- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
Pek kuruma gibi durmuyor canım, ama ne kadar beklediğine göre de değişebilir tabiki. İnşallah vardırKızlar herkese merhaba topiği in başından beri takip ediyorum sessiz sessizbugün erken gebelik testi yaptım biraz bekledim ama 5 dakika beklememişimdir. Hiç bir şey görmeyince testi kenara koydum biraz zaman geçtikten sonra böyle bir şeyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilir mi yardımcı olurmusunuz?
Evet arkadaşa katılıyorum gokalp öner'i bende önermiştim az önce ama cemal ünlü de var onu söylemeyi unutmuşumCanım eğer maddiyat sıkıntı değilse acıbademde cemal ünlü var. İyi bi doktor. Yine aynı hastane de prof var Gökalp bey Eğer devlet dersen de orda Cevat Rıfat bey var oda devlet doktoru olmasına rağmen çok operasyon yapıyor ve çok ilgili bi doktor tavsiye ederim
Reglinize yakinsa silik cizgi normaldir. Gebelk var gibi gorunuyorKızlar herkese merhaba topiği in başından beri takip ediyorum sessiz sessizbugün erken gebelik testi yaptım biraz bekledim ama 5 dakika beklememişimdir. Hiç bir şey görmeyince testi kenara koydum biraz zaman geçtikten sonra böyle bir şeyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilir mi yardımcı olurmusunuz?
Canım ben adet günümde yaptığım halde 10 dakikada falan çoook silik ikinci çizgi çıktı. Umudunu kaybetme biraz daha sabır.. bak Buda testimBat 9. Gebelik testi yaptım bugün. Tabiki negatif
Az öncekinde çok net çıkmamış tekrar çektimReglinize yakinsa silik cizgi normaldir. Gebelk var gibi gorunuyor
Kuruma çizgisine benzetemedim bariz ikinci çizgi var gibi. Adetine kaç gün var. Olmadi yarın ilk idrarinla testi yeniden yap emin olmak içinKızlar herkese merhaba topiği in başından beri takip ediyorum sessiz sessizbugün erken gebelik testi yaptım biraz bekledim ama 5 dakika beklememişimdir. Hiç bir şey görmeyince testi kenara koydum biraz zaman geçtikten sonra böyle bir şeyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilir mi yardımcı olurmusunuz?
4 günüm kaldı bat 10 martKuruma çizgisine benzetemedim bariz ikinci çizgi var gibi. Adetine kaç gün var. Olmadi yarın ilk idrarinla testi yeniden yap emin olmak için
Var görünüyor inşallah normal testtede çıkarKızlar herkese merhaba topiği in başından beri takip ediyorum sessiz sessizbugün erken gebelik testi yaptım biraz bekledim ama 5 dakika beklememişimdir. Hiç bir şey görmeyince testi kenara koydum biraz zaman geçtikten sonra böyle bir şeyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilir mi yardımcı olurmusunuz?
Bu testi Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız acabaCanım ben adet günümde yaptığım halde 10 dakikada falan çoook silik ikinci çizgi çıktı. Umudunu kaybetme biraz daha sabır.. bak Buda testim
Teşekkür ederim canım sağolÖncelikle canım bizlerde aynı durumdayız kine kadar yıpratsak boş kendimizi 3 yıldır ellerim boş çevremde ben hariç birkaç arkadaşım birde hepsinin elleri doldu benim yok ama hiç böyle yılmadım verecek olanın vardır bildiği ben buraya girdikçe kafam dağılıyor demek ki size de stres yapıyor demek ki nasıl düşünüyorsanız öyle olsun dilerim hepimizin canım üzülme
Ooo iyi bence. Çünkü bende 4 gün kala yaptigimda silik çizgi çıkmıştı bunun gibi. Aklında şüphe kalmaması için istersen yarın ilk idrarinla yeniden yap. Ama bence var gibi. Hayırlı olsun4 günüm kaldı bat 10 mart
Bence yarın ilk idrar ile tekrarla kaset test bence varsaTesti ne zaman tekrarlamalıyım sizce yardımcı olur musunuzbirazcık heyecanlandım
Yaaa çok teşekkür ederim umaram hayal kırıklığına uğramam çok heyecanlıyımOoo iyi bence. Çünkü bende 4 gün kala yaptigimda silik çizgi çıkmıştı bunun gibi. Aklında şüphe kalmaması için istersen yarın ilk idrarinla yeniden yap. Ama bence var gibi. Hayırlı olsun
Erken yumurtluyorum ben amaCanım ben adet günümde yaptığım halde 10 dakikada falan çoook silik ikinci çizgi çıktı. Umudunu kaybetme biraz daha sabır.. bak Buda testim
Amin canım benim amin inş. teşekkürler. Istersen yarın bi kan tahlili de verebilirsin daha çok emin olabilmek için. Ben 4 gün kala kanda 40 küsürlerde çıkmıştıYaaa çok teşekkür ederim umaram hayal kırıklığına uğramam çok heyecanlıyımrabbim en yakın zamanda sizede bu heyecanı yaşatsın
Şuan bunları okuyunca cok cok erken yapmışım dedım :) pazar gunu bıle 10.gün oluyor vyumurtlama gununden bata da 5 gün kalıyoAmin canım benim amin inş. teşekkürler. Istersen yarın bi kan tahlili de verebilirsin daha çok emin olabilmek için. Ben 4 gün kala kanda 40 küsürlerde çıkmıştı
Valla adam cok yorgun geliyor cay icmek icin vakit kalmayabiliyor dun
Aynen öyle canım ben sildim uygulamayı oraya bakınca bunalıyor insan pik olur senindeooh ne güzel darısı bana.. benim 21. gün, dün koyuydu bugün piki bekliyorum hayirlisiylatelefondaki uygulamaya kalsam kaçıracaktım belki de..
saglık olsun :) inşallah guzel haberler alırız :)Ben 3 gün gecikmenin ardından bugün adet oldum, Nisan ayına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?