Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim üzmek istemem asla ama sanki adet olacaksin gibi geldi bana test yapsana adet gunum yarin olsa bugun uc dort test yapardım ben
Canım bence boşvet hepsi stres çıktı mı çıkacak mı diye. Bat yarınsa yarına kadar bekle nasıl olsa gelecek yada gelmeyecek N Narence06

Ya kızlar dün ve bugün ovulasyon testimde pik gördüm. Eşimle de evvelki akşamı değerlendirdiğimiz için gün aşırı olarak da bu geceyi tekrar değerlendiririz diye düşündüm. Ama benim yumurta geceyi beklemedi sanırım ve akşam saat 7 gibi çatladı sanırım, çünkü kasık ağrım başladı O anda da yemek yapıyordum, neyse yemekten sonra oturduk, çatlamayı da hissettiğim için eşime yanaşmaya çalıştım ama yemekten de yeni kalktığımız için eşim karşılık vermedi bana ve midesinin ekşidiğini çay soda gibi birşey içeceğini söyledi. Oysaki yumurtlama döneminde olduğumu biliyor, o da çocuk istiyor. O bana karşılık vermeyince ben de yumurtam çatladı geceyi beklemeyelim falan da demedim ama çok bozuldum yaa Yumurtlamadan 6 saat sonrayı değerlendirirsek şansımız azalmış oluyor değil mi?

Canim üzmek istemem asla ama sanki adet olacaksin gibi geldi bana test yapsana adet gunum yarin olsa bugun uc dort test yapardım ben
Yok kuzu üzülmem Alıştım zaten negatife 7 aydır Allah büyük ne deyim geçerse adetim kan vercem test yapmiycam hiç hayırlısı olsun bakalım

Evet ben de 2. dozdan sonra 2 ay beklenmesi gerektiğini duydum. Siz 2.dozuda oldunuz mu
Evet 2 hafta önce oldum 2. dozu da. Ama korunmuyorum şu anda da, hatta çalışmalara devam İnaktif aşı olduğu için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bir de gebelik oluştuktan sonraki ilk haftalarda ilaç kullansak bile pek zararı olmaz genelde.

Yok canım yumurta 24 saat kadar beklıyor diye biliyorum ben

Hayır canım çatladıktan sonra 24 saat içinde döllenme şansı var. Ama bu geceyi değerlendirin mutlaka

Yok canım yumurta 24 saat kadar beklıyor diye biliyorum ben
Ben de öyle biliyordum aslında ama eşim böyle davranınca sinirleniyorum ve bozuluyorum ister istemez, sanki ben çok bayılıyorum böyle gün aşırı değerlendirmelere. Çok sinirlendirdi beni ama çaktırmamaya çalışıyorum şu an

Evet gebelikte ilk 3 ay çok önemli. Vücuda kimyasal bir şey alınmaması gerekiyo. Sanırım doktorlarda bu sebeple beklenmesi gerektiğini söylüyo. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

inşallah canım yaaa bilemiyorum bakalım neymiş öğreneceğiz

Canım bende de var sarımsı kokusuz akıntı. Pazar günü test yapacağım söylerim sana neymiş o
Kuzu yarın bat günü benim olacak gibi de hissetmiyorum nedense sanki bebek var hissi var içimde Allahım bilir yinede bende pazartesiyi bekleyeceğim ❤ inşallah Rabbım sana ve burda isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin

Yarin sabah yap bence

Yarın geceyi değerlendirmeye gerek var mı peki? Yarın gece çatlayalı 24 saatten fazla geçmiş olacak ne de olsa?
Bence yarını da değerlendir çünkü çatlamadan emin olman pek mümkün değil testler bile yanıltabiliyor. Çatlama zamanı zaten en önemlisi. Ha gayret 1 gün daha değerlendir için rahat olsun

Tebrik ederim canım çok sevindim Belirtilerin var mıydı?

Gerginlik ve hassasiyet bende de var. Sarımsı akıntı bende de var. KasıK ağrım neredeyse yok denecek kadar az. Şiddetliydi ama son günlerde azaldı. Bel ağrım yok . Göğüs hassasiyeti yok
Bende aynen böyleyim sadece sağ göğsümde hassaslaşma var o kadar. O da bat yaklaştı diye sanırım sarımsı akıntı da enfeksiyondan bence ve hamile kalamam sebebim de sanırım bu

Canım bence boşvet hepsi stres çıktı mı çıkacak mı diye. Bat yarınsa yarına kadar bekle nasıl olsa gelecek yada gelmeyecek N Narence06
Ovülasyon bile yapmak gelmedi biliyo musun bu ay içimden kendimde belirti aramaktan sıkıldım kaç aydır düşünmüyorum artık çünkü elimde olan bisey değil ki Yaradan ol derse olacak işte ben günleri değerlendirip bu sefer çekildim kenara dualarımı ettim gerisi Allah a kalmış o bilir ne deyim ki

Aynen canım köprüye geçene kadar idare et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…