Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendir pik oldusada çatlamıştır boş durma bacım belki hamilelikte olabılor ama sen boş durma

Önemli olan çatladığı gün ilişki

Tamam canım bekleyim umutlarim tükendi ama yine de 3-4 gün sonra tekrarlarim testi
hiç tükenmesin umudun benim bugün 13. gün acele etmişsin bende yapacaktım 10. gün tuttular beni kızlar. şidi senin iğnenin etkisi sıfırlandı. yükselme ihtimali var azcık bekle.

Kizlar yumurtlama ya da gebelikle ilgisi olabilir mi ben ilk yumurtlamadan sonra bi kac gun test yaptimtamamen ailiklesince birakmistim bugun resmen yap yap diye bi yumurtlama testi yaoiyim dedim boyle cikti cok saskinim napsam bilemedim

Eklentiler

• 1615095959531..webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 36
hiç tükenmesin umudun benim bugün 13. gün acele etmişsin bende yapacaktım 10. gün tuttular beni kızlar. şidi senin iğnenin etkisi sıfırlandı. yükselme ihtimali var azcık bekle.
İnşallah öyle diyorsundurrrrr inşallah öyle olur canım inşallah. Senden güzel haberler bekliyorum inşallah :)

Kızlar günaydın erken gebelik testi yaptım negatif malesef bat gecikmezse 10 mart

İnşallah öyle diyorsundurrrrr inşallah öyle olur canım inşallah. Senden güzel haberler bekliyorum inşallah :)
İnşallah canım yarın testi tekra yapcam. Kan da verem. kan sonucumu paylaşırım inşallah

Kizlar yumurtlama ya da gebelikle ilgisi olabilir mi ben ilk yumurtlamadan sonra bi kac gun test yaptimtamamen ailiklesince birakmistim bugun resmen yap yap diye bi yumurtlama testi yaoiyim dedim boyle cikti cok saskinim napsam bilemedim
Evet canım ihtimal var. bata 5 gün demiştin dimi. Yarın erken gebelik yapsan çıkma ihtimali var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…