Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sol kasıkta da hafif ağrı gibi var
Bunu ben de merak ediyorum kızlar çatlama zamani kasıklarda ayrı falan hissediyorlarmıs yumurtlamadan sonra yumurta dölleniyorsa falan. Acaba hiç belirti olmazsa döllenme olmadı demek midir?? İlla ki belirti olması gerekiyor mu sizce?

4 gün kaldı gerçi neblm ya farkında olmadan beklemeyeceğimiz için belirti olayı erken bellide şimdi biz belirti arıyoruz ya ondan herhal de yok gibi geliyor nasip dediğin gibi
Aynen ama ben belirti işine katılmıyorum bazen çok olur bazen hiçbirşey olmaz o yüzden rahat olmak en güzeli her açıdan

Minimum 24 maxsimum 36 saat içerisinde heralde öyle düşünüyorum
Kuzum dün Dr a gittim yumurta takibi için çatladıktan sonra 24 saat yaşar dedi ilişki olması önemli dedi benim 1 gün öncesi olmuştu bugün kalsın yarın olsun çatlamak üzere dedi o yüzden dedim. Nette de okudum şimdi 24 saat sonra etki olmuyormuş

İşimi şansa bırakamam ben çatlayınca en az 2 gün denerim nolur nolmaz
Aynen mesela çatlatma iğnesi vurulanlara derler 36 saat sonra ilişki diye. Ben okumuştum nette bunu. 24 saat pik sonra yumurta çatlaması genelde.

Hiimm anladım cnm iyi bakalım meşhur sözü soyleyerekten çay demlemeye devam bugün adetimin 15. Gunu çatlamayi gördük. Senin hakkında da hayırlısı olsun diyeyim

Aynen mesela çatlatma iğnesi vurulanlara derler 36 saat sonra ilişki diye. Ben okumuştum nette bunu. 24 saat pik sonra yumurta çatlaması genelde.
Çatlatma iğnesi ayrıymış canım kendiliğinden çatlayanla Dr anlattı dün bana sanırım bir etki süresi var o yüzden 36 saat sonra ilişki deniyor. Değişik işler diyorum ya

Hiimm anladım cnm iyi bakalım meşhur sözü soyleyerekten çay demlemeye devam bugün adetimin 15. Gunu çatlamayi gördük. Senin hakkında da hayırlısı olsun diyeyim
Hepimiz hakkında hayırlısı çay demlwye demleye bir hal olundu benimde bugün 14. Gün sanırım çatladı ağrı oldu bugün koku ve göğüs hassasiyeti oldu bunlar çatlama belirtileri bakalım artık nasip kısmet

Çatlatma iğnesi ayrıymış canım kendiliğinden çatlayanla Dr anlattı dün bana sanırım bir etki süresi var o yüzden 36 saat sonra ilişki deniyor. Değişik işler diyorum ya
Ne alaka ya o da yumurta bu da çatlayacaksa çatladıysa saat farkı neyi değiştirir

Şimdi 6 da yaptım canım ağrım olunca kareli olan şimdiki diğeri sabah
Catlama olmus canim siliklesmis bu aksam kesin degerlendir bence hic boş gecme yarin hersey ici gec olabilir yumurtanin 24 saati var ama ne zaman dan itibaren 24 daat bunu belirleyemiyoruz bence bu aksami degerlendir

hayıt suyunu adetliyende içiyor musun canım. bende almıştım ama öyle düzenli kullanmadım. aklıma estikçe demledim içtim düzenli olarak kullanmadım hiç

Tam benim yaşadığım şeyi yaşamışsınız. Sökülmemiştir umarım adetiniz ve dilerim gebesinizdir

Kizlar ovulasyondan sonra illa 14 gun sonrami regl olunuyor. Daha erken olan vsrsa yazabilirmi?
canım ben geçen ay ilk defa ovulasyon kullandım. adetlerim düzensizdir normalde. ama yumurtlamayı gördüm o günden sonra 14 gün saydım tam 14.gün adetim geldi. bu ay daha yumurtlama olmadı. daha yeni bitti adetim. bakalım bu ay da yumurtlamadan tam 14 gün sonra mı gelecek adetim bende merak ediyorum. umarım gelmez de çift çizgiyi görürüm :) sende görürsün inşallah :)))

Bu test koyulaşıyor mu açıklasıyor mu aydınlatır msıınız çatlıyor mu daha pik bile olmadı mı
Pik oldu kuzum piklik sorun yok
Şimdi 6 da yaptım canım ağrım olunca kareli olan şimdiki diğeri sabah
Yapar yapmaz bu sekilde olmadiysa pikin bitmistir canim daha doktugun anda cift çizgi anda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…