- 16 Kasım 2020
- 253
- 143
- 33
- 27
Evet kesinlikle. Suyu bnde o kadar az içiyorum ki günde 2 bardak olmuyordur bile. Sürekli kadifemsi kıvamda sarı akıntım var adette olamadımmerhaba benımde aynı böle bence su az içtiğimiz için koku
Teşekkür ederim bunları duydukça bende bir sorun varmış gibi hissediyorum. Önümüzdeki ay bir doktora çıkalim dedik eşimle ama bakalım. Eğer bulunduğumuz yerde sperm testini sağlıklı yapacak bir yer bulamazsak yaza memlekette baktiririz artıkBenim eşimde de var isteksizlik değerler çok iyi değil sayı az ama olamayacak kadar az da değil. Benim bir kızım var hamilelik oluyor ama biz çocuk istediğiniz zaman gün aşırı veya her gün ilişki yaşadık. Doktorunuz da çıkan sonuçlara göre birşeyler verir. Vermezse keçiboynuzu filan gibi erkeklere iyi gelen şeyleri kullanabilirsiniz ya da vitamin vs
Sanırım biz pik olduk 17. Gün şimdi ne zaman çatlar bu
Aynen canım sağolasınSonundaaaaa tebrikler sonu hayir olsun insallah canim
İnşallah degildir gebelikten kaynaklıdır insallahHiç enfeksiyona da benzemiyor ama kafam karıştı
Rica ederim eğer bulunduğunuz yerde baktıramazsanız keçiboynuzunu kullanabilirsiniz zararlı birşey değil. Tabi yine de siz araştırın.Teşekkür ederim bunları duydukça bende bir sorun varmış gibi hissediyorum. Önümüzdeki ay bir doktora çıkalim dedik eşimle ama bakalım. Eğer bulunduğumuz yerde sperm testini sağlıklı yapacak bir yer bulamazsak yaza memlekette baktiririz artıkçok sağolun
Bu sabah test yaptım evde negatif çıktı adetim de 12 gün geciktiİnşallah degildir gebelikten kaynaklıdır insallah
Bi doktora gitmende fayda var canim normal bisey degil buBu sabah test yaptım evde negatif çıktı adetim de 12 gün gecikti
Çok teşekkürler değerleri düzgün olsa bile kullanmamın bir sakıncası olur mu acaba değerlere, bir de keçiboynuzu kaynatılarak mi daha iyi olur pekmezini versem tam olarak bilmiyorum bilginiz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirimRica ederim eğer bulunduğunuz yerde baktıramazsanız keçiboynuzunu kullanabilirsiniz zararlı birşey değil. Tabi yine de siz araştırın.
Değerlere iyi de olsa bir zararı olacağını sanmıyorum ama sen yine de daha fazla araştır. Yanlış yönlendirmiş olmamak için söylüyorum araştır diye yoksa hiç sanmıyorum zararı olacağını Soğuk sıkım keçiboynuzu özü de iyi olur kaynaması da ikisinin de faydasını gördüm ben ama kaynatmak biraz daha meşakkatli. Artık size kalmışÇok teşekkürler değerleri düzgün olsa bile kullanmamın bir sakıncası olur mu acaba değerlere, bir de keçiboynuzu kaynatılarak mi daha iyi olur pekmezini versem tam olarak bilmiyorum bilginiz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim
Evet canım eşim 2 kere götürdüm. İlk gitmezdi biraz beni sıkıntıya soktu ama rest çekince mecbur gitti ve herşey normal çıktı onundaAnladım canım zamanını bekliyordureşin testlerini yaptırdı mı gerçi bir kere kalmışsın hamile sorun olsa kalmazdin sanırım. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin. Bizde düzenli olmamakla birlikte ara ara denedik olmadi. Düzenli 3 aydir deniyoruz eşimi doktora ikna ettim bende bakalım ne zaman gider tabi kulaginin arkasına yatacak
Canım senin günün çok geçmiş bu kadar geçiyor muydu normalde.?neden doktora gitmiyorsunuz ki çok geçmiş başka birşey çıkmasın en azından emin olmak için yerinizde olsam doktora giderdim. Hamilelik olsaydı testte kesin çıkardıBu sabah test yaptım evde negatif çıktı adetim de 12 gün gecikti
Sürekli doktordayım zaten herhangi Bi sorun sıkıntı çıkmadı 10 gün öncede doktordaydm hatta. Gelişen yumurtan var gayet güzel dedi hattaCanım senin günün çok geçmiş bu kadar geçiyor muydu normalde.?neden doktora gitmiyorsunuz ki çok geçmiş başka birşey çıkmasın en azından emin olmak için yerinizde olsam doktora giderdim. Hamilelik olsaydı testte kesin çıkardıne biliyim siz daha iyi bilirsiniz. Kist sorununuz var mı adet olmanızı engelleyebilir. Nasıl duruyorsunuz gitmeden
Canım öylede 10 günün geçmiş ya hani ondan dedim. Tabi ki adetin geçikiyorsa onu bilemem de. Benim arkadaşım böyle günü geçmişti yumurtası kistte dönmüştüSürekli doktordayım zaten herhangi Bi sorun sıkıntı çıkmadı 10 gün öncede doktordaydm hatta. Gelişen yumurtan var gayet güzel dedi hatta
Nasıl yapıldığıyla ilgili biraz daha detay verebilmen mümkün mü canım yani genel anestezi mi lokal mi oluyor ne kadar sürüyor ? Benim için alttan muayene bile tam bir stres sebebi. O yüzden çok çekiniyorum.geçen ay histeroskopi oldum ben de. ultrasonda görünen boyu ilk başta 1,2 cmdi. birkaç ay sonra 1,7 göründü. histeroskopi ile aldırdığımda gerçek boyutunun 2,5 x 5 cm oldugunu gördük. ayrıca tam bebeğin yerleşeceği yerde idi doktorum iyiki aldırdın dedi. çok şükür ağrım hiç olmadı + sonraki adetim öncekilere nazaran çok daha rahat geçti ara kanamalarım olmadı. eğer hamiş kalamazsan histeroskopi olmak zorunda kalırsan diye anlatıyorum bunları kolay bir operasyon endişe etme. kayseride değilim yorum yapamicam o konuda.
Birde kokulu olması da enfeksiyon olablr ama enfeksiyon sizden kaynaklı ise adet geçikmesi yapmaz eğer eşinizden size geçen enfeksiyon ise o geçikme yapabiliyormuş. Bence siz tekrar doktora gidin çok ciddiyim bu konuda beni de yanlış anlamayın bu durum normal değil illa birşeyiniz olablr demiyorum aslaMerhaba bnde yaklaşık Bi 10 gündür sarı akıntı görüyorum. Adetim 10 gün gecikti. Sürekli sarı akıntı oluyor. Kaşıntı, yanma herhangi bişey yok. Ama biraz kötü kokulu gibi. Sizce neden böyle yaşayan bilen var mı aranzda
Tamam bakacağım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinDeğerlere iyi de olsa bir zararı olacağını sanmıyorum ama sen yine de daha fazla araştır. Yanlış yönlendirmiş olmamak için söylüyorum araştır diye yoksa hiç sanmıyorum zararı olacağını Soğuk sıkım keçiboynuzu özü de iyi olur kaynaması da ikisinin de faydasını gördüm ben ama kaynatmak biraz daha meşakkatli. Artık size kalmış
Bende öyle düşünüyorum, inşallah çıkmaz daEvet canım eşim 2 kere götürdüm. İlk gitmezdi biraz beni sıkıntıya soktu ama rest çekince mecbur gitti ve herşey normal çıktı onundane bileyim ben saldım artık her yolu deneyip olmuyorsa zamanını bekliyor demekten başka yolum kalmıyor. gitsin bakalım iyi çıkar diye umuyorum ama belli olmaz ufak birşey de varsa tedavi ona göre olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?