Uzun sürmez diye biliyorum.. Benim döngüm 29-31 arası. Yumurtlamanin üzerine 14 gün mu koyacaz bat için şimdi..Anladım canım hadi inşallah görürüz artık. Peki senin adet döngün kaç. Bu arada ben bir haftadır yumurtlama akıntısı görüyorum ama pik olmadı nedense akıntı bu kadar sürer mi
Yarin en gec 2 gune pik olur gibi görünüyorKızlar bu testimi bugün 15:00' te yaptım bugün 22. günüm akşam da testlerimi atmıştım. Tek olan bugünkü yaptığım. Şimdi bu pik mi yoksa yarın mı pik olur
Bence yarina yada bu aksam kesin catlar bence elinde fazla test varsa aksam bir daha test yap 9-10 gibi cay demlemeden once ben silik cikacak gibi dusunuyorum cunku max 32 saat sonra catlama olmasi gerekiyorİyi yapmıssınız afiyet olsun canımÇatlayamıomyumurtalıklarda sertlik var o bölgemde ağrı birde çatlıcak mı ki
Ah inşallah vardır. Tek aklımı karistiran iğnenin etkisinin olmamasıCanım evet çizgi var .Pozitif testTebriklerrr.
Hadi ya catlamadan önce spermler giderse daha iyi olabilir diye düşünüyodum ama dediğin gibiyse catlamayi iyi değerlendirmeli canımKuzum çatlayınca ilişki oluyor ya çatlama günü en önemlisi
Tamam canım dün gece değerlendirdim bi de bugün ve yarın dediğin gibi sonra inzivaya cekilirizBence imkanı varsa 3 gun degerlendir sanki pazartesi siliklesme olur gibi geldi
Catlamadan once iliski olursa catlama günü hemen döllenme olur bekleyen sperm varsa catlmaa günü sperm bulamazsa dollenme olmaz o yuzden onemli her ihtimale karsi catlama günü iliski olmasi onemli diyorlar sperm saglikliysa ve catlamadan once iliski olursa ve iliski sonrasi hemen kalkma olmazsa yatmak lazımmış sorun olmaz gibi düşünüyorumHadi ya catlamadan önce spermler giderse daha iyi olabilir diye düşünüyodum ama dediğin gibiyse catlamayi iyi değerlendirmeli canım
Saglikli bir sperm ortlama 72 ile 120 saat yaşıyormuşTamam canım dün gece değerlendirdim bi de bugün ve yarın dediğin gibi sonra inzivaya cekiliriz
Siz yapın ya çok merak ediyorum, aslında marttan bi beklentim kalmadı ama sizi merak ettiğimden arada bakıyorum,Benim bat 12 mart yarın kaset test yapsam erken gebelik elimde yok çıkarmı kızlar bi gaza geldim
Anladım canım her ihtimale karşı ikisini de değerlendirmek önemli o zaman hem öncesi hem sonrasıCatlamadan once iliski olursa catlama günü hemen döllenme olur bekleyen sperm varsa catlmaa günü sperm bulamazsa dollenme olmaz o yuzden onemli her ihtimale karsi catlama günü iliski olmasi onemli diyorlar sperm saglikliysa ve catlamadan once iliski olursa ve iliski sonrasi hemen kalkma olmazsa yatmak lazımmış sorun olmaz gibi düşünüyorum
Kizlar benim adetim hala olmadı bat 6 mart dunden beri lekelenmelerim oluyo koyu kahve ve kahve rengi tarzında implatasyon mu bu nedir deneyimli anneler yada bilgisi olanlar beni bi aydınlatabilir mi
Merak içindeyim bakalımBende genelleme bazen böyle olduğum zaman ya 28 ya 29 da oluurumbakalım senin kaç onun ayarı yok ki ya şaşırdım ben bundan.
Aynen bende bugun sabah oldum dedim dışarı çıkacam ilk gün çok yogun oluyor diye bide üstüne sıkı çamaşır giydim kaymasın diye baksam ki 2 damla kavrengi gelmiş sadece yarına belki sökülür. Ama ilk defa böyle oldumKizlar benim adetim hala olmadı bat 6 mart dunden beri lekelenmelerim oluyo koyu kahve ve kahve rengi tarzında implatasyon mu bu nedir deneyimli anneler yada bilgisi olanlar beni bi aydınlatabilir mi
Test yaptın mı kuzumAynen bende bugun sabah oldum dedim dışarı çıkacam ilk gün çok yogun oluyor diye bide üstüne sıkı çamaşır giydim kaymasın diye baksam ki 2 damla kavrengi gelmiş sadece yarına belki sökülür. Ama ilk defa böyle oldum
Valla bende bu neyin nesi anlamadımBene hala olamadım ama adet olacak gibiyim nasılım inan çözemedım canımm
Ben yapmıştım ama negatif çıktı bırdaha da yapmam dedim. Adet olucam diye düşündüm bugun de olunca tamm artık diğer aya dedim hatta ovu testi alacaktım bu akşam. Bide seviniyorum ne güzel hiç sancım olmadı diye normal de ilk gün ağrılı geçerdi benim meğerse bişey gelmemiş ki sancı olsun.. Ya bu ay korunmadık ya ondan mı acaba vucut değişiklik gösterdi kiTest yaptın mı kuzum
Valla kuzum hiç belirtim yok dün akşam burnum kanadı anidenSiz yapın ya çok merak ediyorum, aslında marttan bi beklentim kalmadı ama sizi merak ettiğimden arada bakıyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?