Çok belirsiz yaaaa. Emin olamıyorumŞimdi gördüm kuzum neden sevinmedin ki bende gördüm o silik çizgiyi biliyo musun inşallah vardır Rabbım nasip etmiştirbende olmadım hala adet lekelenmem oluyo sadece
O yumurtlama olmamış bazen lh yüksek çıkıyor arada tabi ki devam edersen sonuca da varırsın yarın yap bakalım koyulaşacak mı birazcık daha koyulaşırsa belki hamilelk olma ihtimali varBata 5 gun var yumurtlama olabilir mi bilmiyorum ki ilk kez kullaniyorum ya durmadan sasiriyorum
Ya canım ilk bakışta ben de gördüm aslında çizgiyi bence 2 gün sonra tekrarlaYa ben de yaptımilk 5 dk hiç bişey yoktu. Şu an 20 dk oldu çok çok silik bi şey var ama fotoğraf da bile çıkmıyor sadece ben görüyorum kör oldum sanırım zihnim oyun oynuyor bana
Öyle yapacam canım ya da direkt gidip kan verecemYarın tekrarla testini bence şüphe kalmasın içinde
Teşekkür ederim. Evet devam edicem birkaç gün daha ama testin içinden çıkan yazıda saat 10 test yapmak için iyi bir saat diyordu sonra tekrar okudum başka bir yerde 8' den önce yapılmalıdır yazıyormuş ben galiba yanlış bir saat seçtim doğru söylüyorsunGenel anestezi ile oluyor 8 saatlik açlığın ardindan damar yolu açılıp sedye ile ameliyathaneye goturuyorlar. Orda ameliyat masasına geçirip dümdüz yataarken damar yolundan bir ilaç veriliyor gerisini hatirlamiyorsun. Bi daha hastane odasinda aciyorsun gözünü. Catala falan cikmiyorsun yani işlemle ilgili hiçbir sey hatitlamiyorsun. Sonrasinda anestezi nedeniyle bulanti kusma oldu bende. Rahimde hiçbir agri hissetmedim. 7 gün hafif kanamam oldu. Antibiyotik de kullandiriliyor. Alinan polip patolojiye gonderiliyor bir de. Benimki endometriyal büyüme çıktı. Kötü degil yani.
Ya canım ilk bakışta ben de gördüm aslında çizgiyi bence 2 gün sonra tekrarla
Bende yarın kan vereceğim. hakkımız Da hayırlısı inşallah. Sen tedavi görmüş müydün cAnımÖyle yapacam canım ya da direkt gidip kan verecem
30-35 arası değişiyor ama böyle giderse bu ay daha uzun olacak galibaAdet döngünüz kaç canım
Amin inşallahBende yarın kan vereceğim. hakkımız Da hayırlısı inşallah. Sen tedavi görmüş müydün cAnım
Resimde silik çizgi belirmiş bende görüyorum, hayırlı olsun cnm. Yarın kan tahlili verirsen çıkar büyük ihtimalleKafayı yiycem var bişey ama ne ? Eşimde gördü çizgiyi . Çok silik biz görüyoruz ama foto da belli olmuyor
Valla bende o değil yarına randevum var adetliyken gitcektim olmadım dahaÇok belirsiz yaaaa. Emin olamıyorum
Adete 2 gun kala tekrar yapiyim diyorum yoksa yumurtla olabilir mi 12 sinde olcak adetim bu kadar kala olur muO yumurtlama olmamış bazen lh yüksek çıkıyor arada tabi ki devam edersen sonuca da varırsın yarın yap bakalım koyulaşacak mı birazcık daha koyulaşırsa belki hamilelk olma ihtimali var
Yok kuzum bu yumurtlama testi adete 5 gun var oncekiler tamamen silikti bu cok koyulasmisMaşallah .Çok net ..Tebrik ederim.Saglikla ilerlesin.
İnşallah en kısa zamana bulursun canım. Yorucu bi süreçAmin inşallahevet canım klomen çatlatma iğnesi bu 3. Denemem 1 kere de kendiliğinden gebelik oluştu Aralık ayında ama kimyasalla sonuçlandı
İnşallah vardır da canım yarın kan vereceğim bakalım nasip.Resimde silik çizgi belirmiş bende görüyorum, hayırlı olsun cnm. Yarın kan tahlili verirsen çıkar büyük ihtimalle
Yaa geçen ay aynı durumu yaşadım ama ondada bir hayır oldu. Çatlamamış yumurta gördü doktorum ona göre tedaviye başladık. Klomen ve iğne kullandım. Bugün silik bir testle uyandım. gitbakalım sende bi neler olacakValla bende o değil yarına randevum var adetliyken gitcektim olmadım daha
Prodictorde de yoksa kuruma çizgisi falan çıkmıyor canımBenim ki prodictor bu nasıl acabayapan var mı ki ?
Sence en uygun saat hangisi?Canım öncelikle güzel test yapmışsın ama keşke test için bu saati seçmeseydin yabunu size şundan diyorum ben geçen ay saat 3 de pik gördüm sabah 9 da yumurtam çatlamıştı ve o çatlama son attığınız test gibiydi. Yani pik kaçırmış olma ihtimaliniz var kendi düşüncem şu da ayrı durum adetine 3 gün kala pik görende var testi birakma riske atma derim devam et tecrübe olur ne olduğunu görmek adına 4 gün daha kullan istersen.
Tedavi görmedim ilk denememizde olduCanım sen tedavi görüyor uydun doğal mı deniyordunuz
Ne şans maşallah çok sevindim adınaTedavi görmedim ilk denememizde oldu
Benım 28 döngüm 19. Gün anca çatlıcak yumurtam canım o yüzden moralini bozma sende30-35 arası değişiyor ama böyle giderse bu ay daha uzun olacak galiba
BENde geçen ay çektirdim bir tüpüm tıkalıymış açtılar, ama benşm başka sorunjmda var, siz çektirin hsg sonrası çok kişi hemen hamile kalıyorBen hasta oldum malesef.. bu ay hsg cekilcem kzlar hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?