Burda arkadaşlardan biri yumurtlamadan 11 gün sonra regl olduğunu yazmıştıKızlar şimdi benim döngüm 28-30 arasında değişiyor. Ben bu ay yumurtlamayı 17. Gün gördüm geçen ay 13. Gün görmüştüm buna göre benim reglim 4 gün gecikecek mi
Tamam yazarım canım ancak daha 1 hafta var adetime biraz bekletebilirim cevap konusundaBunun cevabını ben de merak ediyoruminşallah gelmez adetin ama gelirse de bana cevap yaz olur mu ben de bugün 22. gün hâlâ pik göremedim adetim 30-35 arası geliyordu. Ne zaman adet göreceğim ben de merak ediyorum doktordan adetliyken bakılan hormonlar için randevu alacağım ama gününü bilmeyince alamıyorum
Allah Allah. Genelde 14 gün deniyor ya o yüzden bende merak ettim genelde 30 günün üstüne çıkmaz reglim ama şu yumurtlama durumunda 32 falan oluyor bakalım nasıl olacakBurda arkadaşlardan biri yumurtlamadan 11 gün sonra regl olduğunu yazmıştı
Senin bugün pik galiba canım
Tamam canım öyle yapıcam bugün de .Değerlendir bence, çünkü ne kaybedersin ki. Hem pikin bugün bence
Tabi canım beklerim takipteyim ben buralardayım.Tamam yazarım canım ancak daha 1 hafta var adetime biraz bekletebilirim cevap konusunda
Allah Allah. Genelde 14 gün deniyor ya o yüzden bende merak ettim genelde 30 günün üstüne çıkmaz reglim ama şu yumurtlama durumunda 32 falan oluyor bakalım nasıl olacak
Evet illa ki 14 gün sonra regl gelicek diye bir şey yokmuş diye duymuştum ben de canım 10 ile 16 gün arasında geliyormus regliBurda arkadaşlardan biri yumurtlamadan 11 gün sonra regl olduğunu yazmıştı
Evet bende de öyleydiTamam canım öyle yapıcam bugün de .Bakalım biz üstümüze düşeni yapalım da gerisi nasip senin de iki gün pik olmuştu heralde di mi
Aynen ben de kızlar yazarken görmüştüm, benim de önceden fazla bilgim yoktuEvet illa ki 14 gün sonra regl gelicek diye bir şey yokmuş diye duymuştum ben de canım 10 ile 16 gün arasında geliyormus regli
Sağol canım iyi oldu fikir oldu dediğin gibiEvet bende de öyleydiben de daireye aldıklarımı değerlendirdim, fikir olur belki aynen bakalım nasıl olacak
Günaydınlar hayır canım çok sakinim sol kasık arada batma oluyor ama hissedilecek birşey değil normal diyorum
Genelde 13 veya 16 yapıyorum.yaptığın saatlerde de çıkar da kaçırma ihtimalin olblr birde az olur lh o saatte hepimiz farklıyız seninde bazen normal olmaz o saatte.Sence en uygun saat hangisi?
Birine sordum daha koyulaşcak dedi canım daha çatlamamış gibi amaSeninki de dün olmuş sanki canım pik
Bünyeden stresden vs değişiyor canım adet bitimi bile hemn yumurtlayan oluyorAllah Allah döngü 28 olunca sanki 14. gün olması gerekir diye düşünürdüm demek ki adete yakın da yumurtlama olabiliyor
Benim 2 ay önce 14. Gün yumurtlama oldu tam zamanında adet oldum. Geçen ay 13. Gün yumurtlama oldu 1 gün erken geldi adetim. Bu ay 11. Gün yumurtlama oldu bakalım ne zaman gelicekKızlar şimdi benim döngüm 28-30 arasında değişiyor. Ben bu ay yumurtlamayı 17. Gün gördüm geçen ay 13. Gün görmüştüm buna göre benim reglim 4 gün gecikecek mi
Tam zamanlarında olmuşBenim 2 ay önce 14. Gün yumurtlama oldu tam zamanında adet oldum. Geçen ay 13. Gün yumurtlama oldu 1 gün erken geldi adetim. Bu ay 11. Gün yumurtlama oldu bakalım ne zaman gelicek
İçimden yumırtlama olacağı geçmiyor canım. Sen adetine yakın dediğin gibi tekrar yap. Yumurtlama olsa hadi diyelim hangi ara pik olacak hangi ara çatlayacak ne biliyim. Çok takılma ya aklında soru olacaksa ilişki yapAdete 2 gun kala tekrar yapiyim diyorum yoksa yumurtla olabilir mi 12 sinde olcak adetim bu kadar kala olur mu
Tabi ki hala pikGünaydınn kızlarTekli olan bugün yorum bekliyorum ne zaman çatlar
Tamma kuzumİçimden yumırtlama olacağı geçmiyor canım. Sen adetine yakın dediğin gibi tekrar yap. Yumurtlama olsa hadi diyelim hangi ara pik olacak hangi ara çatlayacak ne biliyim. Çok takılma ya aklında soru olacaksa ilişki yapadeti bekle
İşte canım sana dün dedim doktora gitmiştin 13 mm demiştin dün 15 ise bugün en kötü ihtimalle yumurtan 17 mm olmuştur ya ne çooook sevindim harika pik oldu bugün sen bu akşamı boş geçmeEki Görüntüle 2796908
Kızlar dün pik oldu demiştik ama bugün test yaptım daha da koyulaşmış daha çatlamamış di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?