Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım bende aynı hiç umudum yok benim için sanki olmayacak hibi sadece bekliyorum bakalım gelmezse adetim 10 martta yapacam test ama gelecek gibi

Canim üzmek istemem asla ama sanki adet olacaksin gibi geldi bana test yapsana adet gunum yarin olsa bugun uc dort test yapardım ben
Merhaba bnde yaklaşık Bi 10 gündür sarı akıntı görüyorum. Adetim 10 gün gecikti. Sürekli sarı akıntı oluyor. Kaşıntı, yanma herhangi bişey yok. Ama biraz kötü kokulu gibi. Sizce neden böyle yaşayan bilen var mı aranzda

Amin canım yaa inşallah dualarım hepimize

Bende aynen böyleyim sadece sağ göğsümde hassaslaşma var o kadar. O da bat yaklaştı diye sanırım sarımsı akıntı da enfeksiyondan bence ve hamile kalamam sebebim de sanırım bu
Bende tedavi öncesi korkuyordum enfeksiyondan çünkü sık idrara çıkma vardı. Tahliller idrar kültürü temiz çıktı. Yani o enfeksiyon sandığımız sarımsı akıntı her zaman enfeksiyon olmayabilir

Kızlar günaydın. Eşimi kontrol amaçlı doktora götürmeye ikna edebildim sonunda. Cinsel isteksizlik var biraz, 3 aydır deniyoruz ama bir şey varsa da geç kalmak istemiyorum. İşlerden vakit bulabilirsek bu hafta içinde olmazsa da önümüzdeki hafta gideceğiz bakalım.
Haftada 2 kere oluyor ilişki eşi böyle olup hamile kalan sperm değerleri normal olan var mı acaba kafamı kurcalıyor

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canım en kısa zamanda kaç verbelirtilerin nelerdi acaba
Adetim geçtikten 3 gün sonra kan vereyim daha garanti olsun dedim ama bakalım değişik hissediyordum . Bazı günler kasıklarım ağrıdı sabaha kadar. Adet olacağım zaman bi hafta önce göğüslerim şişiyordu şişmedi. Kan vermeden yine de ben güvenemiyorum hayırlısı bakalım

merhaba benımde aynı böle bence su az içtiğimiz için koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…