Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim bunları duydukça bende bir sorun varmış gibi hissediyorum. Önümüzdeki ay bir doktora çıkalim dedik eşimle ama bakalım. Eğer bulunduğumuz yerde sperm testini sağlıklı yapacak bir yer bulamazsak yaza memlekette baktiririz artık çok sağolun

Rica ederim eğer bulunduğunuz yerde baktıramazsanız keçiboynuzunu kullanabilirsiniz zararlı birşey değil. Tabi yine de siz araştırın.

Kızlar arı sütü propolis gibi şeyler kullanan var mı?

Arkadaşlar merhaba ben 26 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum. 27-1-3 bu günleri değerlendirdik bu süre zarfında akıntı oluşmuştu yumurtlama akıntısı. Daha sonra bugüne kadar akıntım olmamıştı bugün yine su gibi bir akıntı var rengi yok ıslaklığı var anlamış değilim neler oluyor

Rica ederim eğer bulunduğunuz yerde baktıramazsanız keçiboynuzunu kullanabilirsiniz zararlı birşey değil. Tabi yine de siz araştırın.
Çok teşekkürler değerleri düzgün olsa bile kullanmamın bir sakıncası olur mu acaba değerlere, bir de keçiboynuzu kaynatılarak mi daha iyi olur pekmezini versem tam olarak bilmiyorum bilginiz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim

Değerlere iyi de olsa bir zararı olacağını sanmıyorum ama sen yine de daha fazla araştır. Yanlış yönlendirmiş olmamak için söylüyorum araştır diye yoksa hiç sanmıyorum zararı olacağını Soğuk sıkım keçiboynuzu özü de iyi olur kaynaması da ikisinin de faydasını gördüm ben ama kaynatmak biraz daha meşakkatli. Artık size kalmış

Evet canım eşim 2 kere götürdüm. İlk gitmezdi biraz beni sıkıntıya soktu ama rest çekince mecbur gitti ve herşey normal çıktı onunda ne bileyim ben saldım artık her yolu deneyip olmuyorsa zamanını bekliyor demekten başka yolum kalmıyor. gitsin bakalım iyi çıkar diye umuyorum ama belli olmaz ufak birşey de varsa tedavi ona göre olur.

Bu sabah test yaptım evde negatif çıktı adetim de 12 gün gecikti
Canım senin günün çok geçmiş bu kadar geçiyor muydu normalde.?neden doktora gitmiyorsunuz ki çok geçmiş başka birşey çıkmasın en azından emin olmak için yerinizde olsam doktora giderdim. Hamilelik olsaydı testte kesin çıkardı ne biliyim siz daha iyi bilirsiniz. Kist sorununuz var mı adet olmanızı engelleyebilir. Nasıl duruyorsunuz gitmeden

Sürekli doktordayım zaten herhangi Bi sorun sıkıntı çıkmadı 10 gün öncede doktordaydm hatta. Gelişen yumurtan var gayet güzel dedi hatta

Sürekli doktordayım zaten herhangi Bi sorun sıkıntı çıkmadı 10 gün öncede doktordaydm hatta. Gelişen yumurtan var gayet güzel dedi hatta
Canım öylede 10 günün geçmiş ya hani ondan dedim. Tabi ki adetin geçikiyorsa onu bilemem de. Benim arkadaşım böyle günü geçmişti yumurtası kistte dönmüştü daha sonra 40 gün adet olmadı arkasından doktor ilaç verdi onunla oldu ondan söylemek istedim.

Nasıl yapıldığıyla ilgili biraz daha detay verebilmen mümkün mü canım yani genel anestezi mi lokal mi oluyor ne kadar sürüyor ? Benim için alttan muayene bile tam bir stres sebebi. O yüzden çok çekiniyorum.

Birde kokulu olması da enfeksiyon olablr ama enfeksiyon sizden kaynaklı ise adet geçikmesi yapmaz eğer eşinizden size geçen enfeksiyon ise o geçikme yapabiliyormuş. Bence siz tekrar doktora gidin çok ciddiyim bu konuda beni de yanlış anlamayın bu durum normal değil illa birşeyiniz olablr demiyorum asla ama içiniz rahat olur enfeksiyon ise önlem alınır

Tamam bakacağım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Bende öyle düşünüyorum, inşallah çıkmaz da eşim erken olduğunu düşünüyor henüz 3. Ay yaza kadar normal deneyelim olmazsa bakarız diyor hayırlısı bakalım gelecek gün neler gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…