Esimde tutturdu yap yoksa da kendine stres yapma bekleyerek icinde tutacagina yoksa da onumuze bakariz diyor amaIyi sabretmissin ben asla bekleyemem
Biraz daha koyu olmalı. Sanırsam birgebeningünlüğünden almışsınız testleriTestimi sormuştum canım yumurtlamamı diye
Bunu ben de merak ediyorum kızlar çatlama zamani kasıklarda ayrı falan hissediyorlarmıs yumurtlamadan sonra yumurta dölleniyorsa falan. Acaba hiç belirti olmazsa döllenme olmadı demek midir?? İlla ki belirti olması gerekiyor mu sizce?Sol kasıkta da hafif ağrı gibi var
Aynen ama ben belirti işine katılmıyorum4 gün kaldı gerçi neblm ya farkında olmadan beklemeyeceğimiz için belirti olayı erken bellide şimdi biz belirti arıyoruz ya ondan herhal de yok gibi geliyor nasip dediğin gibi
Canım işte 24 saat en geç 36 biz yine geç vakte bırakmayalımAy 36 saat mi Dr bana 24 saat dedi ya stres yaptım ben geçirdim mi acaba diye
Kuzum dün Dr a gittim yumurta takibi için çatladıktan sonra 24 saat yaşar dedi ilişki olması önemli dedi benim 1 gün öncesi olmuştu bugün kalsın yarın olsun çatlamak üzere dedi o yüzden dedim. Nette de okudum şimdi 24 saat sonra etki olmuyormuşMinimum 24 maxsimum 36 saat içerisinde heralde öyle düşünüyorum
İşimi şansa bırakamam ben çatlayınca en az 2 gün denerim nolur nolmazCanım işte 24 saat en geç 36 biz yine geç vakte bırakmayalım
Yok canım cesaret edemedım yarın sabah etken gebelık yapcam aldım beklıyorımHamiş olan var mı çok konuşma olmuş okuyamadım hepsini
love06 seni merak ettim yaptın mı canım testi
Aynen mesela çatlatma iğnesi vurulanlara derler 36 saat sonra ilişki diye. Ben okumuştum nette bunu. 24 saat pik sonra yumurta çatlaması genelde.İşimi şansa bırakamam ben çatlayınca en az 2 gün denerim nolur nolmaz
Hiimm anladım cnm iyi bakalım meşhur sözü soyleyerekten çay demlemeye devamKuzum dün Dr a gittim yumurta takibi için çatladıktan sonra 24 saat yaşar dedi ilişki olması önemli dedi benim 1 gün öncesi olmuştu bugün kalsın yarın olsun çatlamak üzere dedi o yüzden dedim. Nette de okudum şimdi 24 saat sonra etki olmuyormuş
Çatlatma iğnesi ayrıymış canım kendiliğinden çatlayanla Dr anlattı dün bana sanırım bir etki süresi var o yüzden 36 saat sonra ilişki deniyor. Değişik işler diyorum yaAynen mesela çatlatma iğnesi vurulanlara derler 36 saat sonra ilişki diye. Ben okumuştum nette bunu. 24 saat pik sonra yumurta çatlaması genelde.
Hepimiz hakkında hayırlısıHiimm anladım cnm iyi bakalım meşhur sözü soyleyerekten çay demlemeye devambugün adetimin 15. Gunu çatlamayi gördük. Senin hakkında da hayırlısı olsun diyeyim
Ne alaka ya o da yumurta bu da çatlayacaksaÇatlatma iğnesi ayrıymış canım kendiliğinden çatlayanla Dr anlattı dün bana sanırım bir etki süresi var o yüzden 36 saat sonra ilişki deniyor. Değişik işler diyorum ya
Catlama olmus canim siliklesmis bu aksam kesin degerlendir bence hic boş gecme yarin hersey ici gec olabilir yumurtanin 24 saati var ama ne zaman dan itibaren 24 daat bunu belirleyemiyoruz bence bu aksami degerlendirŞimdi 6 da yaptım canım ağrım olunca kareli olan şimdiki diğeri sabah
Valla ben kadın doğumucumun yalancısıyımNe alaka ya o da yumurta bu da çatlayacaksaçatladıysa saat farkı neyi değiştirir
hayıt suyunu adetliyende içiyor musun canım. bende almıştım ama öyle düzenli kullanmadım. aklıma estikçe demledim içtim düzenli olarak kullanmadım hiçTabi canım. Hayıt tohumu aldım. Kaynayan suya bir buçuk çay kaşığı kadar atıp demledim. Günde iki defa içtim. Tarçın bal çörekotunun da hepsini karıştırdım ben göz kararı yaptım birer tatlı kaşığı yedim. Yumurtalama gecikince bıraktım. Çok fazla yapmaya gerek yok kaldı bile benim az yaptığım halde. Canım ben hayıtın çok faydasını gördüm benim adetlerimi düzenliyor çünkü benim bir hafta filan geçikebiliyor bazen ama çörekotu karışımını öneremiyorum herkese iyi gelmiyor galiba. Daha çok pko lulara mı iyi geliyor tam da bilmiyorum. Ben işte ne duysam deniyorum bir umut. Sen de daha ayrıntılı araştırabilirsin kk da bunlarla ilgili çok konuşmalar var Google' dan aratıp okuyup ona göre yapıp yapmamaya karar verebilirsin canım
Aa erken dönsen olmazmıBen memlekete geldim bikaç günlüğüne kafam dağılsın diye .yumurtlama günüm yolculuk günüme denk geliyo napcam bilmiyorum şansım hiç yok benim ya
Tam benim yaşadığım şeyi yaşamışsınız. Sökülmemiştir umarım adetiniz ve dilerim gebesinizdirBen yapmıştım ama negatif çıktı bırdaha da yapmam dedim. Adet olucam diye düşündüm bugun de olunca tamm artık diğer aya dedim hatta ovu testi alacaktım bu akşam. Bide seviniyorum ne güzel hiç sancım olmadı diye normal de ilk gün ağrılı geçerdi benim meğerse bişey gelmemiş ki sancı olsun.. Ya bu ay korunmadık ya ondan mı acaba vucut değişiklik gösterdi ki
canım ben geçen ay ilk defa ovulasyon kullandım. adetlerim düzensizdir normalde. ama yumurtlamayı gördüm o günden sonra 14 gün saydım tam 14.gün adetim geldi. bu ay daha yumurtlama olmadı. daha yeni bitti adetim. bakalım bu ay da yumurtlamadan tam 14 gün sonra mı gelecek adetim bende merak ediyorum. umarım gelmez de çift çizgiyi görürüm :) sende görürsün inşallah :)))Kizlar ovulasyondan sonra illa 14 gun sonrami regl olunuyor. Daha erken olan vsrsa yazabilirmi?
Pik oldu kuzum piklik sorun yokBu test koyulaşıyor mu açıklasıyor mu aydınlatır msıınız çatlıyor mu daha pik bile olmadı mı
Yapar yapmaz bu sekilde olmadiysa pikin bitmistir canim daha doktugun anda cift çizgi anda olurŞimdi 6 da yaptım canım ağrım olunca kareli olan şimdiki diğeri sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?