Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok zaten canım öyle ağır bir ağrı değil bir anlık ağrı oluyor değişik işler bunlar

canım hayıt suyu ve çörekotu tarçın bal kürünü nasıl yaptın. biraz bilgi verebilir misin bana

Ayyy aman işimiz bu olunca ayrıntıya giriyoruz oyski hiç gerek yok olacak olan şey bu kadar zorlar mı bilemedim
Yok olacak olan zorlamıyor. Kızım tek değerlendirme de oldu günü bile saymadan gün sayıp kendini dinleyince böyle oluyor uğraş uğraş dur büyüdü aman çatladı aman günü kaçıymayım böyle kalıyoruz işte

Bugün yarın bilemedin en geç öbür gün sabaha tam çatlar tabi ki at görelim zirveyi de

Napalım en azından uğraştık olmadık deriz sıkılmıyorum pek yaparken de pik bitince uğraşacak birşey kalmıyor o zaman sıkılıyorum

Burdayım kuzum kaynanamlar gelmisti kahvaltiya yedik ictik gittiler anca gelebildim son durum nedir
İyi yapmıssınız afiyet olsun canımÇatlayamıom yumurtalıklarda sertlik var o bölgemde ağrı birde çatlıcak mı ki

Eklentiler

• Screenshot_20210307_111725_com.android.gallery3d.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20210307_111621.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu ay benim de öyle, dün görmedim piki.. 21. gün ve sonraki yumurtlamalara geç yumurtlama deniyormuş , döllenirse de geç döllenme dediklerinden oluyor. kalitesiz de olmuyormuş.. endişelenmeyiniz

O zaman çok belirgin .Pozitif canım .İnşallah vardır .Sağlıkla ilerlesinTebrik ederim..

Canım evet çizgi var .Pozitif test Tebriklerrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…