Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu erken gebelik testi days comfort almıştım. Silik çizgi çıkmıştı şimdi sitede göz gezdirdimde yalancı negatif ve pozitif çok çıkarıyormuş hayal kırıklığına düştüm biranda

Kızlar benim pik 3 mart, çatlama 4 marttı ama yumurta akı gibi akıntı gelmemişti, şimdi geldi o akıntı, ama beyaz değil tam, hafif süt rengi gibi

Valla bilmiyorum ben 3 aydır değişik şeyler görüyorum vücudumda hayırlısı olsun

Yumurtan çatlamış yaparsan olur canım Hani çatladıktan 36 içinde ilişki olsun deniyor yaparsanız iyi olur yani. Bilinmez ne tutacağını sen yap içinde kalmasın

Lekem dünden beri var kuzu bat günü dündü kuzum
Peki gebelik testi yaptın mı acaba? Adetin sökülmüyor belki de. Hadi geç döllenme desek o da 1 gün önce olmaz adetin hiç bilmiyorum varsa da. Bu gece geçsin bakalım ne olur. Randevun ne zaman peki?

Bilmiyorum kuzu sancim var sökülmedi bi kırmızıyı biraz gördüm sanki ama pedimde yok bisey kuzu anlamıyorum afedersin de idrarımi yapınca kırmızı damlıyor anlam veremedim
Canım bence bir kan testi ver sabah. Benimde pembe kahve arası oldu yerleşme kanamam ama ped e gelmiyordu peçeteye geliyordu. Ne olur ne olmaz gebelik varsa tedbir alırsın

Yumurtan çatlamış yaparsan olur canım Hani çatladıktan 36 içinde ilişki olsun deniyor yaparsanız iyi olur yani. Bilinmez ne tutacağını sen yap içinde kalmasın
Ay 36 saat mi Dr bana 24 saat dedi ya stres yaptım ben geçirdim mi acaba diye

Erken ama canım ya bence
4 gün kaldı gerçi neblm ya farkında olmadan beklemeyeceğimiz için belirti olayı erken bellide şimdi biz belirti arıyoruz ya ondan herhal de yok gibi geliyor nasip dediğin gibi

Valla sökülmeyen adet var ve şüphe de varsa kan verin kızlar benim ilk bebeğim böyle düştü maalesef kahverengi ile başlayıp dökülemedi bir kaç gün sonra kırmızıyla döndü ve ben regl sandım artık 10. Gün Dr söyledi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…