Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan bunları okuyunca cok cok erken yapmışım dedım :) pazar gunu bıle 10.gün oluyor vyumurtlama gununden bata da 5 gün kalıyo
Ooo gerçekten erken yapmışsın canım yaa. Birazcık daha sabır olur mu 3 gün kala tekrarla. Eminim olacaktır şayet ki çıkmazsa dünyanın sonu değil biliyorsun. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor demektir. 4 sene sonra aldım kucağıma binlerce kez şükürler olsun

Canım sen kaç yaşındaydın düzenli denemeleriniz olmuyordu galiba değil mi eşinin işi yuzunden öyle hatırlıyorum

hamdolsun rabbım olmayanlarada versin içindede bana :)

En sevdiğim konu başlığı bu oldu, ne kadar cahilmisim diyorum.

Bence kuruma gibi durmuyor 2 gun sonra tekrarlayin net bi şekilde cift cizgiyi görürseniz doktora gidin yada hic beklemeden gidin hemen kan tahlili yaptirin insallah saglikli bir gebelik geçirirsiniz

Merhaba kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum cevap verebilirseniz çok sevinirim bende pko var eşimin değerlerinde de biraz düşüklük doktora uzun süredir bununla ilgili gidiyorum glifor inofolic ve plentyfert kullanıyorum başlarda söktürücüyle adet oluyordum ancak artık kendi kendime adet olabiliyorum. Hsg de çekilde 2 ay önde herhangi bir sorun yok. Bu ay aşılamaya başlamak için adetimin 5.günü pazartesi günü doktoruma gittim. Muayene ettiğinde her iki tarafta yumurtan var çatlamamış dedi biri 24mm biri 16mm basit kist dedi iğne vericekti ancak onlar daha da büyümesin diye femara hap verdi. Cuma günü kontrole çağırdı. Dün kontrol için gittiğimde yumurtaların çatlamış dedi çarşamba günü ilişki olsun her ihtimale karşı demişti. Sonra kan tahlili istedi progesteron hormonuna baktı sonuç düşük gerçek bir yumurtlama değil bu ay hamilelik oluşmaz ama yine de değerlendir sen erken yumurtluyosun bundan sonraki ay adetin 2.günü gel dedi bu ay artık yumurtlama olmaz dedi. Sizce yine de bu ay bi ihtimal olabilir mi? Adetken yumurtluyo olabilir miyim ya da hemen adet başlamadan önce kafam çok karışık çok üzülüyorum biraz uzun oldu özür dilerim

Bence kuruma gibi durmuyor 2 gun sonra tekrarlayin net bi şekilde cift cizgiyi görürseniz doktora gidin yada hic beklemeden gidin hemen kan tahlili yaptirin insallah saglikli bir gebelik geçirirsiniz
Hayrli olsn gebelik var gozukuyor. Haberinzj aliriz insallh. Kan verince netlesir
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Çok umutlamdırdınız beni 8 ayın sonunda. Tekrarlayacağım umarım hayal kırıklığı olmaz . Rabbimden dileğim hepinize bu heyecanı yaşatması

Sogan suyunu ben iltihaplarim icin bir ay yapmistm. Tertemiz oldu akintiyla gitti hepsi. Sonraki ay hamile kaldim cnm ilk gebeligmde

Çok güzel net bi çizgi ilaç iğne vs kullanmışmıydın canım
Eşim ve ben doktora gittik herhangi bir problem yok dedi. Normal yolla deneyin dedi. 8 aydır deniyoruz ama olmamıştı. Bu ay ben havuç yedim bol bol onun dışında özel olarak bir şey kullanmadım diğer aylar folik asit içtim ama sonra onuda bıraktım.

Ayyy kizlar bu ay hepimiz bolca havuç yedik ya insallah bizede nasip olur saglikli bir bebek ve saglikli bir gebelik hadi insallah havuclar havada uçuştu

Ayyy kizlar bu ay hepimiz bolca havuç yedik ya insallah bizede nasip olur saglikli bir bebek ve saglikli bir gebelik hadi insallah havuclar havada uçuştu
Ben etkisinin olduğunu düşünüyorum nedense çünkü yumurtlamamda çok bariz belliydi. Normalde hissetmem ama bu ay inanılmaz hissettirdi

Bayan26 bence sabrli olup regl gununzde tekrar test yapin daha net bir sekilde cikacaktr siz de muallakta kalmazsnz

Canım sen kaç yaşındaydın düzenli denemeleriniz olmuyordu galiba değil mi eşinin işi yuzunden öyle hatırlıyorum
Ben 30 yş evet eşim olmazdı geçen ay ile bu ay yaptık. Ben 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum o yüzden. Birinde yumurtlamayı yakalayamadım acemilik oldu ilk testimgeçen ay yakaladım olmadı tutmadı negatif oldu denedik ilişki de oldu. bu ay yine denemem oldu eşim kaçaklık yaptı işten izin aldı geldi denedik umarım işe yarar.. Benim 1 yıl önce düşüğüm oldu sonrasında çok boşladım bir oldu birdaha olur kafasına girdim. Doktora giderdim rutin herşey normal çıkardıhala yok. 9 tane doktora gittim ben birisi şunun var demedi olur dedi eve yolladı.. 3 yılın 1 yılı boş geçti benim için genelde eşim iş yüzünden benim işim yüzünden. Ovulasyon testi daha önce bilseydim kullanırdım bu çok işime yaradı.şimdiki doktorum Sebebsiz inferlite tanısı koydu işte hsg çekilmiştim doktorum bir tüple hamile kalmışssındır belki dedi filmi çekti temiz çıktı herşey. 2 ay dene olmazsa gel dedi bu ay son deneme sonrasında ne yapar bakalım doktorum herşey iyi ama yok malesef eşim olmaması değil sebeb sonuçta o günleri hiç boş geçirmediğim aylarda var sanırsam nasip değil şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…