Tabi ki olabilir ama olmayadabilirOlur mu ki öyle bisey gerçekten
Emin ay ortasinda cogu kisi de çift çizgi gorunecek insallah allahin izni ileTakipteyim kuzum bende senın bugun çatladı benm yarından sonra çatlar sabahı merak ediyoruminşallah hamiş kalırız hepimiz
Canım büyümüş maşallah sen değerlendirHemen büyür mü acaba ya ben tam olarak bilmiyorum da
Olmamasına Alıştım da olursa mucize derim yeminleTabi ki olabilir ama olmayadabilir
Gebelik testi miÇok negatif gördük canım artık cesaretim de kalmadı teste valla yoruldumbu ay tedaviye başladığım için test yapıyorum yoksa yapmazdım.
Canim biraz once bir arkadasa yazdim aynisini, yumurtlama tarihinden eminsen ki ben emindim 4,5 gun sonra, gaz,kabizlik,bel,gogus ve kasik agrisi bunlarin hepside olabilir, bir kismida olabilir. Benim son gebeligimde butun belirtiler vardi, dayanilmaz bel, kasik agrisindan ve yumurtlaama gunumude bildigimden, embriyonun rahmime yerlsemesini hissetmistim o gun ve birkac gun sonra test yapmistim pozitifti.Kizlar merhabaaa sesiniz cikmiyor herkes bu aksam erken mi yatti yoksa cay mi demleniyor acabayumurtlama olup bilirtisi olanlar var mi bilgilerinizi tecrübe olarak onde oldugunuz icin paylaşın merak ediyorum benim ilk gebeligimde hic belirtim yoktu belki bunda olur o da olursa inşallah
Tamam canımCanım büyümüş maşallah sen değerlendiryarın da aynı saatte yap belki de çatlar
Bir onceki gebeligimdi bu, sonu husran olduAy ne güzel maşallah. Benim de umarım gebelik belirtimdir.
Bende tam bilmiyorum ama yumurta günde 1 mm büyüyordu sanırım. Bilenler varsa yazsalar .
Bu pik yumurtanın büyüdüğünü gösterir 1 2 gün içinde çatlar çatladığı da t çizgisi silikleşir. O yüzden teste devam et ve muhakkak değerlendir. Birde sana karından mı muayene yaptılar belki tam ölçülmemiştir.Tamam canımpeki pik görünce yumurtaya ne oluyor çatlama görünce ne oluyor ikisi farklı şeyler mi ben o olayı pek bilmiyorum canım
Ay ne guzel sen hissetmissin ben kizima hamileyken hic bi belirti hissetmedim hatta kendimi çok dinlemiştim 3 ay hic bi belirtim yoktu insallah 2. Bir gebelik olursa hissederim diyorum ama bulanti vs gibi degil belirtisiz bi gebelik cok rahat ben hiç zorluk cekmedim ❤Canim biraz once bir arkadasa yazdim aynisini, yumurtlama tarihinden eminsen ki ben emindim 4,5 gun sonra, gaz,kabizlik,bel,gogus ve kasik agrisi bunlarin hepside olabilir, bir kismida olabilir. Benim son gebeligimde butun belirtiler vardi, dayanilmaz bel, kasik agrisindan ve yumurtlaama gunumude bildigimden, embriyonun rahmime yerlsemesini hissetmistim o gun ve birkac gun sonra test yapmistim pozitifti.
Bunlar benim belirtilerimdi yani herkes ayni olmayabilir
Ben ilk kez doğum doktoruna gittimBu pik yumurtanın büyüdüğünü gösterir 1 2 gün içinde çatlar çatladığı da t çizgisi silikleşir. O yüzden teste devam et ve muhakkak değerlendir. Birde sana karından mı muayene yaptılar belki tam ölçülmemiştir.
Hadi inşallah valla bende öyle negatife alıştık ağlıyoruz bitiyor da pozitif çıkarsa ne yaparım bende kestiremiyorum.Olmamasına Alıştım da olursa mucize derim yeminle
Evet erken gebelik yapacağım yarın sabah.G
Gebelik testi mi
Amin canım inşallah allah senin gönlündekini de sana hayırlı eylesinBir onceki gebeligimdi bu, sonu husran oldutabi su an bende beklemedeyim Allah herkesin gonlune gorsun versin.
Adetlerin kaç günde bir oluyor. Belki de normaldir yumurtlama zamanınBen ilk kez doğum doktoruna gittimtabi bilmeyince de tuvalete girmistim hastanede meshanem boştu yani. Doktor karından ultrasonla baktı. Çok göremiyorum dedi. Bir yumurtalikta 13 yumurta var dedi diğerinde yok gibi dedi. Belki de dediğiniz gibi görmedi mi acaba. Ayy çok mutlu oldum ama yaa 19. Güne kadar pik göremeyince üzüldüm sorun mu var diye. Şu an çok sevindim
Hadi bismillah insallah güzel haberler aliriz sabahin ilk ışıklarındaHadi inşallah valla bende öyle negatife alıştık ağlıyoruz bitiyor da pozitif çıkarsa ne yaparım bende kestiremiyorum.
Evet erken gebelik yapacağım yarın sabah.
Amin canım inşallah allah senin gönlündekini de sana hayırlı eylesin
inşallah canım yaa koşa koşa atarım fotoyu valla affetmemHadi bismillah insallah güzel haberler aliriz sabahin ilk ışıklarında
31-35 arası oluyor genelde canımAdetlerin kaç günde bir oluyor. Belki de normaldir yumurtlama zamanın
Yaaa inşallah senden mutlu bir haber bekliyorumBatimiz ayni canim bende akinti var dunde toz pembe bi kere akinti geldi baska olmadı bugunde muthis goguslerim açıyor oglum yanlışlıkla carpti cok pis acıdı. Cok tuvaletim geliyor bide bugun ilk defa caydan midem bulandi kustum. Ki ben bir demlik cayi kendim icerim oturup
Benimde yumurtlama 11. Gün oldu erken gelebilirBenim bat da geriye atacak 4 gün kadar bence çünkü geç yumurtladim hiçbir belirtim yok benimde aramıyorum da zateniçini ferah tut olumlu düşün inşallah olmuştur
Uyuyabilecek misin bu aksam ben sartlayip yatsam sabah ezani ile uyanırıminşallah canım yaa koşa koşa atarım fotoyu valla affetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?