Ooo gerçekten erken yapmışsın canım yaa. Birazcık daha sabır olur muŞuan bunları okuyunca cok cok erken yapmışım dedım :) pazar gunu bıle 10.gün oluyor vyumurtlama gununden bata da 5 gün kalıyo
Canım sen kaç yaşındaydın düzenli denemeleriniz olmuyordu galiba değil mi eşinin işi yuzunden öyle hatırlıyorumÖncelikle canım bizlerde aynı durumdayız kine kadar yıpratsak boş kendimizi 3 yıldır ellerim boş çevremde ben hariç birkaç arkadaşım birde hepsinin elleri doldu benim yok ama hiç böyle yılmadım verecek olanın vardır bildiği ben buraya girdikçe kafam dağılıyor demek ki size de stres yapıyor demek ki nasıl düşünüyorsanız öyle olsun dilerim hepimizin canım üzülme
hamdolsun rabbım olmayanlarada versin içindede bana :)Ooo gerçekten erken yapmışsın canım yaa. Birazcık daha sabır olur mu3 gün kala tekrarla. Eminim olacaktır şayet ki çıkmazsa dünyanın sonu değil biliyorsun. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor demektir. 4 sene sonra aldım kucağıma binlerce kez şükürler olsun
Bence kuruma gibi durmuyor 2 gun sonra tekrarlayin net bi şekilde cift cizgiyi görürseniz doktora gidin yada hic beklemeden gidin hemen kan tahlili yaptirinKızlar herkese merhaba topiği in başından beri takip ediyorum sessiz sessizbugün erken gebelik testi yaptım biraz bekledim ama 5 dakika beklememişimdir. Hiç bir şey görmeyince testi kenara koydum biraz zaman geçtikten sonra böyle bir şeyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilir mi yardımcı olurmusunuz?
Hayrli olsn gebelik var gozukuyor. Haberinzj aliriz insallh. Kan verince netlesirAz öncekinde çok net çıkmamış tekrar çektim
Çok güzel net bi çizgiAz öncekinde çok net çıkmamış tekrar çektim
Bence kuruma gibi durmuyor 2 gun sonra tekrarlayin net bi şekilde cift cizgiyi görürseniz doktora gidin yada hic beklemeden gidin hemen kan tahlili yaptirininsallah saglikli bir gebelik geçirirsiniz
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Çok umutlamdırdınız beni 8 ayın sonunda.Hayrli olsn gebelik var gozukuyor. Haberinzj aliriz insallh. Kan verince netlesir
Sogan suyunu ben iltihaplarim icin bir ay yapmistm. Tertemiz oldu akintiyla gitti hepsi. Sonraki ay hamile kaldim cnm ilk gebeligmdeMerhaba kızlar, dün adet gördüm. Eşimde sperm az ve hareket sorunu var. O da tedaviye başlayalı bir ay oldu. Rabbim böyle takdir etmiş üzülmedim. Vakti gelince hayırlı sağlıklı versin inşallah cümlemize. Şimdi bu soğan suyu olayı var. Onun bir yan etkisi var mı ne zaman başlamalı? Bende 1 cm polip de var ama polip düşük ya da engelleme gibi bir durumu her zaman olan bir şey değil o nedenle takipteyim ama bir yandan da 3 ayın sonunda hala olmazsa Kayseri de histereskopi olmayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir hastane dr var mı?
Hamile kalan tüm kardeşlerimi tebrik ederim. Rabbim hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.
Eşim ve ben doktora gittik herhangi bir problem yok dedi. Normal yolla deneyin dedi. 8 aydır deniyoruz ama olmamıştı. Bu ay ben havuç yedim bol bol onun dışında özel olarak bir şey kullanmadımÇok güzel net bi çizgiilaç iğne vs kullanmışmıydın canım
Ayyy kizlar bu ay hepimiz bolca havuç yedik ya insallah bizede nasip olur saglikli bir bebek ve saglikli bir gebelik hadi insallah havuclar havada uçuştuEşim ve ben doktora gittik herhangi bir problem yok dedi. Normal yolla deneyin dedi. 8 aydır deniyoruz ama olmamıştı. Bu ay ben havuç yedim bol bol onun dışında özel olarak bir şey kullanmadımdiğer aylar folik asit içtim ama sonra onuda bıraktım.
Ben etkisinin olduğunu düşünüyorum nedense çünkü yumurtlamamda çok bariz belliydi. Normalde hissetmem ama bu ay inanılmaz hissettirdiAyyy kizlar bu ay hepimiz bolca havuç yedik ya insallah bizede nasip olur saglikli bir bebek ve saglikli bir gebelik hadi insallah havuclar havada uçuştu
Testi ne zaman tekrarlamalıyım sizce yardımcı olur musunuzbirazcık heyecanlandım
4 günüm var benimde 10 martRegl gununuz ne zaman benm reglden 4 gun once boyle cikmisti da
Öyle yapacağım sizinde mi böyle olmuştu sonra ne oldu pekiBayan26 bence sabrli olup regl gununzde tekrar test yapin daha net bir sekilde cikacaktr siz de muallakta kalmazsnz
takip ettiğim programa göre 14.gün oluyorBu testi Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız acaba
Ben 30 yş evet eşim olmazdı geçen ay ile bu ay yaptık. Ben 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum o yüzden. Birinde yumurtlamayı yakalayamadım acemilik oldu ilk testimCanım sen kaç yaşındaydın düzenli denemeleriniz olmuyordu galiba değil mi eşinin işi yuzunden öyle hatırlıyorum
Ayy ne bileyim insan kabullenmek istemiyor işteYumurtlamanın 14 günü bugün olsa çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?