Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimm çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ya ben ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum herkes 14 15 lerde yumurtlama görünce ben 18. günümde de göremeyince stres oldum. O yüzden doktora gittim. O da pek bi şey demedi işte. 13 mmlik gözüküyor bir tane dedi dün. Ama bugün nasıl oldu da pik oldu anlamadım. Başka bir yumurta mı vardı yoksa o mu büyüdü hiç bilmiyorum. Ben yarın da test yapicam dediğiniz gibi hayırlısı olsun bunu görmek bile güzeldi. Nasibimizde varsa olur. Allah size bana tüm isteyenlere versin inşallah

Hadi insallah yarin bir suru hamiş haberi aliriz amiiinnnnn

Ben normalde 28 gunde bir adet olurum ama bu iki aydir 21. Gun ve 19. GÜN çatlama oluyor ben sitrese bağlıyorum psikolojik olarak sürekli düşündüğüm için bunye denge değişiyor
Tabii ki psikolojik etkenler mevsim değişikliği vs. olabilir benim yazdığım genel olan vücuttan vücuda değişiklik olur. Stres her şeyi etkiliyor malesef

Yaptım ben paylaşmıştım burada silik çizgi vardı hatta kuruma çizgisi mi diye sormuştum
ayy doğru hatta ben cevap bile yazmıştım. Hadi hayırlısı inşallah
Valla boyle güzel haber duymak grupta nese sebebi mutluluk paylasinca güzel ❤❤
Değil mi ya yüreği güzel kadınlar kadınlar günümüz kutlu olsun bu arada

Olabilr banada olmuştu o ama bugünlerde arada iğne gibi ağrı olup gidiyor özellikle sol yanım sol yanım acısı inşallah beni mutlu edecek acıdır yaaa

Tabii ki psikolojik etkenler mevsim değişikliği vs. olabilir benim yazdığım genel olan vücuttan vücuda değişiklik olur. Stres her şeyi etkiliyor malesef
Malesef benim oyle oldu bilginiz var mi gec çatlaması sorun olur mu ben olmaz diye okudum ama

Insallah canim gerçekten kendimi hamile hissediyorum hatta test yapmadan direk mutlu haber vericem nerdeyse bide ruyalar var ben iki dusuk bi dogum bir dis gebelik gecirdim testten once ruyayla ogrendim
Ay bizi de gör rüyanda İnşallah mutlu haberi verirsin ve sağlıkla ilerler

Evet bu şekilde düşündüğümüzde mantıklı 19. Gün pik olması. Ama işte ne biliyim ilk kez test yapınca demek ki stres oldum çok teşekkür ederim canım yaa dediğiniz gibi yapicam bugünü değerlendirip yarın da test yapıcam bakalım gerisi nasip

Kızlar bunlar benim testlerim. En alttakini bu gece yaptım.Bugün 21. gün ama hâlâ pik olmadı. Ya bu ay yumurtlama olmayacak ya da birkaç güne pik olur mu ne dersiniz ama baya geç oldu. Bu kadar geç olması yumurtayı kalitesiz mi yapar

Eklentiler

• IMG_20210306_231339.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 53
Hakkında hayırlısı canım

Değerlendir canım birde yarın test yap hala pik ise bir de akşam yap çaylamamışsa yarın bekle. Ertesi gün bak o gün değerlendir. Gün aşırı daha iyi kalite açısından

Değerlendir canım birde yarın test yap hala pik ise bir de akşam yap çaylamamışsa yarın bekle. Ertesi gün bak o gün değerlendir. Gün aşırı daha iyi kalite açısından
Öyle mi diyosun canım kimisi her gün dene kimisi gün aşırı diyo. Ama ben de dediğin gibi düşünüyorum kalite açısından iyi olabilir. Hayırlısı olsun hakkımızda bakalım kısmet teste devam edeyim ne olucak

Canım öncelikle güzel test yapmışsın ama keşke test için bu saati seçmeseydin ya bunu size şundan diyorum ben geçen ay saat 3 de pik gördüm sabah 9 da yumurtam çatlamıştı ve o çatlama son attığınız test gibiydi. Yani pik kaçırmış olma ihtimaliniz var kendi düşüncem şu da ayrı durum adetine 3 gün kala pik görende var testi birakma riske atma derim devam et tecrübe olur ne olduğunu görmek adına 4 gün daha kullan istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…