Oncesindede sonrasindada iliski oldu gun asiri yada iki gunde bir allahin izniyle insallah rabbim verirse bide ruyalara cok önem veriyorum boyle durumlarda iki dusuk bir dis gebelik bir dogumum var hepsinde ruyalarimda gördüm hamileligimi ogrenmeden onceKIZ ÇOCUK İSTİYORSANIZ PİK TARİHİNDEN ÖNCE İLİŞKİ ÖNERİLİYOR :) TABİ Kİ HİÇ BİŞEY %100 SONUÇ VERMİYOR HERŞEY ALLAHIN TAKDİRİİNŞALLAH BİR KIZINIZ OLUR :)
Ayy cnm ya çok tatlısın, çok ilgilisin çok teşekkür ederim.. Bne Almanyadayım belki buranın cihazları ordan daha farklıdır..Radyosyon eski makinalarda olurmuş canım belki seninki ileridir birde doktor korunma derse o bilir işini sen onu dinlersin ben kendi durumumu açıklamak istedim bu şekilde diye.
Tartışma çıktı minikfarem diye kadın boş konuşmalar gereksiz yapmayın sürekli bildirim bakıyorum gebelik takip edemiyorum dedibizim grupta mı kavga oldu ? ne oldu
Banlanmışlar cnm.... hesapları bir süre kilitli yani..NOLMUŞ KIZLAR
AA bende dıyrum nerdeler tühBanlanmışlar cnm.... hesapları bir süre kilitli yani..
Çok yeni bir gebeliğin var canım beta hcg için 2gun sonra tekrar kan ver ve bu değerin 2katına çıkarsa güzel ilerliyor demektir gözün aydınArkadaşlar sonucum bu şekilde referans değerini burda anlayamadım. Çok çok yeni sanırım
Aynen canım ama dedik biz hattao kadar tartışmaya olacağı buydu...
Valla canım 23 ünde bakılabilir mi o konuda hiçbir bilgim yok malesef. Internette de doktorlar da genellikle 21. gün diye yaziyor, söylüyor. Benim pazar gününe denk gelicek 14 mart yani. Doktorum acilden giriş yap ver dedi. Bakalım ne çıkacakBu dediğin hormona 23. gün olsa bakılamaz mı? Pazartesi bende mı gitsem dedim ama pazartesi benim 23. günüm
Canım nasıl bir yol izledin yardımcı olur musunValla hiç bi fikrim yok geç döllenme mi normal mi16-18-20 Şubat tarihlerini değerlendirdik. Hayırlısı bakalım.
canım kafana takma bak ben bu ay hem adet bitiminde hemde adetin 21. günü 2. kez pik yaşadım. beklemedeyim şuan bendeKızlar dün 17. Günümdü tam koyulasmaya başlıyor derken bugün 18. Günüm ve dünkünün aynısı. Çok üzüldüm neden böyle oluyorbugün doktora randevu alsam hemen bakabilir mi? Yani açıkçası şöyle daha önce hiç doktora gitmedim yeni evli olunca daha ikinci ayımız. Doktora gitsem ultrasonla falan bakıp söyler mi yumurtan var yok vs diye. Yoksa önce hormom testi falam mı ister. Beni bi yönlendirir misiniz Allah rızası için. Ona göre bugün gitmek istiyorum
Yani yeni cihazlarda o kadar yok. Benim gittiğim hastanede eskiydi araştırmada yaptırmıştım.Ayy cnm ya çok tatlısın, çok ilgilisin çok teşekkür ederim.. Bne Almanyadayım belki buranın cihazları ordan daha farklıdır..
Allah sana en kısa zamanda bebeğini nasip etsin güzelim
aynenAynen canım ama dedik biz hattakmnsd Umay arkadaşım da dedi kapatalım. Yapacak bir şey yok bazen dikkatli olmamız lazım.
Yok canım bi sıkıntı olmaz, rahat ol kendini kasma yeterli. Sadece alttan uzun ince bir ultrason sokacak ve bakacak hepsi buTeşekkürler çok sağolunacımıyor değil mi bi sıkıntı olmaz
Bak canım sana kendimden örnek vereyim ben testleri 3 aydır kullanıyorum hatta bir ayımda yumurtlama bulamadım. Senin gibi üzüldüm niye yok filan o sirada doktora da gitmşştim herşey normal olduğuna emindim. O ay yumurtlamamıştım hiç umıdumu da kesip senin gibi kendimi yormadım yapmayın kendinize bunu ya daha kaç ay olmuşKızlar dün 17. Günümdü tam koyulasmaya başlıyor derken bugün 18. Günüm ve dünkünün aynısı. Çok üzüldüm neden böyle oluyorbugün doktora randevu alsam hemen bakabilir mi? Yani açıkçası şöyle daha önce hiç doktora gitmedim yeni evli olunca daha ikinci ayımız. Doktora gitsem ultrasonla falan bakıp söyler mi yumurtan var yok vs diye. Yoksa önce hormom testi falam mı ister. Beni bi yönlendirir misiniz Allah rızası için. Ona göre bugün gitmek istiyorum
Eki Görüntüle 2795836
Evet doktora gidersen bakar yumurtan gelismis mi catlama düzeyinde mı diye. Yalniz ikinci ayindasin biraz rahat ol doktora ikinci ayim dersen 1 yil dolmadan gelme diyebilirKızlar dün 17. Günümdü tam koyulasmaya başlıyor derken bugün 18. Günüm ve dünkünün aynısı. Çok üzüldüm neden böyle oluyorbugün doktora randevu alsam hemen bakabilir mi? Yani açıkçası şöyle daha önce hiç doktora gitmedim yeni evli olunca daha ikinci ayımız. Doktora gitsem ultrasonla falan bakıp söyler mi yumurtan var yok vs diye. Yoksa önce hormom testi falam mı ister. Beni bi yönlendirir misiniz Allah rızası için. Ona göre bugün gitmek istiyorum
Eki Görüntüle 2795836
Hayırlısı olsun kuzumda test kaç gün kala yaptın regl oldu mu?cnm ben testi attım da kimse yorum yapmamış arada kaynadı...((( negatif sonuç.
Çok konusuyorsunuz takip edemiyorum dermişim şimdicnm ben testi attım da kimse yorum yapmamış arada kaynadı...((( negatif sonuç.
Ay canım sağolasın yeni farkettım yazdığınıCanim bak senin testleri derledim eski konuşmalarımızdan en koyu çizginin bugün olduğunu gördüm resime bak sende fark edeceksin bence yarina falan pik olur gibi geliyor bana
Aminnn Allah'ım tüm isteyenlere versin inşallahcanım kafana takma bak ben bu ay hem adet bitiminde hemde adetin 21. günü 2. kez pik yaşadım. beklemedeyim şuan bendeyani her an herşey olabilir. ben nasılsa 1 kere pik yakaladım elimde test vardı diye devam ettim gebelik olursa koyulaşır mı diye takip ettim. ama hiç beklemeden pik oldu tekrar.hatta gebelik diye panikte yapmıştım ama 2. oldu yani....
geç yumurtlama olur tutcaksa hertürlü tutcak Rabbim nasip etsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?