Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn Allah'ım tüm isteyenlere versin inşallah doğru söylüyorsunuz ya belki benim de öyle oldu di mi. Hem nasip etsin yeter ki olacağı varsa her türlü olur. Hepinizden Allah razı olsun çok sağolun
Aynen canım benim inşallah hakkımızda hayırlısı olsunn

Aminnn Allah'ım tüm isteyenlere versin inşallah doğru söylüyorsunuz ya belki benim de öyle oldu di mi. Hem nasip etsin yeter ki olacağı varsa her türlü olur. Hepinizden Allah razı olsun çok sağolun
Aynen canım benim inşallah hakkımızda hayırlısı olsunn

İlaç almak zorunluluğun olursa çok zor durum olur ama doktor derse ki hamile kalınca bırakırsın o vakit bırakırsın ilaçları. Şimdi hastalığının derecesi karar vermen için en önemlisi kendini denemen. Doktorla konuşman güzelce. Ama o iğrenç ağrıya dayanmak katlanmak hiç ama hiç kolay değil. Fiziktedavi yeterliyse ilaç almayabilirisn o da var. Umarım kendin için en doğru kararı verirsin ne olursa olsun önce sağlık olsun gerisi hal olur. Rabbim yardımcınız olsun dilerim .

Kızlar mermerli olan sabahki diğeri şimdi ovulasyon testi 17. Gün ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20210305_180655.webp
    87,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20210305_110325.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 31
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte şifanı versin. Seni çok iyi anlıyorum ama bebişin sağlığı için öncelikle senin sağlığın önemli inşallah tedavin tez vakitte biter de çalışmalara kaldığın yerden devam edersin. Vardır bunda da bir hayır canım. Rabbim daha beterinden korusun inşallah

Benim iğneden beri yarın 16. Günüm. Sabah normal test yapacağım çok gerginim

Oooooo nasıl dayandın yaaaa belirti falan var mı canım
Bir haftadır bel ağrısı var. Sağ yumurtalığıma ara ara kramp giriyor. Sarı-şeffaf akıntı hiç kesilmedi. Bugün hem gerginim hem duygusalım. Hem birileriyle kavga etmek istiyorum hem de ağlamak istiyorum
Şu ana kadar test yapmamak için dayandım ama şimdi hemen yapmak istiyorum

Kızlar ilk deneyimim daha ama tabi ben kendi adıma söyleyim 3yıllık evliyim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım düşüncesi oluyor.Ama en önemli etken stres psikolojik durum bu deneyimde bana bir tecrübe kazandırdı ki bundan sonraki bebek denemelerimde hiç kafayı takmıcam kendimden belirti aramıcam üzerime düşeni yapacam gerisi Tevekkül

Dün bayağ bir video izledim bu süreçte plan yapmayın olabildiğince kendinizi bırakın diyor gerek uzmanlar gerekse anne adayları.Kendim birde ebe hemşireyim aslında etrafımda çok örnekler var gebelerim var bundan sonraki bakış açımı değiştirmeye karar verdim

Dayanamıyoruz evet sabırsızlanıyoruz teste gözümüzü dikiyoruz Erkenden test yapma girişimine girmeyin evet yaptım o günden beri mutsuzlaştım ki asla öyle biri değilimdir.Daha çok başındayım dedim kendime boştan yere eşiminde canını sıkıyorum o yüzden kendime reset attım bugun itibariyle.Sabır ve duayla Rabbim hepimize anne olabilmeyi nasip etsiin

Çok geçmiş olsun Dualarım seninle

Kızlar bugün regl 2. Günüm muayeneye gittim sağda da solda da yumurta var dedi 10 gün sonra gel bakalım gelişiyor mu gelişmiyor mu dedi, doktor fazlaca nursuzdu tersleneceğimi bile bile soramadım klomen kullanmak istiyorum mümkün mü diye ama ben 50 mg kullanayım diyorum, kullandıktan sonra da kontrole giderim. Değerlerime baktı geçen ay yaptırdığım testlere bir sorun yokmuş.

Gerginlik ve hassasiyet bende de var. Sarımsı akıntı bende de var. KasıK ağrım neredeyse yok denecek kadar az. Şiddetliydi ama son günlerde azaldı. Bel ağrım yok . Göğüs hassasiyeti yok

Amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…