- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Yok hiç bilmiyorum neymiş hikayeYa sorma sen hikayeyi bilmiyor musun ? Ben kizin anlattigi seyi bulamam ama aklimda kaldigi kadari ile sana nerden ciktigini anlatırım
İnşallah canım yaBencede yarin bi atak bekliyoruz
Bi kadin varmis her ay hamile kalmak istiyormus sürekli postlarda söylüyormuş nazara geldiğini düşünmüş o ay hic dememiş ben halvetlencem diye normalde de aktif bi yaziciymis hic uzun sure kaybolmazmis bi ara bakmışlar bu yok demisler ne yaptin yoktun espiriye vurmuslar kadin demis ki napiyim kocamla cay demledik ictik dizi izledik demisYok hiç bilmiyorum neymiş hikaye
Bi kadin varmis her ay hamile kalmak istiyormus sürekli postlarda söylüyormuş nazara geldiğini düşünmüş o ay hic dememiş ben halvetlencem diye normalde de aktif bi yaziciymis hic uzun sure kaybolmazmis bi ara bakmışlar bu yok demisler ne yaptin yoktun espiriye vurmuslar kadin demis ki napiyim kocamla cay demledik ictik dizi izledik demiso ay galiba kadin hamile kalmis o kismi tam hatırlamıyorum uyduruyorda olabilirim
Bence hem asini ol hemde çalışmalara basla derim çünkü ilk aydan gebis kalan pek bi az aramizdaArkadaşlar meraba. Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah. Sizlere bi sorum olacaktı. Ben de sizler gibi gebelik düşünüyorum. Sizce Korona aşısı olup mu gebe kalınmalı?Sanırım yakın zaman da gebelik düşünenlere aşı önermiyorlar. Çeşitli görüşler var bu yönde. Benim de kafam karıştı. Ya da aşı olduktan sonra belli bi süre beklemek gerekiyo. Açıkcası beklemek istemiyorum. Tabi her şey en başta nasip zaten. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
Aynen iyi de oldu azicik yüzümüz gülsünİyi artık bizimde üstümüze yapıştı bu çay işi
Aynen valla bende cok sevdim artik dilime dolanirİyi artık bizimde üstümüze yapıştı bu çay işi
Gebelik belirtisi mi diyecektim yanlış oldu kuzularKızlar sarı lekelenme adet belirtisi mi bilgisi olan var mı acaba
Sari akinti genelde enfeksiyon belirtisidir ama koku yoksa gebeliktede görülebiliyorGebelik belirtisi mi diyecektim yanlış oldu kuzular
Bir doktorun bu konudaki açıklamasında aşıdan itibaren 1 ay gebe kalınması iyi olur demişti. Yani sadece 1 ay gebe kalmamak yeterli demişti. Aslında aşı inaktif bir aşı, muhtemelen gebeyken yapılsa bile bir sıkıntı olacağı düşünülmüyor ama tabi yeni bir aşı olduğu için tedbir amaçlı 1 ay diyorlar. Ben de aşı oldum ama hiç korunmadım açıkçasıArkadaşlar meraba. Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah. Sizlere bi sorum olacaktı. Ben de sizler gibi gebelik düşünüyorum. Sizce Korona aşısı olup mu gebe kalınmalı?Sanırım yakın zaman da gebelik düşünenlere aşı önermiyorlar. Çeşitli görüşler var bu yönde. Benim de kafam karıştı. Ya da aşı olduktan sonra belli bi süre beklemek gerekiyo. Açıkcası beklemek istemiyorum. Tabi her şey en başta nasip zaten. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
Aynen iyi de oldu azicik yüzümüz gülsün
Aynen valla bende cok sevdim artik dilime dolanir
Kızlar sarı lekelenme gebelik belirtisi mi bilgisi olan var mı acaba
Peki siz aşı oldunuz muBence hem asini ol hemde çalışmalara basla derim çünkü ilk aydan gebis kalan pek bi az aramizda
Evet ben de 2. dozdan sonra 2 ay beklenmesi gerektiğini duydum. Siz 2.dozuda oldunuz muBir doktorun bu konudaki açıklamasında aşıdan itibaren 1 ay gebe kalınması iyi olur demişti. Yani sadece 1 ay gebe kalmamak yeterli demişti. Aslında aşı inaktif bir aşı, muhtemelen gebeyken yapılsa bile bir sıkıntı olacağı düşünülmüyor ama tabi yeni bir aşı olduğu için tedbir amaçlı 1 ay diyorlar. Ben de aşı oldum ama hiç korunmadım açıkçasıGebeyken covid geçirme riskini yaşamaktansa aşı olmayı tercih ettim
Yok kuzu koku az lekelenme tarzında gelmiş bugün sadece bat yarınSari akinti genelde enfeksiyon belirtisidir ama koku yoksa gebeliktede görülebiliyor
Yok canim bize asi cikmiyorki isteğe bagli olunuyormukiPeki siz aşı oldunuz muYa da olacak mısınız? Aşı olduktan sonrada belli bir süre beklemek gerekiyo sanırım
Bi arkadaş da kokusu yoksa gebelik belirtisi demiş kuzu yok kokusu şimdilik ama zaten lekelenme gibi olmuş bi daha olmadı günlük ped kullanıyorum şu an temizAynen ya iyi oldu
Canım bazı kişiler sarı akıntı gebelik belirtisi olarak yazmış ama ben sarı ve yeşil akıntıyı hep enfeksiyon olarak biliyorumm
Canim üzmek istemem asla ama sanki adet olacaksin gibi geldi bana test yapsana adet gunum yarin olsa bugun uc dort test yapardım benYok kuzu koku az lekelenme tarzında gelmiş bugün sadece bat yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?