Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende her ay yumurtladığım kasık batmasından anlarım. Hafif iğne batması gibi olur Drlarda böyle tarif ediyor. Belki de dikkatini çekmemiştir yumurtanın büyüdüğü taraf batıyor

Benimde şu an yumurtalıklarda ağrım var yumurta takibi yapmadan evel adet yakınlıyor diye sanıyorum meğer yumurtlama belirtilerimiş çatlıyor mudur ki yumurtam Yusra-61

Ben o saati Uygun bir saat zannediyordum artık gündüz 15:00 gibi yapacağım
Neden dedim biliyor musun ben geçende yumurtlama gördüm diyelim sabah saat 10da hatırlamıyorum sonraki gün yine sabah 10 benim yumurtam çatlamış test hep silikti. Ama şu ince ayrıntı var belki testim akşam çatladı sabah yaptığım için sabah gördüm. Sen akşam yaptın işte ya gündüz pik olduysa akşam silinebilir ya da pik olmayla silinmiş olblr ben böyle pik kaçırdım Birde akşam o saatte lh az oluyor en yoğun saatleri 13 ile 17 deniyor mümkünse. Hele ki testi yeni yapan birisi ise insan hep acemice oluyor hiç yumrta yokmuş gibi hep silik çıkmış o dikkatimi çekti. Pik olmasa bile hafif koyulukta çıkması lazımdı. Ya olacaksınız bi 4 gün daha devam edin yada birşey kaçırıldı kendi düşüncem bu

İnşallah canım ben de pik gördükten sabah akşam yaptım

Yaaa canımsın ben de çok mutlu oldum görünce birbirimizin artık yumurya boyutlarını bile biliyoruz yaa ne güzel böyle destek oluyoruz birbirimize evet bana da öyle geliyor bugün 17 mm olmuştur belki de yarın çatlar bakalım test yapıcam atarım zaten buraya siz söylersiniz bana

Birine sordum daha koyulaşcak dedi canım daha çatlamamış gibi ama
Evet sen yine de değerlendir canım yarin silik olursa çatlamış olmaz daha koyu olursa zaten yine yumurtlama olmuş olur aynı günlerde yumurta gördük bakalım inşallah güzel haberler alırız

Canım bende her ay yumurtladığım kasık batmasından anlarım. Hafif iğne batması gibi olur Drlarda böyle tarif ediyor. Belki de dikkatini çekmemiştir yumurtanın büyüdüğü taraf batıyor
Birde şundan sordum aslında kaşık ağrım iki aydır oldu aşırı geldi sancı böyle 3 saat filan sürdü hafif sarı kuru akıntı böyle yoğun değildi ben bu ay ilaç aldım enfeksiyon için aşırı olmadı kasık ağrım bu ay acep dedim enfeksiyon geçti de ondan mı aşırı olmadı aman ya neden olmadıysa olmadı bu işlerden birşey anladıysam Arap olayım

Evet sen yine de değerlendir canım yarin silik olursa çatlamış olmaz daha koyu olursa zaten yine yumurtlama olmuş olur aynı günlerde yumurta gördük bakalım inşallah güzel haberler alırız
Kuzum çatlayınca ilişki oluyor ya çatlama günü en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…