Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla ben 31 i bile nadiren görüyorum aslında. ama stres bozdu galiba tüm dengeyi benimde bugün 23. gün, aynı sayılırız.. İnşallah gormeyiz kirmizilari, güzel haberler veririz birbirimize, hadi bakalım
Hadi bakalım inşallah Allah nasip eder. Eğer bu ay olmazsa doktora gidip hsg filan ne gerekiyorsa yaptırcam. İnşallah hiçbirşeye gerek kalmaz ve çift çizgileri görürüz.

Bende bugun çatlama belirtisi olarak sağlı sollu hafif sancılar vardı gün içerisinde ve göğsüm ince ince sızıladı. Yumurtlama belirtisi olarak da 2 gün önce az ama uzayan bir akinti görmüştüm simdi ise akintim yok.

Pik yaklaşıyor mu dün bembeyazdı

Eklentiler

• 20210307_192919.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 58
Peki gebelik testi yaptın mı acaba? Adetin sökülmüyor belki de. Hadi geç döllenme desek o da 1 gün önce olmaz adetin hiç bilmiyorum varsa da. Bu gece geçsin bakalım ne olur. Randevun ne zaman peki?
Yarın gitcem doktora kuzu ya bilmiyorum bi sökülmedi hayırlısı

Aynen benim de adete bir hafta on gün varken çok hafif adet ağrılarını hissederdim. Ovulasyon testi kendimizi bilmek açısından iyi olacak gerçekten. Ama ben bu ağrılardan bir haftadır ara ara hissediyorum akıntım da var bir haftadır. Anlayamadım ben de

Aynen bende de akıntı yok bugün 3 gün önce oldu bende de 2 gün sürdü dünden beri akıntı olmuyor zaten yumurta çatlayınca akıntı bitermiş şekli değiştirmiş artık hakkımızda hayırlısı ben bat 24 ü olarak bekliyordum ama yumurtlama 16 yerine 14. Gün oldu bakalım kısmert artık. Sanırım bu ay çok takip etmedim kafam rahatladı normal düzenine dönüyor

YYo
Döllenme belirtisi olmaz diyordu birgebeningünlüğü nde. O kadar erken belirti vermezmiş canım sen hiç belirti arama en iyisi

Al benden de o kadar 16. Gün görmem gerekirken 15. Gün gördüm. Geçen ay 21. Gün çatlamıştı. Nasip kısmet dediğin gibi bakalım. Şükür serüvende sona eriyor bu akşam

hayıt suyunu adetliyende içiyor musun canım. bende almıştım ama öyle düzenli kullanmadım. aklıma estikçe demledim içtim düzenli olarak kullanmadım hiç
Adetin 3. günü filan başladım ben ama bitince başlamak daha iyi mi olur onu bilmiyorum. Düzenli kullanmadığım zaman da oldu benim ama yine de etkili oldu bende tabi düzenli kullanımda daha iyi sonuç verir

Al benden de o kadar 16. Gün görmem gerekirken 15. Gün gördüm. Geçen ay 21. Gün çatlamıştı. Nasip kısmet dediğin gibi bakalım. Şükür serüvende sona eriyor bu akşam
Hahaha ben devam ederim nolur nolmaz gün aşırı devam yarın bir ovu. Testi yapayım diyorum silik çıkarsa bırakayım yapmadım daha Dr a gidince

Yarın gitcem doktora kuzu ya bilmiyorum bi sökülmedi hayırlısı
Durumunu anlat kahve azcık geldi sökülmedi çocuk istiyorum rutün kontrole gelicektim adet olurum diye olmadım randevum yansın istemedim de ona göre yönlendirir randevu bulmak çok zorr. Mesela adet günümde bende randevu aldım işte ikinci veya üçüncü gel dediler cumaya denk gelmişti ama sadece kahve lekem vardı biz onu da adet sayıyoruz dediler yaptılar bütün tahlillerimi. sen sonraya bırakma en azından için rahat olur belki hormonsal durum vardır. Benim o dönem stres den prolaktinim yükselmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…