- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Genel anestezi ile oluyor 8 saatlik açlığın ardindan damar yolu açılıp sedye ile ameliyathaneye goturuyorlar. Orda ameliyat masasına geçirip dümdüz yataarken damar yolundan bir ilaç veriliyor gerisini hatirlamiyorsun. Bi daha hastane odasinda aciyorsun gözünü. Catala falan cikmiyorsun yani işlemle ilgili hiçbir sey hatitlamiyorsun. Sonrasinda anestezi nedeniyle bulanti kusma oldu bende. Rahimde hiçbir agri hissetmedim. 7 gün hafif kanamam oldu. Antibiyotik de kullandiriliyor. Alinan polip patolojiye gonderiliyor bir de. Benimki endometriyal büyüme çıktı. Kötü degil yani.Nasıl yapıldığıyla ilgili biraz daha detay verebilmen mümkün mü canım yani genel anestezi mi lokal mi oluyor ne kadar sürüyor ? Benim için alttan muayene bile tam bir stres sebebi. O yüzden çok çekiniyorum.
Ancak sadece baslangicta test yapip hamile oldugumu ogrenene kadar olan surec sonrasinda cok sukur rahattim. Belkide cok dinledigim icin kendimi sabirsizliktan☺☺Ay ne guzel sen hissetmissin ben kizima hamileyken hic bi belirti hissetmedim hatta kendimi çok dinlemiştim 3 ay hic bi belirtim yoktu insallah 2. Bir gebelik olursa hissederim diyorum ama bulanti vs gibi degil belirtisiz bi gebelik cok rahat ben hiç zorluk cekmedim ❤ama her gebelik bir olmuyormuş
Adet döngünüz kaç canımKızlar bunlar benim testlerim. En alttakini bu gece yaptım.Bugün 21. gün ama hâlâ pik olmadı.Ya bu ay yumurtlama olmayacak ya da birkaç güne pik olur mu ne dersiniz ama baya geç oldu. Bu kadar geç olması yumurtayı kalitesiz mi yapar
Ben hasta oldum malesef.. bu ay hsg cekilcem kzlar hayırlısıZenna @sunocan @selcanevrenn20
Kızlar varmı sizden haber ne durumdasınız, benim testim bu sabah negatifti
Teşekkürler ama negatif malefesAmiiinnn canim cok amin sabaha guzel haberlerini almak dilegiyle bst ne zamndi
Aminnn Allah razı olsun benim ki istediğim gibi olmadı inşallah senin ki olurAyyyy bende sabah yapacağım sllah yardımcımız olsun bacım
Ya ben de yaptımAminnn Allah razı olsun benim ki istediğim gibi olmadı inşallah senin ki olur
Testi bizimlede paylaş bakalım nasıl olacakÖyle mi diyosun canım kimisi her gün dene kimisi gün aşırı diyo. Ama ben de dediğin gibi düşünüyorum kalite açısından iyi olabilir. Hayırlısı olsun hakkımızda bakalım kısmet teste devam edeyim ne olucak
Canım regl e daha varsa çıkmaz hele kaset test se hiç çıkmaz bence bekleKIZLAR MERHABABENDE TEST YAPTIM ÇATLATMA İĞNESİ SONRASI 10. GÜNDEYİM.
PERSEMBE AKŞAM TEST YAPTIM POZİTİFTİ BAYA DA BELLİYDİ CİZGİ BU SABAH YAPTIM VARLA YOK ARASI BİR CİZGİ VAR AMA BUNU NEGATİF KABUL EDİYORUM İGNENİN KALINTISI DİYORUM Kİ KEZA DA ÖYLE. YOK OLMADI O KADAR UMUTLA YAPMİSTİM Kİ O TESTİ SANKİ CİFT CİKACAK GİBİ...
Canım iğnenenin etkisinin 10-12 gün sürdüğünü okudum bi kaç yerde. 12 günü doldur bi benceKIZLAR MERHABABENDE TEST YAPTIM ÇATLATMA İĞNESİ SONRASI 10. GÜNDEYİM.
PERSEMBE AKŞAM TEST YAPTIM POZİTİFTİ BAYA DA BELLİYDİ CİZGİ BU SABAH YAPTIM VARLA YOK ARASI BİR CİZGİ VAR AMA BUNU NEGATİF KABUL EDİYORUM İGNENİN KALINTISI DİYORUM Kİ KEZA DA ÖYLE. YOK OLMADI O KADAR UMUTLA YAPMİSTİM Kİ O TESTİ SANKİ CİFT CİKACAK GİBİ...
İğnenin etkisi surseydi pozitif çıkmaz miydi işte :/ Dün bı doktora yazdım bir sürüde doktor görüşü soru cevap okudum 10.gun sonuç alınır sonrasında sonuc pekte değişmez diyordu. Yani en son testi 4 Mart saat 22.00 gibi yaptığım halde çizgi vardı hayatımda ilk defa gördüm tabi o çizgiyi :) şimdide var ama aşırı silik telefonda.cikmiyor o derece bende bu ay umut kalmadı ilk aşılama fiyaskoCanım iğnenenin etkisinin 10-12 gün sürdüğünü okudum bi kaç yerde. 12 günü doldur bi bence
Ya ben çizgiyi gördüm yaaa :) senin bu ay ki geçmiş nasıldı kaçıncı günKafayı yiycem var bişey ama ne ? Eşimde gördü çizgiyi . Çok silik biz görüyoruz ama foto da belli olmuyor
canım işte bu iğnenin etkisi sıfırlanıp sonra gebelik varsa tekrar yükselirmiş. senin bence en az 12. 13. günü beklemen lazım.İğnenin etkisi surseydi pozitif çıkmaz miydi işte :/ Dün bı doktora yazdım bir sürüde doktor görüşü soru cevap okudum 10.gun sonuç alınır sonrasında sonuc pekte değişmez diyordu. Yani en son testi 4 Mart saat 22.00 gibi yaptığım halde çizgi vardı hayatımda ilk defa gördüm tabi o çizgiyi :) şimdide var ama aşırı silik telefonda.cikmiyor o derece bende bu ay umut kalmadı ilk aşılama fiyasko
ben de görüyorum ama o kadar belirsiz ki şaştım kaldım. ben bu ay ilk defa klomen ve iğne kullandım canım. eşimdde sorun yoktu. bat yarın ya da salı . inşallah yanlış görmüyorumdur ya bu test markasına da çok güvenmeyin demişler korkuyorum.Ya ben çizgiyi gördüm yaaa :) senin bu ay ki geçmiş nasıldı kaçıncı gün
Yani şöyle bir şey var fotoğrafta bile çıktığına göre çizgi var bence yarın kan test ver :)canım işte bu iğnenin etkisi sıfırlanıp sonra gebelik varsa tekrar yükselirmiş. senin bence en az 12. 13. günü beklemen lazım.
ben de görüyorum ama o kadar belirsiz ki şaştım kaldım. ben bu ay ilk defa klomen ve iğne kullandım canım. eşimdde sorun yoktu. bat yarın ya da salı . inşallah yanlış görmüyorumdur ya bu test markasına da çok güvenmeyin demişler korkuyorum.
Bu arada hangi kafayla aşılama yazmissamYa ben çizgiyi gördüm yaaa :) senin bu ay ki geçmiş nasıldı kaçıncı gün
Yani şöyle bir şey var fotoğrafta bile çıktığına göre çizgi var bence yarın kan test ver :)
aynen yarın kan vereyim bakalım. sen şimdi iğneyi tam hangi vuruldun hele de bakimBu arada hangi kafayla aşılama yazmissamçatlatma iğnesi ve femara kullanmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?