Bende görüyorum bir çizgiKafayı yiycem var bişey ama ne ? Eşimde gördü çizgiyi . Çok silik biz görüyoruz ama foto da belli olmuyor
Bat gununu bekliyim diyorum canim umutlanmiyimEvet canım ihtimal var. bata 5 gün demiştin dimi. Yarın erken gebelik yapsan çıkma ihtimali var aslında
İnşallah canım. Yarın test sonucumu paylaşırım.1HANIM silik çizgi gördüm vardır inşallah kizlar laboquick gebelik testlerinde kuruma çizgisi çıkmıyor negatifler günler sonra bile çok net negatif
Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman canımBat gununu bekliyim diyorum canim umutlanmiyim
Oyle ama kesin bi bilgi degil o zaten. Herkes 14. Gun yumurtlayacak diye bisey yok . Ben gecen ay 11. Gun yumurtladim. Bu ay 15 . Yani buna guvenerek ilerlersek herzaman gunu tutturamayabiliriz.Ben normalde 28 gunde bir adet olurum ama bu iki aydir 21. Gun ve 19. GÜN çatlama oluyor ben sitrese bağlıyorum psikolojik olarak sürekli düşündüğüm için bunye denge değişiyor
Bu bazen çıkar böyle değişebiliyor. Bu test için tam hamilelik şüphesi olması için t kopkoyu olmalı öyle olup hamile olanı çok gördüm.. Bunun için hamilesin dersek seni kandırmış oluruz. En doğrusu gebelik testi ile şüpheni doğrulaman canımKizlar yumurtlama ya da gebelikle ilgisi olabilir mi ben ilk yumurtlamadan sonra bi kac gun test yaptimtamamen ailiklesince birakmistim bugun resmen yap yap diye bi yumurtlama testi yaoiyim dedim boyle cikti cok saskinim napsam bilemedim
Surelab da oyle tertemiz kaliyo1HANIM silik çizgi gördüm vardır inşallah kizlar laboquick gebelik testlerinde kuruma çizgisi çıkmıyor negatifler günler sonra bile çok net negatif
Beklersen daha net sonuç alabilirsinay yok okulda geçiyor da bugün evdeyim ayy. şimdi kan versem onda da azcık çıkar varsa bile. sevinenemem en iyisi beklemek galiba pffff
Bata 5 gun var yumurtlama olabilir mi bilmiyorum ki ilk kez kullaniyorum ya durmadan sasiriyorumBu bazen çıkar böyle değişebiliyor. Bu test için tam hamilelik şüphesi olması için t kopkoyu olmalı öyle olup hamile olanı çok gördüm.. Bunun için hamilesin dersek seni kandırmış oluruz. En doğrusu gebelik testi ile şüpheni doğrulaman canım
Benim ki prodictor bu nasıl acabaSurelab da oyle tertemiz kaliyotecrubeyle sabit.
Aynen canım da işte eşime de gösterdim o durmuyor bıraksam şimdi götürecek beni acile. Yarın vereceğim kan . Sonucunu yazarımBeklersen daha net sonuç alabilirsinsakin ol canım nelerde geçmiyor zaman geçer elbet
Onu bilmiyorum ki canim senin yaptigin erken gebelik mi . Ben erken gebelik 2 kere yaptim ikisinde de cikmadigi icinBenim ki prodictor bu nasıl acabayapan var mı ki ?
Evet canım erken gebelikOnu bilmiyorum ki canim senin yaptigin erken gebelik mi . Ben erken gebelik 2 kere yaptim ikisinde de cikmadigi icinbenim dedigim kaset test .
Yaa cok heyecanli insallah cikar , ama cikmazsa da dusurme modunu Allah buyukturAynen canım da işte eşime de gösterdim o durmuyor bıraksam şimdi götürecek beni acile. Yarın vereceğim kan . Sonucunu yazarım
Ayyy ne paralar veriyoruz bu veletlerin ugruna sonra, besle buyut danayi tanimasin anayiEvet canım erken gebelik
Evet canım ya ya nasip dedik. Bakalım nasibimiz de ne var. 1,5 yıl bekledin olmazsa yine beklerim napalım.Yaa cok heyecanli insallah cikar , ama cikmazsa da dusurme modunu Allah buyuktur
5 gun kala kaset test gostermez ama erken gebelik deneyebilirsin. Ya da sabredersin adet gununu beklersinBata 5 gun var yumurtlama olabilir mi bilmiyorum ki ilk kez kullaniyorum ya durmadan sasiriyorum
Ya dimi dimi valla popolarına şaplak atcaz hakettiler.Ayyy ne paralar veriyoruz bu veletlerin ugruna sonra, besle buyut danayi tanimasin anayi
Bende çıkıyor laboquick kullaniyorum1HANIM silik çizgi gördüm vardır inşallah kizlar laboquick gebelik testlerinde kuruma çizgisi çıkmıyor negatifler günler sonra bile çok net negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?