- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 303
- 35
Amin inşallahhhh. İçimi rahatlattınOyle dusunmeyin lutfen bakin benim bi kizim var onda 3 ay boyunca kendimi dinlememe ragmen hic bir belirti yasamadim bu olmayacak anlamina gelmiyor ama suan ki denemelerimde her iliskiden sonra yada yumurtlamada sürekli bir ağrı degisik semptomlar görüyorum yani agrida yaniltici olur belirti olmamasi da umidinizi yitirmeyin rabbim hayirli vakitte nasip edecektir hepimize insallah
Canım yumurtlama reglin genelde 14. Günü olur yani sen 35 günde bir oluyorsan 35-14=21 yani 21. Gün yumrtan çatlar. 28 günde bir olan kişi içinde 28-14=14. Gün olur yani senin durumun normal31-35 arası oluyor genelde canım
Hayırlı olsun gebelik var gibi duruyor inşallah sağlıklıdir Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahAz öncekinde çok net çıkmamış tekrar çektim
Ben normalde 28 gunde bir adet olurum ama bu iki aydir 21. Gun ve 19. GÜN çatlama oluyor ben sitrese bağlıyorum psikolojik olarak sürekli düşündüğüm için bunye denge değişiyorCanım yumurtlama reglin genelde 14. Günü olur yani sen 35 günde bir oluyorsan 35-14=21 yani 21. Gün yumrtan çatlar. 28 günde bir olan kişi içinde 28-14=14. Gün olur yani senin durumun normalnormal döneminde yumurtluyorsun kasma kendini değerlendir nasipse olur. Teste devam et silikleştiği günde 24 saat içinde ilişki olsun çünkü çatladığı da yumurta 24 saat canlı kalıyor
Sabaha ne kaldi surda saat kac gibi yaparsi takip edeliminşallah canım yaa koşa koşa atarım fotoyu valla affetmem
Canım en som ben iğneden 15.güm somra yaptım negatif@Zenna @sunocan S selcanevrenn20
Kızlar varmı sizden haber ne durumdasınız, benim testim bu sabah negatifti
Benim de bat 10 mart4 günüm kaldı bat 10 mart
Uyuyabilecek misin bu aksam ben sartlayip yatsam sabah ezani ile uyanırımuyandimda gecen ay hep
Bakıyorum birileri en az benim kadar heyecanlıSabaha ne kaldi surda saat kac gibi yaparsi takip edelim❤
Insallah canim gerçekten kendimi hamile hissediyorum hatta test yapmadan direk mutlu haber vericem nerdeyseYaaa inşallah senden mutlu bir haber bekliyorum
Rabbim sizede aynı heyecanı ve mutluluğu yaşatsınHayırlı olsun gebelik var gibi duruyor inşallah sağlıklıdir Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amiiinnn canim cok amin sabaha guzel haberlerini almak dilegiyle bst ne zamndiHerkese iyi akşamlarbugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım inşallah güzel sonuçlar alırım dualarınızı eksik etmeyin güzel kadınlar. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah yarın mutlu haberlerle görüşürüz inşallah
Beraber bekleriz o zamanBenim de bat 10 mart
Test yapcan mı canımBenim de bat 10 mart
Ayyyy bende sabah yapacağım sllah yardımcımız olsun bacımHerkese iyi akşamlarbugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım inşallah güzel sonuçlar alırım dualarınızı eksik etmeyin güzel kadınlar. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah yarın mutlu haberlerle görüşürüz inşallah
Aminnn güzel haberlerinizi bekliyoruzHerkese iyi akşamlarbugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım inşallah güzel sonuçlar alırım dualarınızı eksik etmeyin güzel kadınlar. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah yarın mutlu haberlerle görüşürüz inşallah
Bekliyoruz güzel haberlerinizi sabırsızlıklaAyyyy bende sabah yapacağım sllah yardımcımız olsun bacım
Amin canim allahim mutluluktan aglatsin hepimiziBekliyoruz güzel haberlerinizi sabırsızlıkla
İnşallah canımBekliyoruz güzel haberlerinizi sabırsızlıkla
Sen ne zaman yapcam test demin de az kalmış bataBekliyoruz güzel haberlerinizi sabırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?