Canim tebrikler galiba var gorunuyorBizimde aklımızda o soru var acaba iğne etkisi miiionu da öğrenmek için yarın ve sonraki gün yine test yaparım sonra zaten bat tarihi geliyor kan testi veririm.
Ne zamana çatlar buTabi ki hala pik
Canım bende her ay yumurtladığım kasık batmasından anlarım. Hafif iğne batması gibi olur Drlarda böyle tarif ediyor. Belki de dikkatini çekmemiştir28 bende öyleyim14 ile 17 arası kesin oluyor sizinde olur belki birde hep silik silik yaklaşınca ani renklilik artıyor sonraki gün pik oluyor. Aynı olmadığını biliyorım canım ama neden kasık ağrısı olur aşırı onu çözememiştim cevabını verdiniz teşekkür ederim demek yumurta çok büyüdüğünde sadece bu ay hafif oldu ağrım pik gördüm. Ayy inşallah hayır olur böylede olması. Tekrar teşekkür
İnşallahCanim tebrikler galiba var gorunuyorinsaallah bebegin seninledir
Benimde şu an yumurtalıklarda ağrım var yumurta takibi yapmadan evel adet yakınlıyor diye sanıyorum meğer yumurtlama belirtilerimiş çatlıyor mudur ki yumurtamDöngüm değişken ortalam 28 diyeyim. Kasık ağrısı herkeste ayni sey demek degildir ama benim vücudumda yumurtanin büyüdüğünü gösteriyor. Catlama gununde de epey hissettim gecen ay. Kür yapmadan önce boyle agrim olmuyordu muhtemelen guzel büyük yumurtalarim olmuyordu. Doktor da oyle soyledi zaten
NerdesinnnEmin ay ortasinda cogu kisi de çift çizgi gorunecek insallah allahin izni ile❤❤❤
Bende de yok hiçbir şeyGünaydınlar hayır canım çok sakinim sol kasık arada batma oluyor ama hissedilecek birşey değil normal diyorumsende vr mı bir haller
Neden dedim biliyor musun ben geçende yumurtlama gördüm diyelim sabah saat 10da hatırlamıyorum sonraki gün yine sabah 10 benim yumurtam çatlamış test hep silikti. Ama şu ince ayrıntı var belki testim akşam çatladı sabah yaptığım için sabah gördüm. Sen akşam yaptın işte ya gündüz pik olduysa akşam silinebilir ya da pik olmayla silinmiş olblr ben böyle pik kaçırdımBen o saati Uygun bir saat zannediyordum artık gündüz 15:00 gibi yapacağım
İnşallah canımSağol canım iyi oldu fikir oldu dediğin gibibildiğin ders çalışıyor gibi test yapıyoruz yaa Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah son üç testim kaldı o yüzden idareli kullancam yarın yaparım bugün öğlen yaptım bi de yarın yaparım çatlamış mı diye bakarım
İnternette farketmiyor yazılıyor da ben gittiğim yerde aç gel dedilerKızlar kan testi için açlık yokluk fark ediyor mu? Ben ilk defa vereceğimde bilmiyorum
Fark etmiyorKızlar kan testi için açlık yokluk fark ediyor mu? Ben ilk defa vereceğimde bilmiyorum
Yaaa canımsınİşte canım sana dün dedim doktora gitmiştin 13 mm demiştin dün 15 ise bugün en kötü ihtimalle yumurtan 17 mm olmuştur ya ne çooook sevindim harika pik oldu bugün sen bu akşamı boş geçmeçatlaması belki geç olur akşam bir test yap hemen mi çatyacak geçmi merak ettim
Evet sen yine de değerlendir canım yarin silik olursa çatlamış olmaz daha koyu olursa zaten yine yumurtlama olmuş olurBirine sordum daha koyulaşcak dedi canım daha çatlamamış gibi ama
Birde şundan sordum aslında kaşık ağrım iki aydır oldu aşırı geldi sancı böyle 3 saat filan sürdü hafif sarı kuru akıntı böyle yoğun değildi ben bu ay ilaç aldım enfeksiyon için aşırı olmadı kasık ağrım bu ay acep dedim enfeksiyon geçti de ondan mı aşırı olmadıCanım bende her ay yumurtladığım kasık batmasından anlarım. Hafif iğne batması gibi olur Drlarda böyle tarif ediyor. Belki de dikkatini çekmemiştiryumurtanın büyüdüğü taraf batıyor
Ay inşaaallahUmudunuzu kaybetmeyin kizlar bu ay olmazda oteki ay insallah ciddi bir problem yoksa hormonlarda veya spermde Rabbim nasip eder. Forumlarda cok dolastim sonunda bana da nasip oldu. Olunca hepsini unutuyor insan zaten.
Kuzum çatlayınca ilişki oluyor ya çatlama günü en önemlisiEvet sen yine de değerlendir canım yarin silik olursa çatlamış olmaz daha koyu olursa zaten yine yumurtlama olmuş oluraynı günlerde yumurta gördük bakalım inşallah güzel haberler alırız
Belki yarın belki yarından da yakınNe zamana çatlar bu
Burdayım kuzum kaynanamlar gelmisti kahvaltiya yedik ictik gittiler anca gelebildim son durum nedirNerdesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?