- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Evet daha aşı çıkmıyor. İsteğe bağlı İlerleyen zamanlarda istenirse olunuyor. İşte insanın kafasında hep bi acabalar oluyoYok canim bize asi cikmiyorki isteğe bagli olunuyormuki
Yok kuzu üzülmem Alıştım zaten negatife 7 aydır Allah büyük ne deyimCanim üzmek istemem asla ama sanki adet olacaksin gibi geldi bana test yapsana adet gunum yarin olsa bugun uc dort test yapardım ben
Evet 2 hafta önce oldum 2. dozu da. Ama korunmuyorum şu anda da, hatta çalışmalara devamEvet ben de 2. dozdan sonra 2 ay beklenmesi gerektiğini duydum. Siz 2.dozuda oldunuz mu
Yok canım yumurta 24 saat kadar beklıyor diye biliyorum benYa kızlar dün ve bugün ovulasyon testimde pik gördüm. Eşimle de evvelki akşamı değerlendirdiğimiz için gün aşırı olarak da bu geceyi tekrar değerlendiririz diye düşündüm. Ama benim yumurta geceyi beklemedi sanırım ve akşam saat 7 gibi çatladı sanırım, çünkü kasık ağrım başladıO anda da yemek yapıyordum, neyse yemekten sonra oturduk, çatlamayı da hissettiğim için eşime yanaşmaya çalıştım ama yemekten de yeni kalktığımız için eşim karşılık vermedi bana ve midesinin ekşidiğini çay soda gibi birşey içeceğini söyledi. Oysaki yumurtlama döneminde olduğumu biliyor, o da çocuk istiyor. O bana karşılık vermeyince ben de yumurtam çatladı geceyi beklemeyelim falan da demedim ama çok bozuldum yaa Yumurtlamadan 6 saat sonrayı değerlendirirsek şansımız azalmış oluyor değil mi?
Hayır canım çatladıktan sonra 24 saat içinde döllenme şansı var. Ama bu geceyi değerlendirin mutlakaYa kızlar dün ve bugün ovulasyon testimde pik gördüm. Eşimle de evvelki akşamı değerlendirdiğimiz için gün aşırı olarak da bu geceyi tekrar değerlendiririz diye düşündüm. Ama benim yumurta geceyi beklemedi sanırım ve akşam saat 7 gibi çatladı sanırım, çünkü kasık ağrım başladıO anda da yemek yapıyordum, neyse yemekten sonra oturduk, çatlamayı da hissettiğim için eşime yanaşmaya çalıştım ama yemekten de yeni kalktığımız için eşim karşılık vermedi bana ve midesinin ekşidiğini çay soda gibi birşey içeceğini söyledi. Oysaki yumurtlama döneminde olduğumu biliyor, o da çocuk istiyor. O bana karşılık vermeyince ben de yumurtam çatladı geceyi beklemeyelim falan da demedim ama çok bozuldum yaa Yumurtlamadan 6 saat sonrayı değerlendirirsek şansımız azalmış oluyor değil mi?
inşallah canım yaaa bilemiyorum bakalım neymiş öğreneceğizY
Yerleşme kanaması olabilir bence
Canım bende de var sarımsı kokusuz akıntı. Pazar günü test yapacağım söylerim sana neymiş oKızlar sarı lekelenme gebelik belirtisi mi bilgisi olan var mı acaba
Ben de öyle biliyordum aslında ama eşim böyle davranınca sinirleniyorum ve bozuluyorum ister istemez, sanki ben çok bayılıyorum böyle gün aşırı değerlendirmelere. Çok sinirlendirdi beni ama çaktırmamaya çalışıyorum şu anYok canım yumurta 24 saat kadar beklıyor diye biliyorum ben
Evet gebelikte ilk 3 ay çok önemli. Vücuda kimyasal bir şey alınmaması gerekiyo. Sanırım doktorlarda bu sebeple beklenmesi gerektiğini söylüyo. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Evet 2 hafta önce oldum 2. dozu da. Ama korunmuyorum şu anda da, hatta çalışmalara devamİnaktif aşı olduğu için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bir de gebelik oluştuktan sonraki ilk haftalarda ilaç kullansak bile pek zararı olmaz genelde.
Kuzu yarın bat günü benim olacak gibi de hissetmiyorum nedense sanki bebek var hissi var içimde Allahım bilir yinede bende pazartesiyi bekleyeceğim ❤inşallah canım yaaa bilemiyorum bakalım neymiş öğreneceğiz
Canım bende de var sarımsı kokusuz akıntı. Pazar günü test yapacağım söylerim sana neymiş o
Yarın geceyi değerlendirmeye gerek var mı peki? Yarın gece çatlayalı 24 saatten fazla geçmiş olacak ne de olsa?Hayır canım çatladıktan sonra 24 saat içinde döllenme şansı var. Ama bu geceyi değerlendirin mutlaka
Yarin sabah yap benceKızlar bugün size test yapayım mı falan diye sordum biraz önce peçeteye pembemsi kahverengimsi bi leke geldi. Bu ne ola ki ? İğnenin 11. Günü bata 3,4 gün var. Karnımda değişik bi hassasiye var. Afedersiniz Regl ya da ishal olacakmışım gibi hissediyorum
Bence yarını da değerlendir çünkü çatlamadan emin olman pek mümkün değil testler bile yanıltabiliyor. Çatlama zamanı zaten en önemlisi. Ha gayret 1 gün daha değerlendir için rahat olsunYarın geceyi değerlendirmeye gerek var mı peki? Yarın gece çatlayalı 24 saatten fazla geçmiş olacak ne de olsa?
Tebrik ederim canım çok sevindimÖncelikle teşekkür ederimcanım aslında uzun bir yazı yazıp sürecimi anlatacaktım madem sordun başlayayım anlatmaya benim ilk çocuğum korunmayı bıraktığımda oldu. 2.5-3 yıl kadar korunduk yaz başı ailemize yeni biri daha eklensin bi kardeş gelsin diye korunmayı bıraktık takip ettiğim uygulamada gösterilen yumurtlama zamanını değerlendirdik. İlk ay olmadı olsun dedik 2.ay 3.ay .4. Ay derken bişeyler ters mi gidiyor acaba diye düşünmeye başladım çünkü ilki hemen olunca şimdi neden olmuyor dedim. Neyse.. ben artık doktora gitmem lazım diye düşündüm gittim adetin 2. Günü hormon testi verdim alttan muayene oldum hormon testimde 1 sonucum sıkıntılıymış sanırım, yumurtlamayı baskılayan bişey mi varmış yumurtamı tam olgunlaşmıyormuş öyle bişe dedi glifor verdi yumurtlama için ve kaliteli yumurtlama olsun diye de ayrı bir protime women diye ilaç verdi. Yumurtalıklarıma bakıncada hafif pcos görünüyordu. Bu ilaçlara ek olarak tavsiyede bulundu kilona dikkat et karbonhidrat şeker azalt dedi. Korkmana gerek yok zaten gebelik için 6-7 ay deneme çok erken bu ilacı kullan olmazsa yine gel dedi. Kullandım bu ay işte sonuç bu Rabbim herkesi sevindirsin içinde de beni sevindirsin. Doktora gitmeden önce 1 ay incir-kuruyemiş çörekotu-bal kürü ve ovülasyon takibi yaptım o ay olmadı bana kalan övülasyonda yumurtlama tarihimi öğrenmem oldu telefondaki uygulama yanlış gösteriyordu. Arkadaşlar benim size tavsiyem “kesinlikle doktora gidin” testlerinizi yapın. Bişey varsa tedaviniz başlar. Allah isteyen herkese nasip etsin.. dualarımdasınız Uzun oldu ama inşallah anlatabilmişimdir
Bende aynen böyleyim sadece sağ göğsümde hassaslaşma var o kadar. O da bat yaklaştı diye sanırımGerginlik ve hassasiyet bende de var. Sarımsı akıntı bende de var. KasıK ağrım neredeyse yok denecek kadar az. Şiddetliydi ama son günlerde azaldı. Bel ağrım yok .Göğüs hassasiyeti yok
Ovülasyon bile yapmak gelmedi biliyo musun bu ay içimden kendimde belirti aramaktan sıkıldım kaç aydır düşünmüyorum artık çünkü elimde olan bisey değil ki Yaradan ol derse olacak işte ben günleri değerlendirip bu sefer çekildim kenara dualarımı ettim gerisi Allah a kalmış o bilir ne deyim ki
Aynen canım köprüye geçene kadar idare etBen de öyle biliyordum aslında ama eşim böyle davranınca sinirleniyorum ve bozuluyorum ister istemez, sanki ben çok bayılıyorum böyle gün aşırı değerlendirmelere. Çok sinirlendirdi beni ama çaktırmamaya çalışıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?