Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 12 mart yarın kaset test yapsam erken gebelik elimde yok çıkarmı kızlar bi gaza geldim

Kızlar selam

Benim testim koyulaştı düne göre adet takip programımda bugünü yumurtlama günü gösteriyor aslında ama tam pik değil gibi. Adetim 28-35 arası değişebiliyor 2 ay üst üste düzenli de olabiliyorum gecikebiliyor da , teste devam edeyim mi sizce İlk fotoğrafı güneş ışığında, diğerini biraz daha karanlıkta çektim

Bu daha pik olmamış bence, uygulamalara ben inanmıyorum artık, çünkü testte başka çıktı bende ama uygulamada daha başka tarihi gösteriyordu

Benim bat 12 mart yarın kaset test yapsam erken gebelik elimde yok çıkarmı kızlar bi gaza geldim
Bilmiyorum ki. Çünkü şansa bağlı, bazen gösteriyor bazen değil ben clearblue almıştım normal test, yorumlarda bazılarda kaç gün önce göstermişti, yani o ne kadar zaman geçmesine bağlı bence, ben geçen ay 15 test falan boşa harcadım

Benım 28 döngüm 19. Gün anca çatlıcak yumurtam canım o yüzden moralini bozma sende
Allah Allah döngü 28 olunca sanki 14. gün olması gerekir diye düşünürdüm demek ki adete yakın da yumurtlama olabiliyor

Kızlar şimdi benim döngüm 28-30 arasında değişiyor. Ben bu ay yumurtlamayı 17. Gün gördüm geçen ay 13. Gün görmüştüm buna göre benim reglim 4 gün gecikecek mi
Bunun cevabını ben de merak ediyorum inşallah gelmez adetin ama gelirse de bana cevap yaz olur mu ben de bugün 22. gün hâlâ pik göremedim adetim 30-35 arası geliyordu. Ne zaman adet göreceğim ben de merak ediyorum doktordan adetliyken bakılan hormonlar için randevu alacağım ama gününü bilmeyince alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…