tebrik ederimArkadaşlar sonucum bu şekilde referans değerini burda anlayamadım. Çok çok yeni sanırım
11 de yapacagım canım bakalım ne olucak atarım
Herkesin o kadar koyu olmuyor sen degerlendir benceKoyu olması lazım diyorlar canım ama dahada
Evet doktor iyiydi ben de sevdimOhh ohh maşallah yaa çok sevindim dr'un iyiymiş gerçekten. Çoğu doktor vajinal bakıyor. Tabi karından da bakılır artık o doktora kalmış senin için de iyi olmuş cnm. Yeni evli olduğun için birlikteliğe alışık olmadigi içinde enfeksiyon kapma ihtimali yüksek oluyor benim de olmuştu. Antibiyotik ilaç vermiş dr. Keşke folik asit de verseymis o da çok önemli bir ilaç
Aynısını annem de dedi stres etkiler rahat bırak kendini olur dedi. Rahat olucam dediğiniz gibi bundan sonraStres bile etkiler yumurtlamani yapma o kadar bence .
Canım daha çok yeni 2 gün sonra yine kan ver inşallah 2 katına çıkar da sağlıklı bir gebeliktirArkadaşlar sonucum bu şekilde referans değerini burda anlayamadım. Çok çok yeni sanırım
Tamamdır canımHerkesin o kadar koyu olmuyor sen degerlendir bence
Yaaa ben kacirdim pik mi oldunnnn11 de yapacagım canım bakalım ne olucak atarımo merak bendede var
Canım yumurtalar günde 1-2 mm arasında büyürler. Bazıları büyüyemez, gelişemezler. (Kaliteli olanlar genellikle büyür) Bunu sendeki hormonlarin düzeyleri belirliyor. Adete 1 hafta kala bile yumurtlayanlar var canım. Sen her ihtimali degerlendir gün aşırı yap. Gerisi takdiri ilahiEvet doktor iyiydi ben de sevdimaynen o da öyle dedi yeni evlilerde enfeksiyon olabiliyor o yüzden verdim dedi. Peki bi şey sorucam bu 13 mm yumurta büyür mü . Yani yine ovulasyona devam etmeli miyim sizce
Anladım teşekkürler bilgilendirdiğiniz için amin inşallah hayırlısı olurCanım yumurtalar günde 1-2 cm arasında büyürler. Bazıları büyüyemez, gelişemezler. (Kaliteli olanlar genellikle büyür) Bunu sendeki hormonlarin düzeyleri belirliyor. Adete 1 hafta kala bile yumurtlayanlar var canım. Sen her ihtimali degerlendir gün aşırı yap. Gerisi takdiri ilahi
Canim enfeksiyon zaten spermleri öldürüyor yani spermin yumurtaya doğru taşınmasını engeller spermin canlı kalma süresini kısaltır. Sen öncelikle sağlığına bi kavuş inşallah gerisi gelir merak etmeAnladım teşekkürler bilgilendirdiğiniz için amin inşallah hayırlısı olurdoktor bunları kullanırken ilişki yok 5 günlük ilaçlar dedi. Sizce bir hafta sonra mı baslasam ilaçlara bu ay ihtimal var mi acaba hala onu tam anlayamadim doktorda
Canım ben antibiyotik içtim 5 günlük bu gebe olmaya engel miOhh ohh maşallah yaa çok sevindim dr'un iyiymiş gerçekten. Çoğu doktor vajinal bakıyor. Tabi karından da bakılır artık o doktora kalmış senin için de iyi olmuş cnm. Yeni evli olduğun için birlikteliğe alışık olmadigi içinde enfeksiyon kapma ihtimali yüksek oluyor benim de olmuştu. Antibiyotik ilaç vermiş dr. Keşke folik asit de verseymis o da çok önemli bir ilaç
Hayır değil. Hatta başka bi grupta bikaç kişi antibiyotik kullandığı ay hamile kaldılarCanım ben antibiyotik içtim 5 günlük bu gebe olmaya engel mi
Engeldir diyemem, gebe kalınabilir tabiki de. Bunu sizdeki enfeksiyon durumu ve sperm kalitesi belirler. Enfeksiyon, sperm geçişlerini zorlaştırabilir, öldürebilir sadece gebe kalmak biraz zorlaşabilir. Öncelikle tedavi olmakta fayda var. Geçmiş olsun.Canım ben antibiyotik içtim 5 günlük bu gebe olmaya engel mi
Ayy ben neler neler kacirmisimBuradaki yazışmalar takip de oluyor eğer hoş olmazsa yada böyle aykırı tartışma olunca banlanır yani hesaplar ellerinden alınır.Ama ben dedim özellikle tosbağa olana boşver çünkü orada yazı da kadına direk fare dedi o üslüp hoş olmuyor. Burası ince bir yer kötü laf kimse kimseye edemez. Ne olursa olsun.
Canım maksimum 36 saat sürer çatlaması bence de bu gunu boş geçme senÖYLE Mİ DERSİN AKŞAM ÇATLAMAZ MI Kİ? 2 GÜN MÜ SÜRECEK ÇOK UZUN Bİ SÜRE YABENCE BEN BU AKŞAM BOŞ GEÇMİYİM NE OLUR NE OLMAZ :)
Canım hiç kafaya takma böyle şeyleri nolcak 40 ı dolup kamile kalanlar var Allah aşkına... Bunlar nasip işi ömrü nasibi varsa alırsın kucağına merak etme hiçBu arada kimseyi üzüp kızdırmak istemem bu konu çok hassas bir konu. Eğer yanlış bir cümlem olduysa özür dilerim. İlk çocuğum da bende tahmininden zor günler geçirdim. İnşallah en kısa zamanda sende yavrunun kucağına alırsın. Yanlış yere yazdım haklısın ama insan 2.de olsa aynı duyguları yaşıyormuş yine heyecanlanıyorsun. Endişimde fazla çünkü 6 ay çok kısa bir süre olduğu için ölü doğum riski var diyorlar
Teşekkür ederim canım bakalım nasibimizde ne varsa oEngeldir diyemem, gebe kalınabilir tabiki de. Bunu sizdeki enfeksiyon durumu ve sperm kalitesi belirler. Enfeksiyon, sperm geçişlerini zorlaştırabilir, öldürebilir sadece gebe kalmak biraz zorlaşabilir. Öncelikle tedavi olmakta fayda var. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?