Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oluyormuş canım Burda bir arkadaş söylemişti yumurta oluşmaya başlıyormuş adet döneminde
Ya ben ovu tetinyaomistim adetin 6. Günü çizgi sanki pik gibiydi dün yaotim silinmiş anlamadım resmide atayım tabi degerlendirmedim çünkü daha bitmemiş gibiydi

Merhaba kızlar, dün adet gördüm. Eşimde sperm az ve hareket sorunu var. O da tedaviye başlayalı bir ay oldu. Rabbim böyle takdir etmiş üzülmedim. Vakti gelince hayırlı sağlıklı versin inşallah cümlemize. Şimdi bu soğan suyu olayı var. Onun bir yan etkisi var mı ne zaman başlamalı? Bende 1 cm polip de var ama polip düşük ya da engelleme gibi bir durumu her zaman olan bir şey değil o nedenle takipteyim ama bir yandan da 3 ayın sonunda hala olmazsa Kayseri de histereskopi olmayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir hastane dr var mı?

Hamile kalan tüm kardeşlerimi tebrik ederim. Rabbim hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım özel hastanemi düşünüyorsun kayserideyım bend e

Ben 3 ay önce tahlil yaptırdığımda crp yüksek çıktı. Sağlık ocağında yaptırmıştım doktor fitil verdi 3 tane. kullandım ama hala aynı değişen bişey yok. Bidaha tahlil de vermedim düştü mü hiç bilmiyorum da

Merhaba kızlar bugün sabah aklıma birden esti uyanır uyanmaz test yaptım adete 4 gün var ve çatlamanın 10. günü ve negatif çok yoruldum valla artık ağlamaktan da yoruldum ne yapacamı bilmiyorum artık girmiycem buraya büyük ihtimalle daha çok stres oluyorum aklımdan hiç çakaramıyrm böyle olunca hepinizi çok sevdim kendinize iyi bakın
Lavi12 adet olunca o gün girer söylerim bi kereliğine mahsus en iyisi artık kafa yormamak akışına bırakmak artık hiç düşünmeyecem çünkü eşim ve bn çok yorulduk daha çok genciz ve bunu kendimize yapıyoruz her ay hayal kırıklığı Allah ne zman kısmet etmişse ozmn olacak sizlere de dua edecem Allah isteyen herkesin kucağına hayırlı bi evlat nasip etsin diye hoşçakalın.

Anladım o zaman ona bi çözüm bulmaya çalış canım. Enfeksiyon hakikaten engelmiş gebeliğe spermleri öldğrüyormuş

Öncelikle canım bizlerde aynı durumdayız ki ne kadar yıpratsak boş kendimizi 3 yıldır ellerim boş çevremde ben hariç birkaç arkadaşım birde hepsinin elleri doldu benim yok ama hiç böyle yılmadım verecek olanın vardır bildiği ben buraya girdikçe kafam dağılıyor demek ki size de stres yapıyor demek ki nasıl düşünüyorsanız öyle olsun dilerim hepimizin canım üzülme

Mrb acıbadem kayseri hastanesi dr. Gökalp öner'i önerebilirim. Instegramdan da bakabilirsin istersen. Çok geçmiş olsun

Evet özel hastane düşünüyorum inşallah. Var mı bildiğin
Canım eğer maddiyat sıkıntı değilse acıbademde cemal ünlü var. İyi bi doktor. Yine aynı hastane de prof var Gökalp bey Eğer devlet dersen de orda Cevat Rıfat bey var oda devlet doktoru olmasına rağmen çok operasyon yapıyor ve çok ilgili bi doktor tavsiye ederim

Kızlar herkese merhaba topiği in başından beri takip ediyorum sessiz sessiz bugün erken gebelik testi yaptım biraz bekledim ama 5 dakika beklememişimdir. Hiç bir şey görmeyince testi kenara koydum biraz zaman geçtikten sonra böyle bir şeyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilir mi yardımcı olurmusunuz?

Eklentiler

• 59EB09BA-2430-452F-A5CE-D2C883260F97.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…