Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Havuç ye akşamları ben bugunde yiycem hem gebelikoluşursa bebeğin tutunmasına hemde ovulasyonun sağlıklı olmasını sağlıyormuş :) HAVUÇ ÖNEMLİ
1 aydır Hergün 2 tane yedim ama işe yaramadı.. belki ilerleyen aylarda yarar..

Ne demek canım benim Bildiğim her konuda bilgimi paylaşmak isterim onun için burdayim vajinal ultrason diye bir alet var (alttan) onunla bakılınca daha net görüyorlar yakın olduğu için.
Teşekkürler çok sağolun acımıyor değil mi bi sıkıntı olmaz

Böyle duyunca mutlu oluyorum ya Allah razı olsun demek ki benim de olur diyorum içimden çok sağolun ya Allah razı olsun ben birazcık rahat birakayim kendimi bari bakalim sanırım benim de stresten

Ben tedaviye devam edicem, klomen ve çatlatma. bilmiyorum ki benim yapacağımda radyasyon yok galiba yoksa sakıncalı yani...

banlanınca ne oluyor biri mi şikayet ediyorda pasif oluyor kapatılıyor mu hesabı
Buradaki yazışmalar takip de oluyor eğer hoş olmazsa yada böyle aykırı tartışma olunca banlanır yani hesaplar ellerinden alınır. Ama ben dedim özellikle tosbağa olana boşver çünkü orada yazı da kadına direk fare dedi o üslüp hoş olmuyor. Burası ince bir yer kötü laf kimse kimseye edemez. Ne olursa olsun.

Ben tedaviye devam edicem, klomen ve çatlatma. bilmiyorum ki benim yapacağımda radyasyon yok galiba yoksa sakıncalı yani...
Radyosyon eski makinalarda olurmuş canım belki seninki ileridir birde doktor korunma derse o bilir işini sen onu dinlersin ben kendi durumumu açıklamak istedim bu şekilde diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…