Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 5 gun var yumurtlama olabilir mi bilmiyorum ki ilk kez kullaniyorum ya durmadan sasiriyorum
O yumurtlama olmamış bazen lh yüksek çıkıyor arada tabi ki devam edersen sonuca da varırsın yarın yap bakalım koyulaşacak mı birazcık daha koyulaşırsa belki hamilelk olma ihtimali var

Ya ben de yaptım ilk 5 dk hiç bişey yoktu. Şu an 20 dk oldu çok çok silik bi şey var ama fotoğraf da bile çıkmıyor sadece ben görüyorum kör oldum sanırım zihnim oyun oynuyor bana
Ya canım ilk bakışta ben de gördüm aslında çizgiyi bence 2 gün sonra tekrarla

Teşekkür ederim. Evet devam edicem birkaç gün daha ama testin içinden çıkan yazıda saat 10 test yapmak için iyi bir saat diyordu sonra tekrar okudum başka bir yerde 8' den önce yapılmalıdır yazıyormuş ben galiba yanlış bir saat seçtim doğru söylüyorsun

Bende yarın kan vereceğim. hakkımız Da hayırlısı inşallah. Sen tedavi görmüş müydün cAnım
Amin inşallah evet canım klomen çatlatma iğnesi bu 3. Denemem 1 kere de kendiliğinden gebelik oluştu Aralık ayında ama kimyasalla sonuçlandı

Kafayı yiycem var bişey ama ne ? Eşimde gördü çizgiyi . Çok silik biz görüyoruz ama foto da belli olmuyor
Resimde silik çizgi belirmiş bende görüyorum, hayırlı olsun cnm. Yarın kan tahlili verirsen çıkar büyük ihtimalle

O yumurtlama olmamış bazen lh yüksek çıkıyor arada tabi ki devam edersen sonuca da varırsın yarın yap bakalım koyulaşacak mı birazcık daha koyulaşırsa belki hamilelk olma ihtimali var
Adete 2 gun kala tekrar yapiyim diyorum yoksa yumurtla olabilir mi 12 sinde olcak adetim bu kadar kala olur mu

Amin inşallah evet canım klomen çatlatma iğnesi bu 3. Denemem 1 kere de kendiliğinden gebelik oluştu Aralık ayında ama kimyasalla sonuçlandı
İnşallah en kısa zamana bulursun canım. Yorucu bi süreç
Resimde silik çizgi belirmiş bende görüyorum, hayırlı olsun cnm. Yarın kan tahlili verirsen çıkar büyük ihtimalle
İnşallah vardır da canım yarın kan vereceğim bakalım nasip.
Valla bende o değil yarına randevum var adetliyken gitcektim olmadım daha
Yaa geçen ay aynı durumu yaşadım ama ondada bir hayır oldu. Çatlamamış yumurta gördü doktorum ona göre tedaviye başladık. Klomen ve iğne kullandım. Bugün silik bir testle uyandım. gitbakalım sende bi neler olacak

Sence en uygun saat hangisi?

Günaydınn kızlarTekli olan bugün yorum bekliyorum ne zaman çatlar

Eklentiler

• IMG_20210307_111621.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20210307_111725_com.android.gallery3d.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…