Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet doktor iyiydi ben de sevdim aynen o da öyle dedi yeni evlilerde enfeksiyon olabiliyor o yüzden verdim dedi. Peki bi şey sorucam bu 13 mm yumurta büyür mü . Yani yine ovulasyona devam etmeli miyim sizce

Evet doktor iyiydi ben de sevdim aynen o da öyle dedi yeni evlilerde enfeksiyon olabiliyor o yüzden verdim dedi. Peki bi şey sorucam bu 13 mm yumurta büyür mü . Yani yine ovulasyona devam etmeli miyim sizce
Canım yumurtalar günde 1-2 mm arasında büyürler. Bazıları büyüyemez, gelişemezler. (Kaliteli olanlar genellikle büyür) Bunu sendeki hormonlarin düzeyleri belirliyor. Adete 1 hafta kala bile yumurtlayanlar var canım. Sen her ihtimali degerlendir gün aşırı yap. Gerisi takdiri ilahi

Son düzenleme:
Anladım teşekkürler bilgilendirdiğiniz için amin inşallah hayırlısı olur doktor bunları kullanırken ilişki yok 5 günlük ilaçlar dedi. Sizce bir hafta sonra mı baslasam ilaçlara bu ay ihtimal var mi acaba hala onu tam anlayamadim doktorda

Canim enfeksiyon zaten spermleri öldürüyor yani spermin yumurtaya doğru taşınmasını engeller spermin canlı kalma süresini kısaltır. Sen öncelikle sağlığına bi kavuş inşallah gerisi gelir merak etme

Canım ben antibiyotik içtim 5 günlük bu gebe olmaya engel mi

Hayır değil. Hatta başka bi grupta bikaç kişi antibiyotik kullandığı ay hamile kaldılar enfeksiyon varsa yok ettiği için galiba daha da kolaylaştırıyor süreci demek ki..

Engeldir diyemem, gebe kalınabilir tabiki de. Bunu sizdeki enfeksiyon durumu ve sperm kalitesi belirler. Enfeksiyon, sperm geçişlerini zorlaştırabilir, öldürebilir sadece gebe kalmak biraz zorlaşabilir. Öncelikle tedavi olmakta fayda var. Geçmiş olsun.

Ayy ben neler neler kacirmisim

ÖYLE Mİ DERSİN AKŞAM ÇATLAMAZ MI Kİ? 2 GÜN MÜ SÜRECEK ÇOK UZUN Bİ SÜRE YA BENCE BEN BU AKŞAM BOŞ GEÇMİYİM NE OLUR NE OLMAZ :)
Canım maksimum 36 saat sürer çatlaması bence de bu gunu boş geçme sen

Kızlar bugün size test yapayım mı falan diye sordum biraz önce peçeteye pembemsi kahverengimsi bi leke geldi. Bu ne ola ki ? İğnenin 11. Günü bata 3,4 gün var. Karnımda değişik bi hassasiye var. Afedersiniz Regl ya da ishal olacakmışım gibi hissediyorum

Canım hiç kafaya takma böyle şeyleri nolcak 40 ı dolup kamile kalanlar var Allah aşkına... Bunlar nasip işi ömrü nasibi varsa alırsın kucağına merak etme hiç

Teşekkür ederim canım bakalım nasibimizde ne varsa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…