Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben hala adet tarihimi bekleyeyim umutlanmayayım diyorum . Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. 15 dakika sonra koyulaştı çünkü benim sabaha kadar kasıklarım ağrıdı ara ara sadece .
Neyse kuzu en iyisini yaparsın bekle o zaman daha net olsun

Varmi belirti falan ya da test yapacakmisin
Belirtileri 4 5 gündür yaşıyorum kuzu göğüs hassasiyeti beyaz bi akıntı oldu bi kere bi kere 10 sn lik şiddetli baş dönmesi yaşadım bide 4 5 gündür adet olacakmışım gibi sancı giriyor du ama rahatsız etmiyordu dünde sarı akıntı oldu bi o kadar bugün bişey yok her an olabilir sende ne var ne yok test yapmiycam kuzu pazartesiye kadar bekliycem

Walla tatlim bende ne var bilmiyorum arayinca insan bir suru belirti buluyor bu ay hepsini gormezden geliyorum 2 gunde bir adet sancim var. bir de kasiklarim feci agriyor boyle afedersin vajina dogru . Bicak gibi . Ve belim . Bende heran adet olabilirim . Ama yapmicam bende bu ay test falan adetimi beklicem bakalim

En doğrusu kuzu beklemek sonra üzülüyorum testte tek çizgi görünce o kadar üzülüyorum ki adetim olunca diyorum hadi yeni bir aya hazırlanma vakti diye inşallah tutmuştur bu ay inşallah

Erken gebelik testi aldım ben ama inşallah hayal kırıklığına uğramam . Çok umutlandım şimdi .
canım evet oluyor benim bir çok tanıdığım adetten önce böyle gördü sonra bebişini kucağına aldı . sen iki güne bir takipte ol yine inşallah olacak

Sanırım biz pik olduk 17. Gün şimdi ne zaman çatlar bu
Yedin bizi kaç gündür yedin bak gördün mü oldu işte ama çok sevindim çok isterdin ya dur bakalım belki yarın belki öbür gün bazı akşama hepimiz de aynı değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…