Yaa aynen oyle bak sabir etmek lazım ama bizde yok o sabirAynen kuzum kimse benm gibi üzülmesin yumurta geliyor er geç
Çok şükürKizlar bugün benimde catladi çok şükür
Güldürdün beni altın yumurtlayan tavuk gibi hissettimYedin bizi kaç gündür yedinbak gördün mü oldu işte ama çok sevindim çok isterdin ya dur bakalım belki yarın belki öbür gün bazı akşama hepimiz de aynı değil canım
Son çayını demle bacım tazeKizlar bugün benimde catladi çok şükür
Çatlama çok zor olmuyor ya stres yapmıyor o kadarGüldürdün beni altın yumurtlayan tavuk gibi hissettimbenim yumurta çatlayana kadar hep birlikte çatlıcaz
Valla adam cok yorgun geliyor cay icmek icin vakit kalmayabiliyor dun bi cay ictikbakalim bu aksam belki yine cay demlerizSon çayını demle bacım taze
Teker teker gelsinler bacım bana salın hepsiniÇatlama çok zor olmuyor ya stres yapmıyor o kadaryumurtlama kadar. Bundan sonra sana ceza sayfada pikim yok göremiyorum üzgünüm diyenleri sen ikna edeceksin
Çatlamayı görmek için senin ekran görüntüsü aldımValla adam cok yorgun geliyor cay icmek icin vakit kalmayabiliyor dun bi cay ictikbakalim bu aksam belki yine cay demleriz
Canım 14. Gün yumurtladım normalde 28 de takvim 30 gün gösteriyor döngümüNeden öyle kuzu anlayamadım erken yumurtlama mı oldu
Daha da çok varmış canım.. 11 gün test yapsan da çıkmaz zaten. O yüzden beklemekten başka çare yok. Allah gönlüne göre versin inşallahMerhaba kızlar son adet tarihim 11 subat 15 subatta doktora gittim klomen e basladım 23 ünde yumurta takibi için gittim sol tarafta yumurtam büyümüş ilişki oldu mu diye sordu doktor cuma günü olmus tu klomen kullanırken daha sonra 26 sinda bende kasık agrıları basladı bugun hala devam ediyor gögüslerde ara ara hassasiyet var karnımın üzerine yatamıyorum doktor dupbaston kullanmaya basladım 3 martta 10 güne bitiyor 13 martta yani doktor 3 gün bekle 4.cü gün test yap dedi yani 17 marta tutamıyorum kendimi kasık agrıları kafamı karıştırıyor ilk hamilelik 2016 da yine klomen le oldu ikizlerim var simdi
Peki kasık agrıları nedendir cnmDaha da çok varmış canım.. 11 gün test yapsan da çıkmaz zaten. O yüzden beklemekten başka çare yok. Allah gönlüne göre versin inşallah
Sen catlada bizi de catlat her sey bizim icin destek olmak icin burdayızÇatlamayı görmek için senin ekran görüntüsü aldımyoksa daha çatlatırım siizi
Tebrik ederim canım çok sevindimBelirtilerin var mıydı?
Belirtilerim böylediHepinize çok çok teşekkür ederim. İnşallah beklediğimiz bebekler hayırlısıyla gelir. Yarın sabah kan vereyim en iyisi. Belirti var aslında değerlendirdiğim günlerden sonra başlayan meme ucu acısı, ara ara olan kasık ağrısı, hafif baş dönmesi, sabahları çok hafif olan mide bulantıları ve mide yanması ki ben midemin yandığını hiç bilmem(nasipse 2. Gebelik olacak ilkinde yaşamadım yanma) daha sonra diz bacak ağrısı yaşadım sanki romatizma var gibi 2 gün. Ama yine de pek umutlanmak istemiyorum. Çünkü denediğim her ay kendimi dinledim ve bu belirtilerin neredeyse hepsini yaşadım.. hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. O’ndan başka isteyecek kimsemiz yok en hayırlı zamanda herkese nasip etsin
Hmmm anladım kuzumCanım 14. Gün yumurtladım normalde 28 de takvim 30 gün gösteriyor döngümü
Benim de dün gece rüyamda bhgc hormonu 600 cıktıGünaydınlarrr... Bu gece rüya gördüm çok saçma rüyamda karı koca çift görüyorum ellerinde daha 4 aylık var yok bebek. Dolmuşa biniyoruz ilk ben oturuyorum ikisini de görüyorum 20 yaşlarında filandır. Kadın arkaya adam yanıma oturuyor çocuğu bana veriyortutuyorum karısına neden vermedi ki diyorum çocuk çok tatlı kadın arkadan bana verseydin çocuğu diyor kocasına adamda tık ses yok sessiz sessiz ilerledik vereyim çocuğu annesine dedim vermeden uyandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?