Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genel anestezi ile oluyor 8 saatlik açlığın ardindan damar yolu açılıp sedye ile ameliyathaneye goturuyorlar. Orda ameliyat masasına geçirip dümdüz yataarken damar yolundan bir ilaç veriliyor gerisini hatirlamiyorsun. Bi daha hastane odasinda aciyorsun gözünü. Catala falan cikmiyorsun yani işlemle ilgili hiçbir sey hatitlamiyorsun. Sonrasinda anestezi nedeniyle bulanti kusma oldu bende. Rahimde hiçbir agri hissetmedim. 7 gün hafif kanamam oldu. Antibiyotik de kullandiriliyor. Alinan polip patolojiye gonderiliyor bir de. Benimki endometriyal büyüme çıktı. Kötü degil yani.

Ancak sadece baslangicta test yapip hamile oldugumu ogrenene kadar olan surec sonrasinda cok sukur rahattim. Belkide cok dinledigim icin kendimi sabirsizliktan☺☺

Adet döngünüz kaç canım

Kızlar merhaba tekrardan az önce test yaptım negatif malefes. Ama şöyle bişe dikkatimi çekti testte çok dağılmalar oldu idrarara koyar koymaz sizde testin bozuk olma ihtimali var mıdır ?

Aminnn Allah razı olsun benim ki istediğim gibi olmadı inşallah senin ki olur
Ya ben de yaptım ilk 5 dk hiç bişey yoktu. Şu an 20 dk oldu çok çok silik bi şey var ama fotoğraf da bile çıkmıyor sadece ben görüyorum kör oldum sanırım zihnim oyun oynuyor bana

Testi bizimlede paylaş bakalım nasıl olacak

KIZLAR MERHABA BENDE TEST YAPTIM ÇATLATMA İĞNESİ SONRASI 10. GÜNDEYİM.
PERSEMBE AKŞAM TEST YAPTIM POZİTİFTİ BAYA DA BELLİYDİ CİZGİ BU SABAH YAPTIM VARLA YOK ARASI BİR CİZGİ VAR AMA BUNU NEGATİF KABUL EDİYORUM İGNENİN KALINTISI DİYORUM Kİ KEZA DA ÖYLE. YOK OLMADI O KADAR UMUTLA YAPMİSTİM Kİ O TESTİ SANKİ CİFT CİKACAK GİBİ...

Canım regl e daha varsa çıkmaz hele kaset test se hiç çıkmaz bence bekle

Canım iğnenenin etkisinin 10-12 gün sürdüğünü okudum bi kaç yerde. 12 günü doldur bi bence

Canım iğnenenin etkisinin 10-12 gün sürdüğünü okudum bi kaç yerde. 12 günü doldur bi bence
İğnenin etkisi surseydi pozitif çıkmaz miydi işte :/ Dün bı doktora yazdım bir sürüde doktor görüşü soru cevap okudum 10.gun sonuç alınır sonrasında sonuc pekte değişmez diyordu. Yani en son testi 4 Mart saat 22.00 gibi yaptığım halde çizgi vardı hayatımda ilk defa gördüm tabi o çizgiyi :) şimdide var ama aşırı silik telefonda.cikmiyor o derece bende bu ay umut kalmadı ilk aşılama fiyasko

canım işte bu iğnenin etkisi sıfırlanıp sonra gebelik varsa tekrar yükselirmiş. senin bence en az 12. 13. günü beklemen lazım.
Ya ben çizgiyi gördüm yaaa :) senin bu ay ki geçmiş nasıldı kaçıncı gün
ben de görüyorum ama o kadar belirsiz ki şaştım kaldım. ben bu ay ilk defa klomen ve iğne kullandım canım. eşimdde sorun yoktu. bat yarın ya da salı . inşallah yanlış görmüyorumdur ya bu test markasına da çok güvenmeyin demişler korkuyorum.

Yani şöyle bir şey var fotoğrafta bile çıktığına göre çizgi var bence yarın kan test ver :)

Kizlar yumurtlamam 12 si catlama 13 du su an ise gecmeden test yapiyim dedim bi aklima geldi nedense yumurtlama testi yaptim ilk yumurtlamadan sonra yok denecek kadar silik bi t cizgisi cikiyodu su an baya yogunlasmis yumurtlama kacirmis olabilir miyim bat 12 mart 5 gun kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…