Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi benim döngüm 28-30 arasında değişiyor. Ben bu ay yumurtlamayı 17. Gün gördüm geçen ay 13. Gün görmüştüm buna göre benim reglim 4 gün gecikecek mi
Burda arkadaşlardan biri yumurtlamadan 11 gün sonra regl olduğunu yazmıştı

Tamam yazarım canım ancak daha 1 hafta var adetime biraz bekletebilirim cevap konusunda
Burda arkadaşlardan biri yumurtlamadan 11 gün sonra regl olduğunu yazmıştı
Allah Allah. Genelde 14 gün deniyor ya o yüzden bende merak ettim genelde 30 günün üstüne çıkmaz reglim ama şu yumurtlama durumunda 32 falan oluyor bakalım nasıl olacak

Tabi canım beklerim takipteyim ben buralardayım.

Tamam canım öyle yapıcam bugün de . Bakalım biz üstümüze düşeni yapalım da gerisi nasipsenin de iki gün pik olmuştu heralde di mi
Evet bende de öyleydi ben de daireye aldıklarımı değerlendirdim, fikir olur belki aynen bakalım nasıl olacak

Eklentiler

• 36A77256-D2CB-46C2-9B90-3A9B41A55577.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 38
Evet bende de öyleydi ben de daireye aldıklarımı değerlendirdim, fikir olur belki aynen bakalım nasıl olacak
Sağol canım iyi oldu fikir oldu dediğin gibi bildiğin ders çalışıyor gibi test yapıyoruz yaa Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah son üç testim kaldı o yüzden idareli kullancam yarın yaparım bugün öğlen yaptım bi de yarın yaparım çatlamış mı diye bakarım

Kızlar şimdi benim döngüm 28-30 arasında değişiyor. Ben bu ay yumurtlamayı 17. Gün gördüm geçen ay 13. Gün görmüştüm buna göre benim reglim 4 gün gecikecek mi
Benim 2 ay önce 14. Gün yumurtlama oldu tam zamanında adet oldum. Geçen ay 13. Gün yumurtlama oldu 1 gün erken geldi adetim. Bu ay 11. Gün yumurtlama oldu bakalım ne zaman gelicek

Benim 2 ay önce 14. Gün yumurtlama oldu tam zamanında adet oldum. Geçen ay 13. Gün yumurtlama oldu 1 gün erken geldi adetim. Bu ay 11. Gün yumurtlama oldu bakalım ne zaman gelicek
Tam zamanlarında olmuş bende bakalım benimki nasıl keyfi nasılmış öğreneceğim bu ay

Adete 2 gun kala tekrar yapiyim diyorum yoksa yumurtla olabilir mi 12 sinde olcak adetim bu kadar kala olur mu
İçimden yumırtlama olacağı geçmiyor canım. Sen adetine yakın dediğin gibi tekrar yap. Yumurtlama olsa hadi diyelim hangi ara pik olacak hangi ara çatlayacak ne biliyim. Çok takılma ya aklında soru olacaksa ilişki yap adeti bekle

Eki Görüntüle 2796908
Kızlar dün pik oldu demiştik ama bugün test yaptım daha da koyulaşmış daha çatlamamış di mi
İşte canım sana dün dedim doktora gitmiştin 13 mm demiştin dün 15 ise bugün en kötü ihtimalle yumurtan 17 mm olmuştur ya ne çooook sevindim harika pik oldu bugün sen bu akşamı boş geçme çatlaması belki geç olur akşam bir test yap hemen mi çatyacak geçmi merak ettim

Benim bugün adetin basjndan itibaren 9. Gün. Ovulasyona başladım orta koyulukta çıktı sanirim erken yumurtlayacagim. Zaten yumurtaliklarimda agri oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…