Bu aksam da degerlendir bence fazlası zararli değilKızlar ovu. testi yapıyorum 2 gündür koyuydu saat 15:00 gibi yaparım her zaman. 2 gündür koyu görünce akşamları da 22:00 23:00 arası yaptım. Dün akşamki koyunun bir tık silik olduğunu gördüm ve bu sabah degerlendirdik. Bugün yine 15:00 de yaptigimda birden çok siliklestigini gordum. Acaba bu akşamda degerlendirsek olur mu ki bilemedim. Sizlere sormak istedim. Ilk defa deniyorum ovu testi bu arada
Evet genel olarak 14 gün ama değişebiliyormuş ben de bunu merak ediyorum. Benim yarın pik olursa 23. gün olacak eğer 14 eklersem 37 gün olmuş oluyor arada 39' a çıktığı oldu benim döngümün ama bayadır 30-35 arası değişiyordu. Bakalım göreceğiz ama inşallah gelmez adetimizUzun sürmez diye biliyorum.. Benim döngüm 29-31 arası. Yumurtlamanin üzerine 14 gün mu koyacaz bat için şimdi..
Ay hadi bakalım inşallah, teşekkür ederimYarin en gec 2 gune pik olur gibi görünüyor
valla ben 31 i bile nadiren görüyorum aslında. ama stres bozdu galiba tüm dengeyiEvet genel olarak 14 gün ama değişebiliyormuş ben de bunu merak ediyorum. Benim yarın pik olursa 23. gün olacak eğer 14 eklersem 37 gün olmuş oluyor arada 39' a çıktığı oldu benim döngümün ama bayadır 30-35 arası değişiyordu. Bakalım göreceğiz ama inşallah gelmez adetimiz
Bende bunu merak ediyorum ya normalde 12 si reglim ama yumurtlamaya göre 4 gün gecikmesi lazım. Erken gelirse yani 12 sinde gelirse hamile olmuyorum geç gelirse de zamanında mi gelmiş olacak yani ayy kafam yandıvalla ben 31 i bile nadiren görüyorum aslında. ama stres bozdu galiba tüm dengeyibenimde bugün 23. gün, aynı sayılırız.. İnşallah gormeyiz kirmizilari, güzel haberler veririz birbirimize, hadi bakalım
Bende bendeBene hala olamadım ama adet olacak gibiyim nasılım inan çözemedım canımm
Walla en iyisi once adet bitince perhizi yenilemekPerhize girince de spermler bayatliyormuş, kalitesi düşüyormuş ama..soruyor çatlamadı mi yumurtan daha diyeAzad et beni diye bakıyor suratıma garibim
Bende bu sorunun yanıtını cok merak ediyorum gecen ay gec yumurtlama oldu bende tam 14 gün sonra adet oldum acaba diyorum bildigim ve gebelik beklediğim icin mi öyle olduKizlar ovulasyondan sonra illa 14 gun sonrami regl olunuyor. Daha erken olan vsrsa yazabilirmi?
Walla erkenini bilmiyorum ama benim hep gec oluyo kesin 14 gun sonra diye bisey yok bence. Mesela gecti benim bu ay 16. Gundeyim olmadim hala. Gecen ay 18 gunde oldum . Ama adetlerim aslinda duzenli 28-29 gunde bir oluyor yani.Kizlar ovulasyondan sonra illa 14 gun sonrami regl olunuyor. Daha erken olan vsrsa yazabilirmi?
Bence değil canım ama arkdslarada sor daha koyulaşıcakTestimi sormuştum canım yumurtlamamı diye
Yumurtalıklarda agrı var adım atınca bile acıyor benım sertleşti bir garipleşti çatlıyor mu kiKuzum sanki dün daha koyuymuş bugun biraz siliklesmis gibi bu aksam en gec yarina catlar gibi
Şimdi 6 da yaptım canım ağrım olunca kareli olan şimdiki diğeri sabahBence yarina yada bu aksam kesin catlar bence elinde fazla test varsa aksam bir daha test yap 9-10 gibi cay demlemeden once ben silik cikacak gibi dusunuyorum cunku max 32 saat sonra catlama olmasi gerekiyor
İmplantasyon olabilir canım kırmızıya dönmediyse bende de olmuşturKizlar benim adetim hala olmadı bat 6 mart dunden beri lekelenmelerim oluyo koyu kahve ve kahve rengi tarzında implatasyon mu bu nedir deneyimli anneler yada bilgisi olanlar beni bi aydınlatabilir mi
valla yumurtam değil ama ben çatladimBende bunu merak ediyorum ya normalde 12 si reglim ama yumurtlamaya göre 4 gün gecikmesi lazım. Erken gelirse yani 12 sinde gelirse hamile olmuyorum geç gelirse de zamanında mi gelmiş olacak yani ayy kafam yandı
Ben şunu anladım ki benım bünyem geç yumurtluyor 17 de adet oldum üstüne oldu 19 gün falan daha yumurta çatlıcak diye bekliyorum önceden adet ağrım ne kadar erken baslıyır diyordum meğer adete yakın ovulasyon ağrılarımmış onu öğrendm bünyeden bünyeye değişir tabikivalla yumurtam değil ama ben çatladimGeç yumurtlayanlar adet olursak (ki inşallah olmayız ama diyelim ki oldu) hem batı hem gercekleşeni yazalım bakalım arada nasıl fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?