- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.370
- 408
Yani subat 24 25 ti yumurtlama catlamaKizlar yumurtlamam 12 si catlama 13 du su an ise gecmeden test yapiyim dedim bi aklima geldi nedense yumurtlama testi yaptim ilk yumurtlamadan sonra yok denecek kadar silik bi t cizgisi cikiyodu su an baya yogunlasmis yumurtlama kacirmis olabilir miyim bat 12 mart 5 gun kaldi
Eki Görüntüle 2796826
Günaydın bende çok silik bir çizgi görüyorum kan ver canım kesinlessin inşallah vardırKafayı yiycem var bişey ama ne ? Eşimde gördü çizgiyi . Çok silik biz görüyoruz ama foto da belli olmuyor
Değerlendir pik oldusada çatlamıştır boş durma bacımKizlar yumurtlamam 12 si catlama 13 du su an ise gecmeden test yapiyim dedim bi aklima geldi nedense yumurtlama testi yaptim ilk yumurtlamadan sonra yok denecek kadar silik bi t cizgisi cikiyodu su an baya yogunlasmis yumurtlama kacirmis olabilir miyim bat 12 mart 5 gun kaldi
Eki Görüntüle 2796826
yarın okuldan sonra verebilirim ancak kan nasıl bekleyeceğim acabaGünaydın bende çok silik bir çizgi görüyorum kan ver canım kesinlessin inşallah vardır
Tekrar yumurtlama olabilir değerlendir yada gebeliktende olabiliyormuşHatta su an tam 10 dk oldu daha koyulaati
26 Şubat öğlen 12.30aynen yarın kan vereyim bakalım. sen şimdi iğneyi tam hangi vuruldun hele de bakim
Önemli olan çatladığı gün ilişkiÖyle mi diyosun canım kimisi her gün dene kimisi gün aşırı diyo. Ama ben de dediğin gibi düşünüyorum kalite açısından iyi olabilir. Hayırlısı olsun hakkımızda bakalım kısmet teste devam edeyim ne olucak
Okulda bir şekilde geçiyor zaman yayarın okuldan sonra verebilirim ancak kan nasıl bekleyeceğim acaba
canım hakikaten erken ama bak 3 gün daha bekle bence.26 Şubat öğlen 12.30
Oyle pertim cikti ki kac gunder esimle kardes kardes uyuyoruz aksama anca beraberlik olavilir tabi olursaDeğerlendir pik oldusada çatlamıştır boş durma bacımbelki hamilelikte olabılor ama sen boş durma
ay yok okulda geçiyor da bugün evdeyim ayy. şimdi kan versem onda da azcık çıkar varsa bile. sevinenemem en iyisi beklemek galiba pffffOkulda bir şekilde geçiyor zaman yaama sabredemem dersen hastanelerin acil bölümünden de test verebiliyorsun canım
Tamam canım bekleyim umutlarim tükendi ama yine de 3-4 gün sonra tekrarlarim testicanım hakikaten erken ama bak 3 gün daha bekle bence.
hiç tükenmesin umudun benim bugün 13. gün acele etmişsin bende yapacaktım 10. gün tuttular beni kızlar. şidi senin iğnenin etkisi sıfırlandı. yükselme ihtimali var azcık bekle.Tamam canım bekleyim umutlarim tükendi ama yine de 3-4 gün sonra tekrarlarim testi
İnşallah öyle diyorsundurrrrr inşallah öyle olur canım inşallah. Senden güzel haberler bekliyorum inşallah :)hiç tükenmesin umudun benim bugün 13. gün acele etmişsin bende yapacaktım 10. gün tuttular beni kızlar. şidi senin iğnenin etkisi sıfırlandı. yükselme ihtimali var azcık bekle.
İnşallah canım yarın testi tekra yapcam. Kan da verem. kan sonucumu paylaşırım inşallahİnşallah öyle diyorsundurrrrr inşallah öyle olur canım inşallah. Senden güzel haberler bekliyorum inşallah :)
Evet canım ihtimal var. bata 5 gün demiştin dimi. Yarın erken gebelik yapsan çıkma ihtimali var aslındaKizlar yumurtlama ya da gebelikle ilgisi olabilir mi ben ilk yumurtlamadan sonra bi kac gun test yaptimtamamen ailiklesince birakmistim bugun resmen yap yap diye bi yumurtlama testi yaoiyim dedim boyle cikti cok saskinim napsam bilemedim
Yarın tekrarla testini bence şüphe kalmasın içindeKızlar merhaba tekrardan az önce test yaptım negatif malefes. Ama şöyle bişe dikkatimi çekti testte çok dağılmalar oldu idrarara koyar koymaz sizde testin bozuk olma ihtimali var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?