- 5 Şubat 2021
- 401
- 584
- 53
- 30
Canimm çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinCanım yumurtlama reglin genelde 14. Günü olur yani sen 35 günde bir oluyorsan 35-14=21 yani 21. Gün yumrtan çatlar. 28 günde bir olan kişi içinde 28-14=14. Gün olur yani senin durumun normalnormal döneminde yumurtluyorsun kasma kendini değerlendir nasipse olur. Teste devam et silikleştiği günde 24 saat içinde ilişki olsun çünkü çatladığı da yumurta 24 saat canlı kalıyor
Yaptım ben paylaşmıştım burada silik çizgi vardı hatta kuruma çizgisi mi diye sormuştumSen ne zaman yapcam test demin de az kalmış bata
Valla boyle güzel haber duymak grupta nese sebebi mutluluk paylasinca güzel ❤❤Bakıyorum birileri en az benim kadar heyecanlıvalla kuzu sabah gerilmemek adına uykumu da almış olmak adına 8 gibi yaparım. O saatlerde uyanırım
Hadi insallah yarin bir suru hamiş haberi aliriz amiiinnnnnHerkese iyi akşamlarbugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım inşallah güzel sonuçlar alırım dualarınızı eksik etmeyin güzel kadınlar. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah yarın mutlu haberlerle görüşürüz inşallah
Tabii ki psikolojik etkenler mevsim değişikliği vs. olabilir benim yazdığım genel olan vücuttan vücuda değişiklik olur. Stres her şeyi etkiliyor malesefBen normalde 28 gunde bir adet olurum ama bu iki aydir 21. Gun ve 19. GÜN çatlama oluyor ben sitrese bağlıyorum psikolojik olarak sürekli düşündüğüm için bunye denge değişiyor
ayy doğru hatta ben cevap bile yazmıştım. Hadi hayırlısı inşallahYaptım ben paylaşmıştım burada silik çizgi vardı hatta kuruma çizgisi mi diye sormuştum
Değil mi ya yüreği güzel kadınlarValla boyle güzel haber duymak grupta nese sebebi mutluluk paylasinca güzel ❤❤
Olabilr banada olmuştu o ama bugünlerde arada iğne gibi ağrı olup gidiyor özellikle sol yanımYa valla sorma siralama aynen bu şekilde oluyorbugun kasiklarima öyle bir agri girdi ki kramp gibi bacagima vurdu agrisi ne olduğunu anlamadim ama henüz bugun yeni çatlamış biri olarak yumurtlama ağrısıdır diye düşünüyorum
Malesef benim oyle oldu bilginiz var mi gec çatlaması sorun olur mu ben olmaz diye okudum amaTabii ki psikolojik etkenler mevsim değişikliği vs. olabilir benim yazdığım genel olan vücuttan vücuda değişiklik olur. Stres her şeyi etkiliyor malesef
Ay bizi de gör rüyandaInsallah canim gerçekten kendimi hamile hissediyorum hatta test yapmadan direk mutlu haber vericem nerdeysebide ruyalar var ben iki dusuk bi dogum bir dis gebelik gecirdim testten once ruyayla ogrendim
Evet bu şekilde düşündüğümüzde mantıklı 19. Gün pik olması. Ama işte ne biliyim ilk kez test yapınca demek ki stres oldumCanım yumurtlama reglin genelde 14. Günü olur yani sen 35 günde bir oluyorsan 35-14=21 yani 21. Gün yumrtan çatlar. 28 günde bir olan kişi içinde 28-14=14. Gün olur yani senin durumun normalnormal döneminde yumurtluyorsun kasma kendini değerlendir nasipse olur. Teste devam et silikleştiği günde 24 saat içinde ilişki olsun çünkü çatladığı da yumurta 24 saat canlı kalıyor
Bende senden umarım ikimizde güzel haberler veririz birbirimizeBenimde yumurtlama 11. Gün oldu erken gelebilirİnşallah olmuştur da hiç hissetmiyorum bence değil. Ama senden mutlaka iyi haberler bekliyorum
Keske oyle bi gucum olsada hepinize tek tek mutlu haberler versemAy bizi de gör rüyandaİnşallah mutlu haberi verirsin ve sağlıkla ilerler
İnşallah pozitifi görürsün canım, ilaç ne kullandım, bu ay bende yeniden doktora gidicem, bi önceki doktorum ilaç vermedi direk aşılama önerdi ama ben bir ay ilaç denemek istiyorumCanım en som ben iğneden 15.güm somra yaptım negatif
Bugün 18.gün adet olmadım
Bekliyorım
Hakkında hayırlısı canımEvet bu şekilde düşündüğümüzde mantıklı 19. Gün pik olması. Ama işte ne biliyim ilk kez test yapınca demek ki stres oldumçok teşekkür ederim canım yaa dediğiniz gibi yapicam bugünü değerlendirip yarın da test yapıcam bakalım gerisi nasip
Sanmıyorum tabi Dr a danışmak lazım muayene olmak lazım. Eğer geç döllenme olursa biraz geç öğrenirsin gebe olduğunu o kadarMalesef benim oyle oldu bilginiz var mi gec çatlaması sorun olur mu ben olmaz diye okudum ama
Değerlendir canım birde yarın test yap hala pik ise bir de akşam yap çaylamamışsa yarın bekle. Ertesi gün bak o gün değerlendir. Gün aşırı daha iyi kalite açısındanEvet bu şekilde düşündüğümüzde mantıklı 19. Gün pik olması. Ama işte ne biliyim ilk kez test yapınca demek ki stres oldumçok teşekkür ederim canım yaa dediğiniz gibi yapicam bugünü değerlendirip yarın da test yapıcam bakalım gerisi nasip
Öyle mi diyosun canım kimisi her gün dene kimisi gün aşırı diyo. Ama ben de dediğin gibi düşünüyorum kalite açısından iyi olabilir. Hayırlısı olsun hakkımızda bakalım kısmet teste devam edeyim ne olucakDeğerlendir canım birde yarın test yap hala pik ise bir de akşam yap çaylamamışsa yarın bekle. Ertesi gün bak o gün değerlendir. Gün aşırı daha iyi kalite açısından
Canım öncelikle güzel test yapmışsın ama keşke test için bu saati seçmeseydin yaKızlar bunlar benim testlerim. En alttakini bu gece yaptım.Bugün 21. gün ama hâlâ pik olmadı.Ya bu ay yumurtlama olmayacak ya da birkaç güne pik olur mu ne dersiniz ama baya geç oldu. Bu kadar geç olması yumurtayı kalitesiz mi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?