Aynen dediğin gibi acemi de olunca insan değişik şeyler düşünüyor. Devam edicem ben birkcaç gün daha zaten bugün 15:00 te yaptım daha koyu çıktı atıcam şimdi resminiNeden dedim biliyor musun ben geçende yumurtlama gördüm diyelim sabah saat 10da hatırlamıyorum sonraki gün yine sabah 10 benim yumurtam çatlamış test hep silikti. Ama şu ince ayrıntı var belki testim akşam çatladı sabah yaptığım için sabah gördüm. Sen akşam yaptın işte ya gündüz pik olduysa akşam silinebilir ya da pik olmayla silinmiş olblr ben böyle pik kaçırdımBirde akşam o saatte lh az oluyor en yoğun saatleri 13 ile 17 deniyor mümkünse. Hele ki testi yeni yapan birisi ise insan hep acemice oluyor hiç yumrta yokmuş gibi hep silik çıkmış o dikkatimi çekti. Pik olmasa bile hafif koyulukta çıkması lazımdı. Ya olacaksınız bi 4 gün daha devam edin yada birşey kaçırıldı kendi düşüncem bu
Benım adamın yoğun işleri doktorlarda çatlama günü önemli diyorlr o günü kaçırmak istemiyorum kuzum adam benım eve bitik geliyor çiftçiBence imkanı varsa 3 gun degerlendir sanki pazartesi siliklesme olur gibi geldi
Sorun ne canımKızlar yardımcı olun lütfen ilk kez test deniyorum
Kızlar bu testimi bugün 15:00' te yaptım bugün 22. günüm akşam da testlerimi atmıştım. Tek olan bugünkü yaptığım. Şimdi bu pik mi yoksa yarın mı pik olur
Pik değilse bile yarın pik olur çok yakınlamış canımKızlar bu testimi bugün 15:00' te yaptım bugün 22. günüm akşam da testlerimi atmıştım. Tek olan bugünkü yaptığım. Şimdi bu pik mi yoksa yarın mı pik olur
Zaten doktorlar gün aşırı diyor ..O da yumurtlama döneminde olusa sağlıklı olur bence .Hatta gu. Aşırı bile fazla .Öncesinde perhize girip değerlendirmek bence daha kesin olur .Ya bi şey sorcam, peşpeşe nasıl değerlendiriyorsunz? benimkinin gün aşırı bile hali kalmıyor, kurutuyorum adamı..
Tabi canım. Hayıt tohumu aldım. Kaynayan suya bir buçuk çay kaşığı kadar atıp demledim. Günde iki defa içtim. Tarçın bal çörekotunun da hepsini karıştırdım ben göz kararı yaptım birer tatlı kaşığı yedim. Yumurtalama gecikince bıraktım. Çok fazla yapmaya gerek yok kaldı bile benim az yaptığım halde. Canım ben hayıtın çok faydasını gördüm benim adetlerimi düzenliyor çünkü benim bir hafta filan geçikebiliyor bazen ama çörekotu karışımını öneremiyorum herkese iyi gelmiyor galiba. Daha çok pko lulara mı iyi geliyor tam da bilmiyorum. Ben işte ne duysam deniyorum bir umut. Sen de daha ayrıntılı araştırabilirsin kk da bunlarla ilgili çok konuşmalar var Google' dan aratıp okuyup ona göre yapıp yapmamaya karar verebilirsin canımcanım hayıt suyu ve çörekotu tarçın bal kürünü nasıl yaptın. biraz bilgi verebilir misin bana
Valla hayırlısı kuzu implatasyon kanamasıysa bu lekeler bilemem daha sökülmedi inşallah Rabbım nasip etmiştir inşallah ❤İnşallah en kısa zamana bulursun canım. Yorucu bi süreç
İnşallah vardır da canım yarın kan vereceğim bakalım nasip.
Yaa geçen ay aynı durumu yaşadım ama ondada bir hayır oldu. Çatlamamış yumurta gördü doktorum ona göre tedaviye başladık. Klomen ve iğne kullandım. Bugün silik bir testle uyandım. gitbakalım sende bi neler olacak
Testimi sormuştum canım yumurtlamamı diyeSorun ne canım
Bu biraz erkeklerin durumuna bağlı benimki de aynı gün aşırı zor geliyor. Her gün daha da zor oluyorYa bi şey sorcam, peşpeşe nasıl değerlendiriyorsunz? benimkinin gün aşırı bile hali kalmıyor, kurutuyorum adamı..
Belki bana da öyle yaparlarsa kuzum olmadım daha lekelenme oluyo kafam karıştı yarına olurmuyum ki acaba implatasyon kanı mı diyorum umut veriyorum kendi kendime deYine git randevuna canım sonra randevusuz gidemiyorsanız. Denk gelmez randevu. Özel ise olur da. Devlette zor randevuben gidiyorum adet olmadan da kontrole geldim diye elime kağıt veriyor adetliyken gel diye randevu gerek kalmıyor
Perhize girince de spermler bayatliyormuş, kalitesi düşüyormuş ama..soruyor çatlamadı mi yumurtan daha diyeZaten doktorlar gün aşırı diyor ..O da yumurtlama döneminde olusa sağlıklı olur bence .Hatta gu. Aşırı bile fazla .Öncesinde perhize girip değerlendirmek bence daha kesin olur .Geçen ay bana bile gına geldi .İlişkiden soğudum görev gibi
Canim bu aksam yada yarina pik görürsün kesin oyle görünüyor takip et yarin tekrar test yap ayni saatlerde :)
en son 17 şubatta adet görmüştüm. Döngüm genelde 29-32 gün arasında oluyorDaha pik olmamış canım ama yakın gibi adetin kaçıncı günü
Teşekkür ederim canım peki senin testlerin nasılBu ay benim de öyle, dün görmedim piki.. 21. gün ve sonraki yumurtlamalara geç yumurtlama deniyormuş , döllenirse de geç döllenme dediklerinden oluyor. kalitesiz de olmuyormuş.. endişelenmeyiniz
Ay hadi İnşallahPik değilse bile yarın pik olur çok yakınlamış canım
Ha bugün ha yarin piki görcem diye bekliyorumTeşekkür ederim canım peki senin testlerin nasıl
Evet umarimmm iğne etkisi değildir tatlımCanım evet çizgi var .Pozitif testTebriklerrr.
Kuzum sanki dün daha koyuymuş bugun biraz siliklesmis gibi bu aksam en gec yarina catlar gibiBenım adamın yoğun işleri doktorlarda çatlama günü önemli diyorlr o günü kaçırmak istemiyorum kuzum adam benım eve bitik geliyor çiftçi
Anladım canım hadi inşallah görürüz artık. Peki senin adet döngün kaç. Bu arada ben bir haftadır yumurtlama akıntısı görüyorum ama pik olmadı nedense akıntı bu kadar sürer miHa bugün ha yarin piki görcem diye bekliyorumsilik değil, T, C kadar koyu da değil. Ama bugün umutluyum, sanki yumurtlama akıntısı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?