- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Evet canım benim ki hep 14. Gün oluyorKizlar ovulasyondan sonra illa 14 gun sonrami regl olunuyor. Daha erken olan vsrsa yazabilirmi?
Erken ama canım ya benceHiç belirtim yok hiç
Sol kasıkta da hafif ağrı gibi varKızlar benim pik 3 mart, çatlama 4 marttı ama yumurta akı gibi akıntı gelmemişti, şimdi geldi o akıntı, ama beyaz değil tam, hafif süt rengi gibi
Ben adet olana kadar yapmıcam zaten ya adet olmazsam şansmo denerimBen çok az gün kalmış yaparım sadece, yoksa geçen aykı gibi hüsrana uğramak istemiyorum
Leken ne zaman başladı bat ne zamn canm?Belki bana da öyle yaparlarsa kuzum olmadım daha lekelenme oluyo kafam karıştı yarına olurmuyum ki acaba implatasyon kanı mı diyorum umut veriyorum kendi kendime de
Valla bilmiyorum ben 3 aydır değişik şeyler görüyorum vücudumda hayırlısı olsunBen yapmıştım ama negatif çıktı bırdaha da yapmam dedim. Adet olucam diye düşündüm bugun de olunca tamm artık diğer aya dedim hatta ovu testi alacaktım bu akşam. Bide seviniyorum ne güzel hiç sancım olmadı diye normal de ilk gün ağrılı geçerdi benim meğerse bişey gelmemiş ki sancı olsun.. Ya bu ay korunmadık ya ondan mı acaba vucut değişiklik gösterdi ki
Birde cidden mevsimsel şeyleri yaşıyoruz onla alakası çok var benceMerak içindeyim bakalım
Lekem dünden beri var kuzu bat günü dündü kuzumLeken ne zaman başladı bat ne zamn canm?
Bilmiyorum kuzu sancim var sökülmedi bi kırmızıyı biraz gördüm sanki ama pedimde yok bisey kuzu anlamıyorum afedersin de idrarımi yapınca kırmızı damlıyor anlam veremedimİmplantasyon olabilir canım kırmızıya dönmediyse bende
Yumurtan çatlamış yaparsan olur canım Hani çatladıktan 36 içinde ilişki olsun deniyor yaparsanız iyi olur yani. Bilinmez ne tutacağını sen yapKızlar ovu. testi yapıyorum 2 gündür koyuydu saat 15:00 gibi yaparım her zaman. 2 gündür koyu görünce akşamları da 22:00 23:00 arası yaptım. Dün akşamki koyunun bir tık silik olduğunu gördüm ve bu sabah degerlendirdik. Bugün yine 15:00 de yaptigimda birden çok siliklestigini gordum. Acaba bu akşamda degerlendirsek olur mu ki bilemedim. Sizlere sormak istedim. Ilk defa deniyorum ovu testi bu arada
Peki gebelik testi yaptın mı acaba? Adetin sökülmüyor belki de. Hadi geç döllenme desek o da 1 gün önce olmaz adetin hiç bilmiyorum varsa da. Bu gece geçsin bakalım ne olur. Randevun ne zaman peki?Lekem dünden beri var kuzu bat günü dündü kuzum
Canım bence bir kan testi ver sabah. Benimde pembe kahve arası oldu yerleşme kanamam ama ped e gelmiyordu peçeteye geliyordu. Ne olur ne olmaz gebelik varsa tedbir alırsınBilmiyorum kuzu sancim var sökülmedi bi kırmızıyı biraz gördüm sanki ama pedimde yok bisey kuzu anlamıyorum afedersin de idrarımi yapınca kırmızı damlıyor anlam veremedim
Ay 36 saat mi Dr bana 24 saat dedi ya stres yaptım ben geçirdim mi acaba diyeYumurtan çatlamış yaparsan olur canım Hani çatladıktan 36 içinde ilişki olsun deniyor yaparsanız iyi olur yani. Bilinmez ne tutacağını sen yapiçinde kalmasın
4 gün kaldı gerçi neblm ya farkında olmadan beklemeyeceğimiz için belirti olayı erken bellide şimdi biz belirti arıyoruz ya ondan herhal de yok gibi geliyor nasip dediğin gibiErken ama canım ya bence
Minimum 24 maxsimum 36 saat içerisinde heralde öyle düşünüyorumAy 36 saat mi Dr bana 24 saat dedi ya stres yaptım ben geçirdim mi acaba diye
Bende oyle bakalim bu ay ne olacakBende bu sorunun yanıtını cok merak ediyorum gecen ay gec yumurtlama oldu bende tam 14 gün sonra adet oldum acaba diyorum bildigim ve gebelik beklediğim icin mi öyle oldu
Iyi sabretmissin ben asla bekleyememWalla erkenini bilmiyorum ama benim hep gec oluyo kesin 14 gun sonra diye bisey yok bence. Mesela gecti benim bu ay 16. Gundeyim olmadim hala. Gecen ay 18 gunde oldum . Ama adetlerim aslinda duzenli 28-29 gunde bir oluyor yani.Not hala test yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?