Ayyy ne güzel hayırlı olsunAz öncekinde çok net çıkmamış tekrar çektim
Yumurtalar belirli bir olgunluğa gelince çatlar bu olgunluk 22-24 mm'dir. Siz adetin 5. günü gittiğiniz de yumurtanın biri 24 mm'e ulaşmış zaten. Erken gelişmiş ve çatlamış. Progesteron sonucunun düşüklüğü ne oranda bilemiyorum ama genellikle 21. gün bakılır. Adetliyken yumurtluyor olabilir miyim sorusuna gelince 5. gün gittiğinizde 24 mm'lik olmuş ve çatlamaya her an hazır hale gelmiş. Ardından ilişki olduysa Allah'tan ümit kesilmez olabilirde olmayabilirde. Bat ne zaman. Inşallah güzel haberler alırsınızMerhaba kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum cevap verebilirseniz çok sevinirimbende pko var eşimin değerlerinde de biraz düşüklük doktora uzun süredir bununla ilgili gidiyorum glifor inofolic ve plentyfert kullanıyorum başlarda söktürücüyle adet oluyordum ancak artık kendi kendime adet olabiliyorum. Hsg de çekilde 2 ay önde herhangi bir sorun yok. Bu ay aşılamaya başlamak için adetimin 5.günü pazartesi günü doktoruma gittim. Muayene ettiğinde her iki tarafta yumurtan var çatlamamış dedi biri 24mm biri 16mm basit kist dedi iğne vericekti ancak onlar daha da büyümesin diye femara hap verdi. Cuma günü kontrole çağırdı. Dün kontrol için gittiğimde yumurtaların çatlamış dedi çarşamba günü ilişki olsun her ihtimale karşı demişti. Sonra kan tahlili istedi progesteron hormonuna baktı sonuç düşük gerçek bir yumurtlama değil bu ay hamilelik oluşmaz ama yine de değerlendir sen erken yumurtluyosun bundan sonraki ay adetin 2.günü gel dedi bu ay artık yumurtlama olmaz dedi. Sizce yine de bu ay bi ihtimal olabilir mi? Adetken yumurtluyo olabilir miyim ya da hemen adet başlamadan önce kafam çok karışık çok üzülüyorum biraz uzun oldu özür dilerim
Ama yinede batına daha var canım. Bilemedim ya bir iki gün sonra tekrar et istersen. Geç döllenme ihtimali de olabilir. Burda arkadaşlar benim içinde öyle tahmin yürüttülerErken yumurtluyorum ben amabugün yumurtlamanın üstünden 13 olması lazım.
Regl gunum kipkirmizydi. İlkin 4 gun erken yaptm sizin gibi oldu belli belirsiz emin olamadim.Öyle yapacağım sizinde mi böyle olmuştu sonra ne oldu peki
Bat 29 mart ama pko olduğu için her ay gelmesi gereken zamanda gelmiyor zaten 2 gün öncesi ya da 2 gün sonrası olabiliyor. Çarşamba ilişki olmuştu dün oldu bi de pazar olsun demişti doktor. Hayırlısı neyse o olsun ama pek ümidim yok açıkçası bu kadar erken çatlama olunca adet tarihi de değişmesi gerekmez mi acabaYumurtalar belirli bir olgunluğa gelince çatlar bu olgunluk 22-24 mm'dir. Siz adetin 5. günü gittiğiniz de yumurtanın biri 24 mm'e ulaşmış zaten. Erken gelişmiş ve çatlamış. Progesteron sonucunun düşüklüğü ne oranda bilemiyorum ama genellikle 21. gün bakılır. Adetliyken yumurtluyor olabilir miyim sorusuna gelince 5. gün gittiğinizde 24 mm'lik olmuş ve çatlamaya her an hazır hale gelmiş. Ardından ilişki olduysa Allah'tan ümit kesilmez olabilirde olmayabilirde. Bat ne zaman. Inşallah güzel haberler alırsınız
Anladım canım zamanını bekliyordurBen 30 yş evet eşim olmazdı geçen ay ile bu ay yaptık. Ben 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum o yüzden. Birinde yumurtlamayı yakalayamadım acemilik oldu ilk testimgeçen ay yakaladım olmadı tutmadı negatif oldu denedik ilişki de oldu. bu ay yine denemem oldu eşim kaçaklık yaptı işten izin aldı geldi denedik umarım işe yarar.. Benim 1 yıl önce düşüğüm oldu sonrasında çok boşladım bir oldu birdaha olur kafasına girdim. Doktora giderdim rutin herşey normal çıkardı hala yok. 9 tane doktora gittim ben birisi şunun var demedi olur dedi eve yolladı.. 3 yılın 1 yılı boş geçti benim için genelde eşim iş yüzünden benim işim yüzünden. Ovulasyon testi daha önce bilseydim kullanırdım bu çok işime yaradı.şimdiki doktorum Sebebsiz inferlite tanısı koydu işte hsg çekilmiştim doktorum bir tüple hamile kalmışssındır belki dedi filmi çekti temiz çıktı herşey. 2 ay dene olmazsa gel dedi bu ay son deneme sonrasında ne yapar bakalım doktorum herşey iyi ama yok malesef eşim olmaması değil sebeb sonuçta o günleri hiç boş geçirmediğim aylarda var sanırsam nasip değil şuan
Kizlar bugün benimde catladi çok şükür
geçen ay histeroskopi oldum ben de. ultrasonda görünen boyu ilk başta 1,2 cmdi. birkaç ay sonra 1,7 göründü. histeroskopi ile aldırdığımda gerçek boyutunun 2,5 x 5 cm oldugunu gördük. ayrıca tam bebeğin yerleşeceği yerde idi doktorum iyiki aldırdın dedi. çok şükür ağrım hiç olmadı + sonraki adetim öncekilere nazaran çok daha rahat geçti ara kanamalarım olmadı. eğer hamiş kalamazsan histeroskopi olmak zorunda kalırsan diye anlatıyorum bunları kolay bir operasyon endişe etme. kayseride değilim yorum yapamicam o konuda.Merhaba kızlar, dün adet gördüm. Eşimde sperm az ve hareket sorunu var. O da tedaviye başlayalı bir ay oldu. Rabbim böyle takdir etmiş üzülmedim. Vakti gelince hayırlı sağlıklı versin inşallah cümlemize. Şimdi bu soğan suyu olayı var. Onun bir yan etkisi var mı ne zaman başlamalı? Bende 1 cm polip de var ama polip düşük ya da engelleme gibi bir durumu her zaman olan bir şey değil o nedenle takipteyim ama bir yandan da 3 ayın sonunda hala olmazsa Kayseri de histereskopi olmayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir hastane dr var mı?
Hamile kalan tüm kardeşlerimi tebrik ederim. Rabbim hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.
kuruma çizgisinin bu kadar net olacağını sanmıyorum başka testle tekrarla bence. çooook kuruma çizgisi gördümKızlar herkese merhaba topiği in başından beri takip ediyorum sessiz sessizbugün erken gebelik testi yaptım biraz bekledim ama 5 dakika beklememişimdir. Hiç bir şey görmeyince testi kenara koydum biraz zaman geçtikten sonra böyle bir şeyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilir mi yardımcı olurmusunuz?
Allah senden de razı olsun canım benim. Bilmediğim konularda veya tereddüt ettiğim konularda yorum yapmaktan kaçınıyorum zan altında kalmaktan korkuyorum. Emin olduğum konularda da sizlere seve seve bilgimi aktarmaktan memnuniyet duyuyorum. Tüm güzellikler sizlerle olsun. Çok teşekkürlerdunyam_90 seni ayrıca tebrik ediyorum gerçekten yazdıkların genelde doğru güzel bilgiler canım. Kendimde olmayan birşey bile olsa verdiğin cevapları okuyorum bilgi sahibi olurum Allah Razı Olsun
24 mme ulaşan yumurta önceki aydan kalma ne yazikki. büyüyüp çatlayamayan foliküller kist oluyor bu şekilde.Yumurtalar belirli bir olgunluğa gelince çatlar bu olgunluk 22-24 mm'dir. Siz adetin 5. günü gittiğiniz de yumurtanın biri 24 mm'e ulaşmış zaten. Erken gelişmiş ve çatlamış. Progesteron sonucunun düşüklüğü ne oranda bilemiyorum ama genellikle 21. gün bakılır. Adetliyken yumurtluyor olabilir miyim sorusuna gelince 5. gün gittiğinizde 24 mm'lik olmuş ve çatlamaya her an hazır hale gelmiş. Ardından ilişki olduysa Allah'tan ümit kesilmez olabilirde olmayabilirde. Bat ne zaman. Inşallah güzel haberler alırsınız
gerçek bir yumurtlama olmadıysa adetin sökülmekte zorlanabilir bu ayBat 29 mart ama pko olduğu için her ay gelmesi gereken zamanda gelmiyor zaten 2 gün öncesi ya da 2 gün sonrası olabiliyor. Çarşamba ilişki olmuştu dün oldu bi de pazar olsun demişti doktor. Hayırlısı neyse o olsun ama pek ümidim yok açıkçası bu kadar erken çatlama olunca adet tarihi de değişmesi gerekmez mi acaba
Teşşekkür ederim yorumunuz için.. Bu ay femara kullandım ama söylediğim sebepten bi fayda olmadı. İnşallah gelecek ay erken gidince hap veya iğnenin bi etkisini görürüm ben de sizin gibiS Saturnyildizi yumurtalar olgunlaşmaya regl iken başlıyor diye biliyorum yani reglden sonra gidip de doktor yumurta görmediyse bu ay yoktur bence. önceki aydan kalma kistler bende de oluyor ve bir sonraki ay seninki gibi kendiliğinden kayboluyorlardı o şekilde hamile kalamadım. sonra klomenle doktor kendisi büyüttü yumurtaları senin gibi adetin 2. günü başladım 3 ay böyle denedik olmadı sonra iğneli büyütme ve aşılama ile hamile kaldım. bu durumda olup femara veya klomenle hamile kalan çok kişi var. adetken yumurtlayabileceğini pek sanmıyorum yani hadi diyelim adetken yumurtladın yine güzel bir yumurta olmaz ki o yeterince büyüymemiş olacağı için. bir de yumurtlamadan sonra 14 gün sonra adet olunur bu değişmezmiş.
Siklustan 2 gün önce veya 2 gün sonra olmanız normal kabul edilir. Yumurtladiktan 14 gün sonra regl başlangıcı olur. Lakin adet tarihini degistiren (uzatan) bir takım problemler (pko demissiniz), hormonal veya strese yada hava değişimine bağlı ve benzeri sıkıntılardan dolayı uzamalar meydana gelebilir. Sağlıcakla kalınBat 29 mart ama pko olduğu için her ay gelmesi gereken zamanda gelmiyor zaten 2 gün öncesi ya da 2 gün sonrası olabiliyor. Çarşamba ilişki olmuştu dün oldu bi de pazar olsun demişti doktor. Hayırlısı neyse o olsun ama pek ümidim yok açıkçası bu kadar erken çatlama olunca adet tarihi de değişmesi gerekmez mi acaba
Ayyy çok belirgin ..TebriklerrreEki Görüntüle 2796314
Kızlar adetim 10 martta olacaktı . Yani 4 gün var . Prodoctor erken gebelik testi aldım ikinci çizgi böyle çıktı sizce hamile miyim ?
Benim eşimde de var isteksizlik değerler çok iyi değil sayı az ama olamayacak kadar az da değil. Benim bir kızım var hamilelik oluyor ama biz çocuk istediğiniz zaman gün aşırı veya her gün ilişki yaşadık. Doktorunuz da çıkan sonuçlara göre birşeyler verir. Vermezse keçiboynuzu filan gibi erkeklere iyi gelen şeyleri kullanabilirsiniz ya da vitamin vsKızlar günaydın. Eşimi kontrol amaçlı doktora götürmeye ikna edebildim sonunda. Cinsel isteksizlik var biraz, 3 aydır deniyoruz ama bir şey varsa da geç kalmak istemiyorum. İşlerden vakit bulabilirsek bu hafta içinde olmazsa da önümüzdeki hafta gideceğiz bakalım.
Haftada 2 kere oluyor ilişki eşi böyle olup hamile kalan sperm değerleri normal olan var mı acaba kafamı kurcalıyor
Hiç enfeksiyona da benzemiyor ama kafam karıştıEnfeksiyondan canim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?