Hadi bakalım inşallah Allah nasip eder. Eğer bu ay olmazsa doktora gidip hsg filan ne gerekiyorsa yaptırcam. İnşallah hiçbirşeye gerek kalmaz ve çift çizgileri görürüz.valla ben 31 i bile nadiren görüyorum aslında. ama stres bozdu galiba tüm dengeyibenimde bugün 23. gün, aynı sayılırız.. İnşallah gormeyiz kirmizilari, güzel haberler veririz birbirimize, hadi bakalım
bende merak edıyorum ben aşırı bır akıntım var regl belırtısımı gebelık mı acabaHamişler akıntınız varmı gerçekten bir cevaplarmısınız
Bende bugun çatlama belirtisi olarak sağlı sollu hafif sancılar vardı gün içerisinde ve göğsüm ince ince sızıladı. Yumurtlama belirtisi olarak da 2 gün önce az ama uzayan bir akinti görmüştüm simdi ise akintim yok.Hepimiz hakkında hayırlısıçay demlwye demleye bir hal olundu benimde bugün 14. Gün sanırım çatladı ağrı oldu bugün koku ve göğüs hassasiyeti oldu bunlar çatlama belirtileri bakalım artık nasip kısmet
Yarın gitcem doktora kuzu ya bilmiyorum bi sökülmedi hayırlısıPeki gebelik testi yaptın mı acaba? Adetin sökülmüyor belki de. Hadi geç döllenme desek o da 1 gün önce olmaz adetin hiç bilmiyorum varsa da. Bu gece geçsin bakalım ne olur. Randevun ne zaman peki?
Normal kan gibi oldu mu peki canım kusura bakma bilmiyorumCanım bence bir kan testi ver sabah. Benimde pembe kahve arası oldu yerleşme kanamam ama ped e gelmiyordu peçeteye geliyordu. Ne olur ne olmaz gebelik varsa tedbir alırsın
Aynen benim de adete bir hafta on gün varken çok hafif adet ağrılarını hissederdim. Ovulasyon testi kendimizi bilmek açısından iyi olacak gerçekten. Ama ben bu ağrılardan bir haftadır ara ara hissediyorum akıntım da var bir haftadır. Anlayamadım ben deBen şunu anladım ki benım bünyem geç yumurtluyor 17 de adet oldum üstüne oldu 19 gün falan daha yumurta çatlıcak diye bekliyorum önceden adet ağrım ne kadar erken baslıyır diyordum meğer adete yakın ovulasyon ağrılarımmış onu öğrendm bünyeden bünyeye değişir tabiki
Aynen bende de akıntı yok bugün 3 gün önce oldu bende de 2 gün sürdü dünden beri akıntı olmuyor zaten yumurta çatlayınca akıntı bitermiş şekli değiştirmiş artık hakkımızda hayırlısı ben bat 24 ü olarak bekliyordum ama yumurtlama 16 yerine 14. Gün oldu bakalım kısmert artık. Sanırım bu ay çok takip etmedim kafam rahatladı normal düzenine dönüyorBende bugun çatlama belirtisi olarak sağlı sollu hafif sancılar vardı gün içerisinde ve göğsüm ince ince sızıladı. Yumurtlama belirtisi olarak da 2 gün önce az ama uzayan bir akinti görmüştüm simdi ise akintim yok.
Yok olmadı canım. Hep leke şeklinde oldu ve benim 13 hafta sürdü sonra geçti.Normal kan gibi oldu mu peki canım kusura bakma bilmiyorum
Yaklaşıyor hayırlısı ile canım. 3 4 güne daha koyulaşırPik yaklaşıyor mudün bembeyazdı
Döllenme belirtisi olmaz diyordu birgebeningünlüğü nde. O kadar erken belirti vermezmiş canım sen hiç belirti arama en iyisiBunu ben de merak ediyorum kızlar çatlama zamani kasıklarda ayrı falan hissediyorlarmıs yumurtlamadan sonra yumurta dölleniyorsa falan. Acaba hiç belirti olmazsa döllenme olmadı demek midir?? İlla ki belirti olması gerekiyor mu sizce?
Al benden de o kadar 16. Gün görmem gerekirken 15. Gün gördüm. Geçen ay 21. Gün çatlamıştı. Nasip kısmet dediğin gibi bakalım. Şükür serüvende sona eriyor bu akşamAynen bende de akıntı yok bugün 3 gün önce oldu bende de 2 gün sürdü dünden beri akıntı olmuyor zaten yumurta çatlayınca akıntı bitermiş şekli değiştirmiş artık hakkımızda hayırlısı ben bat 24 ü olarak bekliyordum ama yumurtlama 16 yerine 14. Gün oldu bakalım kısmert artık. Sanırım bu ay çok takip etmedim kafam rahatladı normal düzenine dönüyor
Adetin 3. günü filan başladım ben ama bitince başlamak daha iyi mi olur onu bilmiyorum. Düzenli kullanmadığım zaman da oldu benim ama yine de etkili oldu bende tabi düzenli kullanımda daha iyi sonuç verirhayıt suyunu adetliyende içiyor musun canım. bende almıştım ama öyle düzenli kullanmadım. aklıma estikçe demledim içtim düzenli olarak kullanmadım hiç
Hahaha ben devam ederim nolur nolmazAl benden de o kadar 16. Gün görmem gerekirken 15. Gün gördüm. Geçen ay 21. Gün çatlamıştı. Nasip kısmet dediğin gibi bakalım. Şükür serüvende sona eriyor bu akşam
Yarın gitcem bakalım neyin nesi bu anlarım kuzuYok olmadı canım. Hep leke şeklinde oldu ve benim 13 hafta sürdü sonra geçti.
Yaptım an çektim canım hepsiniPik oldu kuzum piklik sorun yok
Yapar yapmaz bu sekilde olmadiysa pikin bitmistir canim daha doktugun anda cift çizgi anda olur
Hakkında hayırlısıncanımYarın gitcem bakalım neyin nesi bu anlarım kuzu
Yine mi yumurtluyon bacım bu nedir
Durumunu anlat kahve azcık geldi sökülmedi çocuk istiyorum rutün kontrole gelicektim adet olurum diye olmadım randevum yansın istemedim de ona göre yönlendirir randevu bulmak çok zorr. Mesela adet günümde bende randevu aldım işte ikinci veya üçüncü gel dediler cumaya denk gelmişti ama sadece kahve lekem vardı biz onu da adet sayıyoruz dedilerYarın gitcem doktora kuzu ya bilmiyorum bi sökülmedi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?