Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim biraz once bir arkadasa yazdim aynisini, yumurtlama tarihinden eminsen ki ben emindim 4,5 gun sonra, gaz,kabizlik,bel,gogus ve kasik agrisi bunlarin hepside olabilir, bir kismida olabilir. Benim son gebeligimde butun belirtiler vardi, dayanilmaz bel, kasik agrisindan ve yumurtlaama gunumude bildigimden, embriyonun rahmime yerlsemesini hissetmistim o gun ve birkac gun sonra test yapmistim pozitifti.
Bunlar benim belirtilerimdi yani herkes ayni olmayabilir

Tamam canım peki pik görünce yumurtaya ne oluyor çatlama görünce ne oluyor ikisi farklı şeyler mi ben o olayı pek bilmiyorum canım
Bu pik yumurtanın büyüdüğünü gösterir 1 2 gün içinde çatlar çatladığı da t çizgisi silikleşir. O yüzden teste devam et ve muhakkak değerlendir. Birde sana karından mı muayene yaptılar belki tam ölçülmemiştir.

Ay ne guzel sen hissetmissin ben kizima hamileyken hic bi belirti hissetmedim hatta kendimi çok dinlemiştim 3 ay hic bi belirtim yoktu insallah 2. Bir gebelik olursa hissederim diyorum ama bulanti vs gibi degil belirtisiz bi gebelik cok rahat ben hiç zorluk cekmedim ❤ ama her gebelik bir olmuyormuş

Ben ilk kez doğum doktoruna gittim tabi bilmeyince de tuvalete girmistim hastanede meshanem boştu yani. Doktor karından ultrasonla baktı. Çok göremiyorum dedi. Bir yumurtalikta 13 yumurta var dedi diğerinde yok gibi dedi. Belki de dediğiniz gibi görmedi mi acaba. Ayy çok mutlu oldum ama yaa 19. Güne kadar pik göremeyince üzüldüm sorun mu var diye. Şu an çok sevindim

Olmamasına Alıştım da olursa mucize derim yeminle
Hadi inşallah valla bende öyle negatife alıştık ağlıyoruz bitiyor da pozitif çıkarsa ne yaparım bende kestiremiyorum.
G

Gebelik testi mi
Evet erken gebelik yapacağım yarın sabah.
Bir onceki gebeligimdi bu, sonu husran oldu tabi su an bende beklemedeyim Allah herkesin gonlune gorsun versin.
Amin canım inşallah allah senin gönlündekini de sana hayırlı eylesin

Adetlerin kaç günde bir oluyor. Belki de normaldir yumurtlama zamanın

Hadi bismillah insallah güzel haberler aliriz sabahin ilk ışıklarında

Yaaa inşallah senden mutlu bir haber bekliyorum

Benim bat da geriye atacak 4 gün kadar bence çünkü geç yumurtladim hiçbir belirtim yok benimde aramıyorum da zaten içini ferah tut olumlu düşün inşallah olmuştur
Benimde yumurtlama 11. Gün oldu erken gelebilir İnşallah olmuştur da hiç hissetmiyorum bence değil. Ama senden mutlaka iyi haberler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…