Kuzu özele mi gidiyosunuz Allah aşkına ben mi pandemiden dolayı randevu alamıyorum ya 2 hafta önce aldım ta pazartesiye randevuyu adetim olursa gitcem olmazsa da gitcem artıkEki Görüntüle 2796681 kizlar ayyy çok şaşırdım ovulasyon testi yapiyordum dün 18. Gününde hala koyu çizgi çıkmıştı ya hani dün doktora gittim 13 mm yumurta var demişti biliyorsunuz. Şimdi test yapayim dedim nolur nolmaz diye böyle olmuş pik mi bu ? Ya çok şaşırdımmmm lütfen yardım edin 13 mm yumurta çatlar mii
Senin bat geçmişti dimi sanki yanlış mı hatırlıyorum. sen tabi dahaBen eleniyorum bu ay sanki kızlar kahverengi lekeyi gördüm bugün yarına olurum herhalde nasip artık bırakıyorum bu işleri olursa olur kafasına gircem hayırlısı olsun
Yok yoğun değil kuzu tırnak üstü kadar pette gördüm bide peçeteye silince görüyorum bugündü bat günü işteSenin bat geçmişti dimi sanki yanlış mı hatırlıyorum. sen tabi daha
iyi anlarsın regl olup olmayacağını da o kahverengi leke yoğun değilse de belirti olabilir
Hıı anldmSürekli doktordayım zaten herhangi Bi sorun sıkıntı çıkmadı 10 gün öncede doktordaydm hatta. Gelişen
Adet söktürücü kullanıyorum şuan zaten. Adetimi bekliyoruz tüp bebeğe başlıycaz
Hımmm diyeve de yapacak da bişey yok maalesef ki. Umarım diğer ay güzel sonuç alırsın . NasipYok yoğun değil kuzu tırnak üstü kadar pette gördüm bide peçeteye silince görüyorum bugündü bat günü işte
Benim bat da geriye atacak 4 gün kadar bence çünkü geç yumurtladim hiçbir belirtim yok benimde aramıyorum da zatenBat 13 mart. Belirti hiç yokaslında bende baştan belirti aramıcam diye kendşime söz verdim. Belki bu yüzden de belirti hissetmiyorumdur da bilmiyorum bu ay yine olmadı bence
Nasip kuzum ağrım da yok ama anlam veremedim işte hayırlısı ne deyim pazartesi doktora gitcem bakalımHımmm diyeve de yapacak da bişey yok maalesef ki. Umarım diğer ay güzel sonuç alırsın . Nasip
Şimdi sıra yumurtlama sonrası belirti demiKizlar merhabaaa sesiniz cikmiyor herkes bu aksam erken mi yatti yoksa cay mi demleniyor acabayumurtlama olup bilirtisi olanlar var mi bilgilerinizi tecrübe olarak onde oldugunuz icin paylaşın merak ediyorum benim ilk gebeligimde hic belirtim yoktu belki bunda olur o da olursa inşallah
Canim evet özele gitt ya ben dün de pik göremeyince üzüldüm çok dedim bi sorun mu var özele gittimKuzu özele mi gidiyosunuz Allah aşkına ben mi pandemiden dolayı randevu alamıyorum ya 2 hafta önce aldım ta pazartesiye randevuyu adetim olursa gitcem olmazsa da gitcem artık
Gaz,kabizlik,bel,gogus ve kasik agrisi bunlarin hepside olabilir, bir kismida olabilir. Benim son gebeligimde butun belirtiler vardi, dayanilmaz bel, kasik agrisindan ve yumurtlaama gunumude bildigimden, embriyonun rahmime yerlsemesini hissetmistim o gun ve birkac gun sonra test yapmistim pozitifti.kızlar kızlarGebelik belirtisi sayılabilecek şeyler arasında gaz da var mı ?
Hemen büyür mü acaba ya ben tam olarak bilmiyorum daBelki büyümüştür canım o 13 olarakkalmaz.
Oyle dusunmeyin lutfen bakin benim bi kizim var onda 3 ay boyunca kendimi dinlememe ragmen hic bir belirti yasamadim bu olmayacak anlamina gelmiyor ama suan ki denemelerimde her iliskiden sonra yada yumurtlamada sürekli bir ağrı degisik semptomlar görüyorum yani agrida yaniltici olur belirti olmamasi da umidinizi yitirmeyin rabbim hayirli vakitte nasip edecektir hepimize insallahBat 13 mart. Belirti hiç yokaslında bende baştan belirti aramıcam diye kendşime söz verdim. Belki bu yüzden de belirti hissetmiyorumdur da bilmiyorum bu ay yine olmadı bence
Ya inşallah vardır bebişin seninledir umarım o leke de yerleşme falandır.Nasip kuzum ağrım da yok ama anlam veremedim işte hayırlısı ne deyim pazartesi doktora gitcem bakalım
Takipteyim kuzum bende senın bugun çatladı benm yarından sonra çatlar sabahı merak ediyorumGirer girmez yazilarda seni ariyorum ben her girdigimde yazamıyorum vaktim olmuyor okuyup cikiyorumbide seninle batlar ayni ya gunler yakin gidiyor merak ediyor insan
Ooo super belirti bunlar ve sizi tebrik edrrim hala test yapmamisiniz ben olsam bata 6 gun kala gebelik testine basliyorumSabah test yapıyorum eğer pozitif çıkarsa belirtilerim şunlar. Yumurtlamadam beri neredeyse her gün kasıklarımda ağrı hassasiyet hissettim. uykulu bi hal ama uyuyamama. Bata 4 gün varken peçeteye çok açık pembemsi kahverengimsi leke geldi. Bata 3 gün kala gaz ve şişlik başladı. Göğüs hassasiyeti yok. İştah açık ama benim iştahım 365 gün açıkbu kadar
Hmmm anladım kuzum tamam sağolCanim evet özele gitt ya ben dün de pik göremeyince üzüldüm çok dedim bi sorun mu var özele gittim
Ay ne güzel maşallah. Benim de umarım gebelik belirtimdir.Gaz,kabizlik,bel,gogus ve kasik agrisi bunlarin hepside olabilir, bir kismida olabilir. Benim son gebeligimde butun belirtiler vardi, dayanilmaz bel, kasik agrisindan ve yumurtlaama gunumude bildigimden, embriyonun rahmime yerlsemesini hissetmistim o gun ve birkac gun sonra test yapmistim pozitifti.
Bende tam bilmiyorum ama yumurta günde 1 mm büyüyordu sanırım. Bilenler varsa yazsalar .Hemen büyür mü acaba ya ben tam olarak bilmiyorum da
Olur mu ki öyle bisey gerçektenYa inşallah vardır bebişin seninledir umarım o leke de yerleşme falandır.
Çok negatif gördük canım artık cesaretim de kalmadı teste valla yoruldumOoo super belirti bunlar ve sizi tebrik edrrim hala test yapmamisiniz ben olsam bata 6 gun kala gebelik testine basliyorum
Ya valla sorma siralama aynen bu şekilde oluyorŞimdi sıra yumurtlama sonrası belirti demibende arada bir kasık batması var onu da hiçbirşeye yormuyorum beklemek lazım senin var mı peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?