Bence imkanı varsa 3 gun degerlendir sanki pazartesi siliklesme olur gibi geldiLeeSoon
Teşekkürler kızlar yarın tekrar test yaparım bugünü de değerlendiriyim mi dün değerlendirmistik
Yok zaten canım öyle ağır bir ağrı değil bir anlık ağrı oluyorBirde şundan sordum aslında kaşık ağrım iki aydır oldu aşırı geldi sancı böyle 3 saat filan sürdü hafif sarı kuru akıntı böyle yoğun değildi ben bu ay ilaç aldım enfeksiyon için aşırı olmadı kasık ağrım bu ay acep dedim enfeksiyon geçti de ondan mı aşırı olmadıaman ya neden olmadıysa olmadı bu işlerden birşey anladıysam Arap olayım
Daha pik olmamış canım ama yakın gibi adetin kaçıncı günüKızlar merhaba ovilasyon testime bakar mısınz sizce yumurtlamamıEki Görüntüle 2796999
Ayyy aman işimiz bu olunca ayrıntıyaYok zaten canım öyle ağır bir ağrı değil bir anlık ağrı oluyordeğişik işler bunlar
canım hayıt suyu ve çörekotu tarçın bal kürünü nasıl yaptın. biraz bilgi verebilir misin banaBen bu ay yaptım bu kürü hayıt suyu da içtim ama ben pik göremedim bende iyi etkisi olmadı gibi geliyor yumurtlamayı geciktirdi. Bakalım ilerleyen günlerde daha net yorum yapabilirim bu kür hakkında. Belki bana iyi gelmedi o da olabilir
Yok olacak olan zorlamıyor. Kızım tek değerlendirme de oldu günü bile saymadanAyyy aman işimiz bu olunca ayrıntıyagiriyoruz oyski hiç gerek yok olacak olan şey bu kadar zorlar mı bilemedim
Bugün yarın bilemedin en geç öbür gün sabaha tam çatlarYaaa canımsınben de çok mutlu oldum görünce birbirimizin artık yumurya boyutlarını bile biliyoruz yaa ne güzel böyle destek oluyoruz birbirimize evet bana da öyle geliyor bugün 17 mm olmuştur belki de yarın çatlar bakalım test yapıcam atarım zaten buraya siz söylersiniz bana
Napalım en azından uğraştık olmadık derizYok olacak olan zorlamıyor. Kızım tek değerlendirme de oldu günü bile saymadangün sayıp kendini dinleyince böyle oluyor uğraş uğraş dur büyüdü aman çatladı aman günü kaçıymayım böyle kalıyoruz işte
Canim bu aksam yada yarina pik görürsün kesin oyle görünüyor takip et yarin tekrar test yap ayni saatlerde :)Kızlar yardımcı olun lütfen ilk kez test deniyorum
Erken daha dur biz biraz yakınlışsın testlere nasıl sarılırızBende de yok hiçbir şeybekleyelim bakalım
Ay valla öyle oluyor bende buraya girip yazılanları okuyorumNapalım en azından uğraştık olmadık derizsıkılmıyorum pek yaparken de pik bitince uğraşacak birşey kalmıyor o zaman sıkılıyorum
Hiç belirtim yok hiçYapma canım 2 gün daha barim geçsin. Erken sankim
İyi yapmıssınız afiyet olsun canımÇatlayamıomBurdayım kuzum kaynanamlar gelmisti kahvaltiya yedik ictik gittiler anca gelebildim son durum nedir
Bu ay benim de öyle, dün görmedim piki.. 21. gün ve sonraki yumurtlamalara geç yumurtlama deniyormuş , döllenirse de geç döllenme dediklerinden oluyor. kalitesiz de olmuyormuş.. endişelenmeyinizKızlar bunlar benim testlerim. En alttakini bu gece yaptım.Bugün 21. gün ama hâlâ pik olmadı.Ya bu ay yumurtlama olmayacak ya da birkaç güne pik olur mu ne dersiniz ama baya geç oldu. Bu kadar geç olması yumurtayı kalitesiz mi yapar
Ben çok az gün kalmış yaparım sadece, yoksa geçen aykı gibi hüsrana uğramak istemiyorumErken daha dur biz biraz yakınlışsın testlere nasıl sarılırız
Henüz olmamış gibi geldi banaKızlar merhaba ovilasyon testime bakar mısınz sizce yumurtlamamıEki Görüntüle 2796999
O zaman çok belirgin .Pozitif canım .İnşallah vardır .Sağlıkla ilerlesinVar yaaaa çok güzel maşallah
Canım ben bu çizgiyi 7.8. Dk da gördüm . İlk 5 dk çok net biz çizgi beklediğim için uazaktan boş boş baktım umutsuzca. Sonra farkettirmeden ki bişey var. Çok geç değildi. İlk 10 dk da gördüm kesin yani. Ama tabi sonuç ne olur bilmem
Ağzın bal yesin arkadaşım inşallah öyledirO zaman çok belirgin .Pozitif canım .İnşallah vardır .Sağlıkla ilerlesinTebrik ederim..
Canım evet çizgi var .Pozitif testKızlar merhaba çatlatma iğnesi yaptım 26sinda . sabah test yaptım varla yok arası bı çizgi var demiştim. Çunku doktor 10.gune gider iğnenin etkisi geçer varsa çıkar 10.gunde demişti. Çok uzulunce eşim bir tane daha yapar mısın dedi. Tabi sıfır stres olmayacağını çizgi çıkmayacağını bilerek test yaptım. Ve çizgi çıktık inanamadimm sizinde bakmanızı istiyorum. Çıplak gözle daha iyi net belli oluyor. Hatta eşim sabahkinde.cizgi gormedi.suan yaptığımda baya şaşırdı var çizgi dediKuruma falanda değil 5 dk. İçinde böyle çıktı Eki Görüntüle 2796966 Eki Görüntüle 2796971 Eki Görüntüle 2796972
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?