Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZ ÇOCUK İSTİYORSANIZ PİK TARİHİNDEN ÖNCE İLİŞKİ ÖNERİLİYOR :) TABİ Kİ HİÇ BİŞEY %100 SONUÇ VERMİYOR HERŞEY ALLAHIN TAKDİRİ İNŞALLAH BİR KIZINIZ OLUR :)
Oncesindede sonrasindada iliski oldu gun asiri yada iki gunde bir allahin izniyle insallah rabbim verirse bide ruyalara cok önem veriyorum boyle durumlarda iki dusuk bir dis gebelik bir dogumum var hepsinde ruyalarimda gördüm hamileligimi ogrenmeden once

Radyosyon eski makinalarda olurmuş canım belki seninki ileridir birde doktor korunma derse o bilir işini sen onu dinlersin ben kendi durumumu açıklamak istedim bu şekilde diye.
Ayy cnm ya çok tatlısın, çok ilgilisin çok teşekkür ederim.. Bne Almanyadayım belki buranın cihazları ordan daha farklıdır..
Allah sana en kısa zamanda bebeğini nasip etsin güzelim

bizim grupta mı kavga oldu ? ne oldu
Tartışma çıktı minikfarem diye kadın boş konuşmalar gereksiz yapmayın sürekli bildirim bakıyorum gebelik takip edemiyorum dedi sonra film koptu tabi ki ben çok girmemeye özen gösterdim biliyorum girersem başıma gelecekleri hatta onları alttan uyardım tosbağa devam etti adı minikfaremdi kadına fare dedi burada kimse birşey derse ağzının payını veririm dedi daha diyecek birşeyim kalmadı çünkü o kararlıydı sonuç ortada işte 3 kişi yok oldu hatta love06 dedim şakasına bizi buradan atacakalar diye gerçek oldu şaka da

Arkadaşlar sonucum bu şekilde referans değerini burda anlayamadım. Çok çok yeni sanırım
Çok yeni bir gebeliğin var canım beta hcg için 2gun sonra tekrar kan ver ve bu değerin 2katına çıkarsa güzel ilerliyor demektir gözün aydın

Bu dediğin hormona 23. gün olsa bakılamaz mı? Pazartesi bende mı gitsem dedim ama pazartesi benim 23. günüm
Valla canım 23 ünde bakılabilir mi o konuda hiçbir bilgim yok malesef. Internette de doktorlar da genellikle 21. gün diye yaziyor, söylüyor. Benim pazar gününe denk gelicek 14 mart yani. Doktorum acilden giriş yap ver dedi. Bakalım ne çıkacak

canım kafana takma bak ben bu ay hem adet bitiminde hemde adetin 21. günü 2. kez pik yaşadım. beklemedeyim şuan bende yani her an herşey olabilir. ben nasılsa 1 kere pik yakaladım elimde test vardı diye devam ettim gebelik olursa koyulaşır mı diye takip ettim. ama hiç beklemeden pik oldu tekrar.hatta gebelik diye panikte yapmıştım ama 2. oldu yani....
geç yumurtlama olur tutcaksa hertürlü tutcak Rabbim nasip etsin kuzum

Son düzenleme:
Ayy cnm ya çok tatlısın, çok ilgilisin çok teşekkür ederim.. Bne Almanyadayım belki buranın cihazları ordan daha farklıdır..
Allah sana en kısa zamanda bebeğini nasip etsin güzelim
Yani yeni cihazlarda o kadar yok. Benim gittiğim hastanede eskiydi araştırmada yaptırmıştım.
Ne demek bir nebze yardım olbilirsek birbirimize mutluluk duyarım amin inşallah hepimize nasip olmasını dilerim...

Bak canım sana kendimden örnek vereyim ben testleri 3 aydır kullanıyorum hatta bir ayımda yumurtlama bulamadım. Senin gibi üzüldüm niye yok filan o sirada doktora da gitmşştim herşey normal olduğuna emindim. O ay yumurtlamamıştım hiç umıdumu da kesip senin gibi kendimi yormadım yapmayın kendinize bunu ya daha kaç ay olmuş testlere devam et illa her ay yumurtlama olacak diye birşey yok bunu bilelim. Bu ay olmazsa eğer bir kere daha testlerle devam et o zaman olmazsa git tabi ki doktora için rahat olur. Çünkü test iki defa görmezseniz doktora gidin diyordu testleri aldığım abla.sen teldeki uygulamaya göre değerlendir günlerini boş geçmiş olmasın. Bu ay yoksa Nisan var sen çok başındasın yolun. Ben sonraki ay pikleri kırmızı kırmızı yakalamiştim yine Bebiş olmadı pik görmek de garanti değil ki ahh ahhsana diyeceğim yılmak yok öyle anlıyırm seni çok iyi ama yapma lütfen kendine bunu rica ediyorum.

Evet doktora gidersen bakar yumurtan gelismis mi catlama düzeyinde mı diye. Yalniz ikinci ayindasin biraz rahat ol doktora ikinci ayim dersen 1 yil dolmadan gelme diyebilir

Canim bak senin testleri derledim eski konuşmalarımızdan en koyu çizginin bugün olduğunu gördüm resime bak sende fark edeceksin bence yarina falan pik olur gibi geliyor bana
Ay canım sağolasın yeni farkettım yazdığını

Aminnn Allah'ım tüm isteyenlere versin inşallah doğru söylüyorsunuz ya belki benim de öyle oldu di mi. Hem nasip etsin yeter ki olacağı varsa her türlü olur. Hepinizden Allah razı olsun çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…