Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamamdır o zaman ben kullanayim teşekkür ederim Allah razı olsun

Hafif siliklesmeye baslamis ben cayi hazirliyim bizim minnoslar yumurtayı beklerken cay içsinler dedim
Evet canım bak siyah zemin deki silikleşmiş biraz. Çatlar o nasıl olsa sabaha kadar.. Benimki de öyle baya uzun sürüyor pik.

Oyy oyy profildeki dadluş oğlunuz sanırsam inşallah düşündüğümüz gibidir haberlerini bekliyorum
Evet ablasi ellerinizden öper allah bagislasin benim oglum simdi kardes istiyoruz nasipse 4 yasina giriyor oglum bu hafta sonu. Insallah hamisimdir bende gece gordugum ruyami anlattim gorumcemler kaynanam hamile olmayasin dediler hepsi birden

Y
Yerleşme kanaması olabilir bence

Hadi insallah bakalim

Ay cok güldüm cay konusuna dur benimkinede diyim. Musaitsen bu gece çay demleyelim seninle diye. Adam dicek hatun hayırdır cocuk sevdasi basina vurdu heralde
Herkes kaç gündür ardarda demliyor da bakalım sonucu nasıl olacak çaydanlıklar eskidi bile biz kendi aramızda öyle diyoruz kızlarla, valla insan onu artık eşine demeye korkuyor tam da öyle düşünecek diye

Valla eskidi bal yiyen baldan usaniyor

Canım evet koyulaşmaya başlamış bence de yaa. Hadi inşallah devamı gelir ben de saat 2 de yapicam inşallah koyulaşır benimki de bugün 18. Gün olucak
İnşallahh hadi hayırlısı canım darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…