Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar bu progestan adet gecikmesi yapiyordu sanirim degil mi ? Gerci gecen ay kullandim ben yapmadi ama bu ay da 5 gundur kullaniyorum. Acaba biraksammi bat bugun yanilmasin beni dicem de kullanmissin kullanacagini desenize

Ahhh ne olacak bizim halimiz her kahri biz cekiyoruz pasalar azicik zora gelemiyor

Enfeksiyondan canim bence

senin bat ne zaman canım
12 mart gozukuyor artık ben bırsey bılmıyorum :)
cocuk yapmaya karar vermeden önce hersey tıkır tıkır ıslıyordu sımdı ya önce gelıyor ya sonra gekıyo ama Allahdan öle her ay yasamıyorum acaba normal mı 3/4 aya bır 1 gun erken 2 gün geç gibi oluyorum onun dısında bu ay 12 mart gozukuyor ama akıntım cok sarımtırak bıse yanma yok çok az koku var ama enfeksıyon yok emınım yenılerde tahlıl vermısdım :) ben cuma gunu test yaptımda negatıf cıktı aslında o yzuden ılla sordum 4 gün önceden bellı olmus hanfendının acaba nezaman yumurtladı oda önemlı tabı

ya aslında bu düşüncelere girince oluyor malesef. çok erken cuma ama olsa da çıkmaması çok normal bence sakın canını sıkma inşallah olacak. tabi dediğiniz gibi yumurtlama tarihi önemli. ben şunu biliyorum adet olana kadar umut vardır. benim arkadaşım son adet tarihine göre 10 haftalık gebe olması gerekirken 8 haftalık görünüyor şuan doktorda geç yumurtladığı için olduğunu söylemiş. umudumuzu kaybetmeyelim o yüzden

Eki Görüntüle 2796314
Kızlar adetim 10 martta olacaktı . Yani 4 gün var . Prodoctor erken gebelik testi aldım ikinci çizgi böyle çıktı sizce hamile miyim ?
Sabaha bunu görerek uyanmak bizlerede nasip olur inşallah inşallah hayırlısı sağlıklısı nasip olur kuzum o hayalet çizgiyi bile görmek beni nasıl mutlu ederdi hayal bile edemiyorum valla senin adına sevindim darısı bizlerebelirtileri söyler misiniz acaba

Valla ben hala adet tarihimi bekleyeyim umutlanmayayım diyorum . Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. 15 dakika sonra koyulaştı çünkü benim sabaha kadar kasıklarım ağrıdı ara ara sadece .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…