Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafayı yiycem var bişey ama ne ? Eşimde gördü çizgiyi . Çok silik biz görüyoruz ama foto da belli olmuyor
Canım çizgi var ben de gördüm ama 20 dakika sonra çıktıysa pozitif diyemeyiz .Kuruma çizgisi olabilir ..Bende de iki defa oldu böyle .Negatifti .Ama elinde test varsa bir daha yaparsan daha sağlıklı sonuç olur bence .İnşallah güzel haberi alırsın .

Umudunuzu kaybetmeyin kizlar bu ay olmazda oteki ay insallah ciddi bir problem yoksa hormonlarda veya spermde Rabbim nasip eder. Forumlarda cok dolastim sonunda bana da nasip oldu. Olunca hepsini unutuyor insan zaten.

1HANIM silik çizgi gördüm vardır inşallah kizlar laboquick gebelik testlerinde kuruma çizgisi çıkmıyor negatifler günler sonra bile çok net negatif
Canım ben hep laboquick kullandım .İki defa çıktı kuruma çizgisi .Bir de ilk bebegim olacaktı .Kuruma çizgisi diye bir şey de bilmiyordum .Eşime bile söylemiştim pozitif diye Sonraki testler negatif çıktı ...Bilginiz olsun ..

Bat ne demek kusuruma bakma canım ilk defa test yapıyorum hiç bişey bilmiyorum hatta eşim 5tl almış dandiktir bu dedim
Nedemek rica ederim . Bende burda ogrendim caktirma yani bekledigin adet tarihin. Kaset test hemde ciktiysa demekki gercekten var bence yarin kan ver hemen

Var yaaaa çok güzel maşallah
Canım ben bu çizgiyi 7.8. Dk da gördüm . İlk 5 dk çok net biz çizgi beklediğim için uazaktan boş boş baktım umutsuzca. Sonra farkettirmeden ki bişey var. Çok geç değildi. İlk 10 dk da gördüm kesin yani. Ama tabi sonuç ne olur bilmem

Testim de silik çizgi var ama ben bişey hissetmiyorum. Sevinmedim de üzülmedim de çok arkadayım
Şimdi gördüm kuzum neden sevinmedin ki bende gördüm o silik çizgiyi biliyo musun inşallah vardır Rabbım nasip etmiştir bende olmadım hala adet lekelenmem oluyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…