Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1HANIM silik çizgi gördüm vardır inşallah kizlar laboquick gebelik testlerinde kuruma çizgisi çıkmıyor negatifler günler sonra bile çok net negatif

Ben normalde 28 gunde bir adet olurum ama bu iki aydir 21. Gun ve 19. GÜN çatlama oluyor ben sitrese bağlıyorum psikolojik olarak sürekli düşündüğüm için bunye denge değişiyor
Oyle ama kesin bi bilgi degil o zaten. Herkes 14. Gun yumurtlayacak diye bisey yok . Ben gecen ay 11. Gun yumurtladim. Bu ay 15 . Yani buna guvenerek ilerlersek herzaman gunu tutturamayabiliriz.

Kizlar yumurtlama ya da gebelikle ilgisi olabilir mi ben ilk yumurtlamadan sonra bi kac gun test yaptimtamamen ailiklesince birakmistim bugun resmen yap yap diye bi yumurtlama testi yaoiyim dedim boyle cikti cok saskinim napsam bilemedim
Bu bazen çıkar böyle değişebiliyor. Bu test için tam hamilelik şüphesi olması için t kopkoyu olmalı öyle olup hamile olanı çok gördüm.. Bunun için hamilesin dersek seni kandırmış oluruz. En doğrusu gebelik testi ile şüpheni doğrulaman canım

ay yok okulda geçiyor da bugün evdeyim ayy. şimdi kan versem onda da azcık çıkar varsa bile. sevinenemem en iyisi beklemek galiba pffff
Beklersen daha net sonuç alabilirsin sakin ol canım nelerde geçmiyor zaman geçer elbet

Bata 5 gun var yumurtlama olabilir mi bilmiyorum ki ilk kez kullaniyorum ya durmadan sasiriyorum

Ben bu ay elendim hanımlar. Nisana transfer oluyorum. Size bol şans diliyorum.
Lavi12 listeden silebilir misiniz?

Bata 5 gun var yumurtlama olabilir mi bilmiyorum ki ilk kez kullaniyorum ya durmadan sasiriyorum
5 gun kala kaset test gostermez ama erken gebelik deneyebilirsin. Ya da sabredersin adet gununu beklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…