Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu özele mi gidiyosunuz Allah aşkına ben mi pandemiden dolayı randevu alamıyorum ya 2 hafta önce aldım ta pazartesiye randevuyu adetim olursa gitcem olmazsa da gitcem artık

Ben eleniyorum bu ay sanki kızlar kahverengi lekeyi gördüm bugün yarına olurum herhalde nasip artık bırakıyorum bu işleri olursa olur kafasına gircem hayırlısı olsun
Senin bat geçmişti dimi sanki yanlış mı hatırlıyorum. sen tabi daha
iyi anlarsın regl olup olmayacağını da o kahverengi leke yoğun değilse de belirti olabilir

Senin bat geçmişti dimi sanki yanlış mı hatırlıyorum. sen tabi daha
iyi anlarsın regl olup olmayacağını da o kahverengi leke yoğun değilse de belirti olabilir
Yok yoğun değil kuzu tırnak üstü kadar pette gördüm bide peçeteye silince görüyorum bugündü bat günü işte

Yok yoğun değil kuzu tırnak üstü kadar pette gördüm bide peçeteye silince görüyorum bugündü bat günü işte
Hımmm diyeve de yapacak da bişey yok maalesef ki. Umarım diğer ay güzel sonuç alırsın . Nasip

Bat 13 mart. Belirti hiç yok aslında bende baştan belirti aramıcam diye kendşime söz verdim. Belki bu yüzden de belirti hissetmiyorumdur da bilmiyorum bu ay yine olmadı bence
Benim bat da geriye atacak 4 gün kadar bence çünkü geç yumurtladim hiçbir belirtim yok benimde aramıyorum da zaten içini ferah tut olumlu düşün inşallah olmuştur

Şimdi sıra yumurtlama sonrası belirti demi bende arada bir kasık batması var onu da hiçbirşeye yormuyorum beklemek lazım senin var mı peki canım

Kuzu özele mi gidiyosunuz Allah aşkına ben mi pandemiden dolayı randevu alamıyorum ya 2 hafta önce aldım ta pazartesiye randevuyu adetim olursa gitcem olmazsa da gitcem artık
Canim evet özele gitt ya ben dün de pik göremeyince üzüldüm çok dedim bi sorun mu var özele gittim

kızlar kızlar Gebelik belirtisi sayılabilecek şeyler arasında gaz da var mı ?
Gaz,kabizlik,bel,gogus ve kasik agrisi bunlarin hepside olabilir, bir kismida olabilir. Benim son gebeligimde butun belirtiler vardi, dayanilmaz bel, kasik agrisindan ve yumurtlaama gunumude bildigimden, embriyonun rahmime yerlsemesini hissetmistim o gun ve birkac gun sonra test yapmistim pozitifti.

Bat 13 mart. Belirti hiç yok aslında bende baştan belirti aramıcam diye kendşime söz verdim. Belki bu yüzden de belirti hissetmiyorumdur da bilmiyorum bu ay yine olmadı bence
Oyle dusunmeyin lutfen bakin benim bi kizim var onda 3 ay boyunca kendimi dinlememe ragmen hic bir belirti yasamadim bu olmayacak anlamina gelmiyor ama suan ki denemelerimde her iliskiden sonra yada yumurtlamada sürekli bir ağrı degisik semptomlar görüyorum yani agrida yaniltici olur belirti olmamasi da umidinizi yitirmeyin rabbim hayirli vakitte nasip edecektir hepimize insallah

Girer girmez yazilarda seni ariyorum ben her girdigimde yazamıyorum vaktim olmuyor okuyup cikiyorum bide seninle batlar ayni ya gunler yakin gidiyor merak ediyor insan
Takipteyim kuzum bende senın bugun çatladı benm yarından sonra çatlar sabahı merak ediyoruminşallah hamiş kalırız hepimiz

Ooo super belirti bunlar ve sizi tebrik edrrim hala test yapmamisiniz ben olsam bata 6 gun kala gebelik testine basliyorum

Ay ne güzel maşallah. Benim de umarım gebelik belirtimdir.
Hemen büyür mü acaba ya ben tam olarak bilmiyorum da
Bende tam bilmiyorum ama yumurta günde 1 mm büyüyordu sanırım. Bilenler varsa yazsalar .

Ooo super belirti bunlar ve sizi tebrik edrrim hala test yapmamisiniz ben olsam bata 6 gun kala gebelik testine basliyorum
Çok negatif gördük canım artık cesaretim de kalmadı teste valla yoruldum bu ay tedaviye başladığım için test yapıyorum yoksa yapmazdım.

Şimdi sıra yumurtlama sonrası belirti demi bende arada bir kasık batması var onu da hiçbirşeye yormuyorum beklemek lazım senin var mı peki canım
Ya valla sorma siralama aynen bu şekilde oluyor bugun kasiklarima öyle bir agri girdi ki kramp gibi bacagima vurdu agrisi ne olduğunu anlamadim ama henüz bugun yeni çatlamış biri olarak yumurtlama ağrısıdır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…