Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yedin bizi kaç gündür yedin bak gördün mü oldu işte ama çok sevindim çok isterdin ya dur bakalım belki yarın belki öbür gün bazı akşama hepimiz de aynı değil canım
Güldürdün beni altın yumurtlayan tavuk gibi hissettim benim yumurta çatlayana kadar hep birlikte çatlıcaz

Güldürdün beni altın yumurtlayan tavuk gibi hissettim benim yumurta çatlayana kadar hep birlikte çatlıcaz
Çatlama çok zor olmuyor ya stres yapmıyor o kadar yumurtlama kadar. Bundan sonra sana ceza sayfada pikim yok göremiyorum üzgünüm diyenleri sen ikna edeceksin

Günaydınlarrr... Bu gece rüya gördüm çok saçma rüyamda karı koca çift görüyorum ellerinde daha 4 aylık var yok bebek. Dolmuşa biniyoruz ilk ben oturuyorum ikisini de görüyorum 20 yaşlarında filandır. Kadın arkaya adam yanıma oturuyor çocuğu bana veriyor tutuyorum karısına neden vermedi ki diyorum çocuk çok tatlı kadın arkadan bana verseydin çocuğu diyor kocasına adamda tık ses yok sessiz sessiz ilerledik vereyim çocuğu annesine dedim vermeden uyandım ya

Merhaba kızlar son adet tarihim 11 subat 15 subatta doktora gittim klomen e basladım 23 ünde yumurta takibi için gittim sol tarafta yumurtam büyümüş ilişki oldu mu diye sordu doktor cuma günü olmus tu klomen kullanırken daha sonra 26 sinda bende kasık agrıları basladı bugun hala devam ediyor gögüslerde ara ara hassasiyet var karnımın üzerine yatamıyorum doktor dupbaston kullanmaya basladım 3 martta 10 güne bitiyor 13 martta yani doktor 3 gün bekle 4.cü gün test yap dedi yani 17 marta tutamıyorum kendimi kasık agrıları kafamı karıştırıyor ilk hamilelik 2016 da yine klomen le oldu ikizlerim var simdi

Daha da çok varmış canım.. 11 gün test yapsan da çıkmaz zaten. O yüzden beklemekten başka çare yok. Allah gönlüne göre versin inşallah

bende beklıcem ya akıntım ve bel agrım var cok erken yaptım belkıde vardı ben erken davrandım :) bugun sabahda herseyı hazırladım kutuyu bı actım test bıtmıssss :)) ben şok öle kaldı yanı bugun bıle yapacakdım ne ara kullandım farkında degılım

Merhaba arkadaşlar size bisey sorabilirmiyim adetimin gelmesine daha 5 6 gun var 3 gündür karnımın altı çok ağrıyor erken gelecek sandım ama şuan hiç bisey yok yani akıntım yok ve ilk defa oyle yaşıyorum genelde adetime 1 2 kala karnımın ağrısı başlardı ama simdi çok farklı acaba gelecek diyemi oyle

Yumurtlamam 4 gün gecikti o yüzden reglim geç olacak buyuk ihtimalle hiçbir belirti de aramıyorum bu ay. Yumurtlama biteli 6 gün oldu Hayırlısı artık

Tebrik ederim canım çok sevindim Belirtilerin var mıydı?
Belirtilerim böyledi

Benim de dün gece rüyamda bhgc hormonu 600 cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…