Bende genelleme bazen böyle olduğum zaman ya 28 ya 29 da oluurumKızlar şimdi benim döngüm 28-30 arasında değişiyor. Ben bu ay yumurtlamayı 17. Gün gördüm geçen ay 13. Gün görmüştüm buna göre benim reglim 4 gün gecikecek mi
O ağrı acaba neye göre oluyor fikriniz var mı benim geçen yumurtlama da aşırı ağrım olmuştu böyle inceden inceden. Bu ay hiç kasığım ağrımadı akıntım çok olduBenim bugün adetin basjndan itibaren 9. Gün. Ovulasyona başladım orta koyulukta çıktı sanirim erken yumurtlayacagim. Zaten yumurtaliklarimda agri oluyor
İğnenin etkisinin gectigini gördün mü peki? Catlatma ignesi olduktan sonra 9-10. Günler test yapıp negatif görüp ignenin etkisinin geçtiğini görmüştüm ben. Sonra 11. Gün test pozitif cikinca hamile olduğumdan emin olmustum.Kızlar merhaba sabah test yaptım varla yok arası bı çizgi var demiştim. Çunku doktor 10.gune gider iğnenin etkisi varsa çıkar 10.gunde demişti. Çok uzulunce eşim bir tane daha yapar mısın dedi. Tabi sıfır stres olmayacağını çizgi çıkmayacağını bilerek test yaptım. Ve çizgi çıktık inanamadimm dizinde bakmanızı istiyorum. Çıplak gözle daha iyi net belli oluyor. Hatta eşim sabahkinde.cizgi gormedi.suan yaptığımda baya şaşırdı var çizgi dediKuruma falanda değil 5 dk. İçinde böyle çıktı Eki Görüntüle 2796966 Eki Görüntüle 2796971 Eki Görüntüle 2796972
Ben o saati Uygun bir saat zannediyordum artık gündüz 15:00 gibi yapacağımGenelde 13 veya 16 yapıyorum.yaptığın saatlerde de çıkar da kaçırma ihtimalin olblr birde az olur lh o saatte hepimiz farklıyız seninde bazen normal olmaz o saatte.
Döngüm değişken ortalam 28 diyeyim. Kasık ağrısı herkeste ayni sey demek degildir ama benim vücudumda yumurtanin büyüdüğünü gösteriyor. Catlama gununde de epey hissettim gecen ay. Kür yapmadan önce boyle agrim olmuyordu muhtemelen guzel büyük yumurtalarim olmuyordu. Doktor da oyle soyledi zatenO ağrı acaba neye göre oluyor fikriniz var mı benim geçen yumurtlama da aşırı ağrım olmuştu böyle inceden inceden. Bu ay hiç kasığım ağrımadı akıntım çok oldukaç günde bir adet olıysnız?
Hmm anladım canım teşekkür ederimBünyeden stresden vs değişiyor canım adet bitimi bile hemn yumurtlayan oluyor
Yine git randevuna canım sonra randevusuz gidemiyorsanız. Denk gelmez randevu. Özel ise olur da. Devlette zor randevuValla bende o değil yarına randevum var adetliyken gitcektim olmadım daha
canım çizgi var evet benim aklımdaki tek soru iğnenin etkisi geçmişmidir oldu? Umarım iğne değildir. İnşallah bebeğin seninledir.Kızlar merhaba çatlatma iğnesi yaptım 26sinda . sabah test yaptım varla yok arası bı çizgi var demiştim. Çunku doktor 10.gune gider iğnenin etkisi geçer varsa çıkar 10.gunde demişti. Çok uzulunce eşim bir tane daha yapar mısın dedi. Tabi sıfır stres olmayacağını çizgi çıkmayacağını bilerek test yaptım. Ve çizgi çıktık inanamadimm sizinde bakmanızı istiyorum. Çıplak gözle daha iyi net belli oluyor. Hatta eşim sabahkinde.cizgi gormedi.suan yaptığımda baya şaşırdı var çizgi dediKuruma falanda değil 5 dk. İçinde böyle çıktı Eki Görüntüle 2796966 Eki Görüntüle 2796971 Eki Görüntüle 2796972
Hayır canım negatif görmedim daha doğrusu sabah yaptığımda evet çizgi çıkmamıştı ama öğleden sonra yaptığımda böyle çıktı. Bana da doktor 10.gun geçer dedi o yüzden heyecanlandım gerçekten. Bir kaç gün daha test yapıp kontrol edeceğim zaten bu şekilde devam ederse kan veririm devam etmezse bir sonraki ay tekrar :)İğnenin etkisinin gectigini gördün mü peki? Catlatma ignesi olduktan sonra 9-10. Günler test yapıp negatif görüp ignenin etkisinin geçtiğini görmüştüm ben. Sonra 11. Gün test pozitif cikinca hamile olduğumdan emin olmustum.
Yukarida attigin teste göre bence hamilesin orda net olarak ikinci cizgi var ama düşük ihtimal de olsa ignenin etkisiyle pozitif cikiyor olabilir.
Yüksek ihtimal ignenin etkisi gecmistir yarın testi daha koyu görürsen kesinleşir inşallahHayır canım negatif görmedim daha doğrusu sabah yaptığımda evet çizgi çıkmamıştı ama öğleden sonra yaptığımda böyle çıktı. Bana da doktor 10.gun geçer dedi o yüzden heyecanlandım gerçekten. Bir kaç gün daha test yapıp kontrol edeceğim zaten bu şekilde devam ederse kan veririm devam etmezse bir sonraki ay tekrar :)
Ben bu ay yaptım bu kürü hayıt suyu da içtim ama ben pik göremedim bende iyi etkisi olmadı gibi geliyor yumurtlamayı geciktirdi. Bakalım ilerleyen günlerde daha net yorum yapabilirim bu kür hakkında. Belki bana iyi gelmedi o da olabilirBal çörek otu tarçin kürünü tekrar öneriyorum kizlar ciddi faark yaratiyor
Bizimde aklımızda o soru var acaba iğne etkisi miiicanım çizgi var evet benim aklımdaki tek soru iğnenin etkisi geçmişmidir oldu? Umarım iğne değildir. İnşallah bebeğin seninledir.
Yaaa insallahYüksek ihtimal ignenin etkisi gecmistir yarın testi daha koyu görürsen kesinleşir inşallah
Kızlar merhaba çatlatma iğnesi yaptım 26sinda . sabah test yaptım varla yok arası bı çizgi var demiştim. Çunku doktor 10.gune gider iğnenin etkisi geçer varsa çıkar 10.gunde demişti. Çok uzulunce eşim bir tane daha yapar mısın dedi. Tabi sıfır stres olmayacağını çizgi çıkmayacağını bilerek test yaptım. Ve çizgi çıktık inanamadimm sizinde bakmanızı istiyorum. Çıplak gözle daha iyi net belli oluyor. Hatta eşim sabahkinde.cizgi gormedi.suan yaptığımda baya şaşırdı var çizgi dediKuruma falanda değil 5 dk. İçinde böyle çıktı Eki Görüntüle 2796966 Eki Görüntüle 2796971 Eki Görüntüle 2796972
28 bende öyleyimDöngüm değişken ortalam 28 diyeyim. Kasık ağrısı herkeste ayni sey demek degildir ama benim vücudumda yumurtanin büyüdüğünü gösteriyor. Catlama gununde de epey hissettim gecen ay. Kür yapmadan önce boyle agrim olmuyordu muhtemelen guzel büyük yumurtalarim olmuyordu. Doktor da oyle soyledi zaten
Yaa gerçekten mi? Bünyeye göre degisiyor demek ki herkese yarayan incir kürü de bana yaramamisti prolaktinimi yükseltmistiBen bu ay yaptım bu kürü hayıt suyu da içtim ama ben pik göremedim bende iyi etkisi olmadı gibi geliyor yumurtlamayı geciktirdi. Bakalım ilerleyen günlerde daha net yorum yapabilirim bu kür hakkında. Belki bana iyi gelmedi o da olabilir
Yapma canım 2 gün daha barim geçsin. Erken sankimBenim bat 12 mart yarın kaset test yapsam erken gebelik elimde yok çıkarmı kızlar bi gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?