- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Aynen öyle canım bende aynı hiç umudum yok benim için sanki olmayacak hibi sadece bekliyorum bakalım gelmezse adetim 10 martta yapacam test ama gelecek gibiOvülasyon bile yapmak gelmedi biliyo musun bu ay içimden kendimde belirti aramaktan sıkıldım kaç aydır düşünmüyorum artık çünkü elimde olan bisey değil ki Yaradan ol derse olacak işte ben günleri değerlendirip bu sefer çekildim kenara dualarımı ettim gerisi Allah a kalmış o bilir ne deyim ki❤
Merhaba bnde yaklaşık Bi 10 gündür sarı akıntı görüyorum. Adetim 10 gün gecikti. Sürekli sarı akıntı oluyor. Kaşıntı, yanma herhangi bişey yok. Ama biraz kötü kokulu gibi. Sizce neden böyle yaşayan bilen var mı aranzdaCanim üzmek istemem asla ama sanki adet olacaksin gibi geldi bana test yapsana adet gunum yarin olsa bugun uc dort test yapardım ben
HahhaaaAynen canım köprüye geçene kadar idare et
Senin bat ne zamandı kuzum ben pek giremiyorum unutuyorum msjlariAynen öyle canım bende aynı hiç umudum yok benim için sanki olmayacak hibi sadece bekliyorum bakalım gelmezse adetim 10 martta yapacam test ama gelecek gibi
Oluyormuş canım Burda bir arkadaş söylemişti yumurta oluşmaya başlıyormuş adet dönemindeYa bişey sorcam acaba adet döneminde yumurtlama olurmu
Amin canım yaa inşallahKuzu yarın bat günü benim olacak gibi de hissetmiyorum nedense sanki bebek var hissi var içimde Allahım bilir yinede bende pazartesiyi bekleyeceğim ❤inşallah Rabbım sana ve burda isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin
Bende tedavi öncesi korkuyordum enfeksiyondan çünkü sık idrara çıkma vardı. Tahliller idrar kültürü temiz çıktı. Yani o enfeksiyon sandığımız sarımsı akıntı her zaman enfeksiyon olmayabilirBende aynen böyleyim sadece sağ göğsümde hassaslaşma var o kadar. O da bat yaklaştı diye sanırımsarımsı akıntı da enfeksiyondan bence ve hamile kalamam sebebim de sanırım bu
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canım en kısa zamanda kaç verEki Görüntüle 2796314
Kızlar adetim 10 martta olacaktı . Yani 4 gün var . Prodoctor erken gebelik testi aldım ikinci çizgi böyle çıktı sizce hamile miyim ?
Hayırlısı olsun gözümü böyle bir haberle açmak çok güzelEki Görüntüle 2796314
Kızlar adetim 10 martta olacaktı . Yani 4 gün var . Prodoctor erken gebelik testi aldım ikinci çizgi böyle çıktı sizce hamile miyim ?
Adetim geçtikten 3 gün sonra kan vereyim daha garanti olsun dedim ama bakalımHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canım en kısa zamanda kaç verbelirtilerin nelerdi acaba
Amin inşallah bakalım kan vereyim de iyice garantilensinHayırlısı olsun gözümü böyle bir haberle açmak çok güzel
Merhabalar güzel sağlıklı bir gebelik gecirmeni dilerim kaset test yaptin mi merak ettim kaset testte cikiyor mu 4 gün önceEki Görüntüle 2796314
Gunaydin canım sen ne zaman ovulasyon testi yapacaksın aklim sende :)Hayırlısı olsun gözümü böyle bir haberle açmak çok güzel
Yok yapmadım sadece erken gebelik testi yaptım. Onu da adetim geçtikten sonra yaparım bakalımMerhabalar güzel sağlıklı bir gebelik gecirmeni dilerim kaset test yaptin mi merak ettim kaset testte cikiyor mu 4 gün önce
merhaba benımde aynı böle bence su az içtiğimiz için kokuMerhaba bnde yaklaşık Bi 10 gündür sarı akıntı görüyorum. Adetim 10 gün gecikti. Sürekli sarı akıntı oluyor. Kaşıntı, yanma herhangi bişey yok. Ama biraz kötü kokulu gibi. Sizce neden böyle yaşayan bilen var mı aranzda
günaydın harika bır haber ınsallah saglıkla ılerler :)Eki Görüntüle 2796314
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?