Varmi belirti falanBenimde bat bugün
Neyse kuzu en iyisini yaparsın bekle o zaman daha net olsunValla ben hala adet tarihimi bekleyeyim umutlanmayayım diyorum . Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. 15 dakika sonra koyulaştı çünkübenim sabaha kadar kasıklarım ağrıdı ara ara sadece .
Erken gebelik testi aldım ben ama inşallah hayal kırıklığına uğramam . Çok umutlandım şimdi .hayırlı olsun canımm bat tarihimiz aynı hemen hemen bende yarın sabah yapacam inşallah bende aynı sonucu görürüm
Hayırlısı bakalım artıkNeyse kuzu en iyisini yaparsın bekle o zaman daha net olsun
Tamam canım o zaman süperYok bişey kullanmadım canım
Belirtileri 4 5 gündür yaşıyorum kuzu göğüs hassasiyeti beyaz bi akıntı oldu bi kere bi kere 10 sn lik şiddetli baş dönmesi yaşadım bide 4 5 gündür adet olacakmışım gibi sancı giriyor du ama rahatsız etmiyordu dünde sarı akıntı oldu bi o kadar bugün bişey yok her an olabilirVarmi belirti falanya da test yapacakmisin
Walla tatlim bende ne var bilmiyorum arayinca insan bir suru belirti buluyorBelirtileri 4 5 gündür yaşıyorum kuzu göğüs hassasiyeti beyaz bi akıntı oldu bi kere bi kere 10 sn lik şiddetli baş dönmesi yaşadım bide 4 5 gündür adet olacakmışım gibi sancı giriyor du ama rahatsız etmiyordu dünde sarı akıntı oldu bi o kadar bugün bişey yok her an olabilirsende ne var ne yok test yapmiycam kuzu pazartesiye kadar bekliycem
En doğrusu kuzu beklemek sonra üzülüyorum testte tek çizgi görünce o kadar üzülüyorum ki adetim olunca diyorum hadi yeni bir aya hazırlanma vakti diye inşallah tutmuştur bu ay inşallahWalla tatlim bende ne var bilmiyorum arayinca insan bir suru belirti buluyorbu ay hepsini gormezden geliyorum 2 gunde bir adet sancim var. bir de kasiklarim feci agriyor boyle afedersin vajina dogru . Bicak gibi . Ve belim . Bende heran adet olabilirim . Ama yapmicam bende bu ay test falan adetimi beklicem bakalim
canım evet oluyor benim bir çok tanıdığım adetten önce böyle gördü sonra bebişini kucağına aldı . sen iki güne bir takipte ol yine inşallah olacakErken gebelik testi aldım ben ama inşallah hayal kırıklığına uğramam . Çok umutlandım şimdi .
Benim bat yumurtlamaya göre yarın.. Ama takvimde ayın 9 u gösteriyor canımSenin bat ne zamandı kuzum ben pek giremiyorum unutuyorum msjlari
İnşallah canım bakalımcanım evet oluyor benim bir çok tanıdığım adetten önce böyle gördü sonra bebişini kucağına aldı . sen iki güne bir takipte ol yine inşallah olacak
Neden öyle kuzu anlayamadım erken yumurtlama mı olduBenim bat yumurtlamaya göre yarın.. Ama takvimde ayın 9 u gösteriyor canım
Hadi insallahEn doğrusu kuzu beklemek sonra üzülüyorum testte tek çizgi görünce o kadar üzülüyorum ki adetim olunca diyorum hadi yeni bir aya hazırlanma vakti diye inşallah tutmuştur bu ay inşallah
Yaaaaa isteeeee beklenen haber geldi pik goruldu simdi sirada çatlama vaktiSanırım biz pik olduk 17. Gün şimdi ne zaman çatlar bu
Yarina daha koyu olur ay senden cok heyecanlandım ben yaaSanırım biz pik olduk 17. Gün şimdi ne zaman çatlar bu
Bacım aynı renk ya bunlar daha mı pik dğeilYarina daha koyu olur ay senden cok heyecanlandım ben yaa
Aynen kuzum kimse benm gibi üzülmesin yumurta geliyor er geçYaaaaa isteeeee beklenen haber geldi pik goruldu simdi sirada çatlama vaktihadi bismillah bak ben sana dedim :)
Yedin bizi kaç gündür yedinSanırım biz pik olduk 17. Gün şimdi ne zaman çatlar bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?