- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
Yaaaa valla da varEki Görüntüle 2796858 varmı acaba
Var evet cok net cikmis isteEki Görüntüle 2796858 varmı acaba
Canım çizgi var ben de gördüm ama 20 dakika sonra çıktıysa pozitif diyemeyiz .Kuruma çizgisi olabilir ..Bende de iki defa oldu böyle .Negatifti .Ama elinde test varsa bir daha yaparsan daha sağlıklı sonuç olur bence .İnşallah güzel haberi alırsın .Kafayı yiycem var bişey ama ne ? Eşimde gördü çizgiyi . Çok silik biz görüyoruz ama foto da belli olmuyor
Maşallah .Çok net ..Tebrik ederim.Saglikla ilerlesin.Hatta su an tam 10 dk oldu daha koyulaati
Bat ne demek kusuruma bakma canım ilk defa test yapıyorum hiç bişey bilmiyorum hatta eşim 5tl almış dandiktir bu dedimYaaaa valla da varkacinci gununuz bugun? Bat a nekadar bar.
Canım ben hep laboquick kullandım .İki defa çıktı kuruma çizgisi .Bir de ilk bebegim olacaktı .Kuruma çizgisi diye bir şey de bilmiyordum .Eşime bile söylemiştim pozitif diye1HANIM silik çizgi gördüm vardır inşallah kizlar laboquick gebelik testlerinde kuruma çizgisi çıkmıyor negatifler günler sonra bile çok net negatif
Nedemek rica ederim . Bende burda ogrendim caktirmaBat ne demek kusuruma bakma canım ilk defa test yapıyorum hiç bişey bilmiyorum hatta eşim 5tl almış dandiktir bu dedim
Maşallah .Bugün ne güzel bir gün .Sonunda görmek istediğim pozitif haberleri ile ilgili mesajlarla doldu .Eki Görüntüle 2796858 varmı acaba
Ay çok sevindim sizlerdende pozitif sözler duyuncada canımMaşallah .Bugün ne güzel bir gün .Sonunda görmek istediğim pozitif haberleri ile ilgili mesajlarla doldu .Hep böyle gitsin insallah.Tebriklerrr
10 martta olcam düzenli geliyo 3gün varNedemek rica ederim . Bende burda ogrendim caktirmayani bekledigin adet tarihin. Kaset test hemde ciktiysa demekki gercekten var bence yarin kan ver hemen
Çok belirgin adet tarihinden önce yaptıysan. Hayırlı olsun diyebiliriz benceEki Görüntüle 2796858 varmı acaba
Tuhaf hissederiz o kesin gerçiHadi inşallah valla bende öyle negatife alıştık ağlıyoruz bitiyor da pozitif çıkarsa ne yaparım bende kestiremiyorum.
Evet erken gebelik yapacağım yarın sabah.
Amin canım inşallah allah senin gönlündekini de sana hayırlı eylesin
Var yaaaa çok güzel maşallahEki Görüntüle 2796858 varmı acaba
Canım ben bu çizgiyi 7.8. Dk da gördüm . İlk 5 dk çok net biz çizgi beklediğim için uazaktan boş boş baktım umutsuzca. Sonra farkettirmeden ki bişey var. Çok geç değildi. İlk 10 dk da gördüm kesin yani. Ama tabi sonuç ne olur bilmemCanım çizgi var ben de gördüm ama 20 dakika sonra çıktıysa pozitif diyemeyiz .Kuruma çizgisi olabilir ..Bende de iki defa oldu böyle .Negatifti .Ama elinde test varsa bir daha yaparsan daha sağlıklı sonuç olur bence .İnşallah güzel haberi alırsın .
Testim de silik çizgi var ama ben bişey hissetmiyorum. Sevinmedim de üzülmedim de çok arkadayımTuhaf hissederiz o kesin gerçi
Çok teşekkür ederim darısı her isteyenlerin başına inşallahÇok belirgin adet tarihinden önce yaptıysan. Hayırlı olsun diyebiliriz bencehemen kan ver kafan rahat etsin
Canım sen tedavi görüyor uydun doğal mı deniyordunuzÇok teşekkür ederim darısı her isteyenlerin başına inşallah
Şimdi gördüm kuzum neden sevinmedin ki bende gördüm o silik çizgiyi biliyo musun inşallah vardır Rabbım nasip etmiştirTestim de silik çizgi var ama ben bişey hissetmiyorum. Sevinmedim de üzülmedim de çok arkadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?