO zaman onlara mı yazmıştı admin?
banlanınca ne oluyor biri mi şikayet ediyorda pasif oluyor kapatılıyor mu hesabıKızzz bunların hesabları ban yemiş o minikfarem olanın da öyle pasife alınmış.
Teşekkürler çok sağolunNe demek canım benim Bildiğim her konuda bilgimi paylaşmak isterim onun için burdayimvajinal ultrason diye bir alet var (alttan) onunla bakılınca daha net görüyorlar yakın olduğu için.
bizim grupta mı kavga oldu ? ne olduDünkü kavgadan sonra
Böyle duyunca mutlu oluyorum ya Allah razı olsunşöyle söyliyim ben geçen ay hep düşündüm akşam su içmiyim aman dikkat edeyim biraz fazla koyu çıksa aaa koyu 2 saat sonra tekrar test yapıyım gece yatarken ya gece çatlarsa yakalayamazsam diye sürekli aklımdaydı 12. gün oldu yok 13...14... 15... 16.... aaaa dedim yok bi tuhafık var teyzem çağırdı o gün kızlarla vakit geçirdik o gün test yapmadım akşama kadar aklıma bile gelmedi güldük eğlendik yedik akşam eve geldim evde testi gördüm aaa test dedim yaptım o gün pik olmuş kendimi rahat bıraktığım gün belkide kendimi farkında olmadan sitrese soktuğum için yumurtalıklar etkilenmiş olabilir dedim... internette okudum sitreste yumurtlamada gecikme yapabilirmiş diye ben ona bağladım mesela bu ay 17. günde pik gördüm.. 18. gün hala pik meselane zaman çatlarım bilmiyorum bende şimdi çatlamayı taktım takmasam daha sağlıklı ama elimizde olmuyor işte :)
bence devam et risk alma piki görürebilirsinBi an içime su serptin ya gerçekten mi ne biliyim işte. Yapmaya devam edeyim mi acaba
Ben tedaviye devam edicem, klomen ve çatlatma. bilmiyorum ki benim yapacağımda radyasyon yok galiba yoksa sakıncalı yani...Eee bizler annelik duygusunu yaşamak isterken onlar babalığa hasret oluyorlar birde sürekli onlara işte soran bile oluyor daha da artıyor istekleri
Filmime gelince temiz çıktı. Ben bir düşük yaşadım doktor tek tüple kaldın belki çekelim dedi. Rahim filmi her açıdan iyi tüpleri görür doktor bilgi sahibi olur belki orada başka işlem gerekirhatta o püskürttüğü sıvı sonrası orası temizleniyor gibi düşün bebiş daha iyi tutunur. Yani birde kapalı diye hamile kalınmıyorsa neden boşa yıpratasın canım çekinmen en doğrusu her açıdan. Birde ben aneztezili oldum doktorum korun bu ay dedi o da radyasyon aldığım için filmde.
BENDEDE AYNI HELDE OTURUP KALKARKEN BIDE BENDE COK AKINTI VARCanım bugün bel ağrım daha belirgin sen nasılsın ?
Üçü birden gitmişYok o olay olmamıştı o zamano olay geç olmuştu.
Buradaki yazışmalar takip de oluyor eğer hoş olmazsa yada böyle aykırı tartışma olunca banlanır yani hesaplar ellerinden alınır.banlanınca ne oluyor biri mi şikayet ediyorda pasif oluyor kapatılıyor mu hesabı
Kavga derken küçük tartışma olmuştu, bir kız boş konuşuyorsunuz konudan kenar şeyler diye yazmıştıbizim grupta mı kavga oldu ? ne oldu
strese girmeyeceksen devam et canım. ama sen gün aşırı değerlendir adete kadar ne olur ne olmazBi an içime su serptin ya gerçekten mi ne biliyim işte. Yapmaya devam edeyim mi acaba
Radyosyon eski makinalarda olurmuş canım belki seninki ileridir birde doktor korunma derse o bilir işini sen onu dinlersin ben kendi durumumu açıklamak istedim bu şekilde diye.Ben tedaviye devam edicem, klomen ve çatlatma. bilmiyorum ki benim yapacağımda radyasyon yok galiba yoksa sakıncalı yani...
Benim olurdu ama bu kadar erken olmazdi. Dollenme ve yumurtlama tarihi onemli. Insallah belirtidir diyelim o zamanHayır olmazdı canım hiç anlamazdım ben hasta olduğumu bel ağrımla uyandım şimdi biraz uzandım hafifledi
o kadar tartışmaya olacağı buydu...Kızzz bunların hesabları ban yemiş o minikfarem olanın da öyle pasife alınmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?