Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pek kuruma gibi durmuyor canım, ama ne kadar beklediğine göre de değişebilir tabiki. İnşallah vardır

Evet arkadaşa katılıyorum gokalp öner'i bende önermiştim az önce ama cemal ünlü de var onu söylemeyi unutmuşum tercih senin cnm her iki dr da iyiler beyazipek

Reglinize yakinsa silik cizgi normaldir. Gebelk var gibi gorunuyor

Bat 9. Gebelik testi yaptım bugün. Tabiki negatif
Canım ben adet günümde yaptığım halde 10 dakikada falan çoook silik ikinci çizgi çıktı. Umudunu kaybetme biraz daha sabır.. bak Buda testim

Eklentiler

• 756C194F-488F-4CF6-A60E-5ECEBA081A37.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 80
Testi ne zaman tekrarlamalıyım sizce yardımcı olur musunuz birazcık heyecanlandım

Kuruma çizgisine benzetemedim bariz ikinci çizgi var gibi. Adetine kaç gün var. Olmadi yarın ilk idrarinla testi yeniden yap emin olmak için

Var görünüyor inşallah normal testtede çıkar

Canım ben adet günümde yaptığım halde 10 dakikada falan çoook silik ikinci çizgi çıktı. Umudunu kaybetme biraz daha sabır.. bak Buda testim
Bu testi Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız acaba

Teşekkür ederim canım sağol

4 günüm kaldı bat 10 mart
Ooo iyi bence. Çünkü bende 4 gün kala yaptigimda silik çizgi çıkmıştı bunun gibi. Aklında şüphe kalmaması için istersen yarın ilk idrarinla yeniden yap. Ama bence var gibi. Hayırlı olsun

Ooo iyi bence. Çünkü bende 4 gün kala yaptigimda silik çizgi çıkmıştı bunun gibi. Aklında şüphe kalmaması için istersen yarın ilk idrarinla yeniden yap. Ama bence var gibi. Hayırlı olsun
Yaaa çok teşekkür ederim umaram hayal kırıklığına uğramam çok heyecanlıyım rabbim en yakın zamanda sizede bu heyecanı yaşatsın

Erken yumurtluyorum ben ama bugün yumurtlamanın üstünden 13 olması lazım.

Yaaa çok teşekkür ederim umaram hayal kırıklığına uğramam çok heyecanlıyım rabbim en yakın zamanda sizede bu heyecanı yaşatsın
Amin canım benim amin inş. teşekkürler. Istersen yarın bi kan tahlili de verebilirsin daha çok emin olabilmek için. Ben 4 gün kala kanda 40 küsürlerde çıkmıştı

Amin canım benim amin inş. teşekkürler. Istersen yarın bi kan tahlili de verebilirsin daha çok emin olabilmek için. Ben 4 gün kala kanda 40 küsürlerde çıkmıştı
Şuan bunları okuyunca cok cok erken yapmışım dedım :) pazar gunu bıle 10.gün oluyor vyumurtlama gununden bata da 5 gün kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…