Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen dediğin gibi acemi de olunca insan değişik şeyler düşünüyor. Devam edicem ben birkcaç gün daha zaten bugün 15:00 te yaptım daha koyu çıktı atıcam şimdi resmini

Kızlar bu testimi bugün 15:00' te yaptım bugün 22. günüm akşam da testlerimi atmıştım. Tek olan bugünkü yaptığım. Şimdi bu pik mi yoksa yarın mı pik olur

Eklentiler

• IMG_20210307_160938.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210306_231339.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bu testimi bugün 15:00' te yaptım bugün 22. günüm akşam da testlerimi atmıştım. Tek olan bugünkü yaptığım. Şimdi bu pik mi yoksa yarın mı pik olur
Pik değilse bile yarın pik olur çok yakınlamış canım

Ya bi şey sorcam, peşpeşe nasıl değerlendiriyorsunz? benimkinin gün aşırı bile hali kalmıyor, kurutuyorum adamı..

Ya bi şey sorcam, peşpeşe nasıl değerlendiriyorsunz? benimkinin gün aşırı bile hali kalmıyor, kurutuyorum adamı..
Zaten doktorlar gün aşırı diyor ..O da yumurtlama döneminde olusa sağlıklı olur bence .Hatta gu. Aşırı bile fazla .Öncesinde perhize girip değerlendirmek bence daha kesin olur .Geçen ay bana bile gına geldi .İlişkiden soğudum görev gibi

canım hayıt suyu ve çörekotu tarçın bal kürünü nasıl yaptın. biraz bilgi verebilir misin bana
Tabi canım. Hayıt tohumu aldım. Kaynayan suya bir buçuk çay kaşığı kadar atıp demledim. Günde iki defa içtim. Tarçın bal çörekotunun da hepsini karıştırdım ben göz kararı yaptım birer tatlı kaşığı yedim. Yumurtalama gecikince bıraktım. Çok fazla yapmaya gerek yok kaldı bile benim az yaptığım halde. Canım ben hayıtın çok faydasını gördüm benim adetlerimi düzenliyor çünkü benim bir hafta filan geçikebiliyor bazen ama çörekotu karışımını öneremiyorum herkese iyi gelmiyor galiba. Daha çok pko lulara mı iyi geliyor tam da bilmiyorum. Ben işte ne duysam deniyorum bir umut. Sen de daha ayrıntılı araştırabilirsin kk da bunlarla ilgili çok konuşmalar var Google' dan aratıp okuyup ona göre yapıp yapmamaya karar verebilirsin canım

Valla hayırlısı kuzu implatasyon kanamasıysa bu lekeler bilemem daha sökülmedi inşallah Rabbım nasip etmiştir inşallah ❤

Bu biraz erkeklerin durumuna bağlı benimki de aynı gün aşırı zor geliyor. Her gün daha da zor oluyor

Belki bana da öyle yaparlarsa kuzum olmadım daha lekelenme oluyo kafam karıştı yarına olurmuyum ki acaba implatasyon kanı mı diyorum umut veriyorum kendi kendime de

Perhize girince de spermler bayatliyormuş, kalitesi düşüyormuş ama..soruyor çatlamadı mi yumurtan daha diye Azad et beni diye bakıyor suratıma garibim

Bu ay benim de öyle, dün görmedim piki.. 21. gün ve sonraki yumurtlamalara geç yumurtlama deniyormuş , döllenirse de geç döllenme dediklerinden oluyor. kalitesiz de olmuyormuş.. endişelenmeyiniz
Teşekkür ederim canım peki senin testlerin nasıl

Benım adamın yoğun işleri doktorlarda çatlama günü önemli diyorlr o günü kaçırmak istemiyorum kuzum adam benım eve bitik geliyor çiftçi
Kuzum sanki dün daha koyuymuş bugun biraz siliklesmis gibi bu aksam en gec yarina catlar gibi

Ha bugün ha yarin piki görcem diye bekliyorum silik değil, T, C kadar koyu da değil. Ama bugün umutluyum, sanki yumurtlama akıntısı gördüm
Anladım canım hadi inşallah görürüz artık. Peki senin adet döngün kaç. Bu arada ben bir haftadır yumurtlama akıntısı görüyorum ama pik olmadı nedense akıntı bu kadar sürer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…