- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 303
- 35
Testi bizimlede paylaş bakalım nasıl olacak
Yok çatlamamıştır, pik daha bugünEki Görüntüle 2796908
Kızlar dün pik oldu demiştik ama bugün test yaptım daha da koyulaşmış daha çatlamamış di mi
Çatlamamış canımEki Görüntüle 2796908
Kızlar dün pik oldu demiştik ama bugün test yaptım daha da koyulaşmış daha çatlamamış di mi
Benim pik olammıs mı daha canım?Yok çatlamamıştır, pik daha bugün
Yok çatlamamıştır, pik daha bugün
Seninki de dün olmuş sanki canım pikBenim pik olammıs mı daha canım?
Tam pik olmuş canım bugün yarın çatlar akşamda yap çatlamamışsa yarın çatlarEki Görüntüle 2796908
Canım bana 6 mart daha koyu gibi geldiBenim pik olammıs mı daha canım?
Değerlendir bence, çünkü ne kaybedersin ki. Hem pikin bugün benceLeeSoon
Teşekkürler kızlar yarın tekrar test yaparım bugünü de değerlendiriyim mi dün değerlendirmistik
Bu daha pik olmamış bence, uygulamalara ben inanmıyorum artık, çünkü testte başka çıktı bende ama uygulamada daha başka tarihi gösteriyorduKızlar selam
Benim testim koyulaştı düne göre adet takip programımda bugünü yumurtlama günü gösteriyor aslında ama tam pik değil gibi. Adetim 28-35 arası değişebiliyor 2 ay üst üste düzenli de olabiliyorum gecikebiliyor da , teste devam edeyim mi sizceİlk fotoğrafı güneş ışığında, diğerini biraz daha karanlıkta çektimEki Görüntüle 2796910 Eki Görüntüle 2796911
Bilmiyorum ki. Çünkü şansa bağlı, bazen gösteriyor bazen değilBenim bat 12 mart yarın kaset test yapsam erken gebelik elimde yok çıkarmı kızlar bi gaza geldim
Allah Allah döngü 28 olunca sanki 14. gün olması gerekir diye düşünürdüm demek ki adete yakın da yumurtlama olabiliyorBenım 28 döngüm 19. Gün anca çatlıcak yumurtam canım o yüzden moralini bozma sende
Senin bugün pik galiba canımEki Görüntüle 2796908
Bunun cevabını ben de merak ediyorumKızlar şimdi benim döngüm 28-30 arasında değişiyor. Ben bu ay yumurtlamayı 17. Gün gördüm geçen ay 13. Gün görmüştüm buna göre benim reglim 4 gün gecikecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?