Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle düşünüyorum, inşallah çıkmaz da eşim erken olduğunu düşünüyor henüz 3. Ay yaza kadar normal deneyelim olmazsa bakarız diyor hayırlısı bakalım gelecek gün neler gösterecek
Öyle dediyse gidecektir sonuçta yaza kadar deneyip olmazsa bakacak bu iş böyle gitmiyor tıpış tıpış gidecek onlar daha çok korkuyorlar böyle bizde birşey çıkacak diye olmasın inşlh hamile kalırsın iş oraya gitmez. Giderse insan neler yapıyor birde zor onlar için hastane köşelerinde. ahh ahh eşim öyle görünce elde bir bardak oyy oyyy demiştim. ALLAH CÜMLEMİZE YARDIM EDE

kızlar kızlar Gebelik belirtisi sayılabilecek şeyler arasında gaz da var mı ?

Amin inşallah

Sürekli doktordayım zaten herhangi Bi sorun sıkıntı çıkmadı 10 gün öncede doktordaydm hatta. Gelişen
Adet söktürücü kullanıyorum şuan zaten. Adetimi bekliyoruz tüp bebeğe başlıycaz

Listeye

Bende sana bakıyorum girer girmez günde bir kere yapcam yarın yine yapcam 11 de atarım canım sen naptın çay ne durumda
Bu sefer gerçekten çay demledim cocugu uyutuyorum esim oyun oynuyor kiz baya azimlisim ben pik zamani sabah oglen aksam yaptim 2 gunde 6 test harcadım ama ilk ilk yumurtlama gibi oldu ya dedim bu seferde kacirmiyim diye bu kadar sitrese girdim

Listeye

Bende sana bakıyorum girer girmez günde bir kere yapcam yarın yine yapcam 11 de atarım canım sen naptın çay ne durumda
Girer girmez yazilarda seni ariyorum ben her girdigimde yazamıyorum vaktim olmuyor okuyup cikiyorum bide seninle batlar ayni ya gunler yakin gidiyor merak ediyor insan

Kizlar merhabaaa sesiniz cikmiyor herkes bu aksam erken mi yatti yoksa cay mi demleniyor acaba yumurtlama olup bilirtisi olanlar var mi bilgilerinizi tecrübe olarak onde oldugunuz icin paylaşın merak ediyorum benim ilk gebeligimde hic belirtim yoktu belki bunda olur o da olursa inşallah

Bat 13 mart. Belirti hiç yok aslında bende baştan belirti aramıcam diye kendşime söz verdim. Belki bu yüzden de belirti hissetmiyorumdur da bilmiyorum bu ay yine olmadı bence

kizlar ayyy çok şaşırdım ovulasyon testi yapiyordum dün 18. Gününde hala koyu çizgi çıkmıştı ya hani dün doktora gittim 13 mm yumurta var demişti biliyorsunuz. Şimdi test yapayim dedim nolur nolmaz diye böyle olmuş pik mi bu ? Ya çok şaşırdımmmm lütfen yardım edin 13 mm yumurta çatlar mii

Eklentiler

• IMG_20210306_220039_217.webp
    15 KB · Görüntüleme: 32
Sabah test yapıyorum eğer pozitif çıkarsa belirtilerim şunlar. Yumurtlamadam beri neredeyse her gün kasıklarımda ağrı hassasiyet hissettim. uykulu bi hal ama uyuyamama. Bata 4 gün varken peçeteye çok açık pembemsi kahverengimsi leke geldi. Bata 3 gün kala gaz ve şişlik başladı. Göğüs hassasiyeti yok. İştah açık ama benim iştahım 365 gün açık bu kadar

Belki büyümüştür canım o 13 olarakkalmaz.

Bat 13 mart. Belirti hiç yok aslında bende baştan belirti aramıcam diye kendşime söz verdim. Belki bu yüzden de belirti hissetmiyorumdur da bilmiyorum bu ay yine olmadı bence
Batimiz ayni canim bende akinti var dunde toz pembe bi kere akinti geldi baska olmadı bugunde muthis goguslerim açıyor oglum yanlışlıkla carpti cok pis acıdı. Cok tuvaletim geliyor bide bugun ilk defa caydan midem bulandi kustum. Ki ben bir demlik cayi kendim icerim oturup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…