- 7 Ocak 2021
- 73
- 68
- 38
- 33
Hayırlısı bakalımgünaydın harika bır haber ınsallah saglıkla ılerler :)
Wayyy cikmis silikte olsa canim 2 gun sonra tekrar yap bakalim koyulasacakmi olur insallahEki Görüntüle 2796314
Kızlar adetim 10 martta olacaktı . Yani 4 gün var . Prodoctor erken gebelik testi aldım ikinci çizgi böyle çıktı sizce hamile miyim ?
reglım 10 mart dedınız degıl mı bu sabah yaptınızHayırlısı bakalım
Ahhh ne olacak bizim halimizBen de öyle biliyordum aslında ama eşim böyle davranınca sinirleniyorum ve bozuluyorum ister istemez, sanki ben çok bayılıyorum böyle gün aşırı değerlendirmelere. Çok sinirlendirdi beni ama çaktırmamaya çalışıyorum şu an
Enfeksiyondan canim benceMerhaba bnde yaklaşık Bi 10 gündür sarı akıntı görüyorum. Adetim 10 gün gecikti. Sürekli sarı akıntı oluyor. Kaşıntı, yanma herhangi bişey yok. Ama biraz kötü kokulu gibi. Sizce neden böyle yaşayan bilen var mı aranzda
hayırlı olsun canımm bat tarihimiz aynı hemen hemen bende yarın sabah yapacam inşallah bende aynı sonucu görürümEki Görüntüle 2796314
Kızlar adetim 10 martta olacaktı . Yani 4 gün var . Prodoctor erken gebelik testi aldım ikinci çizgi böyle çıktı sizce hamile miyim ?
inş.hayırlı olsun canımm bat tarihimiz aynı hemen hemen bende yarın sabah yapacam inşallah bende aynı sonucu görürüm
senin bat ne zaman canım
12 mart gozukuyor artık ben bırsey bılmıyorum :)senin bat ne zaman canım
ya aslında bu düşüncelere girince oluyor malesef. çok erken cuma ama olsa da çıkmaması çok normal bence sakın canını sıkma inşallah olacak. tabi dediğiniz gibi yumurtlama tarihi önemli. ben şunu biliyorum adet olana kadar umut vardır. benim arkadaşım son adet tarihine göre 10 haftalık gebe olması gerekirken 8 haftalık görünüyor şuan doktorda geç yumurtladığı için olduğunu söylemiş. umudumuzu kaybetmeyelim o yüzden12 mart gozukuyor artık ben bırsey bılmıyorum :)
cocuk yapmaya karar vermeden önce hersey tıkır tıkır ıslıyordu sımdı ya önce gelıyor ya sonra gekıyo ama Allahdan öle her ay yasamıyorum acaba normal mı 3/4 aya bır 1 gun erken 2 gün geç gibi oluyorum onun dısında bu ay 12 mart gozukuyor ama akıntım cok sarımtırak bıse yanma yok çok az koku var ama enfeksıyon yok emınım yenılerde tahlıl vermısdım :) ben cuma gunu test yaptımda negatıf cıktı aslında o yzuden ılla sordum 4 gün önceden bellı olmus hanfendının acaba nezaman yumurtladı oda önemlı tabı
Ovitrelli İğne kullanılmışmıydın canım. Çok güzel çizgi maşallahEki Görüntüle 2796314
Sabaha bunu görerek uyanmak bizlerede nasip olur inşallah inşallah hayırlısı sağlıklısı nasip olur kuzum o hayalet çizgiyi bile görmek beni nasıl mutlu ederdi hayal bile edemiyorum valla senin adına sevindim darısı bizlereEki Görüntüle 2796314
Artık adet tarihimi bekleyeyim diyorum . İlk çok çok silikti sonra koyulaştı bi 15 dakika sonra falan ama inşallah yanlış değildir yaWayyy cikmis silikte olsa canim 2 gun sonra tekrar yap bakalim koyulasacakmi olur insallah
Benimde bat bugünSelam kizlar bu progestan adet gecikmesi yapiyordu sanirim degil mi ? Gerci gecen ay kullandim ben yapmadi ama bu ay da 5 gundur kullaniyorum. Acaba biraksammi bat bugun yanilmasin beni dicem de kullanmissin kullanacagini desenize
Evet reglim 10 Mart . Bu sabah yaptımreglım 10 mart dedınız degıl mı bu sabah yaptınız
Yok bişey kullanmadım canımOvitrelli İğne kullanılmışmıydın canım. Çok güzel çizgi maşallah
Valla ben hala adet tarihimi bekleyeyim umutlanmayayım diyorum . Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. 15 dakika sonra koyulaştı çünküSabaha bunu görerek uyanmak bizlerede nasip olur inşallah inşallah hayırlısı sağlıklısı nasip olur kuzum o hayalet çizgiyi bile görmek beni nasıl mutlu ederdi hayal bile edemiyorum valla senin adına sevindim darısı bizlerebelirtileri söyler misiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?