Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok
Havuç ye akşamları ben bugunde yiycem hem gebelikoluşursa bebeğin tutunmasına hemde ovulasyonun sağlıklı olmasını sağlıyormuş :) HAVUÇ ÖNEMLİ
Bende salata karnıbaharla ikisinin üstüne bu yazıyı gördüm. Artık olmazsa olmazımız oldu bencede HAVUÇ ÖNEMLİ...

Reglin ikinci günü yumurta görünüyor mu ya

Kızlar sperm test sonucunu atsam anlayan var mıdır ki yorumlayacak?

Çok güzel açıklamışsınız ya teşekkür ederim Allah razı olsun. Benim içime de doğuyor bu ay siz muradınıza ulaşıcaksınız inşallah
Saat 7de randevum var demiştim ya gittim doktora kızlar dediğiniz gibi gebelik düşünüyorum genel muayene yaptırmak istiyorum dedim. Doktor ultasonla baktı normal göbekten. Ben de alttan bakar diye tuvalete girip gitmistim bakmadı. Normal karından baktı. Sıkışık olmadiğim için çok iyi göremedi tabi. Gördüğü kadar rahim normal gözüküyor dedi sonra bi tane yumurta vardı 13 buçuk mm. Adetin 18 günü olduğu için birax küçük ama olabilir her ay çok süper yumurtlanmaz bazı aylar olabilir dedi. BITERAL 500 MG 10 FTB, 1 ADET EXAGYN 7 VAJINAL TB, 1 ADET TARIVID 400 MG.5 TB. Bu ilaçları verdi Yeni evlilerde enfeksiyon oluyor genelde bunları bi kullan iki ay olmazsa tekrar görüşürüz dedi

Peki kist in polip mi ayri ayri mi ? Bendede cok agri yapiyor bu ay hele mahvetti beni . Yarin bat benimde ama progrstan kullandigim icin belki gecikir olunca doktora gidicem hemen bende.

İnşallah canım. Hepimizin hakkomda ne olursa hylrısı olsun

Stres bile etkiler yumurtlamani yapma o kadar bence .

Hmm anladım canım tamam teşekkür ederim

Kızlar mermerli olan sabahki diğeri şimdi ovulasyon testi 17. Gün ne düşünüyorsunuz
Pik yakın olmuş henüz olmamış canım. Sen bu geceyi değerlendir derim yinede. Birde yarın yap belki bu koyuluk da artış olblr

Regl iken hic ultrasonla bakilmamisti bana sasirdim. Reglin bitisine dogru yumurtalar buyumeye basliyor sanıyordum
Yok canim bende subata ayinda gittim reglin 3.gunuydu ne guzel buyuklukleri iyi dedi olusmustu baya baya zaten regl bitiminde neredeyse 10mm oluyor her gun 1 2 mm buyudugunu dusunursek yumurtlamamizi ona gore goruyoruz

Ohh ohh maşallah yaa çok sevindim dr'un iyiymiş gerçekten. Çoğu doktor vajinal bakıyor. Tabi karından da bakılır artık o doktora kalmış senin için de iyi olmuş cnm. Yeni evli olduğun için birlikteliğe alışık olmadigi içinde enfeksiyon kapma ihtimali yüksek oluyor benim de olmuştu. Antibiyotik ilaç vermiş dr. Keşke folik asit de verseymis o da çok önemli bir ilaç

Insallah valla kuzum bende istiyorum cok ikinci cocugum olacak nasipse bi oglum var bide kizim olirsa tam olcaz insallah. Hatta ovu testi yaptim bu ay iki defa pik gordum
Oyy oyy profildeki dadluş oğlunuz sanırsam inşallah düşündüğümüz gibidir haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…