- 5 Şubat 2021
- 401
- 584
- 53
- 30
Tamamdır o zaman ben kullanayim teşekkür ederim Allah razı olsunCanim enfeksiyon zaten spermleri öldürüyor yani spermin yumurtaya doğru taşınmasını engeller spermin canlı kalma süresini kısaltır. Sen öncelikle sağlığına bi kavuş inşallah gerisi gelir merak etme
Valla bilemiyorum canim kac gundur zaten isletmemizi acmak icin sabahtan aksama temizlik fakan ugrasiyoruz varsa da by by demistirYumurtalarımız aynı gün çatlamış canım var mı belirti falan ?:)
Gecmedim zatennnnnCanım maksimum 36 saat sürer çatlaması bence de bu gunu boş geçme sen
Hafif siliklesmeye baslamis ben cayi hazirliyim bizim minnoslar yumurtayı beklerken cay içsinler dedimCanım maksimum 36 saat sürer çatlaması bence de bu gunu boş geçme sen
Yaaa nereden çıktı bu çayGecmedim zatennnnnhafif bi siliklesme olmus gibi dedim yarina kalirsa yalan olur en iyisi cay demlemek
Evet canım bak siyah zemin deki silikleşmiş biraz. Çatlar o nasıl olsa sabaha kadar.. Benimki de öyle baya uzun sürüyor pik.Hafif siliklesmeye baslamis ben cayi hazirliyim bizim minnoslar yumurtayı beklerken cay içsinler dedim
Evet ablasi ellerinizden öper allah bagislasin benim oglum simdi kardes istiyoruz nasipse 4 yasina giriyor oglum bu hafta sonu. Insallah hamisimdir bende gece gordugum ruyami anlattim gorumcemler kaynanam hamile olmayasin dediler hepsi birdenOyy oyy profildeki dadluş oğlunuz sanırsam inşallah düşündüğümüz gibidirhaberlerini bekliyorum
Yerleşme kanaması olabilir benceKızlar bugün size test yapayım mı falan diye sordum biraz önce peçeteye pembemsi kahverengimsi bi leke geldi. Bu ne ola ki ? İğnenin 11. Günü bata 3,4 gün var. Karnımda değişik bi hassasiye var. Afedersiniz Regl ya da ishal olacakmışım gibi hissediyorum
Bence yarın da demleHafif siliklesmeye baslamis ben cayi hazirliyim bizim minnoslar yumurtayı beklerken cay içsinler dedim
Bugünkü çok koyudu canım yarın pik olur gibi ya da benım pikim böyle olcakYaaa ben kacirdim pik mi oldunnnn
Hahajahaaa ayyy cok tatlisiniz ya bu cay demleme olayi cok hosuma gitti.Gecmedim zatennnnnhafif bi siliklesme olmus gibi dedim yarina kalirsa yalan olur en iyisi cay demlemek
Ay cok güldüm cay konusuna dur benimkinede diyim. Musaitsen bu gece çay demleyelim seninle diye. Adam dicek hatun hayırdır cocuk sevdasi basina vurdu heraldeBence yarın da demle
Hadi insallah bakalimKızlar bugün size test yapayım mı falan diye sordum biraz önce peçeteye pembemsi kahverengimsi bi leke geldi. Bu ne ola ki ? İğnenin 11. Günü bata 3,4 gün var. Karnımda değişik bi hassasiye var. Afedersiniz Regl ya da ishal olacakmışım gibi hissediyorum
Herkes kaç gündür ardarda demliyor da bakalım sonucu nasıl olacakAy cok güldüm cay konusuna dur benimkinede diyim. Musaitsen bu gece çay demleyelim seninle diye. Adam dicek hatun hayırdır cocuk sevdasi basina vurdu heralde
Ya sorma sen hikayeyi bilmiyor musun ? Ben kizin anlattigi seyi bulamam ama aklimda kaldigi kadari ile sana nerden ciktigini anlatırımYaaa nereden çıktı bu çayşimdi biri çay demliyorum falan dese gülesim gelecek ya
Valla eskidi bal yiyen baldan usaniyorHerkes kaç gündür ardarda demliyor da bakalım sonucu nasıl olacakçaydanlıklar eskidi bile biz kendi aramızda öyle diyoruz kızlarla, valla insan onu artık eşine demeye korkuyor tam da öyle düşünecek diye
Bakalim kismet ben bugünü kurtardigima seviniyorum gersi allah kerimBence yarın da demle
Hahahahh herkes cok sevdi vallaHahajahaaa ayyy cok tatlisiniz ya bu cay demleme olayi cok hosuma gitti.
İnşallahh hadi hayırlısı canım darısı bizlereCanım evet koyulaşmaya başlamış bence de yaa. Hadi inşallah devamı gelir ben de saat 2 de yapicam inşallah koyulaşır benimki de bugün 18. Gün olucak
Arkadaşlar adetim 2 gün geçti bugün gidip hcg testi verdim şimdi sonuç çıktı diye mesaj geldi. Hastaneden gelirkende bi test aldım yine denemek istedim ve 5 dakika içinde ikinci çizgi belirdi. Şuan karışık duygular yaşıyorum.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler. Rabbim herkese nasip etsin kimsenin benimde
Bencede yarin bi atak bekliyoruzBugünkü çok koyudu canım yarın pik olur gibi ya da benım pikim böyle olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?