Aynen canım benim inşallah hakkımızda hayırlısı olsunnAminnn Allah'ım tüm isteyenlere versin inşallahdoğru söylüyorsunuz ya belki benim de öyle oldu di mi. Hem nasip etsin yeter ki olacağı varsa her türlü olur. Hepinizden Allah razı olsun çok sağolun
Aynen canım benim inşallah hakkımızda hayırlısı olsunnAminnn Allah'ım tüm isteyenlere versin inşallahdoğru söylüyorsunuz ya belki benim de öyle oldu di mi. Hem nasip etsin yeter ki olacağı varsa her türlü olur. Hepinizden Allah razı olsun çok sağolun
İlaç almak zorunluluğun olursa çok zor durum olur ama doktor derse ki hamile kalınca bırakırsın o vakit bırakırsın ilaçları. Şimdi hastalığının derecesi karar vermen için en önemlisi kendini denemen. Doktorla konuşman güzelce. Ama o iğrenç ağrıya dayanmak katlanmak hiç ama hiç kolay değil. Fiziktedavi yeterliyse ilaç almayabilirisn o da var. Umarım kendin için en doğru kararı verirsin ne olursa olsun önce sağlık olsun gerisi hal olur. Rabbim yardımcınız olsun dilerim .gözlerime vuruyor ve kaşlarımın altına hiç böyle şiddetli bi ağrı yaşamamıştım boyundan geliyormuş. birkaç hafta önce de çenem ağrıyordu birkaç gün önce sırtım belim ağrıyordu hepsi boynum yüzündenmiş. boynumda disk kayması fıtık başlangıcı vardı o ilerledi sanırım. İyileşme fiziktedaviyle çok kısa sürede olur dediler ona sevindim eskisi gibi oluversem ne güzel olur sağlık çok önemli ama bebeği de ertelemek istemiyorum. kızımı kaybettikten sonra Mart'ı iple çekmiştim1 hafta içinde yumurtlama olucak sanırım ne yapsam nasıl karar versem bilemedim
Siz test yaptınızmı aynı günlerimizÇok yeni bir gebeliğin var canım beta hcg için 2gun sonra tekrar kan ver ve bu değerin 2katına çıkarsa güzel ilerliyor demektir gözün aydın
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte şifanı versin. Seni çok iyi anlıyorum ama bebişin sağlığı için öncelikle senin sağlığın önemli inşallah tedavin tez vakitte biter de çalışmalara kaldığın yerden devam edersin. Vardır bunda da bir hayır canım. Rabbim daha beterinden korusun inşallahgözlerime vuruyor ve kaşlarımın altına hiç böyle şiddetli bi ağrı yaşamamıştım boyundan geliyormuş. birkaç hafta önce de çenem ağrıyordu birkaç gün önce sırtım belim ağrıyordu hepsi boynum yüzündenmiş. boynumda disk kayması fıtık başlangıcı vardı o ilerledi sanırım. İyileşme fiziktedaviyle çok kısa sürede olur dediler ona sevindim eskisi gibi oluversem ne güzel olur sağlık çok önemli ama bebeği de ertelemek istemiyorum. kızımı kaybettikten sonra Mart'ı iple çekmiştim1 hafta içinde yumurtlama olucak sanırım ne yapsam nasıl karar versem bilemedim
Benim iğneden beri yarın 16. Günüm. Sabah normal test yapacağımAyy ne çok yazışmışsınız iki günde maşallaaaahhhHu huuu hanımlar iğnenin etkisinin geçip geçmediğini ovulasyon testi ile anlarmıyım? Çok mu saçma olur hele bi destek atın bakalım? İğnenin 11. Günündeyim test yapmak istiyorum ne zaman yapmakıyım. Evde erken gebelik testim var
Oooooo nasıl dayandın yaaaa belirti falan var mı canımBenim iğneden beri yarın 16. Günüm. Sabah normal test yapacağımçok gerginim
Yok canım benim 10.günümde yaptım zaten çıkmadı regl olcam bu ay olmadııSiz test yaptınızmı aynı günlerimiz
Üzgünüm ama ben de çizgi göremiyorumdündü cnm,bugün yaptım.. negatif malesef
Bir haftadır bel ağrısı var. Sağ yumurtalığıma ara ara kramp giriyor. Sarı-şeffaf akıntı hiç kesilmedi. Bugün hem gerginim hem duygusalım. Hem birileriyle kavga etmek istiyorum hem de ağlamak istiyorumOooooo nasıl dayandın yaaaa belirti falan var mı canım
Melo ve tosbağa birde o minikfarem ban yemşler yoklar.
+1 diyip köşeme çekiliyorumBat bugün adet olmadim bel ağrım ve sinir var
Çok geçmiş olsunKızlar bugün reglin 7. günü ovulasyon testine başladım henüz bembeyaz kendileri.
2 gündür dayanılmaz bir baş ağrısından acildeyim. Boyunda sinir sıkışması varmış yarın fiziktedaviyle doktoruyla görüşeceğim muhtemelen fiziktedaviye başlayacağız. Anlatamayacağım kadar şiddetli baş ağrısı oluyor bayılacak gibi oluyorum.
Kaç aydır bebiş için Mart'ı bekliyordum bir an önce iyileşsem de bu ay boş geçmese keşke. Hayırlısıysa tabi ki.
Yarın doktora sorucam tedavi sırasında çok ağrıkesici kas gevşetici içmem gerekecek mi ya da radyasyon almam gereken film çekilecek mi diyeinşallah bu ay bebeği ertele demez çok üzgünüm herşeye rağmen minimum düzeyde ağrı kesici aldım yumurtada hasar yaratmasın diye
Gerginlik ve hassasiyet bende de var. Sarımsı akıntı bende de var. KasıK ağrım neredeyse yok denecek kadar az. Şiddetliydi ama son günlerde azaldı. Bel ağrım yok .Bir haftadır bel ağrısı var. Sağ yumurtalığıma ara ara kramp giriyor. Sarı-şeffaf akıntı hiç kesilmedi. Bugün hem gerginim hem duygusalım. Hem birileriyle kavga etmek istiyorum hem de ağlamak istiyorum
Şu ana kadar test yapmamak için dayandım ama şimdi hemen yapmak istiyorum
Sizde de var mı bel ağrısı. Ben dün test yaptım negatifti.+1 diyip köşeme çekiliyorum
Amin amin aminKızlar ilk deneyimim daha ama tabi ben kendi adıma söyleyim 3yıllık evliyim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım düşüncesi oluyor.Ama en önemli etken stres psikolojik durum bu deneyimde bana bir tecrübe kazandırdı ki bundan sonraki bebek denemelerimde hiç kafayı takmıcam kendimden belirti aramıcam üzerime düşeni yapacam gerisi Tevekkül
Dün bayağ bir video izledim bu süreçte plan yapmayın olabildiğince kendinizi bırakın diyor gerek uzmanlar gerekse anne adayları.Kendim birde ebe hemşireyim aslında etrafımda çok örnekler var gebelerim var bundan sonraki bakış açımı değiştirmeye karar verdim
Dayanamıyoruz evet sabırsızlanıyoruz teste gözümüzü dikiyoruzErkenden test yapma girişimine girmeyin evet yaptım o günden beri mutsuzlaştım ki asla öyle biri değilimdir.Daha çok başındayım dedim kendime boştan yere eşiminde canını sıkıyorum o yüzden kendime reset attım bugun itibariyle.Sabır ve duayla Rabbim hepimize anne olabilmeyi nasip etsiin
Bu senin pikin olabilirKızlar mermerli olan sabahki diğeri şimdi ovulasyon testi 17. Gün ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?